Интервю с доктор Емилова

Прескочи до:
MR

03.08.09
16:29

http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=322&video_id=18096
Това е интервю с д-р Емилова, в което тя говори за храни и хранителни добавки. Гледайте и коментирайте!

03.08.09
17:49

Гледах го и общо взето се изказа че всичко което е в повече е вредно.Направо разби храненето на 90 % от форума отделно говори за сърцето че също е мускул и при подсилването му риска от инфаркт е мн.голям.Даже Росен Петров имал такъв проблем.

03.08.09
17:54

Какво има за гледане?
Тя промотира глада...Чай,плод,чай,плод...
Мога да се съглася само с нещата за инсулина.

Според мен трябва да си върши работата по специалността,за която има титлата доктор!А не да се прави на диетолог,персонален треньор и тн.

Всичко що е изкуствено е вредно...Ще дам пример с БЦАА,АК,които не могат да бъдат получени в тялото...Нима,то не се нуждае от тях?!Но щом е на прах,не става...
Протеина-ми това си е храна,но в друга форма.(става въпрос за качествени продукти на утвърдени американски фирми!Изключваме всякакви насипни боклуци от гаража,новозаландски,индонезийски,малайзийски и тн от сорта на 15 лв/кг).

Познавам един човек,който се занимава с фитнес от 14 години и не е на хемодиализа,както тя твърди...
Плодовете,сякаш те нямат захар+това се говори за неограничени количества.

Мнението беше редактирано от Финдо на 03.08.09 18:15.

03.08.09
18:07

Тя промотира глада...Чай,плод,чай,плод...

Изяде едно кюфте в предаването :)

03.08.09
18:55

“Понеже много проучвания са направени върху милиони хора по цял свят..”

“Тези които всеки ден ядат месо или мляко, сирене, кашкавал или тези животински храни, тези хора боледуват много, много повече от рак..”

Честито на печелившите.Ахахахаха.

Ами не съм го гледал ,но няма и да го гледам. Виждал съм други нейни интервюта няма да забравя как се опитваше да убеди един фитнес инструктур Ангел на сцената на предаването “Сблъсък” във фантастичните си теории, една от които беше, че човек ако пиел чайче и ядял тревичка всеки ден общия белтък в тялото не се променял ...бил си колкто на тези които тъпчат месо. Изобщо в БГ както сме свидетели на псевдо държава, псевдо съд, псевдо политици, псевдо полиция така сме свидетели и на псевдо лекари, инженери, фитнес инструктури и т.н. Може да потърсите страницата и с офертите в дебелариума и във Варна да видите какви цифри е изпраскала за да кара хората да гладуват.

03.08.09
19:23

“Ами бяло месо от пиле без кожа също съдържа много мазнини.”
“...аминокиселините и изкуствените протеини”

Явно след 15 години ще съм умрял и импотентен :)

03.08.09
20:48

АхаХАХААХАха

03.08.09
20:53

При нея всичко е Бизнес.
Пари.
Вашите пари.
И няма нищо общо с (вашето) здраве.
Познавам 3 души били при нея. Свалят по-малко отколкото с Дюкан и йо-йо ефекта е налице. Едната девойка беше 3 (три) пъти при Емилова, докато и уври главата, че това не е начина.
Така, че д-р.Емилова ще се появява по всеки възможен канал и ще лъже нагло, защото това е начина да окраде надеждата на още някой заблуден нещастник и да му източи паричките.
Защо ли няма съд за такива?

03.08.09
21:14

Бе тая е като чичо Скруч. На далече от тоя змей.

Има много хора дори от спортния свят които гледат предимно цифрите. Осигурявайки съмнителни резултати със съмнителни начини.

BU

04.08.09
05:39

ЛИНЧ за тая мърла.

“едно си баба знае,едно си бае”

Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.08.09 05:40.

04.08.09
05:54

Маркетинга е голяма сила... На него разчитат такива псевдо специалисти, като Емилова... Както е казал народа:”...докато има балъци ще има и тарикати...”.

TR

04.08.09
06:26

38 000 - това е броя на хората на които тя е подложила тялото на стрес. Та тя е като някое вирусно заболяване.
Ах , тоя Дюкан и Аткинс как и подбиват бизнеса.
И гответе се за рака ! Всички ядеме месо ,мляко и млечни .... Леле...
Росен Петров не е имал проблем , той има по-голямо сърце.

Мнението беше редактирано от TrainHard на 04.08.09 06:27.

04.08.09
06:38

казано от heat на 04.08.09, 05:54:

Маркетинга е голяма сила... На него разчитат такива псевдо специалисти, като Емилова... Както е казал народа:”...докато има балъци ще има и тарикати...”.

Нали знаеш, че повече от китайците са само балъците, така че докато ги мързи хората да четат кое е правилно и кое не, ще се връщат при “лошата бабка” да им взима парите и здравето.

04.08.09
08:48

Аминокиселините и протеина са виновни са инфарктите на спортисти по олимпиадите... :lol

04.08.09
09:27

Защо изобщо коментираме тая шарлатанка ? Това , което тя прави с хората е наказуемо !!! Доктор била .. самозвана.

04.08.09
09:58

казано от Гошко на 04.08.09, 09:27:

Това , което тя прави с хората е наказуемо !!!

Как ще е наказуемо, че това си е повече от закономерен процес. Естествен отбор му се вика. Едно време не са оцелявали слабите, днес, във времето на цивилизацията, не оцеляват глупавите. Който има акъл да се връзва на тия работи очевидно ще е от тия, които няма да оцелеят (то в днешно време и това си е променило смисъла, по-скоро такива хора стават донори на фармацевтичната индустрия, за да не се губи нищо - все пак, цивилизация...) и толкова. И без друго човечеството е превишило с няколко милиарда оптималната си бройка, защо да се тревожим именно за по-глупавичките ... Природата си знае работата.
А самата “докторка”, ако си вярва наистина (склонен съм силно да се съмнявам в това), то със сигурност не е на ниво да си струва да я обсъждате ;) Но все пак си мисля, че просто дои стадото - за което заслужава едно евалла.

04.08.09
10:04

казано от G33K на 04.08.09, 09:58:

казано от Гошко на 04.08.09, 09:27:

Това , което тя прави с хората е наказуемо !!!

Как ще е наказуемо, че това си е повече от закономерен процес. Естествен отбор му се вика. Едно време не са оцелявали слабите, днес, във времето на цивилизацията, не оцеляват глупавите. Който има акъл да се връзва на тия работи очевидно ще е от тия, които няма да оцелеят (то в днешно време и това си е променило смисъла, по-скоро такива хора стават донори на фармацевтичната индустрия, за да не се губи нищо - все пак, цивилизация...) и толкова. И без друго човечеството е превишило с няколко милиарда оптималната си бройка, защо да се тревожим именно за по-глупавичките ... Природата си знае работата.
А самата “докторка”, ако си вярва наистина (склонен съм силно да се съмнявам в това), то със сигурност не е на ниво да си струва да я обсъждате ;) Но все пак си мисля, че просто дои стадото - за което заслужава едно евалла.

Съгласен съм с теб... всеки има глава на раменете и тя не служи само за равновесие, а и за други процеси. След като женицата е намерила начин да прави кинти от хорската простотия, явно няма какво да се коментира.

04.08.09
10:22

Емилова, на сапун!  :lol:
всички ще умреме от протеина на прах и аминокиселините да знаете...

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 04.08.09 10:22.

Аз вече си приготвям жито, не знам още колко ми остава :lol:

04.08.09
10:34

казано от RogerF на 04.08.09, 10:25:

Аз вече си приготвям жито, не знам още колко ми остава :lol:

Не ти остава много ... със сигурност са ти се разяли органите от протеина. Някой знае ли как вървят парцелите? Ако си купим групово може нещо отстъпка да хванем?!  :lol:

04.08.09
10:58

Представям си как хората, които не ядат месо и млечни продукти пръщят от здраве! Тц...
По-скоро ги обрича на повече болести! С нищо не трябва да се прекалява, дори и със салатата.
После ходят от есента до пролетта по доктори и аптеки щото постоянно са с настинка или грип, постоянно ги болят мускулите и други симптоми на “тревопасните хора”. Аз да не съм крава, че да ям плодове и да пия чай по цял ден в продължение на седмици/месеци?
Наистина ако има хора, които вярват на тая, значи си го заслужават.

04.08.09
12:01

Тази трябва да я затворят в някоя пещера и през ден два само да й се хвърля малко хляб! Ш*бан боклук !

04.08.09
12:01

Приемате го прекалено лично.
Не разбирам, защо сте толкова възмутени от твърденията, че храната на прах, може да бъде и нездравословна. Може би, защото рекламите са на по-различно мнение. ;)
Аз съм доста месояден, но има и хора, които спортуват и са вегетарианци, а не са се разпаднали. Дори познавам един такъв, който е със завидна физика - натрупана с дълги години спорт, но продължава да я поддържа и с вегетариански начин на живот(не е веган). Ако не се лъжа, Емил_мло също се развива в подобна насока. За всеки случай, много и различни теории...повечето от които противоречиви, но тоталното им отричане или приемане, гарантира допускането на грешка. Това е и грешката на д-р Емилова, което и печели и названието шарлатанка. Бизнеса си е бизнес, но аз допускам и че сериозно си вярва.

А, колкото до протеините и въобще суплементите от известни американски фирми... Бритиш Американ Табако, Филип Морис, също са известни, световно известни - произвеждат и продават цигари в цял свят, а Макдоналдс са верига за бързо хранене, която предлага качествена, вкусна и питателна храна...пак в цял свят.

Мнението беше редактирано от 6th на 04.08.09 12:03.

04.08.09
13:03

Храната на Макдоналдс не е лоша, стига да се употребява с мярка. Гледах един филм по youtube, където някакъв олигофрен се опитваше да докаже колко вредна е храната там. Аз лично не бих ял докато се препълня и повърна. Ако искам да надебелея, мога да го направя и с най-полезни продукти, като овесени ядки, мед, сметана, масло, зехтин, ориз, ядки...

Всъщност ако се храня там, вероятността да надебелея е мизерна, предвид цените. Говоря по спомени от Русия. Веднъж бях много гладен, влизам в Макдоналдс и гледам менюто. Харесах си един голям, красив хамбургер. На обратната страна на менюто имаше доста подробна информация както за съдържанието на храната в менюто, така и за препоръчителните дневни норми.

За мое най-голямо разочарование сандвичът се оказа около 5 пъти по-малък, отколкото си представях, когато го видях на картинката. Цената обаче беше същата, а при тези цени малко са българите, които ще успеят да надебелеят с една заплата.

За качеството на скъпите американски протеини нямам сериозни съмнения, но доста се съмнявам доколко цената им отговаря на реалната - струва ми се доста странно килограм млечен протеин да струва трицифрена сума, след като освен протеина от млякото се извличат и други ценни вещества, като маслото например.

04.08.09
13:35

То не е проблема в надебеляването, а в качеството на храната. Аз ядох там миналата седмица - някакъв сандвич, като палачинка - май че се казваше chicken roll или нещо такова. Стори ми се най-безопасното от цялото меню :lol:

04.08.09
18:57

Едно интересно видео за Макдоналд’с вече с Бг буквички:
http://vbox7.com/play:f79e1122
Много е поучително!

04.08.09
19:08

казано от mitaka101 на 04.08.09, 18:57:

Едно интересно видео за Макдоналд’с вече с Бг буквички:
http://vbox7.com/play:f79e1122
Много е поучително!

Извод: среща на ББ-Тийм в Макдоналдс на по картофки :)

04.08.09
19:25

Тия картофки седят по дълго и от млякото на баба :D

04.08.09
19:59

Че какво може да се развали в едни добре изпържени картофи? Нарязани са тънко, всички микроорганизми и спори са унищожени и почти всичката вода се е изпарила. При това положение трудно нещо ще се развие върху картофите, особено ако са посолени. Все едно да се развие върху чипс. Между другото чипсът гори доста добре, поне по клиповете в youtube. Най-вероятно и мазнината върху картофите ги предпазва, така че е напълно възможно да стават за ядене дори след толкова време (да не са отровни). Ако някой е ял 7 days max на няколко месеца ще установи, че е все така мек и пухкав, но все още не е отровен. Всъщност затова забраняват и калиевия сорбат в някои държави - кара продуктите да изглеждат по-пресни, отколкото са.

04.08.09
20:53

казано от moonclub на 04.08.09, 19:59:

Че какво може да се развали в едни добре изпържени картофи? Нарязани са тънко, всички микроорганизми и спори са унищожени и почти всичката вода се е изпарила. При това положение трудно нещо ще се развие върху картофите, особено ако са посолени. Все едно да се развие върху чипс. Между другото чипсът гори доста добре, поне по клиповете в youtube. Най-вероятно и мазнината върху картофите ги предпазва, така че е напълно възможно да стават за ядене дори след толкова време (да не са отровни). Ако някой е ял 7 days max на няколко месеца ще установи, че е все така мек и пухкав, но все още не е отровен. Всъщност затова забраняват и калиевия сорбат в някои държави - кара продуктите да изглеждат по-пресни, отколкото са.

Съхранено в буркан на стайна температура без никаква консервация, най малкото ще има плесен по тях и олиото в което са пържени гранясва.

Ако говорим за Макдоналдс най показателния филм е Super size me, един човек яде един месец само и единствено храни закупени от там, подлага се на изследвания периодични мерят му хормони и т.н. разказва за политиката на тези заведения и така.

05.08.09
06:16

Точно тоя филм имах предвид. Кой нормален човек ще яде толкова, че да повръща после?

05.08.09
06:38

Тая тема не беше ли за д-р Емилова? Май доста оффтопици станаха! Ако ще говорим за Макдоналдс единственото нещо което консумирам там е сладоледа им. ;-)

05.08.09
07:45

Емилова я обсъдихме и осъдихме отдавна :)

ВЕ

05.08.09
12:50

Така и така вече съм смъртник по-добре да съм с мускули и стегнат отколкото желирана пихтия като госпожата с глада.

05.08.09
12:52

казано от Велизар на 05.08.09, 12:50:

Така и така вече съм смъртник по-добре да съм с мускули и стегнат отколкото желирана пихтия като госпожата с глада.

Мен ме кефи... има готина прическа...  :lol:

05.08.09
14:09

То не е да го псуваш, не е да го биеш.. Ами не знам какво да я правиш.
“Понеже много проучвания са направени при много хор апо цял свят, тези хора, които се хранят с месо поне един път във седмицата развиват рак толкова пъти, колкото тези, които изобщо не ядат месо. Тоест много малък процент. Колкото повече пъти във седмицата ядеш месо и други животински храни, толкова по-често боледуваш от рак. Тези, които всеки ден ядат месо, или мляко, сирене, кашкавал, въобще животински храни, тези хора боледуват много, много повече от рак, от колкото тези, които ядат един път във седмицата месо.”

Damn that woman.

Демек, всички тук сме пътници, а :D :D
За съжаление много хора опират до нейната “помощ”

05.08.09
15:07

Чак сега ми дойде нета та да мога да го изгледам цялото ..
1 -  ‘’ След 1-2 дена на чай и плодове може да се почустваш отпаднал и да те заболи глава,но то е защото токсините ти минават през мозъка и излизат после ‘’  ААа от това ли било.. сигорно след 4-5 дена и радиацията и тежките метали са вън от играта...
2 - ” Кое е най вредното месо ? ‘’ - ‘’ Бялото бръшно и бялата захар ‘’ Според мен и зеленото  бръшно е врено месо ...
3- ” Завършваш диетата на Дукан по болен от  преди да си я почнал ‘’ Да за разлика от тази .. ..
4- ” Мазнините запушват артериите ” - Дам ...
5- ’” Месото от пиле без кожа съшто садържа много мазнини ‘’  Да те пилетата по цял ден свине ядат,затва са мазни ...
6- “AАааако не прекаляваме може да се яде всичко , например на нова година може да изядеш една пържола ,ако не е прекалено мазна ‘’’ - Лухуу не е като другите диети да те ограничават ...
7- ‘’ Най силните животни на света са тревопасните  ‘’ – Гледах по новините как коза пребори тиранозавър ...
8- ” Тези които се хранят с месо 1 път на седмица развиват рак толкова пъти колкото тези които не ядат ‘’ - WTF КАКВА СЕНЗАЦИОННА НОВИНА ИЗПЪЛНЕНА СЪС СМИСЪЛ
9- ” Колкото по често ядеш месо толкова по често боледуваш от рак ‘’ -Даа аз съм го карал 12 пъти ....
10 - ” Тези хора боледуват много много много повече от рак от колкото тези които ядат един път в седмицата ‘’ - по тази логика нормалните хора са го карали само 2- 3 пъти рака ..
11- ” Хората които не ядат месо компесират с това че ядат бяло бръшно,бяла захар ‘’ - Естествено той и Арни не е ял месо, но е компенсирал със захар ...
12 “Тези дебеличките които им се тресат сланинките имат хиперинсунализъм ‘’-А пък Колман има мегахипердуперсуперинсонализам.
13-  Чувал съм че има смъртни случаи ” Няма такова нещо ‘’ - И аз така си помислих.. 
14 - ” Инсулина превръща глукозата в мазнини ‘’ -  Мхм страхотна логика ... 
15- ” огромното количество белтък запушва тръбичките в нашите бъбреци  ‘’ -  Той кат не запушва вентилацията пак добре...
16- ‘’ Когато човека умре след 20 гоини никой няма да каже - то е защото прави дукан или аткинсс  ,а то е точно от това’’  Ае и според мен ше е от дукан, а не от автомобилната катастрофа ...
17 - ” А ти знаеш ли че сърцето е мускул ? ‘’ - WtF ТОВА Е СЪВСЕМ НОВА ИНФОРМАЦИЯ !
18-  ” Заради искуствените протеини сърцето става по голямо ‘’ – Ааа да ... след като ги почнах започнах да обичам ..
19 - ‘’ Който яде круши прави повече секс ‘’ - Съвсем нормално.. както който яде повече ягоди става ядрен физик .
20- ” Наща програма изчиства плаката от половите жлези  ‘’ - Добре остана само зъбния камък да изчисти и е на 100 .
21- ‘’ Извода е ако отслабваме да отслабваме с отровите натрупани през годините ‘’ - Явно мускуната маса е отровна ..
Като цяло доста истини има ..  Вижте нейното атлетично и стегнато тяло.. това тяло се прай с години пиене на чай ..

Мнението беше редактирано от Xsly на 05.08.09 15:10.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1