22-ри юли: много тъп ден, нетренировъчен, нарочно държах ккал. ниско, че снощи прекалих...отидох, че и подминах ОКБ 1700…
12:00 кафе лате с 2 овесени бисквити
2:30 х3фб
3:30 115 гр. котидж, яйце, 100 гр. риба тон, краставици, 100 гр. шунка
8:00 100 гр. риба тон, 115 гр. котидж, пак краставици, 15 гр. шв. сирене, 2 с.л. крема сирене
Всичко калории: 985ккал.-30 гр. карбс (от бисквитите сутринта, краставиците не ги броя, пък то в другото и да искам карбс няма)*** цял ден ми е нервно, поради лични причини и разбира се ми се яде постоянно! Цял ден дъвках краставици..сигурно към 10 бр...и дъвки.
*** и понеже ми е все още нервно като за световно, мисля да се опътвам към леглото (нищо, че е 8:30), щото ако постоя още малко в кухнята и не се знае какво ще захапя пак.
*** от краставиците ми е подуто и от ПМС-а.... Дано се приключи бързо с това.
Утре-много работа, любимата закуска (ох нямам търпение), тренировка за бИдра и дупИ :lol:
Уека :coolsmile:
Мнението беше редактирано от Allegra на 23.07.09 02:22.
Привет!
23-ти юли:
6:00 14 гр. масло, яйце, 15 гр. кашкавал, 30 гр. бекон, краставица, кафе
12:40-2:10 тренировка
2:15 х3фб
4:00 200 гр.свинско, 115 гр. котидж, масло, краставица
8:00 muscle milk, 2 яйца, 30 гр. шунка, 14 гр. кашкавал
11:30 тук ще има нещо за около 200 ккал.
ВСИЧКО КАЛОРИИ: 1500
тренировката:
вис 4х15
римско 1х40,40,30,30
молитва 4х12
2х60:
adductor-abductor
press-curl
glute-seated
30 мин. кростренажор
*крънчове 100 бр.
*клек 2х50
*странични крънчове 100 бр. страна
* лицеви опори 1х20,15 отказ
Днес не ми беше ден, определено! Нито спах като хората, нито бях в настроение...даже и не можах да се накарам да тренирам! Реших, че е най-добре да слушам тялото си и нуждите му (то пък един корем ме боли от една седмица и ми се повръща, мноо кофти)
Та, ето го 24-ти юли:
1:00 еми щчх да тренирам, ама не стана...и реших да хапна: 2 яйца, 14 гр. масло, 15 гр. кашкавал, 30 гр. бекон, кафе
6:30 2 малки задушени тиквички, краставица, 200 гр. туна, зехтин, балсамико, 1/4 котидж, 2 с.л. крема сирене
11:30 краставица, 1/2 маруля, 100 гр. свинско някъде, 2 с.л. крема
*6:00 яйце, 15 гр. кашкавал
ВСИЧКО КАЛОРИИ: 1530
* ОКБ-то ми е 1700, но нарочно държа калориите по-ниско..да ги вдигна ли поне на 1700?
* нещо енергията хич я няма
* и желанието ми за тренировка се търси
* един път да мине тоя месец и да свикна с противозачатъчните, че не се търпи вече
* от една седмица съм на този “режим” и знам, че не трябва да очаквам резултати още..ама щеше да е добре поне така да видя малко напредък (или пък поне да го почувтсвам)
Утре ще направя една тренировка микс от тази която пропуснах днес и тази която е по програма за утре ;)
Мнението беше редактирано от Allegra на 25.07.09 17:23.
Защо пиеш противозачатъчни??? Аз никога не съм пила такива неща през живота си. Ползвайте презервативи, ако е от страх да не забременееш, но ти беше споменала, че приятелят ти е в България?! :roll: Според мене наистина трябва да си намериш треньор да внесе малко ред в тоя твоя хаус. Сори, че точно аз ти “давам акъл”, знам че много много не ти се нравя, но все пак ми се струва, че така само се тормозиш, депресираш, стресираш и доникъде няма да стигнеш (доникъде = целите, които гониш)!!
Мнението беше редактирано от maria на 25.07.09 07:47.
Миме, що пък реши че не ми се нравиш?
Иначе, хапчетата ги пия заради проблеми с кожата, а пък треньор няма за кога да си взимам -едно, че е чист късмет да попаднеш на свестен и друго, че имам 14 дни в САЩ и после се почва едно packing-unpacking-packing-unpacking и чак януари се прибирам пак тук....пък и както Лим казваше за “мира със себе си”...еми и аз искам да го намеря...само дето ще ми отнеме малко повече време предполагам. Незнам...но искам да го намеря.
Мнението беше редактирано от Allegra на 25.07.09 08:38.
казано от Allegra на 11.07.09, 07:52:
Това честно казано не го очаквах. И аз ли трябва да почна с драмите и олелиите, за да ми се обърне внимание и да ми се обяснява като на малко дете? Да почна, ама не ми е в кръвтта!
Ей заради това ;-) . Драмите и олелиите не са били нарочно с цел привличане на внимание!! Просто е имало проблем!! И така се получи без да съм го искала. Иначе съм много силен и целеустремен човек, НЕМРЪНКАЩ човек!! Козирог съм все пак, да му се не види!!
казано от Мария Никифорова на 25.07.09, 12:05:
казано от Allegra на 11.07.09, 07:52:
Това честно казано не го очаквах. И аз ли трябва да почна с драмите и олелиите, за да ми се обърне внимание и да ми се обяснява като на малко дете? Да почна, ама не ми е в кръвтта!
Ей заради това ;-) . Драмите и олелиите не са били нарочно с цел привличане на внимание!! Просто е имало проблем!! И така се получи без да съм го искала. Иначе съм много силен и целеустремен човек, НЕМРЪНКАЩ човек!! Козирог съм все пак, да му се не види!!
Мария вярно е, че си силен и устремен човек! Ако не беше такъв, отдавна щеше да ни зарежеш тук в бб-тийм. Новата ти програма много ми харесва и храната доста е добра. Успех ти желая и ще продължавам да следя с интерес ;)
Днес пък реших ей така неофициално да се поизмеря.
Мерките взети на 30-ти юни, са същите и сега, дори съм +1кг (което разбира се нищо не означава). По-важен е сантиметъра, с който също не сме приятели.
Като гледам май най-много и най-добре съм сваляла при Дюкан...нооо няма да се върна да я повторя.
Ако трябва да анализирам нещата, вижда се, че когато съм само на протеин нещата стават..да, ама живее ли се така? Преди като бях на нещо като РБД нищо не се получи, сега съм и аз незнам на какво (ВМ НВД предполагам) за един седмица, освен % мазнини, нищо друго не се е променило.
От друга страна, сега за първи път смятам калории и се придържам към ОКБ...може пък да не е започнало да действа още и на тялото да му трябва повече време да се адаптира.
Само ако знаех....
казано от Allegra на 25.07.09, 17:54:
(ВМ НВД предполагам) за един седмица, освен % мазнини, нищо друго не се е променило.
От друга страна, сега за първи път смятам калории и се придържам към ОКБ...може пък да не е започнало да действа още и на тялото да му трябва повече време да се адаптира.
Само ако знаех....
Ако си свалила % подкожни, какво по-хубаво от това :)
казано от Allegra на 25.07.09, 17:54:
Днес пък реших ей така неофициално да се поизмеря.
Мерките взети на 30-ти юни, са същите и сега, дори съм +1кг (което разбира се нищо не означава). По-важен е сантиметъра, с който също не сме приятели.
Като гледам май най-много и най-добре съм сваляла при Дюкан...нооо няма да се върна да я повторя.
Ако трябва да анализирам нещата, вижда се, че когато съм само на протеин нещата стават..да, ама живее ли се така? Преди като бях на нещо като РБД нищо не се получи, сега съм и аз незнам на какво (ВМ НВД предполагам) за един седмица, освен % мазнини, нищо друго не се е променило.
Само ако знаех....
Минимум 2 седмици изчакай. Още повече че тялото ти е тренирано на всякакви режими и много трудно ще го излъжеш. Затова трябва да е максимално изчистена храната. И все пак си мисля че не е това твоят режим...То ще си покаже
Гут морнинг ;) Неделя е днес, мисля да си почина като хората...
Дива, вярно е че съм свикнала на какви ли не изтезания...но ще поживеем, ще видим. Ако и този режим не е за мен, ще мина на РБД с константни протеин и фатс и само ще въртя карбс...или пък обмислям варианта да потърся професионална помощ отностно изготвянето на режим и тренировки докато съм в Бг ;)
Аз да се отчета за 25-ти юли:
11:00 кафе и мляко
12:10-13:30 тренировка
тук вече не помня часове, но ето я храната:
телешко с къри и зеленчуци (ох това къри много страхотно)
ядки микс (бадеми и тиквени семки последните хехе) с котидж
2 яйца, котидж, месо и топчица бри, краставица
ВСИЧКО КАЛОРИИ: 1400 (може и малко повече да са, че на телешкото с къри му дадох 500 ккал.)
тренировката:
молитва 4х15
ренегадско 4х12 (2х12 дъмбели)
талия врътки 2х60
back ext 2х60
избутване на гърди от наклон 3х8
паменна преса 3х8
долен скрипец 3х8
шертикален 3х10
флайс 3х10
пул овър 3х12
кардио: пътека 20 мин.
*крънчове 150 бр.
* странични крънчове 100 бр. страна
Сега отивам да потичам на хладно и гладно , че вчера малко прекалих с храната май май ;)
Приятна вечер :-P
26.07.09
15:39
Няма спасение за този свят!С нищо не си прекалила, даже ти е много малко храната.Ама кой да слушааааа... :)
27-ми юли:
9:00 кафе и мяко
10-11:20 тренировка
12:30 кафе лате, 2 овесени бисквити
7:00 25 гр. бекон, яйце, 14 гр. масло, топчица бри, кашу, гъби, чери домати и краставица, чаша кефир
КАЛОРИИ: около 1000
тренировката:
4 кръга:
полуклек х50
средно рамо разтваряне х10
повдигане ръце напред х10
пътека 20 мин.
напади 10х10 (с 2х20)
крънчове х100
пътека 20 мин.
суинг 5х20 (с 8кг.)
странични крънчове х100 на страна
27.07.09
12:56
Здрасти, Allegra! Храненето наистина ти е много малко, особено днес - единственото свестно чак вечерта, и то повечето калории са там; направо ти се чудя как не ти стърже корема! А и тренировка си имала плюс това. Нарочно ли, или не си имала възможност за повече хапване?
Знам, че храната ми беше много малко вчера..нямах възможност да хапна м/у 1 и 7….но пък и въобще не се сетих за храна честно казано ;) Беше мноого хубав ден. Днес обаче ще се поправя ;)
Минимум 2 седмици изчакай. Още повече че тялото ти е тренирано на всякакви режими и много трудно ще го излъжеш. Затова трябва да е максимално изчистена храната. И все пак си мисля че не е това твоят режим...То ще си покаже
Това е много вярно.Едно тяло което е постоянно на диети,режими и недохранване,много трудно се кара да отслабва.Аз бях така тази зима.Почнах си нвдто,свалих 2 кила и толкова,1 месец бях ту 96, ту 97 ,като корема и мерките също не мърдаха.ВИдях се в чудо вече,не знаех какво да правя,въглехидратите въртях,ходех да бягам ама не ставаше.И така почнах sx(slim streme),+ 3 пъти бягане вечер след работа по 25-30 мин.Яденето ми е въглехидратна ротация като следя броя само на въгл. ,белтъчини и мазнини си ям на корем,колкото ми се яде и не смятам калориите.Гледам да ям поне по 4 пъти на ден.И пия по 5-6 литра вода.За 20 дена някъде съм свалил 4 килограма ,като мерките също тръгнаха надолу,макар че по бавно разбира се.Смятам че за хора които постоянно са на режими им трябва нещо което да забърза метаболизма им.
казано от biker_boy на 27.07.09, 19:09:
Смятам че за хора които постоянно са на режими им трябва нещо което да забърза метаболизма им.
Само да оточним нещо ти под режим какво разбираш ? Т.е. че се тормозиш така ли ?
И това което ти забързва метаболизма след определен период като го спреш, може да ти го върне и назад. Особено ако не знаеш как да отреагираш.
Верно са ми малко калориите в последно време. И днес бях лоша.
27-ми юли:
6:00 2 яйца, 100 гр. котидж, 60 гр. шунка, кашкавал, 14 гр. масло, малко чери доматки, кафе
12:30-2:00тренировка
2:30 х3 фб
4:30 масло, кашкавал, свинско
8:00 свинско, гъби, чери домати
9:00 рожден ден :down: малко парче торта, няколко шоколадови хапки
КАЛОРИИ: маалко повече от 1700 (+излагацията накрая)
То не е въпроса в калориите, нито в грамовете карбс..ами в ужасните процеси които съм предизвикала в тялото си..направо ме е страх, само като си помисля за черния дроб и инсулина..
амии събра ми се 10 часа без храна (+ тренировка по м/у другото) и вчера бях на малко калории и изтрещях. Заради тези няколко хапки, цялата работа досега е била за нищо. FML!!!!!
поне да си опиша тренировката:
хиперекстензии 4х15
усукване 2х60
вис 4х15
гърди от лег 3х8
паменна преса 3х8
долен скрипец 3х8
вертикален 3х10
флайс 3х10
пуловър 3х12
кардио: пътека 20 мин.
молитва 4х15
навеждане настрани х60 бр./страна
лицеви опори 5х10
Ами крайно време беше въглехидратния глад да си каже думата + ПМС+ препускащи бесни хормони. Което си е лошо-лошо си е. Мина ми през акъла да си помогна след тия захари гнусни, но се спрях. Каквото такова.
I will have to deal with it. FML.
Мнението беше редактирано от Allegra на 28.07.09 03:18.
Алегра, стига си се тормозила с глупости!
Храната ти е грозно малко! Нормално е 3 дена да остискаш на ниски калории, седмица, ако щеш; след това тялото си иска зареждане. Дай му го. Какво толкова?
Аз също като Уини мисля, че ти трябва калориен шок. Ти си висока тренираща жена. 1300 кал ти е само базовия метаболизъм. При положение, че от месеци наред ти се изхранваш с този минимум от калории, нормално е да си стигнала застой. не можеш повече да орязваш от храната, затова трябва да вдигнеш метаболизма... Според мен вдигай постепенно калориите с по 200-300. На две седмици. Тазя седмица + 200 -300; след 2 седмици още + 200-300. Няма да сваляш в началото, но пък като направиш тази процедура 3 пъти, ще си излъгала вече тялото, че го храниш достатъчно и премного и ще можеш да преодолееш застоя....
Още нещо, НВД не е режим за постоянно хранене. Ти си на вариации на НВД вече повече от половин година (да, дори коато си мислеше, че ядеш МНОГО въглехидрати, беше на НВД според мен) В името на експеримента задръж така още 1 седмица и виж резултата, но според мен кардинална промяна само ще раздвижи нещата: 1. Калориен шок 2. драстична промяна на режима 3. Драстична промяна на тренировките...
А така, трябва да й се повтаря на Алегрето, докато не й влезе в главата. Трудно се стига до баланса. Още си далеко от него, липсва ти сигурността и свободата. Поставила си си жестоки огради, които трудно ще паднат!! Но ще паднат!!!!!!!!!!
Ех, колко е хубаво да си имаш дневник и хората да пишат в него ;)
Днес бях много гут гърл.
28-ми юли:
11:20 120 гр. замразени плодове (къпини, малини, боровинки), 100 гр. котидж, кафе и мляко, х4 карнитин
1-2:30 тренировка
4:30 30 гр. масло, 3 яйца, 100 гр, туна, 80 гр. швейцарско сирене, гъби, краставица
7:00 х3 фб
9:00 muscle milk, 3 яйца, 30 гр. масло, домати, краставица
12:00 х3 фб
КАЛОРИИ: 1540 ура!
тренировката:
в-преса 1х70,70,50,50
планкове 3х20
вис 1х15,15,10,10
2х60:
press- curl
glute-seated leg
abducotr-adductor
30 min. strider
bench crunch extensions 1х50,30,20,20
side crunches x100 a side
лицеви опори 3х20
* време е да сменям тренировката за крака...от миналия път до сега, 2х60 ми е станала лесна...никога не съм вярвала, че ще ми стане лесна. Мисля да мина малко на 10х10 с 10 сек. почивка (напади, суинг, тяга), но ще го мисля
* храната днес добре..много яйца, никакво месо..щото забравих да го размразя. Утре ще наваксам
* реших да спра да приемам покани за рожденни дни...или поне като ходя, ще си мъкна кутиите с ИСТИНСКА ХРАНА с мен :lol:
Мнението беше редактирано от Allegra на 29.07.09 03:25.
Алегра, спри се на едно място! Сега ще започнеш да отслабваш вече наистина, когато ти стане лека тренировката. Ами че нали, ако ти е тежка, ще си качваш? Това ли искаш? Тренировката не се пипа минимум месец още и чак тогава ще коригираме, ако ти е супер леко вдигни малко килограмите ;-)
Аз пък като гледам с тази диета няма да направи нищо.Ще видим като стане един месец,но за мене алегра трябва да се държи към нвд или въглехидратна ротация.Вмто не е за нея.Смятам че трябва да погледне храненето на Лимка.
казано от Allegra на 29.07.09, 03:23:
Ех, колко е хубаво да си имаш дневник и хората да пишат в него ;)
4:30 30 гр. масло, 3 яйца, 100 гр, туна, 80 гр. швейцарско сирене, гъби, краставица
:lol:
Това няма шанс да се се обработи и съоветно шанса да стане подкожни мазнини е голям.
Цели яйца и риба-кофти,
гъби - тежкосмилаема храна,
30 гр масло + 80 сирене/ че и 3 жълтъка/- много мазнини наведнъж.
Смени подхода...във всичко
29-ти юли, нетренировъчен:
1:00 1/2 кафе лате, 60 гр. шунка
4:00 28 гр. масло, 2 яйца, 120 гр. шунка, швейцарско сирИнИ, 1/2 краставица, няколко бейби доматчета
8:00 пилешко бутче около 200 гр., 4 гъби задушени с 2 малки тиквички, краставица, с.л. балсамико, няколко капки зехтин
* по м/у другото 2 чаши бадемово мляко със стевия
Плановете за деня се провалиха и затова се получи толкова тъпо с храната до 4пм...
КАЛОРИИ: 1420
Като за никаква тренировка пак се освиних с калориите. Трябва да вкарам поне малко карбс ин дъ морнинг...щото ще ми прегорят лагерите скоро.
Успешен ден на всички ;)
Мнението беше редактирано от Allegra на 30.07.09 02:19.
Днес съм цял ден гладна!!!!! Въпросът е на какво се дължи....или съм почнала да свалям и сега не трябва да вдигам калориите (колкото и да ми се иска да се освиня на 2000 ккал.), или нещо не ми е в ред!
30-ти юли:
6:00 2 яйца, 14 гр. масло, 60 гр. шунка, кафе, доматчета, шв. сирене
9:30 х3 фб
12:00 120 гр. зам. плодове (малини, къпини, боровинки), 100 гр. котидж
1:30-3 тренировка. От плодовете ли беше, не съм много сигурна, но ми се виеше свят и ми беше супер мързеливо горе-долу през цялата тренировка...и след всяка суперсерия ми се повръщаше...абе странна работа днес >:(
4:30 пилешко, 2 купи суров спанак, 100 гр. котидж, чаша бадемово мляко
8:00 muscle milk, 2 яйца, 60 гр. шунка, 14 гр. масло
Калории: 1550 :cheese:
Все още съм гладна...тъпча се с вода, дъвки и разни ментоси..ама имам още 3 часа на работа и ми се струва, че преди да си легна ще съм събудила ламята! Но пък съм в нормата на ОКБ и не мога да си позволя да ги дигна тия калории :coolgrin:
тренировката:
хиперекстензии 4х12 (вече с 35 плейт хехе напредваме ;) )
усукване с лост 2х60 тук за малко да се прецакам
преси на топка до отказ 1х105,80,90 ииии ми идеше да си изповръщам вътрешностите
горна част 8/6/4/6/8
гърди от лег 17.5/20/22.5/20/17.5 и тук има напредък ;)
раменна преса 12.5/15/17/15/12.5 тук също
долен скрипец 7/8/9/8/7 9-ката не беше чиста, ама го слагам за надъхване
вертикален 100/105/110/105/100
флайс 10/12.5/15/12.5/10 напредък ;)
трицепс пуш даун 4/4/4/4 нищо :smirk:
20 мин. пътека
бенч крънч екстензии 1х25,15,15,10 много слабо
крънчове 100 бр.
странични 100 бр./страна
лицеви опори 2х15 иии тук вече нямах сили да си кажа името
* не съм доволна от тренировката днес...бях изморена май и нямах никакво желание за трениране.
* въпреки че силата ми значително се е подобрила, и ръцете са се пооформили, ме притеснява факта че като си стегна ръцете, бицепса и треицепса са видни за просто около (еми крайно време беше), но не могат да изпъкнат много много..и все още са покрити с мазно :smirk:
* дано утре тренировката е по-успешна!
10 дни до Бг ;) 3 пъти Ура!!!
Привет:) Много пусто днес...
31-ви юли:
11:30 кафе и мляко, 100 гр. котидж, 60 гр. замразени плодове, х4 карнитин
1:30-3 тренировка
4:00 яйце, 14 гр. масло, чери доматки, 15 гр. бекон, 46 гр. шв. сирене, 112 гр. шунка
9:00 jerky beef, крема сирене, краставица
12:00 14 гр. масло, яйце, спанак, 100 гр. котидж
КАЛОРИИ: 1600
този бийф много засища...
тренировката:
в-преса 1х70,60,55,50
bench ext. 4x20
молитва 4х12
2х60:
press-curl
adductor-abductor
glute-seated leg
30 min. strider 800 kcal.
Коремчето го тренирам всеки ден горкото..мисля утре да му дам свободно.
Хайде до после ;)
Мнението беше редактирано от Allegra на 01.08.09 09:00.
казано от Мария Никифорова на 01.08.09, 09:28:
казано от Allegra на 01.08.09, 08:59:
Невъзможно!!
Това беше и моята реакция в началото Миме ;) Ама питах..всичко е вярно...затова ми е любимия уред ъа след освинване :lol:
Здравейте ;) Честит ни август...лятото почти свършва за съжаление :(
1-ви август:
4:00 2 яйца, бекон, 14 гр. масло, 112 гр. шунка, краставица
7:00 масло, свинско, крема сирене
9:00 крема, краставица, яйце, бийф
КАЛОРИИ: 1460
2-ри август:
10:00 х4 карнитин, х4 фб
11:30-1 тренировка
2:20 120 гр. зам. плодове, 100 гр. котидж, стевия
3:30 яйце, масло, muscle milk
8:00 100 гр. гъби, 150 гр. свинско, 14 гр. масло, 60 гр. сирене
10:00 х4 фб
КАЛОРИИ: 1140
тренировката:
4 кръга:
полуклек х50
средно рамо х10
подвигане на ръце напред х10
хиперекстензии 4х15
напади 10х10
крънчове 150 бр.
молитва 4х15
суинг 10х10 (8/12 кг.)
сртанични крънчове х100 бр./страна
HIIT 15 min.колело (нямах много сили..и не беше кой знае к’ъв хийт)
лицеви опори 3х20
Хайде на работа сега ;)
Мнението беше редактирано от Allegra на 03.08.09 12:53.
3-ти август:
5:30 масло, яйца, шунка, 1/2 краставица, кафе
12:00 50 гр. шунка
1-2:30 тренировка
4:00 120 гр. плодове, 100 гр. котидж
6:00 яйце, масло, свинско
10:00 яйце, масло, свинско, 1/2 краставица
КАЛОРИИ: 1450
тренировката:
2х60:
back ext.
талия врътки
bench crunch ext. 4x20
тук правих нещо дето не му знам името: позицията е като лицеви опори под наклон (краката са на пейка, ръцете на земята) и се свива навътре първо единия крак, после другия 3х20 умрях.
3х8:
гърди от наклон /17.5 / гърди от лег ми е по-силно...фор сом рийзън :roll:
раменна преса / 12.5
долен скрипец /7
вертикален /100
флайс /12
пул овър /20
пътека 20 мин. 255 ккал.
навеждане настрани х60/страна
преси на топка 4х20 (2х15)
лицеви опори под наклон (крака на пейка) 3х15
*лека мускулна треска като се събудих..ама е приятна
*трябва да намеря някое упр. за гръб, което да не изисква уреди
Сега отивам да тренирам дупИ и бИдра..нищо, че имам още мускулна треска от суинга в неделя ;) Лекаааааа
Мнението беше редактирано от Allegra на 04.08.09 18:58.
4-ти август:
12:00 1/2 кафе, 120 гр. шунка, яйце, 10 гр. фъстъчено масло
3:30 120 гр. зам. плодове, 100 гр. котидж
5:30 масло, 2 яйца, бекон, спанак
9:30 масло, 2 яйца, шунка, кашкавал, mucle milk, краставица
КАЛОРИИ: 1540
тренировката:
в-преса 1х60,50,40,50
римско 4х25
вис 4х12
2х60:
press-curl
adductor-abductor
glute-seated leg
30 мин. кростренажор/400 ккал.
5 дни до БГ ;)
Мнението беше редактирано от Allegra на 05.08.09 04:37.
казано от Allegra на 05.08.09, 04:37:
4-ти август:
12:00 1/2 кафе, 120 гр. шунка, яйце, 10 гр. фъстъчено масло
3:30 120 гр. зам. плодове, 100 гр. котидж
5:30 масло, 2 яйца, бекон, спанак
9:30 масло, 2 яйца, шунка, кашкавал, mucle milk, краставицаКАЛОРИИ: 1540
тренировката:
в-преса 1х60,50,40,50
римско 4х25
вис 4х122х60:
press-curl
adductor-abductor
glute-seated leg30 мин. кростренажор/400 ккал.
5 дни до БГ ;)
супер си
казано от Allegra на 01.08.09, 09:53:
казано от Мария Никифорова на 01.08.09, 09:28:
казано от Allegra на 01.08.09, 08:59:
Невъзможно!!
Това беше и моята реакция в началото Миме ;) Ама питах..всичко е вярно...затова ми е любимия уред ъа след освинване :lol:
Само ще кажа, че 800 ккал е огромен разход, още повече за толкова кратко време. Всички уреди показват разни измислени стойности, няма такъв уред, който да ти каже колко калории гориш, а и това няма никакво значение.
казано от Петко К на 05.08.09, 08:25:
Само ще кажа, че 800 ккал е огромен разход, още повече за толкова кратко време. Всички уреди показват разни измислени стойности, няма такъв уред, който да ти каже колко калории гориш, а и това няма никакво значение.
х2
За да се определи колко калории гори тялото трябва да се вземат прекалено много неща под внимание: процентна мускулна маса, височината на човека, години, килограми, околната температура, че дори и моментното му психическо състояние.... демек няма как машината да сметне точно!!
Единственото, важно нещо, което трябва да те интересува е пулса и времетраенето!! :)
Мнението беше редактирано от maria на 05.08.09 19:34.
Айде да свършва днес, че беше един малък кошмар!
Снощи не спах добре (може би 4 часа), будих се през нощта и бях гладна...и какво, какво beef jerky (пак добре, че не ометох маслото или пък още по-зле някой въглехидрат)...
Резултатът от снощното угощение + липсата на сън - ПОДУТ КОРЕМ + лек нюанс от моите приятели до гроб колит и гастрит. Красота ви казвам...ако не сте виждали бременен хипопотам..трябваше мен да видите днес :cheese:
И понеже напоследък ми се присънват въглехидрати, днес ги вдигнах на 47гр. В границата на ОКБ-то са, НО ми се сториха адски много! Нещо се обърка още от сутринта (или може би по някое време снощи незнам).
Наблюдения:
* тялото ми не понася карбс, или пък е отвикнало от тях- 2 овесени бисквити и 120 гр. зам. плодове ги преживях цял ден и на всичкото отгоре и не огладнявам...ужасТ! Утре съм си back to basics
* пак спрях противозачатъчните...нали сега се прибирам в Бг и ще си правя хормонални изследвания, пък и този бранд не ме впечатли особено (да не кажа хич). Очаквайте включване с резултатите...абе стискам палци всичко да е наред, ама не ми се вярва че ще е така...ще поживеем, ще видим.
Та ето го и 5-ти август, нетренировъчен:
11:30 кафе лате и 2 овесени бисквити
3:00 120 гр. зам. плодове, 100 гр. котидж, стевия, зелен чай
5:00 тук някъде имаше 2 лъжици крема сирене..ей така от изблик на глупост
7:30 2 варени яйца, 50 гр. пилешко, бекон, спанак
КАЛОРИИ: около 1000/1100
Трябва пак да се замеря, ама като се чувствам така хич не ми се иска...да си отида малко в къщи и да си почина, че и главата ми малко да се проветри, щото верно вече давам на късо.
Успешен ден на всички ;)
Мнението беше редактирано от Allegra на 06.08.09 02:57.
Здравейте хора ;) Ето малко снимки от днес...нещо като преди и след..доколкото може да се види разлика.
Първите снимки са правени на 29/6/09, а вторите днес 6/8/09
Иии понеже не мога да изпратя повече от една снимка на пост ето и тази от днес: