казано от Ради Хаджирадев на 24.07.09, 20:40:
казано от KuTeHcKu на 24.07.09, 20:33:
Да точно не искам да барам храна , но съм чел че като ядеш по 1-2 пъти на ден не си набяваш “дневната доза” ако мога така да го нарека и организма започва да произвежда повече мазнини за да може да “живее” ....
Някой знае ли това дали е вярно защото сега малко на зор ям по 3 пъти на ден :)Хеххехехехе точно, че понеже вкарваш малко енергия чрез храната, то почва да ползва от собствените си ресурси (гликоген, мазнини, белтъци и т.н.) и това е причината да отслабваш. На тялото не му стига енергията и почва да разгражда мазнините, натрупани по корема, гърдите и т.н. за да си набави енергията.
Аха значи мога да си ям и по 2 пъти на ден и ще свалям подкожни мазнини :question: :P
Ради, това обаче ще продължи седмица-две и дотам. Не е това начина.
Калориите си ги правя, просто не ми се яде джънк.
24.07.09
21:26
Ааааааа никъде никога не съм казвал това :) Само казах че е невъзможно да ядеш малко и организма да си “произвежда сам” допълнителни мазнини :)
Иначе падът в теглото ще си продължи и след тези седмици-две, но доколко ще е трайно смъкването, колко здравословно и колко ще се забави метаболизма това си е съвсем друг въпрос :)
абе на мене още никои не ми отговори защо само с lean fx има смисал да се комбинира слим екстрим.Къде отидеха разбирачите да обяснят по подробно, с по една дума и аз мога да отговарям и да давам съвети.
25.07.09
07:37
SX осигурява на организма всичко от гледна точка на термогененен ефект, потискане на апетита, концентрация и отделяне на неврохормоните (епинефрин, норепинефрин). Но има още един фактор за изгаряне на мазнините, който доста често се подценява - високото количество кортизол, който води до омазняването. Това важи с особена сила след стероиден цикял с ароматизиращи препарати и при хора с надонрмено тегло. Именно тук е ролята на LeanFX - да модулира нивата на кортизоба за да не се получи омазняване. Също така в Lean FX има някои от съставките от SX, която допълнително ще усили ефекта. Добавен е също така Ацетил-Л-Карнитин, и Бета-ситостерол, който регулира баланса в организма между следните хормони - тестостерон, DHEA,Кортизол. Това балансиране между хормоните води до засилен синтез на белтъчините в мускулната клетка, засилване на метаболзима и оттук изтаряне на излишние мазнини
казано от emzo на 25.07.09, 06:15:
Логика има, просто човек трябва да се замисли.
Очевидно смяташ, че не съм се замислил достатъчно, тъй че сподели я тази твоя логика. Нали все пак затова сме се събрали в този форум. А именно, за да обменяме идеи, опит, информация. ;)
Писано е, чети. Аз проблем нямам. Последно си спомням, че ти критикувахме диетата преди време и не прие критиките, така че .... няма смисъл да спорим.
Мисля да премина на 5дни ON, 2 дни OFF.
Не го усещам вече.Няма енергия, ям си нормално като за диета дори е в жегите.
Днес например в 12.00 тренирах и се прозявах ...
25.07.09
16:30
казано от emzo на 25.07.09, 12:22:
Мисля да премина на 5дни ON, 2 дни OFF.
за тренировките в залата ли говориш,и теб да питам цялата опаковка ли мислиш да я караш по 1 на ден ? :)
25.07.09
17:22
Според мен говори за хаповете :)
казано от emzo на 25.07.09, 18:23:
Е за SX говоря много ясно. 2 капс. не мисля да пия.
Аз също не бих си го причинил. Страхувам се за живота си. :-) Иначе сериозно...доста е силен, аз с 1 капсула не мога да спя след тежък работен ден, а с 2 не знам. Ще се претовари сърцето, то дори на кутията ясно си пише, че ако се вземе повече от 2 има опасност от сърдечен удар.
Мнението беше редактирано от BobaN на 25.07.09 18:50.
25.07.09
19:03
Като гледам как ви действа и как никой не иска да пие повече от 1 на ден...не знам кво е това описание дет са го дали
НИКОГА НЕ НАДВИШАВАЙТЕ дозата от 2 капсули наведнъж или 6 на ден. Перфектната доза е между 2-4 на ден в зависимост от индивидуалния толеранс.
казано от MaSTaH на 25.07.09, 19:03:
Като гледам как ви действа и как никой не иска да пие повече от 1 на ден...не знам кво е това описание дет са го дали
НИКОГА НЕ НАДВИШАВАЙТЕ дозата от 2 капсули наведнъж или 6 на ден. Перфектната доза е между 2-4 на ден в зависимост от индивидуалния толеранс.
Ами не знам защо са го написали така, но съм 99% склонен да вярвам на оригиналните препоръки от кутията:
http://store.picbg.net/pubpic/2E/60/40cee87739a12e60.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/4A/94/ad413631d7924a94.jpg
Не е зле всеки, който ползва продукта да е наясно с тези неща. Иначе и 10 капсули да пишеше някъде, то се усеща от първата капсула колко е мощен продукта и просто е немислимо да се превишава 1-2(за мен даже и повече от 1). Дето се вика аз от 1на усещам как ми вдига пулса и пощурявам, пък две...Особено след като днес прочетох това за сърдечен удар и задушаване.И изобщо не се учудвам.Напълно възможно си е с 2-3 да се получи подобна авария.
аз се чувствам нормално на 2 капсули дори мисля че мога повече да взема.МИсля че този бърнър не е мн подходящ за хората които са с мн малък процент мазнини,защото на един приятел го пи а тои си е слаб,и направо го умори,мн зле се чувстваше от него.И аз се чудя дали да го пия по 1 или 2 защото, се чувствам по еднакъв начин и в 2 та случая
Аз пък съм на 6ти ден по 1 и да ви кажа освен повишен пулс и може би малко повече енергия през първите няколко часа нищо друго не усещам вече. Потя се повече от нормално, но немога да преценя дали е от жегите или от SX. Най-вероятно ще е от двете заедно. И все пак не е важното как го усещаме, а дали сваляме шкембетата ;)
26.07.09
11:40
Айде ся лудаци ще си поръчвам или Fyre или SX казвайте кое от 2 те :)
Хах ... сеирджия. Ако не си пил и двата - намери си мостри ако има.
SX е революция :P поне така казва всеки френд, който го е пробвал.
———-
Днес и утре няма да го пия.Да видим във Вторник :Д
Мнението беше редактирано от emzo на 26.07.09 11:49.
26.07.09
14:29
Интересува ме кой работи на 100% и е безопасен за тъпата ми тиква ;)
И двете работят. Аз за SX мога да потвърдя, а приятел е на Fyre и казва, че също работи. Кое работи по-добре само, който е пил и двете може да ти каже :) Това за безопасноста мисля, че само от теб може да зависи, но SX определено не е.
Мнението беше редактирано от Конан на 26.07.09 14:45.
Абе не е страшен:
1. прием много рано сутрин след солидна закуска
2. никакви кофеинови източници
3. достатъчно вода - 2-3л
Мелатонин преди лягане, че ще бодува иначе :D
A като вариант може да се започне с 1/2 капсула.
Мнението беше редактирано от emzo на 26.07.09 15:23.
няма база за сравнение за 2 та бърнара.Fire те удра за 2-3 4аса и после пак требва да пиеш нова доза.Слима те държи по цел ден,невереоятен е , с класи над другите бърнари.
Emzo гледам, че все препоръчваш приема на SX след обилна закуска. Това заради качеството му да подтиска апетита или имаш някакви други съображения? Питам защото мисля, че четох в листовката, която е в кутийката на SX, че така се понижава ефекта му (не съм много сигурен, но имам такъв спомен).
26.07.09
18:10
Kак трябва да се приемат SX и Lean FX когато се комбинират ? Защото мисля да я пробвам тая комбинация и мисля да почна 1-во със SX и след няколко дена да добавя и Lean FX и без това SX стига за 45 дни като ги пия по 1 на ден пък Lean FX стига за 30 дена...ако може да ми дадете начин на прием при тренировка сутрин и при тренировка слетобед към 17-18 часа
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 26.07.09 18:11.
Lean FX го пии когато смяташ,че кортизола ти е най-висок-сутрин ВЕДНАГА след ставане и ВЕДНАГА след тренировка.Третия сървинг си избери сам кога да е ;)
26.07.09
20:21
Колко таблетки е опаковката на SX-a, че съм услепял?
26.07.09
20:22
45
26.07.09
20:34
ем те го сметнали хората тъкмо първия месец да ти стинге една :)
сила бг ,нали казваш че няма смисал да се комбинира слим с л карнитин, тогава защо има л карнитин в lean fx ? може ли да поясниш
Мнението беше редактирано от NE4ovek на 26.07.09 21:52.
От 9-и юли започнах диета и кардио и яки тренировки.От 10-11 някъде започнах СХ.Вчера се теглих на точен и хубав кантар и съм минус 13 кг!!!!Аз под 100 кг не съм бил от 9-ти клас сега съм 94,5 а почнах диетата и слима от 107-108 някъде...
Ехе с такива резултати на мене ще ми трябват 2 мостри и съм с преса :-)
Мнението беше редактирано от vlad-o на 26.07.09 22:37.
Нали се сещате че не всички ще свалят толкова кила.Значи при мене сега съм четвърта седмица,минус 4 кила съм.Обиколките ,на талията от 100 ми е 94 а на корема от 103 е 98. А на ръката от 42 е 43,5 ама това е защото бях спрял да тренирам,а сега от месец пак си я помпя :).Общо взето макар че не го усещам като действие,явно си действа продукта.
Аз пък съм на 2ри ден Офф :P
Хората с бързите резултати едно на ум да имат като спрат SX
27.07.09
10:02
казано от biker_boy на 27.07.09, 05:19:
Нали се сещате че не всички ще свалят толкова кила.Значи при мене сега съм четвърта седмица,минус 4 кила съм.Обиколките ,на талията от 100 ми е 94 а на корема от 103 е 98. А на ръката от 42 е 43,5 ама това е защото бях спрял да тренирам,а сега от месец пак си я помпя :).Общо взето макар че не го усещам като действие,явно си действа продукта.
по-добре резултати като твоите, 4 кг ама да си ги запазиш, вместо да свалиш 10 кила и после да ги върнеш.
-6см талия е доста добре.щом действа, защо пък трябва да го усещаш? ;)
Ден 6ти с SX. Проблемите със съня изчезнаха. Другото си е същото. С устата проблеми не съм имал досега.
По принцип цяла година трупам мазнини от студентския живот, junk food и какво ли още не. А сега като погледна всичко е наполовина. Корема падна доста...е има още де, ама има време. ;) Иначе пълна промяна...лице, ръце, крака. Навсякъде забелязвам разликата. А най-якото е, че чувствам и лекота, пъргавина. По принцип кантара го нямам много за критерии, но случайно реших да се замеря. Преди бях 90, сега 85, ако не и по-малко, че се мерих почивните дни. Както и да е, за мен е по-важно как се чувствам и изглеждам, а не колко тежа. ;) Засега всичко е на 6.
Някой много точно каза по-горе, че SX е революция.
П.П. Относно връщането на теглото. При мен съм установил, че ефекта трае около година. В смисъл за това време метаболизма поддържа добра скорост.Ям си нормално, без никакви задръжки.Не качвам много мазно.След това ако се занемари спорт, движение започва леко затлъстяване и се стига пак до някое зачистване. :) Да чукна на дърво повече от 95кг не съм бил.
Мнението беше редактирано от BobaN на 27.07.09 18:22.
казано от Aleksandar Marinov на 27.07.09, 10:02:
казано от biker_boy на 27.07.09, 05:19:
по-добре резултати като твоите, 4 кг ама да си ги запазиш, вместо да свалиш 10 кила и после да ги върнеш.
-6см талия е доста добре.щом действа, защо пък трябва да го усещаш? ;)
Талията добре,ама явно корема много съм го отпуснал и му трябва още много на долната част и паласките.Иначе ръцете,раменете,гърба се обезмазниха яко,всичко се цепи стабилнп,но аз съм си така,корема и задника са ми последни ,когато се свърша навсякъде другаде.Иначе днес пак цял ден ми беше яко суха устата,така че май още се усеща.