Кросфит дневникът на Гошко

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.07.09
17:21

Не знам. Петко каза , че изолиращите трябва да са 3х8. Ами сгреших , защото бях много уморен и изобщо не съм мислил. Хайде започвай и ти , да може да вървим заедно :)

Замисляш ме :)

Поначало четиридневния си сплит го почвам вторник.Не знам как ще ми се отрази  тази програма при положение, че не съм тренирал 5х5, а в момента съм на отрицателен калориен баланс и малко въглехидрати.И все пак нещо ме изгаря от утре да я почна :)

20.07.09
17:28

казано от Гошко на 20.07.09, 17:21:

Не знам. Петко каза , че изолиращите трябва да са 3х8. Ами сгреших , защото бях много уморен и изобщо не съм мислил. Хайде започвай и ти , да може да вървим заедно :)

Зависи от упражнението, не е проблем сгъването да го правиш и 5х5.

20.07.09
17:30

Хаха , Десо , аз никога не съм тренирал 5х5 , на ВМ-НВД съм ... не се плаши , утре отивай и започвай.

П.П : Усещам напрежение в очите . От какво би могло да е ? Преди съм стоял 6-7мин. пред монитора , докато писах и сега пак сядам , а след тренировка ще ми изфръкнеха.. :(

20.07.09
17:32

Петко , удачно ли е лега да е с дъмбели ? Колкото до сгъването - благодаря , изплаших се , че не съм направил нищо :

Мнението беше редактирано от Гошко на 20.07.09 17:34.

Аз лично лега с дъмбели ще го правя, лостовете не ми вървят.

Нави ме, от утре почвам!!!

22.07.09
16:12

22.07.2009г. Тренировка Б :

1.Лег с щанга - 5х 50 , 55 , 60 , 60 , 60 - яд ме е , можех поне още +10кг да вдигна , ако имаше кой да ме пази .. поне 75 , но .. следващия път.
2.Раменни преси с дъмбели - 5х 25 ( тежкоо ) , 20 , 20 , 20 , 20
3.Кофички - 5х 5 , 5 ,5 ,5 , 1/2 - последната издъхнах
4.Дъмбел зад главата - 5 х 20 , 25 , 25 , 25 , 25
5.Клек - 5х 50 , 70 , 70 , 70 , 70 - можех поне до .. 85кг. , но отново нямаше кой да помага.
6.Повдигане на крака на успоредка - 2х10 и тук свърши бензина.

-тренировка
-банан
-протеин

Равносметката - лега съм го увеличил , дори го правех с лекота , мноооого ме е яд , че не можах да опитам повече. Не вярвах , че мога да направя 5 кофички , но явно въглехидратите днес си казаха думата. А за клека .. и тука ме е яд , ще качвам полека.

Моят помощник го няма и липсата му ми оказва влиание , няма кой да ме пази . Иначе натоварването ми дойде нормално , но може още много. И все пак си мисля , че ръжените спагети , които си правих днес са дали отражение , предложете рецепти , защото чисти са ми гадни :(

Изчилих си ОКБ-то , което е 2512. Нямам везна , на която да меря теглото на храната , но ще поствам горе долу на око , кое , как и какво.

Програмата ми “влиза” добре , но се замислям за допълнителна тренировка за корем , защото нямам сили да го правя като последно упражнение. Мнения ?

Мнението беше редактирано от Гошко на 22.07.09 16:15.

24.07.09
16:48

Вчера беше кардио ден , в който тичах в 22.00ч. Стана добре . Около 30 мин. бързо ходене , след това навръщане ~3 км. за 6.50сек. спринтово темпо , предимно надолно.

24.07.09
16:54

24.07.2009г.  Тренировка А :

1.Набирания - 5х5
2.Гребане с дъмбел 5х5х 25кг.
3.Тяга - 5х 90 , 100 , 3х 115 , 5х100 , 5х100
4.Бицепсово с крив лост - 5х5х 30кг. - умората си каза думата.
5.Молитви - 2х20

-тренировка
-протеин

Доволно стана , жегата ме сломи , толкова пот се изли , че зад мен река потече. Чувствам се много добре , от онзи ден гърдите са ми дооооста напомпани , усещам ги много добре и определено мисля , че тръгнаха :)

Днес ми писа братовчед ми , който в момента е в USA , та ме пита какво да ми купи. Вече съм му казал за Gold Standard , но се чуда какво още. Дайте мнения за нещо , което си струва да се купи от там. Бях решил естер да е , но .. искам мнения. Нещо специално , което да ми помогне за зимата и постигане на цел - 85кг. с внушителни размери. Без остроумни изказвания , просто събирам мнения от по-знаещи от мен . Благодарим .

Зареди се с витамини на НАУ или ОН,без това в щатите са без пари.За креатина бих избрал ЦЕЕ,лично много съм доволен от този продукт.

И слин сейн ако намериш финанси :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 24.07.09 16:58.

24.07.09
16:58

казано от RogerF на 24.07.09, 16:57:

Зареди се с витамини на НАУ или ОН,без това в щатите са без пари.За креатина бих избрал ЦЕЕ,лично много съм доволен от този продукт.

Виж за витамини не се бях досетил. Идея е :) А колкото до КЕЕ - пил съм , останах предоволен :)

Като им гледам цените на АДАМ в американските сайтове ме хваща яд!!!

24.07.09
17:04

Мдааааааааа , 18$ за 120 таблетки. Не е лоша оферта :) Ще говоря утре с него и може да измислим нещо , че да ти пратя една опаковка и на теб :)

26.07.09
12:16

Понеже прочетох подписа ти и ми стана интересно за тези 85 кг до края на февруари...Та колко си сега?Предполагам,не целиш просто стрелката на кантара да отчете 85.

26.07.09
12:24

Финдо , мерси , че си се заинтересувал :) Та.. сега съм 75кг. и не целя просто стрелката да отчете 85кг. Всичко ще е стриктно , говоря за тренировъчен режим и диета ( ВВД ) + добавки. Мисля да започна около първи октомври , за да имам време да кача , колкото се може повече и после да изчистя за абитуренската. Знам , че 10кг. са много , но е хубаво да имаш цел , която да следваш :) Мисля , че 6 до 9кг. за 5 месеца са напълно осъществими.

26.07.09
12:47

Като прочетох,че си на ВМ-НВД,помислих,че така ще следваш тази цел и те бях отписал.Сега нещата са малко по-обнадеждаващи. :)
10 кг чиста маса си е доста за 5 месеца.То тогава режима трябва да ти е повече от добър,както и тренировката.При това положение,ще ти трябва и набор от добавки...Поне протеин задължително. :)
Успех!

26.07.09
12:54

Хехе , ВМ-НВД е само временно . Ще я сменя зимата. А за режимът.. дано има кой да помогне , че не знам дали ще се справя сам с изготвянето. Ще смятам всичко и ще прибавам калории към ОКБ-то . Протеинът си върви винаги , не се лишавам от него . Очаквам до тогава да имам кутия Сайз и СП + много протеин и спортни витамини. Само времето ще покаже какво , как и колко :) Благодаря , Финдо !

27.07.09
17:19

27.07.2009г. Тренировка Б :

1.Лег - 5х 50 , 60 , 60 , 60 , 60
2.Раменна преса - 5х 20 , 20 , 20 , 20 , 20 ( дъмбели)
3.Кофички - 5х 5 , 5 , 4 , 5 , 5 - довооооооолен :)
4.Лег-тесен - 5х .. няма да пиша килограми , изложих се .
5.Клек - 5х 60 , 60 , 70 , 70 , 80
6.Римско столче - 3х20

Слаба тренировка , ниска концентрация , много жега . Изобщо нищо не стана , деня ми беше адски напрегнат . За тесния хват не ми се говори , излагация .. :) Лека вечер.

Пак ли нямаше кой да те пази?

27.07.09
17:26

Да и .. стана сакатлъка , пак добре , че лостовете са ни дълги и ги изхвърлих от едната страна :) Куриоз голям , но без свидетели :lol:

27.07.09
17:28

казано от Гошко на 27.07.09, 17:26:

Да и .. стана сакатлъка , пак добре , че лостовете са ни дълги и ги изхвърлих от едната страна :) Куриоз голям , но без свидетели :lol:

Нямате ли смит машина в залата.Когато няма кой да пази там е най безопасно.

:lol: На мен тесния хват ми идва тежък при 70кг, ама като няма кой да ме пази, да видиш само как напъвам и си правя петте повторения.С помощ щях със сигурност да съм по-зле.Що така бе Гошко си нямаш ти другарче, никой ли не иска да тренира с теб :lol:

казано от vlad-o на 27.07.09, 17:28:

Не бих казал.Веднъж правих лег на смит машина и ме затисна, и то как се падна лоста точно между двете места(не знам как се казват) за закачане.И сега като не мога да го закача ни на долното,ни на горното.А за разлика от свободните тежести, смит машината не можеш да я наклониш на една страна да изпадат тежестите.Как само си чаках момчето от другия край на залата да ме види и да помогне. :)

27.07.09
17:39

казано от RogerF на 27.07.09, 17:31:

казано от vlad-o на 27.07.09, 17:28:

Не бих казал.Веднъж правих лег на смит машина и ме затисна, и то как се падна лоста точно между двете места(не знам как се казват) за закачане.И сега като не мога да го закача ни на долното,ни на горното.А за разлика от свободните тежести, смит машината не можеш да я наклониш на една страна да изпадат тежестите.Как само си чаках момчето от другия край на залата да ме види и да помогне. :)

Е ти пък ме застреля :-) Обикновено куките са на 20 тина сантиметра би трябвало без проблем да я закачаш.Даже ако не можеш веднага е достатъчно да задържиш щангата 15-20 секунди да си поемеш въздух и да я закачиш.Единствения вариант при който да не можеш да я закачиш на най близките куки е при внезапна болка т.е. травма,обаче то затова винаги трябва някой да те пази когато нямаш директна възможност да изхвърлиш тежеста.

Еми точно тогава си контузих рамото, тежеста въобще не можех да я мръдна.

27.07.09
17:43

Ами за смита - не съм се сетил , а и не знаех , че трицепсите са ми толкова уморени , че да не мога да ги тласна.

Десооооо , няма хора в залата , брат . Идват чак след 7 часа , а аз тогава свършвам. Все пак се намериха двама , който ми помогнаха при клека , за да слагаме щангата на стойката , че ми е доста трудно :)

29.07.09
06:54

Давам пауза на програмата от около седмица , поради невъзможност да тренирам в зала. Ще тренирам на успоредки , докато отново влеза в залата. Но все пак ще описвам тренировките ми .

04.08.09
08:27

Малииии , едва си намерих дневника :)

Последната седмица тренирам почти всеки ден ( като изключим събота ) . Кофички , набирания .. вървят си :) Вече имам много свободно време и започвам фитнеса + тичане сутрин.

04.08.2009г.  Кардио : 

Бягане - ~4км. време не съм засичал

Храна : След ставане протеин в пр.мляко ( домашно ) + кафе ; След тичане 4 яйца с масло + кашкавал , салата , маслини + филия хляб ‘Фитнес’

После имам фитнес тренировка , ще я опитша и нея :) Да ви се похваля.. поръчвах Fyre на брат ми , та ми пратиха мострички от Нектар и Матрикс , много съм доволен , че най-после ще опитам толкова хваления Нектар :) Днес се замислих за зимата и съм раздвоен относно добавките . Първоначално си мислех да стакна СайзОн и СП , но сега мисля да е Слин + витамини АДАМ + много протеин. Дано Сашко се намеси , ще ми е полезен точно сега :)

04.08.09
08:33

С кое да се намеся :)
Избора е изцяло твой.Ако си бил доволен от СайзОн и СП, давай с тях.Ще стигне за месец, цената я знаеш.
Ако искаш може да пробваш Слин-а с много въглехидрати и протеин за качествена маса.2 опаковки са ти 2-3 месеца, цената е колкото за горният стак, но продължителността двойна.
И 2та стак-а са добри.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 04.08.09 08:34.

04.08.09
08:36

Ами Саше , не съм ползвал нищо подобно , защото никога не ми се е налагало да качвам килограми. 1 опаковка Слин дали ще ми стигне и какво мога да очаквам като килограми при 300-400гр. въглехидрати дневно ?

04.08.09
08:40

1 опаковка Слин-Сейн, ако я взимаш 2 хапа в тренировъчни и 1 хап в почивни дни ти стига за над 40 дена! :)
с 300-400 гр въглехидрати, може да си говорим за едни 3-4-5 кг мускулна маса, а силата ти ще е много отгоре след края на цикъла.

TR

04.08.09
08:41

Ще ти стигне между 30 и 60 дни зависи дали взимаш по 1 или 2 капсули на ден. Килограмите зависят от това как ще ядеш  ,но със сигурност ще е по-чисто отколкото без.
Прочетох това за затискането , имам същия проблем. Не винаги като слагам макс тежест викам да ми пазят и стават фалове...

04.08.09
08:45

Ами в момента съм на такава програма , с която искам да кача силата и да направя една нормална основа за зимата , на която да надграждам. 40 дни са добре , ще го карам на повечко месо , че тези 4-5кг. да станат поне 7кг :) Мисля , че идеите и целите са ми ясни вече , чакам да дойде октомври и да започвам . Ако видя добър резултат и че ми действа ( което е най-важното ) , няма да се размина само с една опаковка :) Благодаря Сашко :kiss:

А колкото до затискането .. хаха , на всеки може да се случи , не ме е срам :)

Мнението беше редактирано от Гошко на 04.08.09 08:46.

Присъиденявай се към СС-овците :lol: Ако към стака включиш и един етил естер, ще бъде екстра :) Поне докато свалях моя стак беше Протеин,витамини,ЦЕЕ и Слин Сейн.Резултата беше съвсем минимална загуба на ММ, талия с почти 6 санта отдолу и огромно нарастване на силата.Така, че не му мисли.

04.08.09
09:44

казано от Гошко на 04.08.09, 08:45:

А колкото до затискането .. хаха , на всеки може да се случи , не ме е срам :)

Не всеки има смелоста да застане под толкова тежка щанга, че да има вероятност да те затисне. Това си е за ‘браво’, какво има да те е срам. Всяка 2-ра / 3-та тренировка от лег ме затиска 80-85кг. щанга.

04.08.09
09:48

Да , но вчера ми разправя един познат от залата , с който държа скайп връзка , че имало само един човек в залата и нямало кой да го пази и на въпрос “Може ли да дойдеш да ме пазиш?” , получил следния отговор : “Като не можеш да си вдигаш щангата какво да направя... ” . Има ги всякакви хора , но  .. това е живота. Та от тая гледна точка е срамно .. , но пък не ми пука :-P

04.08.09
09:51

Ееее кофти си е като няма кой да те пази, но също е много кофти да те пази некой пишман разбирач дето може направо да си те контузи или да ти прецака серията...

04.08.09
09:53

Всичко е възможно , когато нямаш свой човек. Аз съм много предпазлив и подбирам хората , които избирам да ми помагат , иначе не отказвам на никой , който попита за помощ , но като цяло .. няма отзивчиви хора в залата . Дано това е само в моята зала.. :)

Не е така само при теб в повечето зали има твърде много назобани изгубили реална представа над живота момчета. Блъскат си там надуват се слобеят си и друго не ги интересува. На мен по миналара тренировка ми изчезна торбичката с дрехите портмонето всичките ми лични документи и много важни секретни ключове, а един от въпросните се спука да ми се смее и подиграва ....кво да ти кажа навсякъде има такива типове.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 04.08.09 09:57.

04.08.09
10:01

Оооооох Ванка.. , хора всякакви. Аз в залата не нося нищо , освен раница , в която има тениска , ръкавици и шейкър. А ти си си изнесъл богатсвтото.. .

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1