19.07.09
11:22
Здравейте,
Разполагам с тези уреди: http://img237.imageshack.us/img237/5555/p6130001.jpg и http://img269.imageshack.us/img269/7496/p6130004v.jpg Предпочитам 3 дневна програма,но нямам и нищо напротив ако е по-дълга.Искам да тренирам всички части на тялото.Бихте ли могли да ми дадете линкове със упражнения за всички мускули,които мога да правя с тези уреди и някаква програмка.Звучи малко нагло,но съм ходил на фитнес само 1 месец и не съм запознат много с упражненията.
Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от CyBeR на 21.07.09 04:48.
Пичага не мога да те разбера.....Купил си си такива уреди и не знаеш как да тренираш на тях ли?
Линкове на дали някой ще се занимава да ти намира за всяко упр.,но иди 1 пут на фитнес и погледай как тренират др момчета на същите уреди които имаш и си избери упр.С този гладиатор който имаш спокойно можеш да правиш и гърди и гръб и крака.С лоста се набираш за гръб и бицепс,щангата и дъмбелите за трицепс,бицепс и рамо и си готов. ;) Тренирай 3 пъти в седмицата докато свикнеш с натоварванията.прави по 2 упр за група като тренираш цяялото тяло в 1 ден.И най вайното яш много,но подбирай храната.
22.07.09
12:50
Аз имам същия гладиатор и мога да ти кажа че на него може да се тренират следните мускулни групи:
гръб - тяга, придърпване на горен скрипец пред/зад врат, гребане (слагаш дългия лост на мястото на долния) ;
гърди - флайс, пек-дек;
ср. рамо - не мога да го обясня;
задно рамо - не мога да го обясня (то е същото като за ср. само че се хваща друга дръжка);
бицепс - бицепсово сгъване на долен скрипец
трицепс - трицепсово разгъване на горен скрипец
предмишница - като с лост само дето използваш долния скрипец вместо лост
корем - молитва
бедро - бедрено сгъване
задно бедро - мъртва тяга (има го показано упражнението в сайта)
прасец - повдигане на пръсти
По принцип това са упражненията, за които се сещам и могат да се прават на гладиатора, искам също така да ти кажа че за повечето урпажнения ти трябва малко повечко въображение :lol: , но като гледам останалото ти обурудване няма да ти се налага да правиш някой.
П.П. Това че съм написал упражненията не значи че съществуват в моята тренировка.
казано от buffs на 22.07.09, 11:14:
Пичага не мога да те разбера.....Купил си си такива уреди и не знаеш как да тренираш на тях ли?
Линкове на дали някой ще се занимава да ти намира за всяко упр.,но иди 1 пут на фитнес и погледай как тренират др момчета на същите уреди които имаш и си избери упр.С този гладиатор който имаш спокойно можеш да правиш и гърди и гръб и крака.С лоста се набираш за гръб и бицепс,щангата и дъмбелите за трицепс,бицепс и рамо и си готов. ;) Тренирай 3 пъти в седмицата докато свикнеш с натоварванията.прави по 2 упр за група като тренираш цяялото тяло в 1 ден.И най вайното яш много,но подбирай храната.
Знам как се тренира с този уред но не съм сигурен кое упражнение за какво е.С кой лост да се набирам ?
казано от ffuujjiittssuu на 22.07.09, 12:50:
Аз имам същия гладиатор и мога да ти кажа че на него може да се тренират следните мускулни групи:
гръб - тяга, придърпване на горен скрипец пред/зад врат, гребане (слагаш дългия лост на мястото на долния) ;
гърди - флайс, пек-дек;
ср. рамо - не мога да го обясня;
задно рамо - не мога да го обясня (то е същото като за ср. само че се хваща друга дръжка);
бицепс - бицепсово сгъване на долен скрипец
трицепс - трицепсово разгъване на горен скрипец
предмишница - като с лост само дето използваш долния скрипец вместо лост
корем - молитва
бедро - бедрено сгъване
задно бедро - мъртва тяга (има го показано упражнението в сайта)
прасец - повдигане на пръстиПо принцип това са упражненията, за които се сещам и могат да се прават на гладиатора, искам също така да ти кажа че за повечето урпажнения ти трябва малко повечко въображение :lol: , но като гледам останалото ти обурудване няма да ти се налага да правиш някой.
П.П. Това че съм написал упражненията не значи че съществуват в моята тренировка.
Благодаря ти,ffuujjiittssuu.Би ли дал скайп за връзка,че някои упражнения не са ми много ясни как ще станат на уреда или тук да питам ? :)
Това упражнение “Молитва” как се прави ?
И флайс как се прави на този уред ?
Мнението беше редактирано от CyBeR на 24.07.09 08:55.
24.07.09
09:54
Еми тридневно примерно гърди бицепс ; гръб , трицепс ; рамо,крака
За гърди: лицеви опори(прави ги с много коректно изпълнение), флайс - http://www.youtube.com/watch?v=QnlUxSJwJy4&feature=related , пек-дек; за бицепс: сгъване с кривия лост , сгъване на долния скрипец , концентрично с дъмбелите.
За Гръб: придърпване на горен скрипец пред/зад врат, гребане (слагаш дългия лост на мястото на долния) гребане с дъмбел.
За трицепс: разгъване на горен скрипец , френско от лег с кривия лост , кик-бек с дъмбели
За рамо: разтваряне на ръце напред , настрани и под наклон с гирите. Прави много коректно тези упражнения.
За крака: Бедрено сгъване , бедрено разгъване , напади.
Корем може да правиш след тренировката. Стандартни лицеви опори и повдигане на краката от лег.
Гледай сериите ти да са по 4 за големите мускулни групи(гръб,крака,гърди) и по 3 за по-малките(бицепс,трицепс,рамо).
Ако не си наясно с упражненията прочети в упражнения(горе в зеленото поле).
Благодаря Ви.Ако немога да намеря някое упражнение ще питам тук... :)
Искам корема да стопя,че има малко сланинки,но само с лицеви коремни преси дали ще стане ?
25.07.09
08:46
Е за какво са ти лицеви и коремни щом имаш и тия уреди..
25.07.09
13:23
За да не отварям нова тема ще питам тук, надявам се авторът да няма нищо против.
При тренировка как е по добре да се започва, от най-голямата към най-малката мускулна група ли?
казано от TrainHard на 25.07.09, 08:46:
Би ли ми казал какво мога да правя за корем ?
казано от CyBeR на 25.07.09, 17:11:
За корем върти на колелото по 20 мин,като за начало в едно темпо,а следващите седмици качвай минутите(22-25-30) и ако можеш интензивността,демек скоростта с която въртиш и степента на която въртиш.След колелото прави 4 серии по 20 коремни,и после можеш да направиш още 1 упр за корем по избор.Ако тренираш 3 пъти в седмицата прави корема след като приключиш тренировката си за др мускулни групи.Ако ти се занимава можеш и в 1 ден да потичваш или да имаш неква интензивна дейност(футбол,баскетбол...).4 дни в седмицата ти стигат да тренираш корема.А Ако са ти мн 20 мин като за начало пробваи да правиш толкова колкото можеш да издържиш на колелото в прилично темпо ;).
казано от buffs на 26.07.09, 17:07:
казано от CyBeR на 25.07.09, 17:11:
За корем върти на колелото по 20 мин,като за начало в едно темпо,а следващите седмици качвай минутите(22-25-30) и ако можеш интензивността,демек скоростта с която въртиш и степента на която въртиш.След колелото прави 4 серии по 20 коремни,и после можеш да направиш още 1 упр за корем по избор.Ако тренираш 3 пъти в седмицата прави корема след като приключиш тренировката си за др мускулни групи.Ако ти се занимава можеш и в 1 ден да потичваш или да имаш неква интензивна дейност(футбол,баскетбол...).4 дни в седмицата ти стигат да тренираш корема.А Ако са ти мн 20 мин като за начало пробваи да правиш толкова колкото можеш да издържиш на колелото в прилично темпо ;).
Мерси buffs.А да питам това дали ще има ефект http://img228.imageshack.us/img228/6483/ex1.jpg ако го правя тук: http://img403.imageshack.us/img403/5481/p6210008.jpg ?