Фитнес в Бургас?

Прескочи до:
SU

16.06.09
16:56

Здравейте
късно виждам темата ,но искам да питам нещо
преди няколко дена ходих на Джъмбо 2 и ми казаха ,че за ученици трен е 3.50 ,а по сайтовете пише 2.50 ,не че съм за 1 лев ама като отида 10 пъти и си стават доста пари,та инт ме колко е в крайна сметка за ученици?
И имало някаква зала към краснодар ,някакви отзиви от нея?И за Джъмбо 1 ако може да кажете има ли намаление за ученици,как е залата
пп:Днеска бях на Аякса,хареса ми залата,но 5 лева трена и няма намаление за ученици,само за ученици от стройтелния което е доста тъпо....

DR

17.06.09
10:46

Някой може ли да каже цени за карта за посещения/месечна/отделно посещение на Фит Сити Джим и дали има някъкви намаления за студенти.Също така ако е възможно някой да ми обясни как да стигна от центъра до там(из Меден Рудник изобщо не се оправям)
Благодаря предварително

Цена на карта за един месец неограничен брой посещения е 54 лева. С рейс незнам как се стига, ходих с кола когато имах такава. Посещавах залата няколко месеца и цената е нищожна спрямо това което предлагат.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 17.06.09 14:39.

17.06.09
16:05

казано от Иван Шишманов на 17.06.09, 13:27:

Цена на карта за един месец неограничен брой посещения е 54 лева. С рейс незнам как се стига, ходих с кола когато имах такава. Посещавах залата няколко месеца и цената е нищожна спрямо това което предлагат.

Много са 54 лева за каквато и да е зала! Например в село Джулюница (потърсете го в Гуугъл Мап) има фитнес с доста читови уреди, и почти всеки уред има в самата зала. Картата за месец е 20 лева и е без ограничение за броя пъти които си посещавал залата.

Petar Cholakov неговори глупости, при положение, че не си запознат. Има зали с по 200 лева карти на ниво не много по добро от тази с 54 лева.  Не не са много за каквато и да е зала, качеството струва пари.

17.06.09
19:56

казано от Иван Шишманов на 17.06.09, 16:17:

Petar Cholakov неговори глупости, при положение, че не си запознат. Има зали с по 200 лева карти на ниво не много по добро от тази с 54 лева.  Не не са много за каквато и да е зала, качеството струва пари.

За всеки влак си има пътници. Това което мога да кажа е че залата - FIT CITY GYM има доста ниски цени за това което предлага. Обиколил съм всички зали в Бургас и няма друга такава. В София карта за подобна зала струва около 80 лева.

А иначе има зали и за по 10 лева на месец... който където му е удобно и където му харесва :) но е важно да се знае че тези пари са смешни за такава зала.

Точно това исках да кажа, че залата има висок стандарт и съответно цената и е такава и въпреки това е много по ниска от очакваното. Аз бих тренирал там, цената не е страшна за обслужването което предлагат тренирал съм там проблема ми е само придвижването. Аз също тренирам в зала където картата е 25 лева дори не съм си взел карта, само, че както се видя в дневника ми дори няма стойка за клякане. То и как да има като никой от посетитетлите и не тренира крака.

18.06.09
05:13

Аз тренирам в същата заличка като Иван .. Верно че има много малко неща за краката ама карай ;P Аз тренирам там не само щото е евтино , ами им е и на 10 метра от нас ;)

19.06.09
17:32

Брей в Бургас вече много зали, много нещо. Сега и за дамите специално (!?!) Преди 4-5 години имаше сравнително приличен брой зали, докато не дойде няква глупост от Европейския съюз ли не знам си кво, че залите трябвало да не се помещават на партери и в училища. В Меден Рудник броя на залите се редуцира до 3 :
- “Дядовата ръкавица” дето зиме лелчето се топли от топлинната конвекция на шейкъра, а лятото се поти като в клип на Джордж Майкъл.
- “Хамъра/ Титана / Циганския супер ” (все синоними) - там беше сходно, но имаше някакви уреди чат-пат и разни колоритни солариуми и сауна (!?!)
- “Рандевуто”- всъщност една маза, пригодена като фитнес, в която е хладно и влажно и ако имаш тендо-вагинит направо ти се умира. Същото важи и за хора с бронхит.

Какво става с прочутия “АТЛАНТ” ... някой ще каже ли дали изобщо бачка Меката на културизма :Р

До Фит Сити Джим се стига като хванеш 211 и слезеш на третата спирка в М.Рудник (посока център - м.рудник) и питаш някой заблуден тинейджър за Бакарди™- намира се в непосредствена близост до Фит Сити. Вървят се точно 72,294 метра от спирката до платчето пред входната врата. Аналогичен е превоза и с маршрутки 2 и 2А, понеже спирките им се припокриват с тези на автобуса.

Мнението беше редактирано от introducer на 19.06.09 17:34.

SU

20.06.09
14:38

здравейте отново :) искам да ви попитам нещо
има една нова зала до краснодар намира се в 1 блок на 2-я етаж ,много е голяма ,има доста уреди и по-всичко изглежда ,че е хубава,музиката е добра ,бая усилват колоните ,харесва ми,но така и не се престраших да питам колко струва тренировката или картата и има ли намаления за ученици :) 
Ако някой знае да сподели и да сподели как е залата :) Благодаря предварително !

казано от introducer на 19.06.09, 17:32:

Какво става с прочутия “АТЛАНТ” ... някой ще каже ли дали изобщо бачка Меката на културизма :Р

Ами меката на културизма в България отдавна не работи, защото на Скарлет и писна да ходят на цялата област мутрите там, като никой не плащаше щото е приятел на приятеля. Ако случайно се завъртеше някой пич дето иска да си плати за да тренира старателно бе изгонван от ширещата се простотия. И така залата затвори кепенца и съм сигурен, че подобни зали дори 20 години след създаването и в БГ са рядкост.

20.06.09
14:55

Аз питам щот не съм се интересувал по въпроса от над 3 години. Сега мутризацията е във Флекса, така че нещата се компенсират идеално ;Р

Ами мутрите като немогат да отидат в Атланта си търсят друго място където да леят тоновете простотия.

20.06.09
15:06

Недостатък на Флекса е, че “паркингът” е под всякаква критика и Х5 и Х6 трудно се паркират, С-класите също. Това води до едно сравнително равномерно разпределение на активно занимаващите се из залите. Днес в София ходих на басейн Дианабад- останах с добри впечатления от женската половина и видях половината псевдо-културисти на София в действие. Имаше големи стойки брат, наистина мутреенето им идваше в повече на половината. Убедих се че тия лоши погледи и вървеж тип “имам 4 тестиса” не били само в Бургас.

Не то това си е част от народопсихологията, не е патентовано в Бургас.

20.06.09
15:16

Във Варна има ли ги тия истории?

казано от introducer на 20.06.09, 15:16:

Във Варна има ли ги тия истории?

Отиди в залата на ТИМ и гледай как 50 кг пазачи с раздиостанции и баджове какво правят  :lol: . Шото на рамото им пишело ТИМ  :cheese:

AN

22.06.09
10:18

бих ти препоръчала фитнес зала ATLANTIS в Изгрев карта 50 лв. без ограничения в тренировките

казано от andiva на 22.06.09, 10:18:

бих ти препоръчала фитнес зала ATLANTIS в Изгрев карта 50 лв. без ограничения в тренировките

Дай повече иформация, къде се намира нов ли е какво е обслужването има ли хубави душовесъблекални. Не го знам този фитнес.

AN

22.06.09
17:35

казано от Иван Шишманов на 22.06.09, 10:36:

казано от andiva на 22.06.09, 10:18:

Дай повече иформация, къде се намира нов ли е какво е обслужването има ли хубави душовесъблекални. Не го знам този фитнес.

ами намира се в к-с Изгрев малко ми е трудно да ти обясня но ще се постарая.Ако знаеш къде се намира частната болница ЛАЙФ ХОСПИТАЛ това е долу на околовръсното за Сл. Бряг преди да стигнеш до нея има една нова кооперация отпред с паркинг/вижда се от пътя/ там е фитнеса.Душове и съблекални прилични чисто е минералната вода за пиене е безплатна.Има солариум и масажи.Мисля че блока е номер 39 но не съм сигурна.Дано съм обяснила добре.

Блок 39 в Изгрев е дълъг има 19 входа и е по протежение на булеварда Димитър Димов. Между блока и булеварда има паркинг, то там доста нови кооперации изникнаха нищо чудно някой да е направил фитнес. От опит знам, че най удобния фитнес е най близкия фитнес, дори да е малко неудобен поне не губиш време да отидеш до него.

AN

23.06.09
16:01

казано от Иван Шишманов на 23.06.09, 10:17:

Блок 39 в Изгрев е дълъг има 19 входа и е по протежение на булеварда Димитър Димов. Между блока и булеварда има паркинг, то там доста нови кооперации изникнаха нищо чудно някой да е направил фитнес. От опит знам, че най удобния фитнес е най близкия фитнес, дори да е малко неудобен поне не губиш време да отидеш до него.

движиш се в посока от колелото за Сл. бряг към центъра малко след кръговото в дясно има павирана еднопосочна улица успоредно на нея има една кооперация с паркинг там е фитнеса

SN

23.06.09
16:15

Недостатък на Флекса е, че “паркингът” е под всякаква критика и Х5 и Х6 трудно се паркират, С-класите също. Това води до едно сравнително равномерно разпределение на активно занимаващите се из залите. Днес в София ходих на басейн Дианабад- останах с добри впечатления от женската половина и видях половината псевдо-културисти на София в действие. Имаше големи стойки брат, наистина мутреенето им идваше в повече на половината. Убедих се че тия лоши погледи и вървеж тип “имам 4 тестиса” не били само в Бургас.

Не знам дали някога си посещавал ‘’Флекса’‘/видимо е че не си/ но такива проблеми клиентите ни в залата нямат.Все пак сме 2009 година нали?Ако нещо те притеснява заповядай събота и неделя когато почти няма хора през летния сезон та да си оттренираш на спокойствие без ‘’мутрите’’ да те притесняват.А шейка след тренировка ще е от нас.

Ами меката на културизма в България отдавна не работи, защото на Скарлет и писна да ходят на цялата област мутрите там, като никой не плащаше щото е приятел на приятеля. Ако случайно се завъртеше някой пич дето иска да си плати за да тренира старателно бе изгонван от ширещата се простотия. И така залата затвори кепенца и съм сигурен, че подобни зали дори 20 години след създаването и в БГ са рядкост.

Ванка като градски казвал съм ти и преди моля те не се изказвай неподготвен.Единственото което ме дразни е дезинформацията която редовно даваш във форума/нищо лично към тебе но се вижда че си доста далеч от тези среди и този бизнес/.

Поздрави

FLEX GYM

Ами да далеч съм не си губя времето в тези среди, където ти като професионалист знаеш средното ниво на коефицента на интелигентност. И аман от “преуспели бизнесмени” (обърни внимание на кавичките). introducer хайде възползвай се офертата е добра, тренировка в събота и неделя и безплатен шейк при това без мутри.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 24.06.09 04:39.

SU

30.06.09
13:11

az hodq do krasnodar na 1 zali4ka v 1 blok na 2-q etaj :) mnogo dobra ,40 leva 16 tren,5 leva 1 tren :) uredite za stabilni :) muzikata e hubava :) haresva mi kato cqlo

Аз пък ходя до Кирил и Методий на една зала . . намериа се в уличката където има магазин кригея по едни стълби надолу се слиза ;)
Много съм доволен от залата посещавам е от самото и създаване :)

20.07.09
06:46

Между другото, новият дамски фитнес до Драма вече работи. Вчера минах да го видя - на пръв поглед много уреди, малко на гъсто ми се сториха, за кардио видях 3-4 пътечки само... Днес ще ходя да тренирам и ще напиша повече.

Аз май съм ходил само в тази зала до Краснодар и останах доволен, но тъй или иначе рядко посещавам фитнес. Предпочитам лостове и бягане по мокрия пясък.
Относно мутренското присъствие в бургаските зали, то е повече от ясно. Ама какво ти пука!?

DA

26.08.09
07:04

Освен тази зала до Краснодар има ли някъде във Възраждане или районна на Центъра свястни зали? Ще пробвам тези дни тази до Краснодар, може да пробвам и Джимбо 1, но ми идва малко далечко сякаш. Джимбо 2 също ми е удобна, но не виждам положителни мнения. За начинаещ (В зала, иначе от 1 година си тренирам вкъщи с дъмбели) критериите ми не са високи..нямам претенции да има много уреди, просто искам да са запазени и работещи. Атмосферата да е поне спокойна (ако не приятелска) и да няма типове, които ти се карат, че тренираш, защото им пречиш да си гледат татуировките дали мърдат :lol: Информация за цени и карти (и намаления за ученици) също е добре дошла.

Предварително благодаря, на всеки отзовал се.

Мнението беше редактирано от daywalker_ на 26.08.09 07:20.

AP

17.09.09
09:49

Какво да кажа аз също съм във Въздраждане,но ходя във “ФЛЕКС” обстановката много ми хареса уреди бол музиката е супер трениращите също.Цената на картата за ученици също е 6 точки 36 лева е.Какво повече може да се иска от една зала да живее ФЛЕКСА

Скоро ми споменаха за някакъв нов фитнес в района на малката Била в Славейков, някой да е ходил и да го е видял

02.11.09
09:12

Зала ,,Рамзес” вече има сайт със снимки.Интересен е.                        http://ramzes-fitness.com/

02.11.09
10:28

Този фитнес зад малката билла май в момента се изгражда. Поне аз така разбрах :)) Ако разберете нещо пишете....До 2-ро РПУ, (отстрани Перперикон) е само женски фитнес , уредите са нови, друго нз.

Мнението беше редактирано от CARL_FX на 02.11.09 10:29.

26.02.10
09:55

Някой ходил ли е в залата в Триата ?
Какви са цените на картите ?
Аз обиколих почти всички по-свестни зали и засега най-много ми допадна fit city gym. Макар, че е в Меден Рудник, а аз съм във Възраждане..

26.02.10
13:09

Ходих да метна едно око-хубава зала е ,но мисля,че не видях лежанка..от картите запомних само - 60лв - 30 тренировки

28.02.10
14:04

Можете ли да ми кажете зали, в които тренировката е 2, 3 лв. да сменя малко...?

28.02.10
15:07

при киборга е 3лв; в изгрев (3ти блок) е 2лв; в другата зала в изгрев (до пощата) е 3 лв .... за тези се сещам в момента

YA

05.03.10
14:04

Залата, в която ходя е в бизнеса сигурно и преди да съм се родил. Повечето сигурно я знаят - намира се в у-ще Йордан Йовков в “Изгрев” и една зала тип “осемдесетте”
Всичко е само желязо - яко изобилие при гирите.
Лично се надъхвам много като тренирам там - стените са обплепени в плакати на всякакви мистър олимпии и прочие. Една чисто мъжка зала.
Тренирал съм в Флекс няколко месеца - хубава зала, но “-” и за мен е че всичко е само машини.
Бил съм и в Титана - не ми хареса много много, макар че се води хубава зала.

ПС 2 лв тренировката, 25 лв картата - месечна без ограничение - ако искаш и по 10 пъти на ден ходи.

29.04.10
20:39

Днес бях във фитнеса на Триата. Няма нито един лост. Общо всички дъмбели са 10 (може и по-малко да бяха). За сметка на това има 10-тина пътеки и 10-тина колела. Всичко останало са машини, които изглеждаха много зле. За дамите мисля, че е подходящ. Аз поне повече няма да го посетя.

29.04.10
22:08

казано от velislavs на 29.04.10, 20:39:

Днес бях във фитнеса на Триата. Няма нито един лост. Общо всички дъмбели са 10 (може и по-малко да бяха). За сметка на това има 10-тина пътеки и 10-тина колела. Всичко останало са машини, които изглеждаха много зле. За дамите мисля, че е подходящ. Аз поне повече няма да го посетя.

Фитнес в нещо като мол, какво очакваше. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1