Сигурен съм, че щом така действа определено ще си върши работата но аз едва ли ще свикна с него. Малко съм чувствителен към енергетици не погледнах точно колко има в Митото
03.08.09
08:43
и аз съм чувствителен много към енергетици, но щом Митото го издържах, значи и ти ще успееш.
За сравнение - 1 лъжичка суперпъмп ме удряше в главата...имам приятели дето пият по 3.
Дам, а моята чувствителност се разви с годините. Преди време бях плувец и се занимавах доста сериозно и съм взимал конски дози енергетици.. явно с годините това е повлиало.. Но може би ще пробвам с 2 хапа да видим ...
18.08.09
18:45
Момчета от пет дена почнах да го взимам, и ми разгони фамилията. Вярно вината си е моя, защото не прочетох внимателно инструкцийте и почнах с 2х3 таблетки. А пък аз въобще не пия кафе, всякакви такива и ефекта беше ужасен имах чуството че ще умра. На третия ден се обадих на инструктора ми, и той ми дръпна едно конско да намаля дозите. Сега вече взимам 2х2, и определо спя но не мога да кажа дали и тези дози не са ми високи, защото яко се наплаших. Като дойде време да пия таблетките ми прилошава, все едно пия отрова. Но въпреки тия мои внушения, съм решил да продължа до край. Само дето с нетърпение чакам деня в който ще приключа, че се изтормозих яко.
Да не си го приемал в късния следобед?Дефинирай какво значи “щях да умра”.
Колко кг си?
Мнението беше редактирано от Финдо на 18.08.09 20:32.
19.08.09
05:58
казано от summertime на 18.08.09, 18:45:
Момчета от пет дена почнах да го взимам, и ми разгони фамилията. Вярно вината си е моя, защото не прочетох внимателно инструкцийте и почнах с 2х3 таблетки. А пък аз въобще не пия кафе, всякакви такива и ефекта беше ужасен имах чуството че ще умра. На третия ден се обадих на инструктора ми, и той ми дръпна едно конско да намаля дозите. Сега вече взимам 2х2, и определо спя но не мога да кажа дали и тези дози не са ми високи, защото яко се наплаших. Като дойде време да пия таблетките ми прилошава, все едно пия отрова. Но въпреки тия мои внушения, съм решил да продължа до край. Само дето с нетърпение чакам деня в който ще приключа, че се изтормозих яко.
Взимай по 1 таблетка сутрин преди закуска и 1 - 4-5 часа по-късно. Постепенно ги увеличи на 2 x 2 после, но не и на 2 x 3. Завърши цикъла с 2 x 2 ако ти понасят. В противен случай го завърши с 2 x 1.
20.08.09
21:45
казано от Финдо на 18.08.09, 20:30:
Колко кг си?
Значи пия го сутрин половин час преди закуска 2табл. и втория прием ми е към 16-16.30часа пак по 2табл. Иначе съм 85кг. /185см.
От седем месеца тренирам, като тренировката ми включва по 40мин кардио+коремни+тежести. Спазвам и хран. режим от две години вече, но имах още малко пача в коремната област и затова реших да си “помогна” малко с това Мито. Преди да го взема около три месеца проучвах, въпреки че личния ми треньор ми го препоръча заедно с още няколко продукта в този ценови диапазон. Тъпото е че, като го взех вместо да прочета книжлето вътре, направо си почнах със стандартните дози. И още първия ден, буквално 15мин след първия прием, вече бях на “черешата”. Стягане в главата, сърцебиене, виене на свят, тремор на лявата ръка - общо взето това бяха симптомите. Знаех че се дължи на кофеина, но реших да продължа с надеждата да привикна. Е издържах геройски два дена, и на третия взех шишето да го хвърлям щото вече не издържах. Но се обадих на треньора ми, че беше заминал и той направо ми се скара, каза да намаля веднага на 1 или 2 таблетки но не и да се отказвам. Намалих на 2 таблетки, и симптомите изчезнаха, но явно нещо се травмирах психически защото вече ми е супер неприятно да го пия. С нетърпение чакам деня в който ще изпия последния хап. Решил съм повече да не се занимавам с глупости, а да разчитам само на тренировките. Иначе вече ми е 7-мия ден, неприятните усещания ги няма, единствено чуствам леко затопляне на тялото което предполагам е нормално. Странното е че въпреки стимулантите, във фитнеса отново “грогясвам” но може би ще усетя прилива на енергия по-нататък.
21.08.09
04:20
summertime не мисля че бърнърите са глупости, просто трябва да си уцелиш дозата която при теб работи ОПТИМАЛНО, на пазара има много бърнери за много от тях има доста добри отзиви. Храни се както трябва, тренирай както трябва и няма лошо от време на време примерно предлятн,о някой бърнер да вкараш за още малко изчистване. Страничните ефекти както сам си разбрал отшумяват след няколко дни употреба. Потърси в темата ан вносителя някъде имаше линк към книжката на БГ, прочети я разгледай я хубаво е да си запознат с това което взимаш.
казано от summertime на 20.08.09, 21:45:
казано от Финдо на 18.08.09, 20:30:
Колко кг си?
Значи пия го сутрин половин час преди закуска 2табл. и втория прием ми е към 16-16.30часа пак по 2табл. Иначе съм 85кг. /185см.
От седем месеца тренирам, като тренировката ми включва по 40мин кардио+коремни+тежести. Спазвам и хран. режим от две години вече, но имах още малко пача в коремната област и затова реших да си “помогна” малко с това Мито. Преди да го взема около три месеца проучвах, въпреки че личния ми треньор ми го препоръча заедно с още няколко продукта в този ценови диапазон. Тъпото е че, като го взех вместо да прочета книжлето вътре, направо си почнах със стандартните дози. И още първия ден, буквално 15мин след първия прием, вече бях на “черешата”. Стягане в главата, сърцебиене, виене на свят, тремор на лявата ръка - общо взето това бяха симптомите. Знаех че се дължи на кофеина, но реших да продължа с надеждата да привикна. Е издържах геройски два дена, и на третия взех шишето да го хвърлям щото вече не издържах. Но се обадих на треньора ми, че беше заминал и той направо ми се скара, каза да намаля веднага на 1 или 2 таблетки но не и да се отказвам. Намалих на 2 таблетки, и симптомите изчезнаха, но явно нещо се травмирах психически защото вече ми е супер неприятно да го пия. С нетърпение чакам деня в който ще изпия последния хап. Решил съм повече да не се занимавам с глупости, а да разчитам само на тренировките. Иначе вече ми е 7-мия ден, неприятните усещания ги няма, единствено чуствам леко затопляне на тялото което предполагам е нормално. Странното е че въпреки стимулантите, във фитнеса отново “грогясвам” но може би ще усетя прилива на енергия по-нататък.
Нормално е,и аз като пия sx му дават 12 часа енергия,но след цял ден яко работа на строежа вечер в 6 часа бях като труп и не ми се тренираше.Виж ако го пия и седя по цял ден в нас и ям сигурно няма да е така.
вчера пих едно хапче Мито , удари ме доволно ,затопляне ,потих се през целия ден стоейки на стола в офиса,имаше и превъзбуждане от стимулантите
към 6 имах тренировка ,енергия доволно
днес изпих половин хап и се чувствам идеално ,това е моята доза
мисля че два пъти по половин е оптималното за организма ми
бърнинг ефекта надявам се ще е отличен, но това ще си проличи за в бъдеще
Мнението беше редактирано от karlo на 21.08.09 09:44.
21.08.09
07:33
www.bodybuilding.bg/mitotropin.pdf
21.08.09
08:03
Мерси за линка :) Иване прави си, аз за това и почнах Митото. Може би малко емоционално се изразих че е глупост. Проблема при мен бе не английския, а мързела да прочета книжката въобще. Аз за себе си съм решил да продължа схемата 2х2, макар че в книжката Гаспари малко си противоречат като че ли. Четох че правиш какво правиш, 30 дни е максималния срок за приемане, а в случая аз би трябвало да го пия повече време.
Също нещо което ми прави впечатление, е че трябваше да си сменя малко хранителния режим. Имам предвид че въглехидратите ми идваха предимно от зеленчуци и плодове, и пълнозърнест хляб. Установих че ако си хапвам обаче само саладки, митото ми влияе зле на стомаха. Четох в книжката че трябва да се приемат по-сложни въглехидрати, и сега комбинирам с повечко пълнозърнест хляб, ориз, задушени зеленчуци и всичко е ок.
21.08.09
08:15
30 дни при положение, че взимаш макс дозата! Иначе ако взимаш 2 x 2 можеш да продължиш, докато не си изпиеш всички хапчета. Сините хапове можеш да не ги взимаш. Препоръчвам ги само за състезателите!
21.08.09
10:16
Да няма да ги взимам, идеята при избора на Митото бе да е максимално изчистен от разни гадости. Пича в магазина, каза че по-отношение на Митото всичко е ок, но за сините каза че са тип диуретик и съдържали разни “сложни вериги” и такива неща. Така че въобще да не ги пипам. Също така дилемата точно какво да взема бе голяма. Треньора ми беше препоръчал три фетбърнера, които според него били добри Енимал Кътс, Митото, и Атро-Фекс. Надявам се че не съм сбъркал с Митото
Може ли да се намери мостра на митотропин-а или Cytolean v2 в Пловдив и ако да къде ? Мерси
Мнението беше редактирано от bulgarin на 18.09.09 18:01.
какво пише в книжката за кардиото, с каква продължителност и по колко пъти, че не съм на ти с английския
Мнението беше редактирано от Станимир на 24.12.09 18:03.
24.12.09
18:22
http://wheycheap.bg/VS/mitotropin.pdf
Явно не си си закупил продукта от нас иначе щеше да намериш линка за книжката на Български.
казано от Станимир на 24.12.09, 17:54:
какво пише в книжката за кардиото, с каква продължителност и по колко пъти, че не съм на ти с английския
Зa което съжелявам, но не бях виждал саита ви за напред ще знам
12.05.10
18:53
Здравейте! Предното лято си направих “хранителен режим” и свалих около 7 килограма за 5 дни само от нормалното хранене. Това, от което най-много се опасявах беше да не си ги кача обратно зимата, така и стана :( . Проблема е, че след месец ми е абитуриентската, но ще го преживея така или иначе. Смятам след месец Май, когато ще съм свободен изцяло да започна усилена тренировка във фитнес , за да се стегна и да изгоря масищата мазнини, които имам...
Чух за този продукт от приятел и се чудя това ли е оптималния вариант за добавка към горенето на мазнини? :) Нямам почти никакъв опит така, че всеки един отговор ще ми бъде полезен :)
казано от Антоан Попов на 12.05.10, 18:53:
Здравейте! Предното лято си направих “хранителен режим” и свалих около 7 килограма за 5 дни само от нормалното хранене.
Такива изказвания много ме кефят :) .Колега колко кг беше преди да свалиш тея 7 кила ,и много ми е интересно колко см свали от корема,ханша и бедрата за тея 7 кила.Щото аз след като поизкарах водата,за 45 дена със Sx,бягане и диета свалих от 96 на 90 кила ,вие как ги правите тея магии не знам.
Почти приключвам втора седмица с Митото , мога да кажа че за този период свалих 6 кг , определено се чувствам по лек , постегнах корема но има още какво да се желае , за релеф още не мога да кажа нищо , но със сигурност мога да заявя че вените ми започнаха да се показват , до като преди не се виждаха , това е факт че топя и по ръцете.Ще видим след 2 седмици.
Какво правите с тея кг. не знам .Аз примерно като почна да свалям гледам кантара ,но гледам и талията ,понеже ми се е случвало да свалям по 3-4 кила без да мръдне корема и сантиметър както и да не качвам на кила ,но корема да расте.По принцип ако на всяко свалено кило се сваля по 1-1,5 см талия е добре за мен .
12.05.10
19:50
Като начало явно имам прекалено много излишни мазнини натрупани от лошо хранене.
Бях 95 кила след една седмица бях 88.
Диетата ми (ако така може да се нарече) се състоеше в :
рано сутрин по 4-5 чая на работа
към 10 може би когато ми беше почивката една кофа кисело мляко кило и нещо + 1/2 пакета обикновени солети.
на обяд една салата + пиле или каквото е имало в ресторанта.
и вечерта играех баскетбол без да вечерям или нещо..просто нямах апетит...
В общи линии това е..
12.05.10
19:59
казано от Антоан Попов на 12.05.10, 19:50:
В общи линии това е...
В точни линии си гладувал и се е случило най-нормалното нещо на света - върнал си загубеното тегло.
Ако си мислиш, че това представлява хранителен режим, при това нормален - заблуждаваш се фантастично.
За мен това е утопия (7 kg за 5 дни).
Имаш доста да четеш. Храни се както трябва.
12.05.10
20:08
Чак да съм гладувал не бих казал. Сутринта едва съм изчаквал да стане 10 часа да изям кофата с киселото мляко(между другото слагах МНОГО захар вътре) и солетите. А вечерта рядко бях гладен и ако ядях беше кисело мляко с трици и пак захар....
Тази зима се застоях доста...а и храните, които се готвят вкъщи ме “принуждаваха” да ям хляб, който дори и аз знам, че е пълна контра на коя да е диета...ии сега повечето дънки , които лятото ми висяха на кокала макар и пак да съм бил мазен , сега са ми плътни по краката...
Смятам след матурите и баловете да се заема наистина сериозно защото не мога да си трая ханша и бедрата. Тренирам вкъщи с дъмбели и подувка и съм доволен от резултатите като за домашно..тук таме ми се виждат вените по ръцете вече, гърдите ги мърдам :D , но краката и ханша са ми супер зле...
И Ви моля да ми помогнете защото искам да стана най-накрая с хубаво тяло...и ако този продукт наистина работи да ме посъветвате нещо относно него ?
12.05.10
20:16
ОК, не си гладувал:
казано от Антоан Попов на 12.05.10, 20:08:
Сутринта едва съм изчаквал да стане 10 часа да изям кофата с киселото мляко...
Вярвай ми, точно това си правил. Отделен е въпросът за захарта и качеството на приеманата храна като цяло.
За втори и последен път те съветвам - започни да се храниш както трябва (не както си го правил миналото лято!), това ти е решението. Не съществува хранителна добавка (включително фетбърнър), която да дава поне прилични резултати без подходящ хранителен режим. Иначе - ОК, щом имаш пари в излишък - взимай Mitotropin.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.05.10 20:28.
12.05.10
20:27
Хранителния режим ще е 100% на лице. Задължително спирам всякакви сладки и тестени изделия. Имам индустриални количества овесени ядки с плодове и смятам да ги започна от скоро. Наясно съм също с това кога и колко се яде, но просто зимата въобще не се съобразих с подобни изисквания, може би защото се осланях на свалените килограми.
А и не бих казал, че имам пари в излишък, но ако помага наистина го взимам 100% защото искам да разкарам всичко излишно колкото се може по-бързо и ефективно! Не съм си и мечтал или да съм се представял слаб и с плочки..надявам се и това да стане :D
13.05.10
05:35
Започни да се храниш правилно, направи си един стабилен режим. Има време за добавките и тези пари по- добре да отидат за качествена храна.
Мнението беше редактирано от JAUN на 13.05.10 05:36.
13.05.10
07:29
Да, но няма ли да е много по-ефективно да комбинирам хранителните добавки със фитнес? С такъв хранителен режим отслабнах, но явно само в талията и малко в бедрата. Искам драстична промяна вече!
Под качествена храна не знам какво да разбирам. Може би пилешко месо, риба и зеленчуци...нов съм още и нямам идеи :D
13.05.10
09:12
казано от Антоан Попов на 13.05.10, 07:29:
...няма ли да е много по-ефективно да комбинирам хранителните добавки със фитнес?...
Хранителните добавки са едва третия по важност фактор в случая, при това - на стабилно разстояние от втория (тренировъчния режим). Факторът с първостепенно значение е храненето.
Качествена храна е онази, която доставя на тялото ти необходимите хранителни вещества с такова качество, в такова съотношение и в такива количества, че да отговарят на поставените от теб цели.
Последен ден с Митотропин , мога да кажа че от продукта въобще не съм доволен , диетата ми беше адски стриктна , кардио правих 4 пъти в седмица по 30 минути на ден (бягане).За тези 30 дена , свалих 7 кг, но жалко защо не мога да забележа разликата .. проблема ми беше основно в корема и там си остана , бях 84 кг , в момента съм 77 , висок съм 1.80.Усещах го първите 2 дена , след това все едно не употребявам никакъв продукт , изобщо не го усещах .. Това ми е първият продукт за сваляне който ползвам , и съм разочарован.Може би не ми действа или не знам , за релеф мога да говоря само в бицепсите , забелязах оголемяване, никъде другаде не виждам да съм орелефил, явно съм бил доста мазничък... Бицепса ми спадна с 1 см. Краката ми с ЦЕЛИ 6 см.Дупето изчезна. А в корема направо не забелязвам нищо .. същият си е като преди.Мога да постна снимки , но едва ли ще ви харесат резултатите - за това няма да го направя.Спад в силата ми имаше определено и намалих работните тежести, загубих сила със сигурност.Не ме е яд за 100-те лева които дадох , яд ме е че след толкова усилия и тренировки няма резултат.Моля някой ако го е ползвал и също като мен и не е имал ефект, да каже някой бърнър или препарат който му е подействал добре за да мога да го ползвам и аз.Понеже нямам много финансови възможности ще помоля да бъде на малко по ниска цена.Моля ако има въпроси задавайте , с удоволствие ще отговарям.Но като цяло не съм доволен от продукта.
30.05.10
19:22
Малко ми е трудно да си представя при 1.80 77кг какъв корем имаш :) По принцип той ще е последното нещо което ще изчезне..и не мисля,че 7кг за 1 месец са малко,не знам ти какво си очаквал,но няма как да стане първо корема да изчезне :)