Дневникът на V :]

Прескочи до:

27.08.09
19:04

казано от Ines на 27.08.09, 12:46:

Чета ти аз храната и все се чудя...как издържаш от 7 и 30 до 14:00 примерно без да ядеш,а само пиеш кафе с мляко?Изобщо ли не огладняваш през това време? :)

Напълно нормално е. Мазнините те държат сит. Ядеш по-големи количества от храна, пък и 4 пъти на ден да се храниш е чудесно.
Аз се храна през 4 часа /грубо/.
Нещата така стоят с мазнините, докато ако се тъпчеш с въглехидрати огладняваш за 2 часа...
П.С. Извинявам се на Вероника че и пиша в дневника...

Мнението беше редактирано от tonu на 27.08.09 19:05.

Ines, ами закуската ми е доста стабилна, след нея имам две тренировки и хич не се усещам кога минава времето. Сита съм, към 13-14 вече ми се отваря големия апетит:) Наистина мазнините държат повече и е доста по-удобно.
Тони, защо се извиняваш, че ми пишеш в дневника? Май съм изпуснала нещо! Та нали коментарите са си по темата ;)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 28.08.09 10:49.

28.08.09
07:30 - 3 яйца, 10 масло, 100 сметана, 2х домата
09:00 - кафе с мляко
  >09:30 - ва
13:00 - свинско, 10 масло, 25 чедар, корнишони, домат
15:00 - 125 извара, 20г кокос стърготини, 25 чедар, 1 яйце
  >18:00 - ва(сухо)
  >19:15 - ва!!!
21:30 - свинско, 10 масло, краставица, малко шопска, 125 извара, ленено семе

Днес тренирах двуразово, и то бая сериозно. Не биваше, но се поддадох на изкушението хаха:)
Това сирене чедар е хубаво, но определено ще си взимам гауда с ким, когато реша да се поглезя

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 28.08.09 21:24.

29.08.09
07:45 - 3 яйца, 10 масло, 100 сметана, корнишон; по-късно шоколад 40г
  >10:30 - ва
  >12:00 - ва(сухо)
14:00 - овчарска салата, гъби в масло
15:00-16:00 - мляко с какао и мед, кафе с мляко, 1.5 л вода лол хаха
  >17:00 - ва(сухо)
19:40 - пил бут, 10 масло, 300г салата айсберг
22:00 - 125 извара, лен, канела

странен ден, заспивах в трамвая, и къде ли не..

FYRE
Много бих искала да направя едно добро ревю на бърнъра, но за съжаление няма как да се получи. Не бих могла да дам оценки за начина му на действие, защото не съм го усещала както всички останали до сега. Трябва да се отбележи, че на мен дори кафе не ми действа - пиех по 7 на ден преди години, но само заради вкуса, по никакъв начин не са ми въздействали.
За това просто ще опиша впечатленията си, ще изложа фактите, пък всеки да си прави преценка ;)
-Не съм се разтрепервала, не съм усещала “изгаряне” отвътре, нито пък огромен прилив на енергия. Факт е, че първите дни, когато го взимах се будех към 5.30 сутринта.
-Преди Файър съм се хранила ВМ-НВД, тренирала съм водна аеробика + много допълнително тичане, особено през първия месец на режима. По същия начин съм се хранила по време на приема, тренировките - без промяна, НО намалих тичането до веднъж седмично; изключение прави последната седмица на приема, когато тичах всеки ден, но тогава пък нямаше водна аеробика.
-Съдейки по снимки и сантиметър - разлика има. Въпреки че не съм усещала действието му силно, смятам че си вършел работата в комбинация с типа хранене и тренировки.

Разликите не са внушителни, но ме радват (имайки в предвид застоя, в който бях). Надявам се да поддържам нивото и да продължавам да смъквам сантиметри; да не става като миналата година (но цикълът сега ми дойде, което е хубав показател). Скоро може да си взема Л-карнитин.

Мерките:
Преди Файър(21.07.09)              След Файър(25.08.09)                      30.08.09
талия - 75см                          талия - 74см (-1см)
през пъпа - 87см                    през пъп - 85см (-2см)
ханш - 98,5 см                      ханш - 97см (-1,5см)
л. бедро - 61,5см                    л. бедро - 61см                            л. бедро - 60см (-1,5см)
д. бедро - 62,5см                    д. бедро - 62см                            д. бедро - 61,5см (-1см)
над коляно - 45,5см                над коляно - 44см
прасец - 41см                        прасец - 40,5см
бицепс - 30/32                                                                   бицепс - 29,5/31 (слаба работа)

тези в синьо, както се подразбира, са актуалните.

Прилагам и малко снимки, някой пози може да са по-смешни, но карай :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 30.08.09 12:30.

Още малко снимки:тези, на които съм в цял ръст, са в напълно отпуснато състояние. Сивото е един от екипите ми :)

Храната днес:
30.08.09
08:00 - 3 яйца, 10 масло, 100сметана, корнишон
  >10:30 - ва(сухо)
11:45 - мляко с какао и мед(15г)
  >12:00 - ва(сухо)
14:45 - 50г свинско, 60г руло от кашкавал и шунка, домат, корнишони
15:30 - 125 извара, кокосови стърготини
20:30 - ~150 свинско, 10 масло, 2 чушки, 125 извара, 60г кашк+шунка

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 30.08.09 17:54.

30.08.09
12:36

Верка, и аз мисля, че е трябвало да имаш по-добри резултати с Файъра. По 1 см. щеше и без него да свалиш. Но изглеждаш чудесно, а третата снимка от предишния пост е много секси. Поздравления за упоритостта и добрата визия!

Мнението беше редактирано от Инис на 30.08.09 12:37.

Мила

30.08.09
13:57

Изглеждаш адски добре и хубавото на всичко това е,че си стегната и имаш ММ ;-) Успех и за напред ;-)

Това се нарича еротична фотосесия :)

30.08.09
18:11

по принцип харесвам по-скоро жилести мадами, но ти си наистина страхотна. Тренирана мацка... Всъщност май -нямаш много мазно, по скоро мускул имаш доста. Определено ще комплексираш доста жени, че и мъже.

Благодаря на всички :)
Инис, аз и на това съм доволна; преди изобщо не мърдах. Страх ме е да не изпадна пак в плато; но продължавам напред:)
Дива, за комплексиране се съмнявам, имам си мазно. Ако един ден изчезне, може би :D :D

31.08.09
07:20 - 3 яйца, 10 масло, 100 котидж; корнишон
  >09:30 - ва, кафе с мляко и мед 15гр
  >11:30 - ва(сухо)
14:30 - свинско към 200гр, салата (чушка, корнишон, домат, яйце, зехтин); 125 извара, кокосови стърготини
  >19:15 - ва(сухо)
21:30 - към 100 свинско, 10 масло, корнишони; 125 извара, ленено семе.

Днес съм като смазана; никаква сила на трен. Утре сутрин ще почивам.. мразя да се чувствам така като парцал

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 31.08.09 12:51.

01.09.09

08:30 - 3 яйца, 10 масло, 100 котидж, 25 чедар, корнишон
10:30 - 20гр сусамка
12:30 - пил бут, салата(2х домат, краставица, чушка, 25 чедар, зехтин)
16:00 - 125 извара, яйце, масло
21:30 - 100 свинско, краставица, извара, лен семе

Друго си е да се поизлежаваш един час повече сутринта :)) Заредих се със списания и сега до 16ч. това ще правя ;р
Много добре ме засити днешният обяд, по принцип зеленчуците ги ръпам без да ги режа, защото най-често нямам време или търпение; днес се постарах, даже си настъргах сиренцето-в нарязано състояние всичко изглежда по-голямо :D

Не ти ли е много храната? Вярно, че тренираш доста, но пробвала ли си да намалиш малко калориите?

хей:)Мислела съм върху този въпрос, но не съм опитвала. Надявам се да не минавам 2000. Може да опитам да махна млечните, без сметанката са -200ккал

В петък ще се премеря и ще правя нови сметки за ОКБ :) Този път мисля да сваля с -300, а не с -500, както съм в момента.

Днес бая въглехидратки ;)
02.09.09
07:30 - 3 яйца, корнишон; 51г twix, 43г шоколад, двете общо: 506ккал
12:00 - салата: голям домат, краставица, чушка, ~120гр руло от шунка и кашкавал
16:00 - 125 извара, яйце
21:30 - 125 извара, 2 яйца, краставица, ленено семе

Их, хладилника ни има проблеми и се налага веднъж месечно да го размразяваме. мм 3 пържолки ми отидоха, искрено се надявам яйцата да издържат до довечера, когато ще го пуснем; не ми се хвърля такава храна... Имам и 200гр масло :Д

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 02.09.09 20:33.

03.09.09
07:30 - 3 яйца, 10 масло, 200 котидж
09:00 - кафе с мляко и мед
  >09:30 - ва - имах много енергияя:)разбих се
  >11:30 - ва(сухо)
14:00 - НЕВЕРОЯТЕН ОБЯД!!! Свинска вратна пържола, сготвена с лук, 100гр гъби в масло и салата от домат и краставица; зехтин
  >18:15 - ва(сухо)
21:30 - пилешка пържола от бут, 125 извара, чушка

Все още си приемам по 4caps Cal-Mag, 2 сутрин и 2 вечер. много съм доволна :)
__

В един подлез, близо до работата ми (подлеза при Билла на бул.”България”) са отворили страхотна сръбска скара. Днес за първи път имах възможността да я дегустирам и съм очарована. Има пилешки шишчета с бекон, пилешки пържоли - филе, от бут; свинско филе, вратни; пил.бутчета; кюфтета, кебапчета; гъби с масло; различни салати... Купих си една свинска и 2 пилешки от бут + 200гр гъби, всичко ми излезна 10лв, което е супер. Ако седна на заведение само салатата ще ми е 5-6лв. И в този ред на мисли - била съм в мноого заведения, но до сега толкова вкусни гъби с масло не съм яла!
Добре че си купих нещата в 10:30 сутринта, защото в 12:30 имаше опашка от 20тина човека.
Споделям го това, за да може живеещите в района да опитат: Д

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 03.09.09 12:00.

Малко съм объркана, не знам дали трябва да намалявам калориите (ако трябва да се придъжаме към сметки и ОКБ).

Днес ходих на контролен преглед при личния лекар - мериха ме; измерих си теглото и на кантара, където обикновено го правя - 72кг. Последният път (март-април да е било) бях 77кг. Мислех, че съм свалила повече на кг; предполагам че съм махнала повече мазно и по-малко мускул, което е супер!

Направих нови сметки за ОКБ и ето какво се получава:
Сметнах ги с 21 години, защото след месец ги навършвам и не виждам смисъл да смятам отново с 20.

РП = 1551,7
Умножавам по 1.55 => 2405,135
ОКБ = 2405,135 - 300 = 2105,135 ккал (предният път махнах 500ккал)
Закръглявам си го отново на 2000, за по-лесни сметки:

белтъци: 146 (30%)
мазнини: 131(60%)
въглехидрати: 48(10%)

Основното ми меню: 5 яйца, 300г свинско (бут), 250г извара и 30г краве масло са: 1557ккал. Остават още 443, които ще набавям я от сметана, котидж, още масло, кафе с мляко и мед, плодове, сирене и т.н. - не са малко калории...
Мисля си за друг вариант - ден без месо: 9 яйца, 250 извара, 30г краве масло, 100г сметана : 1490ккал... И като допълнително кашкавал; или още масло;ако се наложи шоколад или ядки (чат-пат)-варианти за допълване много.

Това е що се отнася до сметките, но тялото не е калкулатор и едва ли му пука, че аз смятам тук като лудите:) Ако намаля още калориите дали няма да са ми малко? Все пак имам на ден 1 силно активен час + 2/3 активни. 5-6 дни в седмицата. Дилема си е. Аз всъщност до сега не знам колко ккал съм поддържала, но предполагам там някъде се въртя. Чакам още мнения, макар че се вслушвам в себе си и смятам да си оставя 2000ккал.

Другото: правиха ми кардиограма. След физическо натоварване (караха ме да клякам) сърцето ми е като на спортист - всичко в нормата, перфектни удари в минута. НО!!! в спокойно състояние имам забаване сърдечна дейност. Нормата е около 50 удара, а аз съм едва 37. Изписаха ми направления за кардиолог и ме посъветваха да ми сложат апарат за 24 часа, за да следи дейността на сърцето. Странна работа, чудя се от какво ли е породена, но дано да няма нищо тревожно. От понеделник се захващам с това.
Ех, да ти писне все нещо по тялото ти да се “чупи” хаха.

Ами това е за сега, после ще пиша храницата и ако спретна някаква тренировка ;)

В, да ти кажа честно, и аз като си сметна ОКБ-то ми излиза около 2000 кал. На 2000 кал обаче аз само поддържам. на 1500-1600 свалям. Тези формули са само ориентир. Експериментирай.

Мила

04.09.09
09:17

казано от Венцеслава Атилова на 04.09.09, 09:11:

В, да ти кажа честно, и аз като си сметна ОКБ-то ми излиза около 2000 кал. На 2000 кал обаче аз само поддържам. на 1500-1600 свалям. Тези формули са само ориентир. Експериментирай.

И аз съм така на 2000 ккал,според мен трябва да си поне около 1800…а ако си изпаднала в нещо като плато,едно от решенията(поне при мен се получава тази методика) е да развърташ ккал,смисъл днес ако си на 1600,после 1800,после 1400,после 2000,но като цяло ккал-те ти за цялата седмица да са равни на 7х1800
Както Венци каза,експериментирай

04.09.09
09:20

казано от veronique на 04.09.09, 08:54:

Другото: правиха ми кардиограма. След физическо натоварване (караха ме да клякам) сърцето ми е като на спортист - всичко в нормата, перфектни удари в минута. НО!!! в спокойно състояние имам забаване сърдечна дейност. Нормата е около 50 удара, а аз съм едва 37.

Принципно в спокойно състояние и моят е 50 даже малко под 50 понякога...случвало ми се е периодично да ми пада на 30 и нещо,ама честно да ти кажа единият път ми беше 33 и ми беше мнооооого зле...направи си това с 24 часовия холтер и ще се види дали е било инцидентно или не :) Успех:)

04.09.09
09:29

V :] И моето ОКБ е 2000, ама ако не падна под 1700-1800 ккал, не мърдам...
С цикленето на калории е добра идеята, пробвай (ако досега не си :), ама ще трябва малко да посмяташ, за да се получи)
За сърцето: не се вкарвай във филми предварително, отиди при кардиолог и виж какво ще кажат там.

П.П. - 5 кг си е страхотно!!!

Мнението беше редактирано от Limka на 04.09.09 09:30.

Ейй благодаря ви за съветите. Така ще направя - ще поддържам около 1600, като понякога ще вдигам на 1800 :)
Значи основното ми меню без допълнителните глезотийки като сметана и кашкавал - за 1600ккал. Да видим какво ще излезне! Предполагам ще си покаже за 2-3 седмици.
Явно и аз съм като вас - около 2000 поддържам.

ПП:
Днес
04.09.09
бях едно истинско прасе:)
до 16:00 всичко беше ОК, но след това имаше много, много въглехидрати под формата на шоколад, сладолед, меденки и дори хляб. Не разбирам какво ми стана - съзнавах, че не ми трябва и е глупаво, но ядях. Странно. Не съм вярвала, че ще ми се случи. + че сега ми е много зле на стомаха от тия буклуци. Язък значи. Не тренирах. Чийт дей отвсякъде. Вероятно имам 4500ккал хъх.

От утре почвам въртене на калориите; и мда- без такива дни. Не ми се беше случвало от година.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 04.09.09 16:36.

04.09.09
18:21

Тези формули са пълен майтап. Изобщо не ги гледай. Всичко е толкова индивидуално - метаболизъм, поносимаст към определени храни, емоционално състояние, стрес и т.н. Как ще го сметнат това калкулаторите? Слушай тялото си. Ако имаш съмнение че хапваш повечко просто намали малко храната или редувай дни с малко и дни с повечко храна, както те съветват девойките. Или пък смени режима за известно време.
П.П Добре дошла в отбора на преялите...Всички се отчетохме напоследък %-P

Да сменя режима не искам и да си помислям:) Толкова ми е вкусно, с огромно желание чакам закуската, например. Но определено ще пробвам въртенето на калориите, днес си сметнах горе долу какво да добавям махам. Естествено не съм включвала зеленчуците в сметката:Д
А за преяждането - благодаря, но определено не исках да влизам в този отбор:) Нищо лично, но сега се чувствам като бременна и ми е тежко, гузно на съвестта. Какъв дявол ме облада... не знам :D :D
Но наистина напоследък в доста дамски дневници има преяли, като някакъв вирус е!!!

04.09.09
18:40

казано от veronique на 04.09.09, 18:36:

А за преяждането - благодаря, но определено не исках да влизам в този отбор:) Нищо лично, но сега се чувствам като бременна и ми е тежко, гузно на съвестта. Какъв дявол ме облада... не знам :D :D
Но наистина напоследък в доста дамски дневници има преяли, като някакъв вирус е!!!

Аз се пошегувах мила, просто за да не си го слагаш толкова на сърце. Определено е гадно чувството, но се случва на повечкото от нас както се забелязва из отчетите

Знам, че се пошегува, даже се развеселих много по този повод:) Просто сега си мисля, че това ядене веднага ще ми се лепне. То нормално де, психиката почва да играе много.
Трябва да си направим клуб “никога повече няма да правя така” ((:

ПП: Лекарят има съмнение за синусова брадикардия:

Синусовата брадикардия същестува при възрастни когато синусовия възел генерира ритъм генерира ритъм под 60 удара в минута.

Р вълните имат нормален контур и предшестват всеки камерен комплекс,  обикновено с константен Р-R интервал по голям от 120 милисекунди.

Синусовата брадикардия можа да се развие поради повишен вагален тонус или намален симпатиков такъв, като последствие от медикаменти или анатомични промени в синусовия възел. В повечето случаи синусовата брадикардия е в резултат от свръхприем на медикаменти (дигиталис, бета блокери, амиодарон, парасимпатикомиметици, литий, пропафенон или калциеви антагонисти).

Асимптоматичната синусова брадикардия се наблюдава често при млади атлети и намаля с напредването на възрастта.

По време на сън нормалната сърдечна честота е 35-40 удара/минута. - аз съм 37

Очна хирургия, коронарна артериография, менингит, интракраниални тумори, увеличено интракраниално налягане, цервикални и медиастинални тумори и някои заболявания като: тежка хипоксия, микседем, хипотермия, фибродегенеративни промени, грам негативен сепсис, реконвалесцения от тежки инфекции и ментална депресия могат да предизвикат синусова брадикардия. Синусова брадикардия се наблюдава по време на повръщане или вазовагален синкоп.

Синусовата брадикардия се наблюдава при 10-15% от пациентите с миокарден инфаркт.

Синусовата брадикардия след кардиопулмонална регургитация е свързана с лоша прогноза.

В повечето случаи синусовата брадикардия е бенигнена аритмия, но може да протече и със синкоп.
________
общо взето това е една непозната за мен област, не съм се интересувала особено, любопитмо ми е какви ще са изследванията. От тук изброените неща не виждам какво може да го е предизвикало - не съм приемала медикаменти; нямам оплаквания, чувствам се добре...

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 04.09.09 19:07.

05.09.09 около 1400ккал (без зеленчуците)

07:00 - 3 яйца, 10 масло, 30 кашкавал, краставица
  >~09:00 - Тренировка:
          Michael - леко видоизменена
    3 кръга от:
-900м (оригинала е 800м)
-50 back extensions (правих ги на земя)
-50 sit-us (къси, не се вдигам плътно до колената)
  за време: 19:35:08
След което направих:
1500м крос + 1км колело. тях не съм засичала

!!!За първи път правя нещо подобно, не съм наясно добро ли е времето. Vic, Limka, Венци (и останали CrossFit-ери,ако четат)-как ви се струва?

12:00 - омлет от: 3 яйца, 100г извара, малко мазнина от тавата със свинското :) + 1/2 краставица, чушка
16:30 - чушка, 50г извара
  >Тренировка 2: 5км крос, половината срещу наклон, 30мин
20:00 - омлет като този от 12:00 + салата от краставица и камби

Днес беше приятен ден - натренирах се и се чувствам супер; а допълнително ходихме семейно на вилата да чистим. На мен ми връчиха зъбачето. Позабавлявахме се, последни хубави горещи дни ;р

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 05.09.09 15:46.

05.09.09
07:08

V, при кросфит всичко е строго индивидуално :) Освен това 1ят път, когато правиш комлекс, не се представяш на макс. Ако след 2 седмици го направиш пак, ще паднеш поне с 3-4 мин :)

Страхотно е, че си опитала кросфит най-после! Как ти се стори? Да се престрашавашпо-честичко ;)

Определено можех още, сега поне ще имам ориентир какво да подобрявам. А накрая можех да направя + още 1500м, но мисля и довечера да тичам така че не се изсилих.
Как ми се стори? Много ми хареса :)))) Съсредоточен си изцяло, но в същото време ти се струва кратко. Забавно е, дишах силно хахах. Аз цяла сутрин гледах списъците и се чудех какво да си избера. Но тъй като нямам тежести, пудовки, не мога да се набирам, се ориентирах към комплексите с бягане. Определено ще гледам по-често да разнообразявам така.

05.09.09
07:58

казано от veronique на 05.09.09, 06:55:

...
Michael - леко видоизменена
    3 кръга от:
-900м (оригинала е 800м)
-50 back extensions (правих ги на земя)
-50 sit-us (къси, не се вдигам плътно до колената)
  за време: 19:35:08
......
!!!За първи път правя нещо подобно, не съм наясно добро ли е времето. Vic, Limka, Венци (и останали CrossFit-ери,ако четат)-как ви се струва?

Добре дошла в клуба!  :coolsmile:

Тъй като не съм правил Michael, разрових в youtube.com. Там имаше клип, в който разултатите варираха около 25 мин, с пълни екстензии на стойка и пълни situps. Мисля, че твоето време е добро. Със сигурност си можела по-бързо, имайки предвид, че явно не си дала 100% (щом са ти останали сили за крос и колело след това  ;-P )

Зачетох се в “сърдечните проблеми”. Не си го слагай на сърце (даже игра на думи се получи!). Всеки има отклонения от средно статистическата “норма”, която обичайно е за нетрениращи. Ти спортуваш здраво, нормално е сърдечния ритъм да е по-нисък в покой. След като не чувстваш проблем, не си създавай такъв. Сигурен съм, че се тревожиш, а това е не защото се чувстваш зле, а защото доктора е казал, че не е нормално...

За пример ще ти дам себе си. Имам “прекъснат десен блок” по рождение, което преведено от докторски означава, че трябва да избягвам спорта. Е, предполагам имаш някаква идея на какви натоварвания се подлагам, нали  :coolgrin: ? И така, цял живот. Включително състезания, шампионска титла, нац. отбор и т.н. и т.н.

Сега се сещам, че Кенет Купър (”Нова аеробика”) имаше пулс около 40. И него ли ще го лекуват? Всеки човек е уникален. По-силното сърце помпи по-голямо количество кръв с по-бавен ритъм. И както съм цитирал често - повечето доктори разбират от болно тяло, не от здраво.

Успокои ме с тези примери, включително и себе си. Имам идея на какво се подлагаш и направо ми е странна препоръката на докторите.
Вчера бая се бях разтревожила, рових из интернет за информация, чудех се къде ли е проблема. Да ти кажа, ако зависи от мен-няма да ходя да ми слагат холтер, ама и майка ми се притесни, тъй че ще го направя.
Най-важният показател е, че се чувствам добре :) Ще пиша за резултатите.
Благодаря;)

05.09.09
08:39

Без да съм доктор, мисля ( а и доктори са ми го казвали) че при хора активно занимаващи се със спорт сърдечния ритъм в покой се забавя. Не е нищо нито страшно, нито лошо.
ПП: И при мен е така

Мнението беше редактирано от Margi на 05.09.09 08:50.

казано от Margaritka на 05.09.09, 08:39:

Без да съм доктор, мисля ( а и доктори са ми го казвали) че при хора активно санимаващи се със спорт сърдечния ритъм в покой се забавя. Не е нищо нито страшно, нито лошо.

Да,и аз го знам това.

05.09.09
08:48

И аз съм така - казвали са ми, че имам “спортно сърце” - малко по-голямо и със забавен ритъм.

06.09.09 към 1600ккал(без зеленчуците)
08:00 - омлет: 3 яйца, 50г извара, 2х домат
  >10:20 - 5км крос, половината срещу наклон, 29мин
11:45 - 200гр свинско, 30гр кашкавал, салата: чушки, камби, лук
16:00 - омлет: 2 яйца, 70 извара, сушени зеленчуци(наистина са страхотни, откраднах ги от Тони;) )
Следва:
21:00 - 100 свинско, 100 извара, лен семе, чушка

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 06.09.09 14:54.

Отчета за днес, всичко е ясно вече:)

07.09.09 - калории (без зеленчуци в сметките): 1442 (б 129,5/ м 98,2/ в 5,7)
07:30 - 3 яйца, чушка
13:00 - 200 гр свинско от бут, салата(250г чери домати, чушка краставица)
16:30 - 100г извара, 2 яйца, 10г масло, чушка
21:30 - 100г свинско бут, 100г извара, краставица, ленено семе

утре съм на 2000:) ще има сметанаа

ПП: ужасно време, подтиска ме...

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 07.09.09 13:30.

08.09.09 ~1979ккал ( м 142,3 / б 146,1/ в 20,6) - смятано без зеленчуците и кафе+мляко
07:30 - 3 яйца, 10г масло, 200г котидж
09:00 - кафе с мляко и 15г мед (леле тия 15г са 11 въглени хаха)
13:00 - 150 свинско от бут, 10г масло, салата: 200г чери домати, чушка, краставица, 25г синьо сирене, 50г сметана
следва:
15:002 яйца, 50г сметана
21:00 - 150г свинско, 10г масло, краставица, лен семе, 100г извара

идеалка: ) ако има промяна ще допиша, вероятно ще направим и едно кросче следобед с най-добрата ми приятелка:)в парка..ама какъв е стуууд...
ПП: крос нямаше, заваля:)

!!!Ходих на консултация с кардиолог, след като ме видя +  ЕКГ-то, се очуди, че изобщо са ме пратили за по-задълбочени изследвания. Каза, че имам здраво спортно сърце, показателите са отлични и няма за какво да се тревожа. Супер :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 08.09.09 18:32.

Мила

08.09.09
10:54

Никога не разбирам какво означава  ‘’>19:15 - ва(сухо) ‘’....всеки път го чета и не мога да се сетя кво е....Ако приемаш съветче към храната си,храни се малко по изчистено. :) Смисъл не,че ядеш нещо което е от забранените храни,просто не виждам смисъл от свинско+извара,доста протеин на веднъж,който няма да се усвои.

Мнението беше редактирано от Мила на 08.09.09 10:54.

08.09.09
11:00

казано от veronique на 08.09.09, 10:38:

!!!Ходих на консултация с кардиолог, след като ме видя +  ЕКГ-то, се очуди, че изобщо са ме пратили за по-задълбочени изследвания. Каза, че имам здраво спортно сърце, показателите са отлични и няма за какво да се тревожа. Супер :)

Браво! Чудесна новина!  :coolsmile:

Да, аз само веднъж или два пъти съм описвала какво значи и съответно си е останало назад по страниците:)
ва(сухо)=водна аеробика(сухо), което ще рече, че водя час, показвам упражнения и правя всичко, което трябва да се изпълнява от спортуващите В басейна, само че отгоре(на сухо) - скачане, тичане, ножички, коремни преси, упражнения с гири и т.н.

За храната приемам съвета (а и не само за нея) - знам го това, по принцип изварата трябва да ми е преди лягане, но вечерям много късно (21:30, а си лягам в 22:30-23:00) и за това ги обединих, да ме заситят. Пък каквото се усвои. Така се храня от има-няма 3-4 месеца. Не знам, може да се опитам да я махна, но наистина ме засища и с лененото семе (1 ч.л.) ми е супер вкусно :Д

ПП: Vic, наистина е чудесно! Една грижа по-малко:) Оказа се прав, както и не само ти. Излишно се психясвах :D

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 08.09.09 11:02.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1