Енимъл Пак

04.08.09
17:26

какво ви е мнението за Енимъл Пак на юниверсъл? някой ползвал ли е? евентуално какъв ефект е получил от него ? благодаря предварително

04.08.09
17:31

Силни спортни витамини . Какъв ефект очакваш от витамин ?

Да ти кажа Гошко според мен витамините са си важно нещо, особенно в диета бедна на витамини каквито са повечето диети на спортистите. Иначе petar4o не очаквай никакъв ефект от витамини, това са просто витамини. Хубаво е ако може да си купиш но те са добавки на всичко останало важно в спорта, хранене, трениране възстановяване и т.н.

04.08.09
17:37

ами затова питам за да разбера с какво ще ми помогнат ако си ги купя, защото искам да направя по големи ръце и да стопя мазнините около корема и кръста, дали ще ми помогнат затова питам?

04.08.09
17:39

ами добре тогава какво да си купя за да развия по големи мускули мога да пия и други витамини, какво да комбинирам? протеин, креатин, глутамин ли ?

04.08.09
17:39

Хаха , Ванкаааааааааааа хахахахахах :) Аз му намеквам , че не може да очаква нищо от тях... . Както и да е , разбра колегата за какво иде реч.

Мнението ми може да се счете като спам от модовете защото доста ме дебнат, но аз бих те посъветвал да не се интересуваш от добавки, а от хранене и трениране. Храненето е нещо много важно, всяка добавка се ДОБАВЯ към него, ако то не е качествено и сто неща да пиеш все тая . Бъди сигурен, че нито витамините нито, креатин нито бърнер нито нищо няма да ти помогне да стопиш мазнините и да направиш големи ръце ако не се храниш и тренираш оптимално добре.Гошко аз идеално те разбрах, дано и той да те е разбрал и дано и мен да разбере.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 04.08.09 17:42.

04.08.09
17:56

извинете ме но можеби не съм бил достатъчно изчерпателен, тренирах 4 години започнах от тегло 50 кг не можех да вдигна и една гира, за 3 години постигнах тегло от 86 кг , 118см гръб, 35см ръка 30см предмишница , със стегнати коремни мускули, без добавки, с режим на храненето, и постоянни тренировки в залата, въженце, кардио. Ясно ми е храненето, ясно ми е тренирането, просто искам да опитам добавки, просто имам застой, който искам да преодолея, като ви питам, искам да опитам с някаква добавка да направя по големи ръце, сила имам с прав лост правя серии по 7-9 повторения със 70кг, но просто искам съвет как да направя ръцете си не 37см студени а примерно 40 студени, дано не ви натоварвам с излишна информация.

ГА

04.08.09
18:00

казано от Иван Шишманов на 04.08.09, 17:41:

Мнението ми може да се счете като спам от модовете защото доста ме дебнат, но аз бих те посъветвал да не се интересуваш от добавки, а от хранене и трениране. Храненето е нещо много важно, всяка добавка се ДОБАВЯ към него, ако то не е качествено и сто неща да пиеш все тая . Бъди сигурен, че нито витамините нито, креатин нито бърнер нито нищо няма да ти помогне да стопиш мазнините и да направиш големи ръце ако не се храниш и тренираш оптимално добре.Гошко аз идеално те разбрах, дано и той да те е разбрал и дано и мен да разбере.

Не спираш да се повтаряш.
А до автора - Избери измежду : протеин,амино,креатин,витамини,глутамин ( колкото повече,толкова повече ;) ! )

СБ

04.08.09
18:12

Много ми е чудно как никой не каза искам да нпрвая големи рамене или гръб, или гърди, всички искат ръце!!!!

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 04.08.09 18:12.

04.08.09
18:21

да можем да се мятаме от клон на клон ;)

04.08.09
18:29

ръце искам приятелю защото в сравнение с другите ми мускули ръцете ми са като недоразвити гръдния ми кош е широк и гърба в-образен, релефен а ръцете малки, предмишници да не говорим

04.08.09
19:09

А как пък никой не каза  ‘’ искам големи бедра ‘’...
До автора - витаминие може да ги усетиш само вътре в теб , не и от вън . ( Демек няма как да си оголемиш ръцете с витамини ) .
Препоръчвам ти базовата комбинация - протеин + креатин

04.08.09
20:04

Най добре според мене е да си почиеш малко и после да тренираш трицепс бицепс с приоритет на трицепс 4 към 3, в суперсерии през тренировка.
И анимала със игърност ще допринесе донякъде. Пробвай СС с повечко протеин - 2,5г, и повечко карбс. Аз не бих използвал креатин, мног задъжа вода!

04.08.09
20:21

казано от Ivan Boichev на 04.08.09, 20:04:

Най добре според мене е да си почиеш малко и после да тренираш трицепс бицепс с приоритет на трицепс 4 към 3, в суперсерии през тренировка.
И анимала със игърност ще допринесе донякъде. Пробвай СС с повечко протеин - 2,5г, и повечко карбс. Аз не бих използвал креатин, мног задъжа вода!

+1 .
Само за креатина не съм съгласен.
Монохидрата може би , но другите креатини, особено новите матрици са къде къде по добри и не задържат вода ( погледни темата на емзо за креатина в раздел хранителни добавки .

Мнението беше редактирано от Xsly на 04.08.09 20:26.

04.08.09
20:40

Аз съм предубеден и пострадал от креатина и не съм критерий за него.
На някои им понася на други не.
Напомпването постигнат с креатин е по малко от това на стака горе.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1