(SX) Slim Xtreme vs. Fyre

Прескочи до:

24.07.09
21:00

казано от Ради Хаджирадев на 24.07.09, 20:40:

казано от KuTeHcKu на 24.07.09, 20:33:

Да точно не искам да барам храна , но  съм чел че като ядеш по 1-2 пъти на ден не си набяваш “дневната доза” ако мога така да го нарека и организма започва да произвежда повече мазнини за да може да “живее” ....
Някой знае ли това дали е вярно защото сега малко на зор ям по 3 пъти на ден :)

Хеххехехехе точно, че понеже вкарваш малко енергия чрез храната, то почва да ползва от собствените си ресурси (гликоген, мазнини, белтъци и т.н.) и това е причината да отслабваш. На тялото не му стига енергията и почва да разгражда мазнините, натрупани по корема, гърдите и т.н. за да си набави енергията.

Аха значи мога да си ям и по 2 пъти на ден и ще свалям подкожни мазнини  :question:  :P

24.07.09
21:02

Ради, това обаче ще продължи седмица-две и дотам. Не е това начина.
Калориите си ги правя, просто не ми се яде джънк.

Ааааааа никъде никога не съм казвал това :) Само казах че е невъзможно да ядеш малко и организма да си “произвежда сам” допълнителни мазнини :)

Иначе падът в теглото ще си продължи и след тези седмици-две, но доколко ще е трайно смъкването, колко здравословно и колко ще се забави метаболизма това си е съвсем друг въпрос :)

25.07.09
06:15

Логика има, просто човек трябва да се замисли.

25.07.09
07:27

абе на мене още никои не ми отговори защо само с lean fx има смисал да се комбинира слим екстрим.Къде отидеха разбирачите да обяснят по подробно, с по една дума и аз мога да отговарям и да давам съвети.

СБ

25.07.09
07:37

SX осигурява на организма всичко от гледна точка на термогененен ефект, потискане на апетита, концентрация и отделяне на неврохормоните (епинефрин, норепинефрин). Но има още един фактор за изгаряне на мазнините, който доста често се подценява - високото количество кортизол, който води до омазняването. Това важи с особена сила след стероиден цикял с ароматизиращи препарати и при хора с надонрмено тегло. Именно тук е ролята на LeanFX - да модулира нивата на кортизоба за да не се получи омазняване. Също така в Lean FX има някои от съставките от SX, която допълнително ще усили ефекта. Добавен е също така Ацетил-Л-Карнитин, и Бета-ситостерол, който регулира баланса в организма между следните хормони - тестостерон, DHEA,Кортизол. Това балансиране между хормоните води до засилен синтез на белтъчините в мускулната клетка, засилване на метаболзима и оттук изтаряне на излишние мазнини

25.07.09
09:13

казано от emzo на 25.07.09, 06:15:

Логика има, просто човек трябва да се замисли.

Очевидно смяташ, че не съм се замислил достатъчно, тъй че сподели я тази твоя логика. Нали все пак затова сме се събрали в този форум. А именно, за да обменяме идеи, опит, информация. ;)

25.07.09
10:49

Писано е, чети. Аз проблем нямам. Последно си спомням, че ти критикувахме диетата преди време и не прие критиките, така че .... няма смисъл да спорим.

25.07.09
12:22

Мисля да премина на 5дни ON, 2 дни OFF.
Не го усещам вече.Няма енергия, ям си нормално като за диета дори е в жегите.
Днес например в 12.00 тренирах и се прозявах ...

казано от emzo на 25.07.09, 12:22:

Мисля да премина на 5дни ON, 2 дни OFF.

за тренировките в залата ли говориш,и теб да питам цялата опаковка ли мислиш да я караш по 1 на ден ? :)

Според мен говори за хаповете :)

25.07.09
18:23

Е за SX говоря много ясно. 2 капс. не мисля да пия.

25.07.09
18:49

казано от emzo на 25.07.09, 18:23:

Е за SX говоря много ясно. 2 капс. не мисля да пия.

Аз също не бих си го причинил. Страхувам се за живота си.  :-)  Иначе сериозно...доста е силен, аз с 1 капсула не мога да спя след тежък работен ден, а с 2 не знам. Ще се претовари сърцето, то дори на кутията ясно си пише, че ако се вземе повече от 2 има опасност от сърдечен удар.

Мнението беше редактирано от BobaN на 25.07.09 18:50.

Като гледам как ви действа и как никой не иска да пие повече от 1 на ден...не знам кво е това описание дет са го дали
НИКОГА НЕ НАДВИШАВАЙТЕ дозата от 2 капсули наведнъж или 6 на ден. Перфектната доза е между 2-4 на ден в зависимост от индивидуалния толеранс.

25.07.09
19:59

казано от MaSTaH на 25.07.09, 19:03:

Като гледам как ви действа и как никой не иска да пие повече от 1 на ден...не знам кво е това описание дет са го дали
НИКОГА НЕ НАДВИШАВАЙТЕ дозата от 2 капсули наведнъж или 6 на ден. Перфектната доза е между 2-4 на ден в зависимост от индивидуалния толеранс.

Ами не знам защо са го написали така, но съм 99% склонен да вярвам на оригиналните препоръки от кутията:

http://store.picbg.net/pubpic/2E/60/40cee87739a12e60.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/4A/94/ad413631d7924a94.jpg

Не е зле всеки, който ползва продукта да е наясно с тези неща. Иначе и 10 капсули да пишеше някъде, то се усеща от първата капсула колко е мощен продукта и просто е немислимо да се превишава 1-2(за мен даже и повече от 1). Дето се вика аз от 1на усещам как ми вдига пулса и пощурявам, пък две...Особено след като днес прочетох това за сърдечен удар и задушаване.И изобщо не се учудвам.Напълно възможно си е с 2-3 да се получи подобна авария.

25.07.09
20:40

А ? Кооо реееечи ? :D
http://img13.imageshack.us/img13/3462/dsc00298srl.jpg

25.07.09
20:52

аз се чувствам нормално на 2 капсули дори мисля че мога повече да взема.МИсля че този бърнър не е мн подходящ за хората които са с мн малък процент мазнини,защото на един приятел го пи а тои си е слаб,и направо го умори,мн зле се чувстваше от него.И аз се чудя дали да го пия по 1 или 2 защото, се чувствам по еднакъв начин и в 2 та случая

26.07.09
09:34

Аз пък съм на 6ти ден по 1 и да ви кажа освен повишен пулс и може би малко повече енергия през първите няколко часа нищо друго не усещам вече. Потя се повече от нормално, но немога да преценя дали е от жегите или от SX. Най-вероятно ще е от двете заедно. И все пак не е важното как го усещаме, а дали сваляме шкембетата ;)

DI

26.07.09
11:40

Айде ся лудаци ще си поръчвам или Fyre или SX казвайте кое от 2 те :)

26.07.09
11:48

Хах ... сеирджия. Ако не си пил и двата - намери си мостри ако има.
SX е революция :P поне така казва всеки френд, който го е пробвал.
———-
Днес и утре няма да го пия.Да видим във Вторник :Д

Мнението беше редактирано от emzo на 26.07.09 11:49.

DI

26.07.09
14:29

Интересува ме кой работи на 100% и е безопасен за тъпата ми тиква ;)

26.07.09
14:41

И двете работят. Аз за SX мога да потвърдя, а приятел е на Fyre и казва, че също работи. Кое работи по-добре само, който е пил и двете може да ти каже :) Това за безопасноста мисля, че само от теб може да зависи, но SX определено не е.

Мнението беше редактирано от Конан на 26.07.09 14:45.

26.07.09
15:22

Абе не е страшен:
1. прием много рано сутрин след солидна закуска
2. никакви кофеинови източници
3. достатъчно вода - 2-3л

Мелатонин преди лягане, че ще бодува иначе :D

A като вариант може да се започне с 1/2 капсула.

Мнението беше редактирано от emzo на 26.07.09 15:23.

26.07.09
15:54

няма база за сравнение за 2 та бърнара.Fire те удра за 2-3 4аса и после пак требва да пиеш нова доза.Слима те държи по цел ден,невереоятен е , с класи над другите бърнари.

26.07.09
17:36

Emzo гледам, че все препоръчваш приема на SX след обилна закуска. Това заради качеството му да подтиска апетита или имаш някакви други съображения? Питам защото мисля, че четох в листовката, която е в кутийката на SX, че така се понижава ефекта му (не съм много сигурен, но имам такъв спомен).

26.07.09
17:45

Сам си си отговорил.
Като за първи път, смятам че така трябва да се постъпи.

Kак трябва да се приемат SX и Lean FX когато се комбинират ? Защото мисля да я пробвам тая комбинация и мисля да почна 1-во със SX и след няколко дена да добавя и Lean FX и без това SX стига за 45 дни като ги пия по 1 на ден пък Lean FX стига за 30 дена...ако може да ми дадете начин на прием при тренировка сутрин и при тренировка слетобед към 17-18 часа

Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 26.07.09 18:11.

26.07.09
18:20

Lean FX го пии когато смяташ,че кортизола ти е най-висок-сутрин ВЕДНАГА след ставане и ВЕДНАГА след тренировка.Третия сървинг си избери сам кога да е ;)

DI

26.07.09
20:21

Колко таблетки е опаковката на SX-a, че съм услепял?

DI

26.07.09
20:34

ем те го сметнали хората тъкмо първия месец да ти стинге една :)

26.07.09
21:51

сила бг ,нали казваш че няма смисал да се комбинира слим с л карнитин, тогава защо  има л карнитин  в  lean fx ? може ли да поясниш

Мнението беше редактирано от NE4ovek на 26.07.09 21:52.

26.07.09
22:34

От 9-и юли започнах диета и кардио и яки тренировки.От 10-11 някъде започнах СХ.Вчера се теглих на точен и хубав кантар и съм минус 13 кг!!!!Аз под 100 кг не съм бил от 9-ти клас сега съм 94,5 а почнах диетата и слима от 107-108 някъде...

26.07.09
22:37

Ехе с такива резултати на мене ще ми трябват 2 мостри и съм с преса  :-)

Мнението беше редактирано от vlad-o на 26.07.09 22:37.

27.07.09
05:19

Нали се сещате че не всички ще свалят толкова кила.Значи при мене сега съм четвърта седмица,минус 4 кила съм.Обиколките ,на талията от 100 ми е 94 а на корема от 103 е 98. А на ръката от 42 е 43,5 ама това е защото бях спрял да тренирам,а сега от месец пак си я помпя :).Общо взето макар че не го усещам като действие,явно си действа продукта.

27.07.09
05:47

Аз пък съм на 2ри ден Офф :P
Хората с бързите резултати едно на ум да имат като  спрат SX

27.07.09
10:02

казано от biker_boy на 27.07.09, 05:19:

Нали се сещате че не всички ще свалят толкова кила.Значи при мене сега съм четвърта седмица,минус 4 кила съм.Обиколките ,на талията от 100 ми е 94 а на корема от 103 е 98. А на ръката от 42 е 43,5 ама това е защото бях спрял да тренирам,а сега от месец пак си я помпя :).Общо взето макар че не го усещам като действие,явно си действа продукта.

по-добре резултати като твоите, 4 кг ама да си ги запазиш, вместо да свалиш 10 кила и после да ги върнеш.
-6см талия е доста добре.щом действа, защо пък трябва да го усещаш? ;)

27.07.09
17:38

Ден 6ти с SX. Проблемите със съня изчезнаха. Другото си е същото. С устата проблеми не съм имал досега.

По принцип цяла година трупам мазнини от студентския живот, junk food и какво ли още не. А сега като погледна всичко е наполовина. Корема падна доста...е има още де, ама има време. ;) Иначе пълна промяна...лице, ръце, крака. Навсякъде забелязвам разликата. А най-якото е, че чувствам и лекота, пъргавина. По принцип кантара го нямам много за критерии, но случайно реших да се замеря. Преди бях 90, сега 85, ако не и по-малко, че се мерих почивните дни. Както и да е, за мен е по-важно как се чувствам и изглеждам, а не колко тежа. ;) Засега всичко е на 6.

Някой много точно каза по-горе, че SX е революция.

П.П. Относно връщането на теглото. При мен съм установил, че ефекта трае около година. В смисъл за това време метаболизма поддържа добра скорост.Ям си нормално, без никакви задръжки.Не качвам много мазно.След това ако се занемари спорт, движение започва леко затлъстяване и се стига пак до някое зачистване. :) Да чукна на дърво повече от 95кг не съм бил.

Мнението беше редактирано от BobaN на 27.07.09 18:22.

27.07.09
18:06

казано от Aleksandar Marinov на 27.07.09, 10:02:

казано от biker_boy на 27.07.09, 05:19:

по-добре резултати като твоите, 4 кг ама да си ги запазиш, вместо да свалиш 10 кила и после да ги върнеш.
-6см талия е доста добре.щом действа, защо пък трябва да го усещаш? ;)

Талията добре,ама явно корема много съм го отпуснал и му трябва още много на долната част и паласките.Иначе ръцете,раменете,гърба се обезмазниха яко,всичко се цепи стабилнп,но аз съм си така,корема и задника са ми последни ,когато се свърша навсякъде другаде.Иначе днес пак цял ден ми беше яко суха устата,така че май още се усеща.

28.07.09
05:07

Я да видим сега след 2 дни офф, ще има ли ефект.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1