Дневник на Allegra

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.08.09
15:42

Здравейте хора:) Много съм нередовна от едно известно време, но за 10 дни в Бг ми се случиха куп приятни неща и се надявам да не спират да ми се случват :))))

Иначе тренирам в една зала...че и първата тренировка с треньор я направих, да ми види техника и тн..Каза, че техниката на напади, отпади, тяги е ок...

Сега да си опиша днешната тренировка:
20 мин. кростренажор
4 кръга от:
напади х15- адуктор х30- абдуктор х30

4 кръга от:
leg curl- seated leg

римска 4х15

хакен 3х15 с отворени, затворени, прави крака

екстензии 4х15

римско 4х25

крака от лег 4х25

кростренажор 30 мин.

храна:....амии мноо е топло и почти нищо не ми се яде...или пък ми се яде, ама са плодове  :red:

1; кафе
2; след тренировка диня, няколко сини сливи, 1/2 праскова, 1/2 кисело мляко с малко извара
ЕДИТ: 3; салата- домати, печени чушки... и сирене

Утре ще правя горна част.....

П.С Бях на море..ето малко снимчоци :)))))))) На тази съм с кисело мляко..щото изгорях на плажа...не че помогна..пак се обелих, ама поне хубава снимка стана :))))

Мнението беше редактирано от Allegra на 22.08.09 05:09.

21.08.09
15:47

ето още една

21.08.09
15:52

и последно

Забравих да кажа, че си правих излседвания и обиколих всички доктори..За съжаление, моето предположение отностно какво ми е се оказа правилно и ме диагностираха с СПКЯ. Да ми е честито...сега поне вече знам какво ми е и ще го лекувам.
Приятна вечер на всички

оу, ами какво да ти кажа.... welcome to the team макар че хич не ми се иска да те приветствам точно в този отбор

22.08.09
18:22

22-ри август:

храна:
1; извара + 3 сини сливи, кафе
тренировка
2;диня, праскова с кис. мляко и извара, шепа бадеми
3; пак кафе, зелен чай
4; салата от домати + печена чушка + извара + варено яйце

тренировката:

20 мин. кростренажор
горен скрипец отпред 4х12
—//—//—//— отзад 4х12
мечка 4х10
гърди от лег 4х10
флайс 3х8
средно рамо 4х10
бицепс 4х10
трицепс 1х10,12,15,12
пул овър 3х12
хиперекстензии 4х12
корем 2/2х25
30 мин. кростренажор

много храна днес...и пак на емоционална основа..еми затова ще си отглеждам болести.

Лека ;)

22.08.09
19:16

казано от Allegra на 22.08.09, 18:22:

22-ри август:

храна:
1; извара + 3 сини сливи, кафе
тренировка
2;диня, праскова с кис. мляко и извара, шепа бадеми
3; пак кафе, зелен чай
4; салата от домати + печена чушка + извара + варено яйце

много
храна днес...и пак на емоционална основа..еми затова ще си отглеждам болести.

Лека ;)

Нали не говориш сериозно??? В тренировъчен ден си замо на зарзават. Наистина апетита намалява в жегата, ама така ще си стопиш мускулите и ще си докараш още болести. И на мен ми беше зачезнал апетита и преживях плодове, зеленчуци и тук там белтъчини от пиле и риба и сега пак трябва да качвам маса, че ще изчезна. Пфу то не може да се отпусне човек. Сега ям и ориз даже и бял хляб и макарони понякога. Яж си плодовете ама поне на обяд и вечеря хапвай нещо по стабилно.

23.08.09
15:06

Днес като по законите на Мърфи, не се спрях от ядене, а е нетренировъчен.
Пиша си отчета за сега, че може и да забравя кое, какво и по колко...

9:00 200 гр. кис. мляко, 150 гр. сирене, 30 гр. овесени ядки
12:00 татарско кюфте, салата (домати, ркаставици, малко сирене)
6:00 парче диня, 3 сини сливи..ужас :shut:
раздвижване във вид на лицеви опори, коремни преси, крънчове, напади, махове, клек, полу клек...по няколко кръга..
9:00 домати на салата

* не разбирам защо не мога да се спра с тия плодове...диня в 6…демек карбс/шугар с вода в 6..ей нервя си се на себе си
* и понеже пия някви хапчета за предизвикане на цикъла (за да правя още изследвания) съм супер нервна, и май от там ми се яде постоянно...айде да ми идва че не се диша вече.
* калории не ми се смятат..като за цял ден нищо неправене са ужастно много!

Утре ще тренирам долна част във фитнеса..не ми е много любим, защото е малък и хората гледат лошо..ама още една седмица имам ;) Ще се справя..

Лека ;)

Мнението беше редактирано от Allegra на 23.08.09 18:00.

23.08.09
19:11

казано от Allegra на 23.08.09, 15:06:

Днес като по законите на Мърфи, не се спрях от ядене, а е нетренировъчен.
Пиша си отчета за сега, че може и да забравя кое, какво и по колко...

* не разбирам защо не мога да се спра с тия плодове...диня в 6…демек карбс/шугар с вода в 6..ей нервя си се на себе си
* и понеже пия някви хапчета за предизвикане на цикъла (за да правя още изследвания) съм супер нервна, и май от там ми се яде постоянно...айде да ми идва че не се диша вече.
* калории не ми се смятат..като за цял ден нищо неправене са ужастно много!

Утре ще тренирам долна част във фитнеса..не ми е много любим, защото е малък и хората гледат лошо..ама още една седмица имам ;) Ще се справя..

Лека ;)

Абе стига се самообвинява бе човек. това че ядеш плодове не значи че много си яла. Забрави го тоя страх вече. Ами като не си яла с години плодове ще ти се ядат. Престани да ги мислиш и ще видиш че няма да си нервна и няма толкова да ти се ядат. Това се плодове не отрова.

03.09.09
19:11

От кога не съм писала...сега да изтупам прахта от дневничето:)

Не че имам какво да отчета, по-скоро имам огромна нужда от съвет..от няколко дни съм в Милано и тук ще съм до Коледа...фитнесите струват до 120 евро на месец...въпреки че това си е чиста ограбия като ходих на тук да ви гледам..

Въпросът е: как да поддържам форма? “В къщи” е почти невъзможно да се подскача...е може чат- пат да направя по някой напад или преса ама не е като за сериозна тренировка...
Днес ходих да гледам един парк до нас..мисля да ме мятам там от утре да тичам..но пък ще е проблем като завалят снеговете и дъждовете:(
Моля за съвет:(

Стълби?

fire.is.my.nature

03.09.09
19:16

Е има много упражнения ,които можеш да правиш на земята без подскоци - за крака , дупе ,корем има тооолкова много - предполагам се сещаш вече :) Купуваш си едни гирички - и можеш да правиш и за ръце , гърди , много са добри тези ластици също - има доста упражнения с тях и за гръб дори . А за кардио - ако не ти се тича зимата , един “джобен” степер може да ти свърши работа . Абе общо взето има варианти според мен :)

03.09.09
19:24

Стълби има в парка..тук имат проблем с “space” и всичко е нагъчкано както те си знаят...и си имат старите обичаи 2-4 спане и тишина даже като се прибираш по стълбите...това отпада
Отностно упражненията...знам ги кои са, но ми е невъзможно да остана сама в стая и да правя нещо, камо ли да се кълча с разни упражнения..пък и нали резистност му трябва на мускула, за да расте...
До Януари ще загубя сигурно всичко над което съм работила до сега. Много тъпо

fire.is.my.nature

03.09.09
19:45

Ти не искаше ли да отслабваш ? Не виждам проблем да правиш упражнения със собствено тегло , до към края на ноември има условия да се тича , пък ако ядеш изчистено хептен няма да замине нищо ;) “Който иска - намира начин ...”

казано от Allegra на 03.09.09, 19:24:

Отностно упражненията...знам ги кои са, но ми е невъзможно да остана сама в стая и да правя нещо, камо ли да се кълча с разни упражнения..пък и нали резистност му трябва на мускула, за да расте...
До Януари ще загубя сигурно всичко над което съм работила до сега. Много тъпо

ха, да бе да, я пробвай клек на 1 крак, лицеви  на 1 ръка, лицеви с пляскане, jackknives и тн и после ще си говорим. Виж има една книга - The Naked warrior na Pavel Tsatsouline тя е специално за упражнения със собтвено тегло. А защо не можеш да скачаш вкъщи?

04.09.09
11:23

Абе споко, Алегра, най-важна е храната 80% (забравих какъв точно беше процентът). Нали си в Милано, имаш доста динамично ежедневие, можеш да си правиш огро-о-о-ооооомни разходки. Знам ли и аз, ще опознаеш атмосферата и все ще ти хрумнат идейки за тренировка. Relax & Enjoy   :) .

Мнението беше редактирано от maria на 04.09.09 11:24.

04.09.09
18:07

казано от Мария Никифорова на 04.09.09, 11:23:

Абе споко, Алегра, най-важна е храната 80% (забравих какъв точно беше процентът). Нали си в Милано, имаш доста динамично ежедневие, можеш да си правиш огро-о-о-ооооомни разходки. Знам ли и аз, ще опознаеш атмосферата и все ще ти хрумнат идейки за тренировка. Relax & Enjoy   :) .

точно така, като добавиш и упражненията със собствено тегло към правилната храна и ще си пушка. Няма да го има предишния дразнител с помпане и кардио до припадък. И ще отслабнеш, ама наистина . Намен ми се е случвало да играя таебо в хотел на музикален канал по тв. пак се получава. Просто ти трябва 1 час движение на ден - всякакъв вид става

04.09.09
19:47

Ако един час разходка с нормално темпо се равняваше на 20 мин кардио както едва ли не го изкарвате вие,всички хора щяха да са стройни и слаби .От една разходка с нормално темпо общо взето не гориш нищо,за разлика от 30 мин. бягане в подходящото време и с подходящото темпо.

05.09.09
09:17

Здравейте банда! Поздрави от Милано :)))
Какъв един час..то аз по цял ден не се спирам! Излизам в 8 и се прибирам в 10..нямам много възможност да ям постоянно и закуската ми е стабилна (никакви боклуци)..и после вечеря някога си...мнгоо кафе ми се събира и тук там някой боклук (пробвах джелато и мисля само с пробата да си остана)
Днес за първи път ще ходя да тичам и после ще докладвам!

Благодаря ви, че ви има :) Приятен ден на всички:)

05.09.09
20:31

казано от Allegra на 05.09.09, 09:17:

Какъв един час..то аз по цял ден не се спирам! Излизам в 8 и се прибирам в 10.

Ето виждаш ли, знаех си аз, не си отишла там да се излежаваш и да се чудиш как да убиеш времето, а от ангажименти и работа доста движение ще ти се насъбере. Само наистина гледай да си оправиш храната, примерно както не ядеш по цял ден, да не вземе да хапваш много пък вечер. Мисля, че всичко ще ти се подреди, все пак не си ‘заек’ и си научила основните принципи, така че лично аз очаквам да прочета много позитивни и хубави неща занапред в този дневник!!

06.09.09
09:46

Миме, “you just made my day” дет’ се вика  :-P

Вчера бях да тичам...около 30 мин., после имаше лицеви опори и коремни упражнения на площада..то е ясно, че бях единствена:))) И спринт от парка до вкъщи!
Днес пак така.. :)))
Храната ми беше малко разхвърляна: след тичането имаше 2 яйца, рикота, 1-2 краставица и 1-2 кис. мляко и после чак вечеря от риба тон, маслини 5-6, домат и малко пармезан (пак ги смесих знам!)

Айде аъ пак отивам да тичам;)) Целувки на всички :))))

06.09.09
11:55

казано от Allegra на 06.09.09, 09:46:

...
Вчера бях да тичам...около 30 мин., после имаше лицеви опори и коремни упражнения на площада..то е ясно, че бях единствена:))) И спринт от парка до вкъщи!

Къде това? В Giardini Pubblici си спомням, че имаше бягащи хора даже и през ноември :) (да не говорим колко е красиво там....) Просто идея - да не се чустваш толкова самотна ;)

06.09.09
12:14

Парка е Corso Sempione, на около 10 мин. тичане от апартамента...и този е много красив ;)

15.09.09
17:55

Ехооо:))) Здравейте:)) Аз ви чета, нищо че не си драскам в дневника.
Малко ми се загуби мотивацията, защото тук нямам условия за нормална фитнес тренировка...и само си тичам в парка, правя напади, лицеви, коремни и тва е общо взето....
Мисля да почна да си вписвам поне храната..която е един малък “ад”, за фитнес сайт като този...калориите са ми около 1000 на ден и хапвам каквото ми се яде..плодове, кис. мляко, разни малки вкусотии като сме на аперитиво...

Пример (отчет за 15 септември) ох..честита ви нова учебна година!

1; кафе, 1/2 кис. мляко с ананас, грозде. ябълка нарязани
2; кафе и една сладка
3; другата 1/2 от кис. мляко...пак със същото
4; 4 кракера с едно триъгълниче сирене, домати, 2 яйца варени, краставица, риба (туо се олях, но ПМС-а е затропал на вратата)

тренировка: 30 мин. преси, плие, лицеви, клек, кик бек...на пода в нас. Вчера тичах, пък днес вали за съжаление..Гледам да тичам, ако не всеки ден..то през ден.

Загубила съм мускул (очакваше се), но и обиколки. Всичкото ми бельо което съм го купила преди да замина (1 месец) ми е широко, пробвах един от любимите ми панталони на GUESS и се свлече на пода. До тук добре...
Бях си домъкнала с мен едни дънки, в които преди беше немислимо да се намърдам..като стигнех до коляното и нямаше на къде повече. Сега го закопчавам, че даже мога и да седна без да го спукам  :lol:

От както съм в Европа (and seeing all of those gorgeous European women), някак си апетита ми спадна..и калориите които премам сами се намалиха...Европа ми действа супер добре...да му мисля Януари когато пак отивам към evil America… (разсъждавам си на глас :)))

Ciao;)

15.09.09
18:53

Сигурна бях че ще свалиш см. като спреш да се тормозиш с диети и претрениране. Дръж ни в течение

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1