Мисля да направя една такава комбинация
1 Anabolic Xtreme Slim Xtreme, 45 Capsules -за 45 дена
2 Olympian Labs Omega-3 Fish Oils, 240 Softgels -за 60 дена
3 AST Multi Pro 32X, 100 Caplets - за 50 дена
4 Supplement Direct BCAA, 500 Grams- за 30 дена
5 Muscle Pharm Bullet Proof, 412 Grams, Orange Raspberry -за 22 дена
6 Optimum ZMA, 90 Capsules -30 дена
7 Optimum Nitro Core 24, 6 Lbs., Ultimate Chocolate -за 58 дена
Това ще ми е стакчето за септември!
И се чудя какво още мога да добавя?
Моето мнение е че като добавка за сваляне sx има нужда да се комбинира само със добър хранителен режим и кардио
Здравейте всички. Имам питане от името на майка ми. Купих й Fyre и започна да пие по 2 на ден , 30-40мин. преди хранене. Първите два дни всичко беше ок , но на третия ми се оплака от повишаване на кръвното до 160 на 130 , световъртеж и гадене. Тя няма здравослвни проблеми , с кръвното е добре и няма алергии и подобни . Някой имал ли е подобни оплаквания и проблеми с продукта и как могат да се избегнат? Благодаря.
казано от Гошко на 09.08.09, 10:36:
Здравейте всички. Имам питане от името на майка ми. Купих й Fyre и започна да пие по 2 на ден , 30-40мин. преди хранене. Първите два дни всичко беше ок , но на третия ми се оплака от повишаване на кръвното до 160 на 130 , световъртеж и гадене. Тя няма здравослвни проблеми , с кръвното е добре и няма алергии и подобни . Някой имал ли е подобни оплаквания и проблеми с продукта и как могат да се избегнат? Благодаря.
А тренира ли или само приема Fyre.
Ами не тренира , ами го пие в работата - детска учителка е и е постоянно в движение.
Пие 2 пъти на ден по 1 капсула или по 2 капсули. Нека да изтегли приемите по към началото на деня и да го приема преди храненето. Да не го комбинира с кола, кафе или други енергетици с кофеин или стимуланти?
казано от WESTA на 09.08.09, 09:17:
Мисля да направя една такава комбинация
1 Anabolic Xtreme Slim Xtreme, 45 Capsules -за 45 дена
2 Olympian Labs Omega-3 Fish Oils, 240 Softgels -за 60 дена
3 AST Multi Pro 32X, 100 Caplets - за 50 дена
4 Supplement Direct BCAA, 500 Grams- за 30 дена
5 Muscle Pharm Bullet Proof, 412 Grams, Orange Raspberry -за 22 дена
6 Optimum ZMA, 90 Capsules -30 дена
7 Optimum Nitro Core 24, 6 Lbs., Ultimate Chocolate -за 58 денаТова ще ми е стакчето за септември!
И се чудя какво още мога да добавя?
Мелатонин маибе :P
Има време ...., апетит ?
@Гошко - една приятелка го пи Огънчето, ама като го почна 2х2, кръвно, световъртежи... абе чудо вика :D
А за първи път пие бърнър. Накарах и се.Минаха няколко дни и го почна постепенно с по 1 капс. дневно.Тъкмо и продукта стигна за много време.
Апетит имам.Добре хапвах днес.
Не бързам да си правя прибързани заключения.Продължавам да го пия.
И аз не го усещам вече общо взето и смятам да си поръчам нова опаковка и да пия по 2 .Иначе за Гошко,и моята приятелка почна Fyre като бягаме вечер от време на време а за яденето не ме слуша и общо взето стои гладна и с 2x1 на ден има резултати,даже сутрин го пие с кафе и не и пречи.
абе вие ставате ли нервни докато сте на слим
забележил сам че като ям и се чувствам добре,но след като мине известно време се побърквам, но не 4увствам глад,нервнича псувам,понекога даже не ми се говори от 6то сам агресивен
казано от biker_boy на 09.08.09, 10:41:
казано от Гошко на 09.08.09, 10:36:
Аз имах сърцебиене неприятно и недоспиване, но като намалих дозата сега вече спя нормално.
3 ден на SX.днес взех 2 хапчета-едно в 9 и второ в 11.Определено го усещам,но не силно.Имам нормален апетит,пулса също е ок.Не съм изнервен.Може би малко по-енергичен и жив,като се има впредвид,че няколко дни пия до късно и ставам редовно в 9.Определено ме държи буден,защото обикновенно следобяд спя.Имам едно леко неприятно усещане в стомаха-не мога да го опиша точно-когато съм гладен стомаха сякаш ме “боли” малко.Сега е подобно но когато хапна не отминава.
Сравнявайки го със стимулант Х,определено стимуланта ми действаше по-добре.Него в началото го усещах много силно,което намаля с времето(дори когато бях на 3-4 капсули).Тук очаквах същото силно действие,но продължаващо цял ден(при стимуланта отминаваше след няколко часа)
Като цяло не съм доволен от факта,че трябва да взимам 2(или повече таблетки)за да го усетя още отначалото.Финансово неизгодно ми е и мисля да го дам на някой авер,на който ще му върши работа.Взех си го задари ефекта върху настроението,който при мен не се проявява така както очаквах.
Общо не смятам,че продукта е лош,усещам го,но явно дозата ми е малка а $$ си е фактор :)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 11.08.09 12:02.
казано от tra^la^la на 11.08.09, 12:01:
3 ден на SX.днес взех 2 хапчета-едно в 9 и второ в 11.Определено го усещам,но не силно.Имам нормален апетит,пулса също е ок.Не съм изнервен.Може би малко по-енергичен и жив,като се има впредвид,че няколко дни пия до късно и ставам редовно в 9.Определено ме държи буден,защото обикновенно следобяд спя.Имам едно леко неприятно усещане в стомаха-не мога да го опиша точно-когато съм гладен стомаха сякаш ме “боли” малко.Сега е подобно но когато хапна не отминава.
Сравнявайки го със стимулант Х,определено стимуланта ми действаше по-добре.Него в началото го усещах много силно,което намаля с времето(дори когато бях на 3-4 капсули).Тук очаквах същото силно действие,но продължаващо цял ден(при стимуланта отминаваше след няколко часа)Като цяло не съм доволен от факта,че трябва да взимам 2(или повече таблетки)за да го усетя още отначалото.Финансово неизгодно ми е и мисля да го дам на някой авер,на който ще му върши работа.Взех си го задари ефекта върху настроението,който при мен не се проявява така както очаквах.
Общо не смятам,че продукта е лош,усещам го,но явно дозата ми е малка а $$ си е фактор :)
И аз не го усещах,но за 31 дена съм изпил 27 хапа и съм 5,5 кг. надолу,значи продукта действа.Пих го по 1 хап на ден.Ако решиш че ще продаваш твоя,драсни едно л.с. че нещо е изчезнал от пазара ни в момента.
За една седмица fyre + L-carnitin NOW Foods резултата е -4кг главно от горната част на корема и краката :) Аз лично съм доволен от огънчето , за напред ще давам резултати още
13.08.09
08:30
Линка на мен не ми го отваря.
bulgarin направи лог на комбинацията, ще бъде интересно след толкова много изписано в тази тема за СХ.
Ето ги и снимките ПРЕДИ—->СЛЕД разликата е много голяма според мене,само дето ръцете ми изглеждат като клечки а са 42,5 :(
сам се снимах и не стана много добре,но все пак ще видите долу горе какво съм направил....остават ми още 7 дена на СХ и свършва :( Има още много да се чисти мноооооого докато постигна желания резултат,но съм сигурен,че ще го достигна!
Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 13.08.09 12:15.
най-широко гръб,сам се снимах и не стана като хората не можах да извадя гърба...
13.08.09
11:48
Какви коментари може да очакваш.... Направо изби рибата с тея 15-16 кг за отрицателно време.Лудница!
Ами позинга много зле,то и сам се снимах и докато опитам да застана в позата и то снима и нищо не става иначе по-добре се получава...Искам да ви попитам налага ми се да пия хормон на щитовидната жлеза л-тироксин ще окаже ли някакво влияние върху хвд-то?Имам проблеми с щитовидната жлеза затова.
Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 13.08.09 14:15.
13.08.09
18:09
100% от жените(момичетата) които познавам са с много ниско кръвно и като им се покачи кръвното налягане почват да прилежават насам натам :)
Мисълта ми е, че зависи от кръвното на жената, това дали ще пие SX. Безопасноста на първо място!
13.08.09
18:21
Аз не виждам разлика от 15-16 кила ма не знам...може би щото на 1вите снимки си се излегнал и не се вижда мн хубаво за кво става на въпрос,ам тоя стомах дали ще се прибере или ще остане гадна кожа,мен най-много това ме притеснява,дано да не стане така щот ще има клъцни-срежи :) живот и здраве като свърша с моя ще кача снимки(надявам се да има какво да покажа) :)
Абе има си добра разлика Vanio.А какви са ти в момента мерките,килограми талия и коремна обиколка Ваньо ?
13.08.09
19:29
казано от fe2_vanio на 13.08.09, 16:27:
Да по 1 хап сутрин на гладно.1 път пробвах 2 и не спах цяла нощ....
А колко пъти тренираше в седмица и кардио правеше ли? Колко въглехидрати и протеин на ден, докато беше на SX?
И гърба :
На първата снимка съм 96 кг,на втората 91.
Мнението беше редактирано от biker_boy на 13.08.09 20:06.
казано от DiscoveryCold на 13.08.09, 18:09:
100% от жените(момичетата) които познавам са с много ниско кръвно и като им се покачи кръвното налягане почват да прилежават насам натам :)
Мисълта ми е, че зависи от кръвното на жената, това дали ще пие SX. Безопасноста на първо място!
И мойто кръвно принципно е по-ниско, особенно сега в жегата (на моменти дори ми причернява леко погледа). В моя случай може ли да пия SX?
Какво искаш да кажеш с “прилежават насам натам”?;)