01.09.09
20:08
Здравейте,ето ги и моите цицонки.Имам проблем с горната,вътрешна част на гърдите и долната част също.Кажете ми какви упражнение да правя.Ето и програма ми:Лег,полулег,и трето упражнение флайс или пек-дек(редувам на месец) и малко кофи ако имам сила,но рядко правя кофи!
Там е проблема , че правиш малко кофи. Моите гърди тръгнаха , когато започнах с кофите + лег . Опитай ;)
на тези гърди определно се иска външна част ... кофи много кофи .... иначе вътрешната част ти е по добре ...
01.09.09
21:00
Ннам како чакаш още а не почваш кофи с тежест.
Аз правя 6 с тежет, пускам я и продължавам още 6-8.
Ефекта е поразителен!
Как да редактирам програма си! Имам доста изоставащи части казах каква ми е сегашната програма!
пРОграмата ти е нормална ... лег , полулег , флайс , кофи тва е нормална програма...
пробвай с дамбели от лег и полулег ..!
Ам каква е разликата с дъмбели.И още нещо флайса нещо не го усещам! Май техниката .Флайс от обратен лег добре ли е?
ем флайсе се прай бавно разтваряне встрани с леко свити лакти .. на долна лежанка го прави за долна гърда !
а с дъмбелите е по добре от лег попринцип... ама траибва да имаш повече опит на лег щанга .. и после да праиш лег дамбели.. за да може да дигаш големи дамбели се пак
Според мен не трябва да се съсредоточаваш върху конкретна част на гърдите, а трябва да си ги тренираш просто с цел повече мускулна маса. Според мен като цяло гърдите ти искат още развитие, но бих те посъветвал да акцентираш на горната им част. Започвай тренировката им с упражненията от полулег. Кофите, които те посъветваха да правиш излишно би развила долната част на гърдите. Предполагам този съвет ти го дават заради визуалното дразнение встрани от зърната. Пак повтарям лично аз смятам, че не там трябва да съсредоточиш усилията си.
Да бе доста гадно седят зърната!Кат увиснали са.Нямам мазнини по гърдите,просто са недоуформени.А става ли флайса да го заменям с кофи на тренировка?
прави си сичко ще ти пораснат гърдите споко ! фласйса и кофи накрая ... важните лег и полулег прай си всичко и си готов
02.09.09
08:56
Полулег задължително.
02.09.09
09:32
Загрявай винаги с голям брой лицеви
Мерси а за долната гърда да мисля след като натрупам маса и изградя горе долу добре горна и външна част.За да ме се получи женска гърда(това съм чувал при развита долна и неразвита горна). А иначе усещам че горната ми гърда се товати малко.Флайса за външа гърда достатъчен ли е.Щото забравих да ви кажа че преди правих и пек -дек :) и от имах мускулна ама на вътрешната част!
02.09.09
09:55
Пек-Дека го забрави докато не направиш маса. Използвай само свободни тежести.
02.09.09
14:09
колко кила си от колко време тренираш ?
Изостават спрямо какво? Така като ти гледам трапеца, раменете и части от ръцете и корема - нищо не ти изостава. Ти какво, очакваш някакви бомби ли да имаш? Тренирай си, но не се концентрирай в/у една конретна част от тялото или от дадена МГ. Всичко с времето си, а като те гледам ти тепърва си започнал.
02.09.09
14:49
И аз бях кат тебе преди. Сигурен съм че тренираш от скоро и не се храниш както трябва. Трябва да качиш малко килца и да блъскаш с големи тежести като цяло. Прави 2 серии кофи, полулег, лег, флайс
17 год 78кг 1.86 ( незнам като качвам дали въобще качвам маса) ! Ама имам 2 месеца стаж само!
02.09.09
15:32
Извинявай ама твойто е лапешко нахалство.. с 2 месеца стаж и имаш 117 мнения . Изостават ми гръдите вика..
Да, с оглед стажа ти, на този етап не се безпокой за изоставащи МГ. Та ти си в период на адаптация, заучавай правилното изпълнение на упражненията с малки килограми и си състави качествен хранителен режим, който можеш да постнеш за коментари.
Искам да попитам,флайс от долен лег натоварва ли областа под зърното на гърдата ( отвънка навътре по зърност тази област).Малко объркан въпрос ама ако трябва да драсна с пейнт ще е твърде голяма снимката! :S
08.09.09
20:51
Бате стига си се вманиачавал във флайсове и простотии! Качи някое и друго кило мускули... ТОВА е решението на проблема ти с гърдите ако ще само горен лег и кофи да правиш.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 09.09.09 11:56.