08.02.05
22:39
темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=38402#38402
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Ми начи аз съм на 14 години.От околоо 3-4 месеца тренирам баскет и долу горе см добре с тялото.Имам малко коремче ама .... какту и да е.Та ако можи да ми кайте някфа системка която да прая като ходя на фитнеш щото така ходя и прая от сичко [пук знам че не е хуу така].Аз съм 170 висок и съм 62 килграма.Ай ако можете кажете ми някфа програма която да прая ПЛС! :)
Здравейте, моля пишете на кирилица. Темата ви беше механично преведена.
Mr_Muskul
09.02.05
08:31
кой ти каза, че не е хубаво да тренираш цялото тяло? кажи колко често и какво точно правиш в залата, и ще го обсъдим
09.02.05
08:48
Ми начи човек никои не ми го е казвал ама аз така си мислех .....Но щом не е така аи кази ми някоя програмка ПЛС :)
Ми начи аз като отида попринцип прая почти сичко (крака гръб рамо корем гарди бицепс трицепс предмишница) обаче искам да го прая по някаква програма но незнам каква ......
09.02.05
08:58
не ми каза колко често ходиш в залата и каква е целта на тренировките - сила, маса, издръжливост,.....
а и още нещо - колко често тренираш баскет и кво е натоварването там?
Прочети повече за тренировъчните режими в сайта и си избери програма. Аз те съветвам да започнеш по тази, която е за абсолютно начинаещи.
Поздрави!
———————————извън темата————————
Моля те, не пускай по две мнения едно след друго. Ползвай бутона “промени”.
——————————-извън темата————————-
Щом толкова искаш програмам по която да тренираш аз ще ти дам една за начинаещи.Ако ти хареса и сметнеш че е добра,тренираи с нея.
Понеделник:
Гърди-1)изтласкване на щанга от лег
2)разтваряне (флайс) с гири от лег
3)кофички
Странично и предно рамо-1)раменни преси с гири
2)”вертолет” с щанга(може и на скрипец)
3)разтваряне с гири от стоеж
Сряда:
Ръце-1)бицепсово сгъване с щанга
2)бицепсово сгъване с гири
Трицепс-1)френско разгъване с щанга
2)изтласкване от лег с тесен хват(на щанга)
3)разгъване на скрипец
Петък:
Гръб-1)набиране на лост
2)гребане (с щанга и гири)
3)изтегляне на скрипец
Задно рамо-1)разтваряне с гири от наклон
Ако ти харесва я използваи кажи ми какво мислиш и ако не ти харесва ще ти помогна да я променим за да ти хареса.
09.02.05
11:20
www.bb-team.org То там си пише бе пич.Първо се разрови малко и тогава питай.То така на готово не става.успех
Според мен програмата е добра, но просто не е за начинаещ (независимо от възрастта).
Поздрави!
Мерси се пак!Но аз не мога да я облекча тая програма още много защото предполагам че момчето иска маса а без базови упражнения не може.ПОЗДРАВИ И ОТ МЕН!!!
09.02.05
18:52
мерси е хора тая програма дето ми я дадохте е супер само 4е 1 мои приятел дето е култорис ми я напраи малко по лека и от неска по4нах да я прая МННН МЕРСИ :)
Я ми кажете ващо мнение за трениране на гръб и трицепс???Аз съм твърдо не!а вие?
10.02.05
12:49
Докато правиш упражненията за гръб трицепса не се натоварва, за разлика от бицепса. И ако правиш бицепс след гръб е много по-голяма вероятността да претренираш. Аз тренирам така: гръб и трицепс в един ден, защото все още съм начинаещ и се пазя много от претрениране. В друг ден тренирам гърди и бицепс и в трети рамо и крака.
и аз сам точно като vladimir85 и сам доволен (от 2 месеца сам на фитнес)определено се стегнах много в сравнение с преди два месеца
[quote author=“rusia”]Я ми кажете ващо мнение за трениране на гръб и трицепс???Аз съм твърдо не!а вие?
Защо пък не и така съм тренирал продължително и не се претоварвам