04.08.09
17:26
какво ви е мнението за Енимъл Пак на юниверсъл? някой ползвал ли е? евентуално какъв ефект е получил от него ? благодаря предварително
04.08.09
17:36
Да ти кажа Гошко според мен витамините са си важно нещо, особенно в диета бедна на витамини каквито са повечето диети на спортистите. Иначе petar4o не очаквай никакъв ефект от витамини, това са просто витамини. Хубаво е ако може да си купиш но те са добавки на всичко останало важно в спорта, хранене, трениране възстановяване и т.н.
ами затова питам за да разбера с какво ще ми помогнат ако си ги купя, защото искам да направя по големи ръце и да стопя мазнините около корема и кръста, дали ще ми помогнат затова питам?
ами добре тогава какво да си купя за да развия по големи мускули мога да пия и други витамини, какво да комбинирам? протеин, креатин, глутамин ли ?
Хаха , Ванкаааааааааааа хахахахахах :) Аз му намеквам , че не може да очаква нищо от тях... . Както и да е , разбра колегата за какво иде реч.
04.08.09
17:41
Мнението ми може да се счете като спам от модовете защото доста ме дебнат, но аз бих те посъветвал да не се интересуваш от добавки, а от хранене и трениране. Храненето е нещо много важно, всяка добавка се ДОБАВЯ към него, ако то не е качествено и сто неща да пиеш все тая . Бъди сигурен, че нито витамините нито, креатин нито бърнер нито нищо няма да ти помогне да стопиш мазнините и да направиш големи ръце ако не се храниш и тренираш оптимално добре.Гошко аз идеално те разбрах, дано и той да те е разбрал и дано и мен да разбере.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 04.08.09 17:42.
извинете ме но можеби не съм бил достатъчно изчерпателен, тренирах 4 години започнах от тегло 50 кг не можех да вдигна и една гира, за 3 години постигнах тегло от 86 кг , 118см гръб, 35см ръка 30см предмишница , със стегнати коремни мускули, без добавки, с режим на храненето, и постоянни тренировки в залата, въженце, кардио. Ясно ми е храненето, ясно ми е тренирането, просто искам да опитам добавки, просто имам застой, който искам да преодолея, като ви питам, искам да опитам с някаква добавка да направя по големи ръце, сила имам с прав лост правя серии по 7-9 повторения със 70кг, но просто искам съвет как да направя ръцете си не 37см студени а примерно 40 студени, дано не ви натоварвам с излишна информация.
04.08.09
18:00
казано от Иван Шишманов на 04.08.09, 17:41:
Мнението ми може да се счете като спам от модовете защото доста ме дебнат, но аз бих те посъветвал да не се интересуваш от добавки, а от хранене и трениране. Храненето е нещо много важно, всяка добавка се ДОБАВЯ към него, ако то не е качествено и сто неща да пиеш все тая . Бъди сигурен, че нито витамините нито, креатин нито бърнер нито нищо няма да ти помогне да стопиш мазнините и да направиш големи ръце ако не се храниш и тренираш оптимално добре.Гошко аз идеално те разбрах, дано и той да те е разбрал и дано и мен да разбере.
Не спираш да се повтаряш.
А до автора - Избери измежду : протеин,амино,креатин,витамини,глутамин ( колкото повече,толкова повече ;) ! )
04.08.09
18:12
Много ми е чудно как никой не каза искам да нпрвая големи рамене или гръб, или гърди, всички искат ръце!!!!
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 04.08.09 18:12.
ръце искам приятелю защото в сравнение с другите ми мускули ръцете ми са като недоразвити гръдния ми кош е широк и гърба в-образен, релефен а ръцете малки, предмишници да не говорим
А как пък никой не каза ‘’ искам големи бедра ‘’...
До автора - витаминие може да ги усетиш само вътре в теб , не и от вън . ( Демек няма как да си оголемиш ръцете с витамини ) .
Препоръчвам ти базовата комбинация - протеин + креатин
04.08.09
20:04
Най добре според мене е да си почиеш малко и после да тренираш трицепс бицепс с приоритет на трицепс 4 към 3, в суперсерии през тренировка.
И анимала със игърност ще допринесе донякъде. Пробвай СС с повечко протеин - 2,5г, и повечко карбс. Аз не бих използвал креатин, мног задъжа вода!
казано от Ivan Boichev на 04.08.09, 20:04:
Най добре според мене е да си почиеш малко и после да тренираш трицепс бицепс с приоритет на трицепс 4 към 3, в суперсерии през тренировка.
И анимала със игърност ще допринесе донякъде. Пробвай СС с повечко протеин - 2,5г, и повечко карбс. Аз не бих използвал креатин, мног задъжа вода!
+1 .
Само за креатина не съм съгласен.
Монохидрата може би , но другите креатини, особено новите матрици са къде къде по добри и не задържат вода ( погледни темата на емзо за креатина в раздел хранителни добавки .
Мнението беше редактирано от Xsly на 04.08.09 20:26.
04.08.09
20:40
Аз съм предубеден и пострадал от креатина и не съм критерий за него.
На някои им понася на други не.
Напомпването постигнат с креатин е по малко от това на стака горе.