Из дневника на "Ходещият Скелет". (Отново)

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.07.09
19:42

Браво като за начало . Понатам предполагам, че няма да качваш толкова бързо(след 70-те кг) ще става доста по-трудно, но с много усилие и постоянство ще постигнеш един ден целите си . И аз тръгнах преди година и половина от 62 кг, но сега съм 76 кг и продължавам напред макар и много трудно и с много средства, а мазно имам много малко благодарение на правилното хранене .

23.07.09
20:18

President, Благодаря за отговорите. Че ще става по-тежко, уви е така - но пък 2 килограма месечно за следващите 2-3 месеца мисля, че ще  успея. И после както казваш - трудничко. Бавно и славно.

Маринов, казваш да меря талията. Аз я бях замерил в началото ама сега не видях промяна, и не я пуснах. Може би зад идеята ти се крие кога ще започна да се омазнявам видимо и мястото на което ще си проличи най-много е именно талията или нещо друго имаш в предвид? Ако е така ще я следя стриктно! За сега е 79+-0.5 : )

Xsly, не ти виждам дневника! (намек)

Имах грешка в корема между другото, бях замерил 80 в началото не знам какво съм мерил. Коремът е под 74, шивашкия метър се скри някъде да видя колко е точно в момента.

Мнението беше редактирано от Somenone на 23.07.09 20:20.

23.07.09
21:30

Congratulations! :D

DK

23.07.09
23:02

може ли да цъкнеш по снимката няколко точки с някъв цвят на пейнта или нещо такова къде си пораснал. защото аз разлика между 2та образа не виждам наистина.... може да имам проблем с очите, не съм ходил на очен от доста време.
другото. много бих искал да видя и преди/след ама отпред.
може да счетеш поста ми за заяждане, ама аз наистина мисля сериозно това, което написах горе. поне 3 мин съм гледам снимките и наистина разлика не виждам.

24.07.09
05:58

Отлично Somenone! Удоволствие е,да се четат такива месечни отчети. Резултатите щяха да са още по-добри,но в тоя тежък сезон толкова. Значи,само предмишниците нямат много разлика(те по принцип по-бавно се развиват). За всичко останало имаш забележима промяна. Гърбът,раменете,ръцете.На новата снимка вратът изглежда вече добре,на старата беше тънък. Сега ако издържиш в тоя тежък варненски климат без прекъсване,ще имаш много добри успехи и значителна промяна на визията до края на есента. До една година можеш да надминеш моите резултати,тегло и обиколки които съм поставил на профила си. Зависи само от постоянството ти в тренировките и храненето. Гледай по-често видеоклиповете за да подобриш техниката си.И когато влезеш в зала да тръгнеш ускорено нагоре.Успех!

24.07.09
10:29

Благодаря Миро.

Kaburov, и на мен ми е трудно да видя на снимките промените, но както казах шивашкият метър не лъже. Някои казват, че виждат разлика, но и тяхните очи са по-набити. Аз лично на снимката забелязвам само растеж на средните гръбни мускули (съжалявам че така ги описвам), на рамото и може би на трицепсите - ако се заглеждаш в разликата след извивката на тялото с ръцете (мишницата, но баш мишницата не бицепс). Ако някой друг с по-фитнес око вижда разликите, да отговори вместо мен. Миро вече го направи.

Но да, съгласен съм, че трудно се вижда. Освен това предната снимка е с по-близък профил - но не съм фотограф. Аз съм доволен от разликите в антропометричните мерки.

Все пак за един месец не можеш да очакваш чудеса с промените на тялото ми нали? Нека видим след половин година. : )

Мнението беше редактирано от Somenone на 24.07.09 10:36.

Явно и аз съм зле с очите :) Поставай снимки на няколко месеца, че така наистина няма разлика.

24.07.09
12:51

Еми, така да е. Ще пускам разликите в мерките само.

24.07.09
13:18

Разлики има, малки са да, но ги има . Щеше да е добре да направиш и две снимки от предната част, защото в гърдите определено ще се забелязват разликите, иначе ръката ти изглежда май малко по-голяма . Гръдната ти обиколка има добри базови размери и може да се разшириш бая .

26.07.09
18:07

Сега ще направя снимки на предна част за сравнение на по-късен етап, но за момента няма какво да се види. Поне взехме малко по-нормален фотоапарат, а не снимки от телефона.

Храненето днес - 26 Юли, 2009

Закуска, първа
- Мюсли (200 гр.)
- Прясно мляко, домашно (300 мл.)

Закуска, втора
- Мед (4 с.п)
- Кисело Мляко (500 мл.)

Обяд, първи
- Макарони (300 гр.)
- Кашкавал (100 гр.)

Обяд втори
- Пилешко (200 гр.)
- Пържени Картофи (100 гр.)

Вечеря, първа
- Пилешко и Карначета (200 гр общо)
- Шопска Салата (1 пр.)

Вечеря, втора
- Ядки (100 гр.)

Допълнителни Храни:
- Чипс Доритос (1 бр.)
- Сладолед (200 мл.)

Мнението беше редактирано от Somenone на 26.07.09 18:08.

26.07.09
19:00

Здравей :)
Абе с това РБД като се погледна в огледалото след 1 месец не се ли беше умазнил ?

26.07.09
19:03

Че при него хватката е да качва тегло - мускули и мазно. Много ясно , че ще се Омазни , аз на негово място не бих предпочел да качвам “чисто” .
ВВД целогодишно и след време резултати.

Someone , има разлика , продължавай в същия дух :)

26.07.09
19:28

Аз мисля,че трябваше да се снимаш в по-неутрална поза,тази ме разби - при нея трудно ще се забележи някаква разлика без значителна промяна в теглото.

Мнението беше редактирано от Nikolay на 26.07.09 19:29.

26.07.09
20:01

Ами, не знам как да позирам и изкарвам мускулни групи, така че съжалявам. Водете се от разликите в мерките, друго явно не мога да покажа. За диетата не знам РБД ли е ВВД ли е, опитвам се да ям по-много, пък какъв тип хранене излиза накрая - не ме питай.

За омазняването - видимо не, иначе със сигурност не съм качил 5кг чиста мускулна маса, така че.. докато мога да изкарвам някакъв релеф съм доволен, в момента в който ми се изпокрият мускулните групи, които познавам - ще започна да се притеснявам за омазняване. Но мисля, че зимата предпоставя здраво качване без да се мисли - и без това не се голим много много, пък пролетта ако положението е тежко - ще го мисля.

И все пак не вярвам да има някакви видими омазнявания, виснало месо, корем и т.н - просто не съм такъв.

НН

26.07.09
20:09

КАкво ти пречи да се снимаш отпред?

26.07.09
20:29

Никъде не съм казал, че ми пречи, просто не съм се снимал и не мога да покажа разлики. Казах, че сега ще направя снимка за да може да се сравнява на по късен период. Да речем след 4 месеца.

казано от Nikzzz на 26.07.09, 20:09:

КАкво ти пречи да се снимаш отпред?

Качи си първо твои снимки и тогава акъли, моля.

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 26.07.09 21:09.

НН

26.07.09
21:15

По нататък може и да кача време колкото искаш :) , не давам акъли просто щеше да е по- добре щом дава някакви мерки след този месец снимките да са отпред, а не отзад и можеше да се види вповече. Разбрал си ме погрешно :)

Мнението беше редактирано от Николай Н. на 26.07.09 21:45.

казано от Xsly на 26.07.09, 19:00:

Абе с това РБД като се погледна в огледалото след 1 месец не се ли беше умазнил ?

Че защо пък да се омазни с РБД. За мен РБД е най доброто хранене особенно в период за качване. Недейте очаква чудеса за един месец, човека има страшно бърз метаболизъм ако иска да изглежда добре ще му трябва здраво хапване и време.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 27.07.09 03:24.

28.07.09
12:01

казано от Иван Шишманов на 27.07.09, 03:21:

казано от Xsly на 26.07.09, 19:00:

Че защо пък да се омазни с РБД. За мен РБД е най доброто хранене особенно в период за качване. Недейте очаква чудеса за един месец, човека има страшно бърз метаболизъм ако иска да изглежда добре ще му трябва здраво хапване и време.

Добре че казах ” с рбд не се ли омазни” а не ” с ТОВА рбд не се ли омазни ‘’
Sorry за спама

Мнението беше редактирано от Xsly на 28.07.09 12:02.

28.07.09
14:46

Тренировка - 28 Юли, 2009

-1: Клек с Щанга - 3х10, 30кг (+2)
-2: Избутване на Щанга от Лег - 3х9, 28кг
-3: Избутване на Щанга от Полулег - 3х8, 25 (+2)
-4: Гребане с Дъмбел - 3х9, 12кг
-5: Мъртва Тяга, 3х10, 38 кг
-6: Раменни Преси - 3х8, 15kg (+3)
-7: Бицепсово сгъване с Крив Лост - 3х9, 25 кг (+2)
-8: Кофички с Акцент на Трицепса - 3х10, собствено тегло - упора в пети
-9: Коремни Преси, частични - 2х “до отказ”
-10: Коремни Преси, пълна амплитуда - 2х20

Храненето - 28 Юли, 2009

*Малко по-късно*

Мнението беше редактирано от Somenone на 28.07.09 14:46.

28.07.09
15:07

Айде снимка отпред, информативна. Нямам база за сравнение. Снимката е към 27 Юли, тегло 61-62.

Въпрос към нея - нормално ли е изоставането на едната гърда от другата? При това изоставащата ми е дясната.. което ми е най-странно.

28.07.09
15:08

Нормално е да не са еднакви и да се вижда голяма разлика дам, особено в началото :)

И на мен дясната гърда ми изостава.Това е напълно нормално, тъй като най-вероятно дясното ти рамо и ръка са по-силни и логично, участват повече в упражненията за гърди :)

IN

28.07.09
15:53

Имаш много добра генетика.

28.07.09
16:19

казано от intercitycunt на 28.07.09, 15:53:

Имаш много добра генетика.

И аз това му казах преди няколко дена.Момчето има страшен ген, до година ще е машина ако е толкова стриктен винаги.

28.07.09
19:03

Нека да имам генетика, дано я опровергая. Благодаря.

Колкото до гърдите, сега като се замисля логиката ми е била грешна. Мислех си, че дясната страна като е развита и силна (като главна), и ще расте по-бързо. Но всъщност, тя като е свикнала и е по силна в избутването на тежеста, логично е да изостане. По някое време ще се изравнят по сила, надявам се - и ще започнат паралелно.

П.С.: Маринов, чак пък стриктен, даже съжалявам, че не бях малко по редовен в хапванията предния месец. Имаше дупки и кофти дни.

29.07.09
15:02

И според мен ти е добра генетиката , оформени ти са всички мускули и изглеждаш по-добре от мен например , аз съм 185 на 65 кг и тренирам от съвсем скоро .

29.07.09
20:13

Слаб ден, но пак съм доволен в предвид късното ядене. Малко сгъстих хапванията. Липсват ми белтъчини напоследък, от седмица не мога да уцеля дядото с млякото. Пък и беше лудница в нас цяла седмица, към 15 човека гости се събрахме с преспиване и прочие.

От утре се надявам да тренирам и хапвам спокойно, без да се съобразявам с никого.

Evgeni, звучиш точно като в моето състояние - хапвай здраво и пусни и ти един дневник за следене, съвети и лична мобилизация. Тренираш ли и как? И какви са резултатите спрямо началото?

Храненето днес - 29 Юли, 2009

Закуска, първа
- Кисело Мляко (500 мл.)
- Мед (5 с.п)
- Хляб (60 гр.)

Закуска, втора
- Мак Тост от MC

Обяд, първи
- Пилешко (150 гр.)
- Телешко и Свинско (50 гр.)
- Хляб (60 гр.)

Обяд, втори
- Кисело Мляко (500 мл)
- Мед (5 с.п)

Вечеря, първа
- Пилешко (80 гр.)
- Телешко и Свинско (100 гр.)
- Варена Царевица (2 бр.)

Вечеря, втора
- Извара (100 гр.)
- Ядки, Кашу (50 гр.)

Допълнителни Храни:
- Snickers (1 бр.)
- Bounty (1 бр.)
- Fanta Madness (2 l.)

Мнението беше редактирано от Somenone на 29.07.09 20:15.

TR

30.07.09
08:24

60 грама хляб 2 филии ли са ? Яж по повече хляб. По възможност пълнозърнест.

30.07.09
11:29

Грубо две, да. Колко повече хляб на едно ядене? Четири много ми идват, не че не съм хапвал ама мислех, че две е добре. Половин хляб на ден гледам да изям.

Ще вдигна на три филии с хапванията.

30.07.09
12:22

Тренирам от скоро и няма смисъл от дневник хем не  ям както трябва , хем бягам всеки ден по 40-60 минути , пък и тренировката в залата не ми е фиксирана още каква точно ще е , досега бях на кръгова , ся правя квото си знам , не мога да намеря подходяща програма в сайта . Може би след месец два ще пусна дневник .

Мнението беше редактирано от Evgeni Nikolov на 30.07.09 12:31.

30.07.09
12:24

Пусни една тема в форума за тренировки, предполагам ще помогнат. Или питай Xsly за неговата, и той е ‘братушка’. :D

30.07.09
14:46

казано от Somenone на 30.07.09, 12:24:

Пусни една тема в форума за тренировки, предполагам ще помогнат. Или питай Xsly за неговата, и той е ‘братушка’. :D

И под това се разбира абсолутен ектоморф  начинаещ ;)

Мнението беше редактирано от Xsly на 30.07.09 14:49.

04.08.09
00:30

Имаше голяма тренировъчна пауза от пет дена вместо два, от днес до края на август - здраво.

08.08.09
13:45

казано от Somenone на 04.08.09, 00:30:

Имаше голяма тренировъчна пауза от пет дена вместо два, от днес до края на август - здраво.

започвам да следя дневника ти... от една седмица съм в залата, но вече преминавам на твоята кръгова тренировка, защото от тази която почнах, усещам само промяна в ръцете...нещо оня инструктор не му хваща края май. скоро почвам и аз дневник.

ръст. 189кг
кила 80кг

08.08.09
21:55

Всъщнсот при мен не е точно кръгова, Oranje ми обясни че кръговата е да обикаляш залата за всяка серия, три пъти по 1 серия на обиколка. Аз ги правя класически по 3 серии на веднъж с паузите му, само че не променям програмата през дните ами тренирам цялото тяло и основните мускулни групи.

Колкото до разликите, няма какво да усетиш освен напомпване за 1 седмица, и тук идва проблема с демотивацията. Следи ги с мерене и за 1-2 месеца ще има разлики, за 1-2 години да не говорим. Не е работа от днес за утре, нали.

Колкото до инструктора, не знам какво е казал, но сигурно си разбира човека не го подценявай. : )

Мнението беше редактирано от Somenone на 08.08.09 21:57.

CE

11.08.09
14:51

Само мога да ти кажа Евала и аз все се глася да започвам нещо но максимум 1-2 седмици но сега смятам и аз да започна по-сриозно вдъхнови ме :) ахахах

25.08.09
13:16

Радвам се Celebrate, виждам си започнал работа.

От мен, малко отпуска направих - и от тренировките, и от дневника. Старах се да запазя силното хранене и мисля че не съм свалил килограми, но загубих тонус. Днес започвам пак, надявам се да не ми се налага повече да спирам. Точно в момента ще започвам тренировка, така че ще пиша след час два + хапване.

Вторият месец започва от днес.

28.08.09
18:05

Храненето днес - 29 Август, 2009

Закуска, първа
- Мюсли (200 гр.)
- Прясно мляко, домашно (300 мл.)

Закуска, втора
- Кисело Мляко (500 мл.)
- Хляб (120 гр.)

Обяд, първи
- Макарони (300 гр.)
- Кашкавал (100 гр.)
- Хляб (60 гр.)

Обяд втори
- Пилешко (200 гр.)
- Хляб (120 гр.)

Вечеря, първа
- Свинско и Телешко - Карначета (200 гр.)
- Салата (1 пр.)

Вечеря, втора
- Кисело Мляко (500 гр.)
- Мед (4 с.п)

Допълнителни Храни:
- Сладолед (200 мл.)

Мнението беше редактирано от Somenone на 29.08.09 21:26.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1