Тренировъчна програма?

SC

08.02.05
22:39

темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=38402#38402

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Ми начи аз съм на 14 години.От околоо 3-4 месеца тренирам баскет и долу горе см добре с тялото.Имам малко коремче ама .... какту и да е.Та ако можи да ми кайте някфа системка която да прая като ходя на фитнеш щото така ходя и прая от сичко [пук знам че не е хуу така].Аз съм 170 висок и съм 62 килграма.Ай ако можете кажете ми някфа програма която да прая ПЛС!  :)
Здравейте, моля пишете на кирилица. Темата ви беше механично преведена.
Mr_Muskul

WO

09.02.05
08:31

кой ти каза, че не е хубаво да тренираш цялото тяло? кажи колко често и какво точно правиш в залата, и ще го обсъдим

SC

09.02.05
08:48

Ми начи човек никои не ми го е казвал ама аз така си мислех .....Но щом не е така аи кази ми някоя програмка ПЛС  :)

Ми начи аз като отида попринцип прая почти сичко (крака гръб рамо корем гарди бицепс трицепс предмишница) обаче искам да го прая по някаква програма но незнам каква ......

WO

09.02.05
08:58

не ми каза колко често ходиш в залата и каква е целта на тренировките - сила, маса, издръжливост,.....

а и още нещо - колко често тренираш баскет и кво е натоварването там?

09.02.05
09:02

Прочети повече за тренировъчните режими в сайта и си избери програма. Аз те съветвам да започнеш по тази, която е за абсолютно начинаещи.
Поздрави!

———————————извън темата————————
Моля те, не пускай по две мнения едно след друго. Ползвай бутона “промени”.
——————————-извън темата————————-

09.02.05
11:11

Щом толкова искаш програмам по която да тренираш аз ще ти дам една за начинаещи.Ако ти хареса и сметнеш че е добра,тренираи с нея.
Понеделник:
Гърди-1)изтласкване на щанга от лег
2)разтваряне (флайс) с гири от лег
3)кофички
Странично и предно рамо-1)раменни преси с гири
2)”вертолет” с щанга(може и на скрипец)
3)разтваряне с гири от стоеж
Сряда:
Ръце-1)бицепсово сгъване с щанга
2)бицепсово сгъване с гири
Трицепс-1)френско разгъване с щанга
2)изтласкване от лег с тесен хват(на щанга)
3)разгъване на скрипец
Петък:
Гръб-1)набиране на лост
2)гребане (с щанга и гири)
3)изтегляне на скрипец
Задно рамо-1)разтваряне с гири от наклон

Ако ти харесва я използваи кажи ми какво мислиш и ако не ти харесва ще ти помогна да я променим за да ти хареса.

09.02.05
11:20

И това според теб е програма за 14 годишен начинаещ?!

09.02.05
11:20

www.bb-team.org То там си пише бе пич.Първо се разрови малко и тогава питай.То така на готово не става.успех

09.02.05
11:23

Не разбрах за кои беше тва?За мен ли?

09.02.05
11:28

Според мен програмата е добра, но просто не е за начинаещ (независимо от възрастта).
Поздрави!

09.02.05
11:30

Мерси се пак!Но аз не мога да я облекча тая програма още много защото предполагам че момчето иска маса а без базови упражнения не може.ПОЗДРАВИ И ОТ МЕН!!!

SC

09.02.05
18:52

мерси е хора тая програма дето ми я дадохте е супер само 4е 1 мои приятел дето е култорис ми я напраи малко по лека и от неска по4нах да я прая МННН МЕРСИ  :)

09.02.05
21:51

Няма защо ъдоволствието е мое.Дано да ти върши работа.

09.02.05
23:53

Като има нещо неясно пак заповядай ще ти отговорим с удовоствие

10.02.05
11:23

Я ми кажете ващо мнение за трениране на гръб и трицепс???Аз съм твърдо не!а вие?

10.02.05
12:49

Докато правиш упражненията за гръб трицепса не се натоварва, за разлика от бицепса. И ако правиш бицепс след гръб е много по-голяма вероятността да претренираш. Аз тренирам така: гръб и трицепс в един ден, защото все още съм начинаещ и се пазя много от претрениране. В друг ден тренирам гърди и бицепс и в трети рамо и крака.

11.02.05
15:14

и аз сам точно като vladimir85 и сам доволен (от 2 месеца сам на фитнес)определено се стегнах много в сравнение с преди два месеца

11.02.05
16:10

[quote author=“rusia”]Я ми кажете ващо мнение за трениране на гръб и трицепс???Аз съм твърдо не!а вие?

Защо пък не и така съм тренирал продължително и не се претоварвам

12.02.05
12:15

На мен не ми харесва да дела ръцете не знам що така.Но ви питах за вашето мнение аз не съм съгласен с момчетата ,но щом са доволни да тренират и така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1