Дневникът на Милена Атанасова

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.08.09
17:01

Здрасти и от мене  :) . Не съм те поздравила до сега за дневникът ти, ама щото ми писна от момичета, които почват дневници и ги зарязват (имаше 3-4 такива тоя/миналия месец). А ти си вече на 6-та страница. Супер. Отдавна се каня да те питам - хапваш често кексче от овесени трици. Само като го прочета в менюто ти и ми потичат лигите  :-P . Сама ли си го правиш или си го купуваш? И ако си го правиш сама - каква е рецептата? Иначе ще видиш как всичко ще се подреди, на база на натрупаните знания тук и метода проба-грешка ще намериш хармонията с тялото си. Ама има време, важното е никога да не се отказваш!! И не ядеш много. Кефи ме как хапваш по малко и на често. Аз не мога така  >:-( . Ама аз съм си аз  :coolsmile: . Иначе много хубав дневник!!

Мнението беше редактирано от maria на 25.08.09 17:06.

26.08.09
05:47

казано от Мария Никифорова на 25.08.09, 17:01:

Здрасти и от мене  :) . Не съм те поздравила до сега за дневникът ти, ама щото ми писна от момичета, които почват дневници и ги зарязват (имаше 3-4 такива тоя/миналия месец). А ти си вече на 6-та страница. Супер. Отдавна се каня да те питам - хапваш често кексче от овесени трици. Само като го прочета в менюто ти и ми потичат лигите  :-P . Сама ли си го правиш или си го купуваш? И ако си го правиш сама - каква е рецептата? Иначе ще видиш как всичко ще се подреди, на база на натрупаните знания тук и метода проба-грешка ще намериш хармонията с тялото си. Ама има време, важното е никога да не се отказваш!! И не ядеш много. Кефи ме как хапваш по малко и на често. Аз не мога така  >:-( . Ама аз съм си аз  :coolsmile: . Иначе много хубав дневник!!

Здравей Мария!

Благодаря ти за вниманието и милите думи. Веднага пускам рецептата за кексчето

3 супени лъжици овесени трици / виждам, че си смяташ калориите, това са около 35 гр/
1 яйце
125гр кисело мляко
канела /ако не обичаш канела, може и малко какао/
подсладител /аз слагам 5 таблетки/
сода– половин чаена лъжичка
Слагам триците, яйцето, канелата, подсладителя, половината от млякото в една порцеланова купичка и разбърквам. Останалото мляко разбърквам със содата и добавям към другата смес. Разпределям в две купички и слагам в микровълновата за 6 мин на 700w /при мен е максималната мощност на микровълновата/. Това аз го ям с кисело мляко. Можеш да добавиш и настъргана лимонова кора, става вкусно. А с какао става още по–вкусно, ама и малко по калорично, пък и канелата смъква нивото на инсулина в кръвта, което я прави по–ценна. Това кексче ми е от времето, когато бях на Дюкан, ама така си го харесвам, че си го ям всеки ден.
А иначе не смятам да се откажа някога от спорта, сега се чувствам много добре, пробвам и нови неща, но все още опознавам тялото си и не съм съвсем ориентирана. Надявам се с ваша помощ да намеря верния път. Същото важи и за храненето. Ти защо не можеш да се храниш начесто? Аз се научих от колежката, тя е диабетичка и хапва през 2–3 часа по малко. Аз също ти четох дневника, е, не целия де, хехе. Но ми направи впечатление, че ядеш малко. Иначе снимките ти са супер, постигнала си много!

Мнението беше редактирано от Milena_Atanasova на 26.08.09 05:48.

26.08.09
06:01

Добро утро!
Днес имам радостен повод да почерпя– станах леля! Снощи любимата ми братовчедка е родила момиченце! Малко по–рано отколкото го очаквахме, ама нищо! Явно е бързала да се роди нашата зодия, хехе /братовчедка ми е на 31–ви август, аз на 13–ти септември/. Няма съмнение, че малката ще стане спортист, тъй като произхожда от спортно семейство/дядото е бивш гребец, майка и волейболистка, чичото също/.

26.08.09
06:20

Той е почти като мойта овесена питка, само че в сладкият вариянт  :) . Аз слагам 30 г трици, 1 яйце, 20-30 г сирене, разбърквам и за 3 мин в микровълновата става чудноооо. Естествено могат да се правят различни комбинации, вместо трици - овсесени ядки, вместо сирене - извара. Всякакси е много вкусно.

Мнението беше редактирано от maria на 28.08.09 10:30.

27.08.09
06:16

Вчера беше...ужас!Опс! Първо добър ден! Та...вчера нямаше тренировка и въглехидратите ме победиха, и то вечерта. За деня менюто беше
8,30ч 2 палачинки/1 с.л пълнозърнесто брашно, 1с.л овесени и 1 с.л. пшенични трици/, шунка, 1/3 домат, малко краставица,125гр кисело мляко
11.45 едно кафе с мляко
14,00ч 2 яйца, 1/2 домат, 40 гр ръжен хляб, малко сирене за мазане лайт, и малко сладко без захар/33 кал на 100гр/
15,45ч 1 ябълка
17,30ч 1 яйце и малко ръжен хляб/2 залъка/, 125гр кислело мляко
19,00ч 1 ябълка
21.00ч 1/2 пилешки гърди, 1 яйце и едма салата марули, краставица и 1/2 домат.
И после...изядох остатъка от хляба, който беше 170гр целия/значи вечерта ми се пада към 100гр/, уж само да опитам овесените ядки, изядох към 6 с.л и от тях с мляко и още малко хляб, ама бял,тъй като ръжения го изядох, това със сиренето за мазане лайт/100 кал за 100 гр/ и сладкото без захар. Днес ще пробвам да компенсирам вчерашния провал... Засега отивам да бягам в парка, дано и довечера успея да направя една тренировка. Не знам как да се спася от нощната лакомия...ако някой е имал същия проблем, да сподели как го е преборил. Това ми е най– трудно да преодолея.

27.08.09
07:28

казано от Milena_Atanasova на 27.08.09, 06:16:

Не знам как да се спася от нощната лакомия...ако някой е имал същия проблем, да сподели как го е преборил. Това ми е най– трудно да преодолея.

:)  Втората Лимка. Прегледай дневникът й. Тя обича да хапва нощем. Можеш да прочетеш и старият й дневник. И той е много интересен и има съвети в тази насока. На мене лично нощното похапване ми е чуждо. Никога не съм го правила  :roll: .

Раздели си храната на 3, макс 4 стойностни хранения. Купи си хром пиколинат. Прочети малко относно емоционалното хранене.

27.08.09
12:31

казано от Мария Никифорова на 27.08.09, 07:28:

казано от Milena_Atanasova на 27.08.09, 06:16:

Не знам как да се спася от нощната лакомия...ако някой е имал същия проблем, да сподели как го е преборил. Това ми е най– трудно да преодолея.

:)  Втората Лимка. Прегледай дневникът й. Тя обича да хапва нощем. Можеш да прочетеш и старият й дневник. И той е много интересен и има съвети в тази насока. На мене лично нощното похапване ми е чуждо. Никога не съм го правила  :roll: .

Благородно ти завиждам, дето не ти се яде вечер. А дневкника на Лимка веднага мисля да го разгледам. А  лакомията май идва от ПМС.

27.08.09
12:42

казано от Венцеслава Атилова на 27.08.09, 11:45:

Раздели си храната на 3, макс 4 стойностни хранения. Купи си хром пиколинат. Прочети малко относно емоционалното хранене.

Това да се храня на 3-4 пъти си го мислех днес. За хрома трябва да питам, за пръв път го чувам това. Днес мисля да потърся инфо в нета.

Иначе днес съм добре, нямам апетит никакъв. То вчера малко ли беше  :red: Тия дни са ми много натоварени, днес се успах, станах в 7.30ч, а трябваше да стана в 6.30ч. Та кроса отиде на кино, но довечера трябва да има тренировка. Утре трябва да стана в 6.30ч за крос. Та днес яденето  засега е малко

9.00ч пилешки гърди и 2 яйца
12.00ч едно кафе с мляко
13.00ч 1 яйце и още едно кафе с мляко
16.00ч 1 яйце и 1 малка консерва риба тон в собствен сос(80гр)

Мнението беше редактирано от Milena_Atanasova на 27.08.09 15:03.

За Хрома може да прочетеш от:

http://www.bb-team.org/articles/870/

аз също много съм замислен дали да не го вкарам сред скромния си набор от суплементи

27.08.09
13:41

казано от Иван Шишманов на 27.08.09, 12:45:

За Хрома може да прочетеш от:

http://www.bb-team.org/articles/870/

аз също много съм замислен дали да не го вкарам сред скромния си набор от суплементи

Аха, това търсех. Мерси!

Да, прочетох го, даже се сетих, че в супермаркета на сектора за здравословна храна продават бирена мая. Тия дни мисля да си взема.

Мнението беше редактирано от Milena_Atanasova на 27.08.09 13:44.

Аз бих ти препоръчал:

healthstore.bg/NOW-Foods/Минерали/Chromium-Picolinate-200-мкг-100-капсули.html?keyword=chrom

27.08.09
14:59

казано от Иван Шишманов на 27.08.09, 14:21:

Аз бих ти препоръчал:

healthstore.bg/NOW-Foods/Минерали/Chromium-Picolinate-200-мкг-100-капсули.html?keyword=chrom

Това дали мога да го намеря в Мадрид? Или като си идвам в България октомври, тогава да си го поръчам...

NOW са световноизвестна марка.Съмнявам се да ги няма в Мадрид.Порови из интернет или из испанските сайтове за хранителни добавки.

27.08.09
15:09

Благодаря, мисля да потърся в инфо в нета. Така като знам марката, по-лесно ще намеря. Аз за добавки нищо не знам, признавам си.

28.08.09
05:51

казано от Milena_Atanasova на 27.08.09, 12:42:

9.00ч пилешки гърди и 2 яйца
12.00ч едно кафе с мляко
13.00ч 1 яйце и още едно кафе с мляко
16.00ч 1 яйце и 1 малка консерва риба тон в собствен сос(80гр)

Да допълня за вчера
20.00ч 1 яйце
22,00ч пилешко филе, 2 яйца и един зелен чай

28.08.09
09:45

казано от tonu на 27.08.09, 19:04:

казано от Ines на 27.08.09, 12:46:

Чета ти аз храната и все се чудя...как издържаш от 7 и 30 до 14:00 примерно без да ядеш, а само пиеш кафе с мляко? Изобщо ли не огладняваш през това време? :) - въпрос към Вероника в дневникът й.

Напълно нормално е. Мазнините те държат сит. Ядеш по-големи количества от храна, пък и 4 пъти на ден да се храниш е чудесно. Нещата така стоят с мазнините, докато ако се тъпчеш с въглехидрати огладняваш за 2 часа...

Милена, виж това е написал Тони в дневника на Вероника. Защото примерно Венци казва да се яде от 3 до 4 пъти на ден, а Иван Бойчев - по 5-6 пъти. И наистина това си е много индивидуално и зависи от типа диета. За мазнинната 3-4 пъти е ОК (Тони е обяснил защо), а ние които си обичаме въглехидратите е по-добре по-начесто. И тук съм абсолютно съгласна с Иван Бойчев и с книгата “The new rules of lifting for women”. Така че спокойно може да си хапваш на често. 5 пъти в нетренировъчен и 6 пъти в тренировъчен ден е храненето перфе. 3 пълноценни хранения: закуска, обяд, вечеря и 2 междинни, малки. Така е правилно!!

Мнението беше редактирано от maria на 28.08.09 10:29.

28.08.09
12:46

казано от Мария Никифорова на 28.08.09, 09:45:

казано от tonu на 27.08.09, 19:04:

казано от Ines на 27.08.09, 12:46:

Чета ти аз храната и все се чудя...как издържаш от 7 и 30 до 14:00 примерно без да ядеш, а само пиеш кафе с мляко? Изобщо ли не огладняваш през това време? :) - въпрос към Вероника в дневникът й.

Напълно нормално е. Мазнините те държат сит. Ядеш по-големи количества от храна, пък и 4 пъти на ден да се храниш е чудесно. Нещата така стоят с мазнините, докато ако се тъпчеш с въглехидрати огладняваш за 2 часа...

Милена, виж това е написал Тони в дневника на Вероника. Защото примерно Венци казва да се яде от 3 до 4 пъти на ден, а Иван Бойчев - по 5-6 пъти. И наистина това си е много индивидуално и зависи от типа диета. За мазнинната 3-4 пъти е ОК (Тони е обяснил защо), а ние които си обичаме въглехидратите е по-добре по-начесто. И тук съм абсолютно съгласна с Иван Бойчев и с книгата “The new rules of lifting for women”. Така че спокойно може да си хапваш на често. 5 пъти в нетренировъчен и 6 пъти в тренировъчен ден е храненето перфе. 3 пълноценни хранения: закуска, обяд, вечеря и 2 междинни, малки. Така е правилно!!

Ами на мен ми харесва повече да ям през 3 часа, защото не мога да стоя гладна. Ставам лоша, хехе. Аз съм фен на въглехидратите и избягвам мазнините. И наблягам на протеина, че ме държи по дълго време сита. ;-)

28.08.09
12:52

Точно това имах впредвид и аз. Че храненето 3 до 4-ри пъти на ден не е за тебе, още повече че си си създала хубавия навик да си хапваш по малко и на често.

28.08.09
12:55

Направо ме е срам да го кажа...днес е трети ден, без да съм си мръднала д-то. Имам да уреждам едни важни документи, и излизам сутрин рано, прибирам се към 21,30ч. И все не мога да ги оправя...пустата испанска бюрокрация. Много са тежки гемии, че и много неинформирани на всичко отгоре. По тази причина се ограничавам откъм ядене. За днес то е:
8.00ч едно кафе с мляко, 1 кексче с трици, 125 гр кисело мляко и 1 яйце
9.00ч едно кафе с мляко
12.30ч 3 яйца, една консерва риба тон в собствен сос, 1 кексче от трици и 125 гр кисело мляко.
13.30ч едно кафе с мляко
16.30 риба тон в собствен сос (80 гр)
21,00ч пилешко филе и 2 яйца

Мнението беше редактирано от Milena_Atanasova на 29.08.09 03:19.

29.08.09
03:40

Добро утро! Днес се събудих в 5,00ч и не мога да заспя повече. Сега е 5,20ч и не знам какво да правя толкова рано, че да не събудя спящите. Днес е ден за мерки и теглилки, засега само мерките, че се тегля в една аптека, а тя отваря чак в 9,30ч /и дотогава не мога да ям, нито да пия много течности. Та днес мерките ми са същите от предишното замерване
прасец  36,5 см /тук само има –0.5 см/
бедро  54 см
ханш 94,5 см
талия 68 см
бицепс 26 см /тук има увеличение с 0.5 см/

Килограми  63.05

Въпреки, че ми казват, че съм добре, аз не се харесвам. Искам да стегна бедрата и д-то, това е. Сега изглеждам мазна, искам по-малко мазнинка, и да я заменя с добър мускул. Да си личи, че тренирам.
Апропо, вчера гледах един тъп филм, нещо от рода на “Нинджа нещо си”, та там три мацки нинджи, уж с най– висока степен завършили школата, много добри и трите, а пък режисьора ги избрал...телата им на гладуващи, не на трениращи. Жал ми беше да ги гледам, нямаха грам мускул тия момичета. Поне да се беше сетил, че не върви да минат тия за нинджи, те само рагу и зъби.
Айде отивам да варя яйцата, после пак ще се включа. До скоро!

Мнението беше редактирано от Milena_Atanasova на 01.09.09 12:37.

29.08.09
05:25

Гледай филм.
И да ти кажа, много трудно ще се харесаш, то зависи и колко на-високо си поставила летвата.
Но в повечето случай е така ... но не забравяй че никой не е идеален :)

29.08.09
05:40

казано от tonu на 29.08.09, 05:25:

Гледай филм.
И да ти кажа, много трудно ще се харесаш, то зависи и колко на-високо си поставила летвата.
Но в повечето случай е така ... но не забравяй че никой не е идеален :)

Ами сигурно е така, все ще си намирам кусури, ама поне малко от малко да добия вид...ако ти кажа, че сега като се замисля, преди 3 години, щях да съм супер щастлива, да съм това, което съм сега. А сега се стремя към по–добър вид, тоест вдигнала съм малко летвата. Когато постигна това, което искам сега, сигурно пак ще си поставя нова цел, по–висока. И така е, човек трябва да се стреми да се подобрява, разбира се в рамките на разумното. Не можем да променим природата си, но кето можем, да подобрим. Ако пък нямаме никакви цели, какви ще сме тогава? Все едно аз сега да събирам 2 години пари за липосукция, вместо през тия две години да се стегна и да се оправя сама. Ама тренировките помагат и за друго– каляват волята. Ако знаеш какъв мързел бях като по–малка...девизът ми беше “Не оставяй днешната работа за утре, ако може да се свърши вдругиден”. Ама сега не е така, и съм много доволна, че преодолях големия мързел.

SL

29.08.09
07:43

казано от Milena_Atanasova на 29.08.09, 03:40:

прасец  36,5 см /тук само има –0.5 см/
бедро  54 см
ханш 94,5 см
талия 68 см
бицепс 26 см /тук има увеличение с 0.5 см/

Но ти си 171см висока!Какви искаш да са ти мерките?Тези дни гледахме Фешан ТВ с моите колеги и се ужасихме.АБСОЛЮТНО всички модели бяха с мерки бюст-81 талия-58 ханш-84-86 .Ако такива мерки ти харесват,добре :) Но според мен си добре.Постни снимка да видим къде са тзи отпуснати бедра :P

29.08.09
08:13

Свалила си о,5 см от прасеца - ами това е похвално! Знаеш ли какво капризно място е това и колко трудно се топи, и колко лесно се качва на него?

01.09.09
12:36

Ето ме отново! Така...тези дни се местих в друго жилище и нямах възможност да пиша, да не сте си помислили, че съм се отказала? Лошото е, че поизоставих тренировките, но от утре подновявам с пълна сила. Храненето също малко го пообърках, но не твърде много, от утре смятам да го поогранича, че малко пак съм качила килограми. Та така...за днес храната

8.00ч едно кексче с трици, малко овес, 125 гр кисело мляко, една ябълка.
9.00ч 50 гр ръжен хляб, ескуиза обезмаслена и сладко без захар и едно малко доматче преди това.
Някъде тук една праскова
12.00ч едно филе пилешко, една салата маруля, 1/2 домат и малко лук, една праскова и два сухара.
13.15ч една ябълка

После ще допиша останалото...

15.00 една ябълка
18.40 една ябълка (нямам друго на работа)
22.30 3 яйца и 2 печени чушки, салата маруля и домат, и два сухара. А, и...едно мляко с обезмаслено какао и без захар.
24.00ч една праскова (не се сдържах).

Мнението беше редактирано от Milena_Atanasova на 02.09.09 15:19.

02.09.09
15:34

Добър ден,

днешната тренировка беше малко слабичка, ама тъй като от доста дни не бях тренирала, стана по кратка...ама суперсерия.

5 мин бягане за загрявка
30 клека с тежест 5 кг
30 глутеус мост ( краката опрени на степер)
40 напади с 5 кг тежест
40 глутеус ритник на всеки крак
бързо бягане30 сек
20 раменни преси (с тежести 2 по 2,5 кг)
15 повдигане на ръцете встрани(с тежести 2 по 2,5 кг)
60 сгъване на предмишници
60 сек скачане на един крак /по 30 сек на крак/
30 коремни преси
45 коремни преси, но с извиване на тялото встрани
20 коремни тазобедрени повдигания
и накрая качване на стълби, не знам колко, докато се изморих и...право в банята.

Храната
7.30 ч едно кафе с обезм. мляко
9.00 едно кексче от трици, 1/2 праскова, 125 гр кисело мляко, малко овес, мляко с какао
10.30ч два мини сухара намазани с извара, и с по едно дебело парче шунка отгоре, един малък домат.
Тренировка
13.00ч пилешко филе,салата маруля с домат, една малка чушка  намазана с извара. 150 гр диня
15.00ч една ябълка
17.30чедна ябълка
19.00 1 ябълка
22.30 пилешко филе, малко салата маруля с 1/2 домат, 1 пиперка с извара, 1 мляко с какао и подсладител и ...едни сухари с извара малко след това. Утре по скромно мисля да я карам, днес прекалих.

Мнението беше редактирано от Milena_Atanasova на 02.09.09 23:22.

02.09.09
23:16

Това го копирах от друг форум, списък на българските фирми, които използват растителни мазнини в млечните продукти и количеството което използват. Става въпрос за хидрогенизирани масла, естествено.
http://fermer.bg/news/245/1/spisyk-na-predpriiatiiata-za-mliako-koito-izpolzvat-rastitelni-maznini-v-proizvodstvoto.html

03.09.09
17:08

Добър ден.
Днес храната ми се много зле, голям глад, голям ужас. Цял ден съм навън и след това на работа...добре, че си взех варени яйца и консерва риба тон. Ама на работа нямам почивка и се чудя как да хапна. Та така...
7.30 кафе с мляко
9.00 2 кексчета с трици, 300гр обезм. кисело мляко
10.30 едно яйце
12.30 едно яйце и една консерва риба тон в собствен сос (80гр)
18.45 едно яйце
На вечеря смятам да си хапна повече...или да направя две вечери.

12.09.09
22:00

Айде, честит рожден ден миленче! Всичко най хубаво и успехи ти пожелавам! :) :) Не го ли уцелих, точно на 00:00 а? :lol:

Мнението беше редактирано от El padre на 13.09.09 12:48.

12.09.09
22:51

ЧРД и от мен! Успех в личен и спортен план!

Много щастие и здраве !!!:)

fire.is.my.nature

13.09.09
07:59

Честит рожден ден ! Много сбъднати мечти , здраве и любов ти желая !! ;)

NE

13.09.09
08:17

Честит рожден ден =]

13.09.09
08:50

Честито и от мен! Хубави емоции и ти желая да си постигнеш тренировъчните цели!

Мнението беше редактирано от kozunak на 13.09.09 11:36.

13.09.09
10:42

Честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие и любов.

13.09.09
10:59

Честито и от мен. Да си най-вече здрава, другото ще се намести с воля и търпение

14.09.09
16:34

Благодаря ви многоооо
За съжаление рожден ден не празнувах, имам един куп проблеми и трябва да си ги реша. Отделно имах 2 контузии, едното беше глупаво падане по ескалатора, ама много боля докато тренирах после.Затова намалих тремировките, но все пак поддържам един минимум от 1или 2 и интервално кардио (спринтове редувани с ходене) пак 1 или 2 пъти в седмицата. Другото ново ...преместих се и сега живея на 10 метра от огромен парк със страхотни съоръжения за спорт, като успоредки, въжета за катерене и много други, просто бях супер доволна като отидох пъвия път.Паркът е огромен и винаги сменям маршрутите и откривам нови успоредки и други джаджи, които използвам. Храната и нея я държа в норма, на рожденния си ден естествено прекалих, ама и ходих да бягам в най голямата буря. Дано да ми върви по вода. Сигурно другата седмица няма да ми е толкова натоварена, дано...

16.09.09
15:31

Добър ден на всички.

Трябва да си избера диета, защото съм качила към 4 кила...това е от безразборно хранене и нищожни тренировки. Не искам да се оплаквам, сама съм си виновна, но минах през много труден емоционален период (раздяла) и...като че ли с това се оправдавам за мързела и лакомията, ама край! Та...ако някой чете и може да ми даде съвет за храненето, пък и за тренировките, които доста поизоставих напоследък, ще съм му благодарна. Прекалявам с въглехидратите и то вечер, което е ужасно, не ям бързи въглехидрати, само овес, пълнозърнести неща(без ориз и спагети, седят си в шкафа), обаче количествата са...катастрофални. Плодове много, мазнини никакви или много малко, ама на рожденния ми ден ядох торта, понякога сутрин бисквитки от тези слепените, със шоколад, въобще, картинката е страшна. Лошото е, че без въглени ми е много трудно, а и ми се ядат вечер, което е големия проблем. Мисля, че първо трябва да се науча да вечерям нормално и да не изяждам света след вечеря. А това е мнооого трудно. Мисля си ако тренирам вечер...ама съм много изморена след работа, аз работя до 20ч. Много ще се радвам на съвети, дано успея с ваша помощ да се върна към това, което бях.
Днес няма да пиша менюто, от утре почвам да го пиша.
Благодаря на всички предварително!!!
И...лека вечер.

16.09.09
15:43

Качила си 4 кг, демек колко си сега? Ама споко, в кофти период си, който скоро ще отмине, такъв е живота. Прочети си отново поста - сама си си отговорила на въпросите. Като цяло заложи на движението, каквото и да е то, стълби, разходки и т.н. Никакво залежаване пред телевизора. Наспивай се хубаво, това също е много важно. А за въглехидратите вечер - не знам какво да кажа, кофти работа, но пък не е фатално. Гледай да не ядеш повече отколкото изразходваш и ще свалиш излишното. Прочети блога на Венци, последната статия за храненето, тренировките и теглото.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1