Дневникът на Ваньо

Темата е заключена.

08.08.09
14:16

Няколко думи за мен. Студент съм в УАСГ гр. София. Бил съм активен спортист преди време, но от както уча и живея в София малко съм се занемарил, да не каже, че не правех нищо по цял ден, до преди месец.
Започнах с бягане на стадиона, коремни и лицеви опори ,малко да влезна в форма. В началото започнах с по 3км на ден и 4х30коремни и 4x15лицеви. Качих до 5км на ден. Като започнах това си начинание бях 86кг, то бе преди около месец, сега вече съм 80кг и от една седмица съм в залата като ходя и малко на стадиона за няколко обиколки само, за тонус, понеже нещо много взех да свалям. Кръговата тренировка коя правих нещо не ми хареса, понеже усещах че има напрежение само в ръцете, а гърдите ми се губеше, сега минам на тази =>цък ако имате по добри предложения моля кажете.

От една седмица съм на диета. И май и от нея доста ослабвам, понеже се опитва да я съчетая с проблема ми с акнето. От хранителния ми режим съм изкл. junk food-a, тестените изделия, бял ориз, консерванти, сладко, за момента избягвам и млечните храни

Цели, защо аджеба тренирам? - отг. За да постигна по-здравословен начин на живот, за тонус, за самочуствие, за да върна предишната си форма и да я подобря.

години:20
ръст:189кг
тегло:80кг
бицепс(о): 30см
бицепс(с):33см

останалото не съм го мерил, но скоро и това ще на правя.

Какво ядох днес:

закуска(12ч)(днес малко се успах):
3 варени яйца + салата домати и краставици

обяд (15ч):
картофена салата + домати
(пържолите свършиха отивам до магазина)

закуска (17:30)
хапвам още картофена салата + малко кафяв ориз

вечеря 21:00
зелен фасул
картофена салата
ориз
риба
домат

Тренировка:
По принцип днес ми се пада почивка, но смятам да кракна до стадиона
3км-кросче
+ коремна преса
пресата

Между другото пълен новак съм, така че бих приемал всякакви съвети. Особено за диетата, тя определено ми е приоритет, чи хал хабер си нямам . Хранителният Режим си го ръководя по вече малко остарелия блог на Калоян цък

Темата беше редактирана от Ivan на 08.08.09 17:49.

08.08.09
14:17

Айде още един Ваньо в форума.
Честит ти дневник и успех в постигането на фитнес целите ти.

ГЩ

08.08.09
17:10

Честит и от мен.
Има накъде да се развиеш ;)

09.08.09
06:13

Добре дошъл и от мене. Гледам ти вчерашното хранене и забелязвам, че липсва белтъка. С всяко ядене трябва да имаш протеин (месо, яйца, извара). Това е задължително!!  :)

09.08.09
18:20

днес ден почивка

само за тонус - 3км

закуска 11ч - 4 яйца варени
предиобяд 13ч - малко ориз кафяв от вчера
обяд 15ч - риба (пъстърва) + картови варени + ориз
вечеря 18ч - риба + салата
преди лягане - ям последната риба

малко сам финито откъм финансии и нема начин от утре ще скоча до магазина да свежна

10.08.09
20:43

Днес

Диета
Първо хранене - 5 яйца
второ хранене - леща ( неква супа)
трето хранене - риба + 2 чушки пълнени с кафяв ориз  и кайма
четвърто хранене -  телешки пържоли
пето хранене - телешки пържоли + салата домати и краставици

Тренировка ( кръгова)
придърпване на вертикален скрипец - 3 серии 10 повторения (1+2 без почивка)*
повдигане на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения (1+2 без почивка)
придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 10 повторения (3 +4 без почивка)
подвигане на щанга от полулег - 3 серии по 10 повторения (3 +4 без почивка)
раменно разтваряне встрани - 3 серии по 10 повторения (5+6 без почивка)
повдигане на краката от наклонена лежанка - 3 серии по 15 повторения (5+6 без почивка)
трицепсово разгъване на скрипец - 2 серии по 10 повторения (7+8 без почивка)
бицепсово сгъване с щанга - 2 серии 10 повторения (7+8 без почивка)
бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения (9+10 без почивка)
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения (9+10 без почивка)
клекове ( как се казва клек машина ли - не знам :)) - 3 серии по 15 повторения (11+12 без почивка)
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения (11+12)

да не забравя да поработя върху волята си, не бях пушил от 4 дена ...лошо днес три цигари ........ в диетата успявам, но цигарите нещо немам сили...един приятел ми разказваше за някаква книга, която много може да промени виждането ти относно  цигарите, моля някой ако има предложение да пише

Мнението беше редактирано от Ivan на 10.08.09 20:44.

11.08.09
18:25

Ден без тренировка

Хранене

1во: 3 яйца
2ро: картофи с телешко месо
3то: леща
4то: свински кебабчета с залата домати и краставици
5то: пилешко бутче + свиски кюфтета+ салата домати и краставици

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1