Ross Training

Темата е заключена.
DO

16.09.09
00:21

Интересна тренировка. Този човек ме кефи страхотно. И докато го гледате,може да се комплексирате. Ако го изпълните всичко това успоредно с него,означава доста добра кондиция. Успех :)  http://www.youtube.com/watch?v=B9hk9z1YVcE&NR=1

Темата беше редактирана от Петко К на 18.09.09 11:30.

16.09.09
07:26

Уникален е, наистина. И в сайта му има много интересни идеи, статии и вдъхновения... :)

Маниашко :)

Мнението беше редактирано от Limka на 16.09.09 07:27.

16.09.09
10:25

нямам думи ... това се казва да се отдадеш на нещо цял живот  и  да стнеш много добър ....  евала

искам да питам който го е гледал ми каже тва упражнение не съм го срещал кадето с 2 дамбела напред се пуска до земята и се дига !?  за какви мускули работи.. и така..

DO

16.09.09
10:26

Здрасти LImka. Да това са боксиори. Има и други,като него,но са единици в света,които могат да изпълнят абсолютно всички упражнения. Наистина е уникално.

DO

16.09.09
10:34

Здрасти Radoslav1. Радвам се,че ти е харесал пича. Това упражнение с двата дъмбела,където се разпъва напред с цялото тяло: по принцип това действа за коремната мускулатура,но при всички положения натоварва и други мускулни групи,както и доста части от тялото. Ти сам виждаш,че е доста трудно за изпълнение,понеже е с изпънати крака и цялото тяло се опира в земята.
При коремните мускули това упражнение го дават от седеж на колене и разпъването на тялото е доста по-малко.
Разликата е огромна да го изпълниш с изпънати крака,а камоли на една ръка. Това е лудост.

16.09.09
10:41

казано от radoslav1 на 16.09.09, 10:25:

нямам думи ... това се казва да се отдадеш на нещо цял живот  и  да стнеш много добър ....  евала

искам да питам който го е гледал ми каже тва упражнение не съм го срещал кадето с 2 дамбела напред се пуска до земята и се дига !?  за какви мускули работи.. и така..

Спускането е негативната фаза, а придърпването е положителната, упражнението е подобно на пулоувър като го погледнеш на обратно, напряга същите мускули, само че изисква повече мускулни групи за поддръжка, статисти и т.н.. Иначе с 2 дъмбела в 2те страни ако го правиш (ляво и дясно), правиш Флайс + Лицеви опори в едно, много е лудо The Roller се казва, гледайте за какво става дума http://www.youtube.com/watch?v=zm1Bo_QBZ_c&feature=PlayList&p=4895846CC1452239&index=7 . :)

16.09.09
10:46

Какъв пуловер? Пробвал ли си го изобщо?
Упражнениято е за преса предимно.
П.П. Не само разбира се, защото това не е бодибилдинг и целта не е да се изолират отделни мускули.

Мнението беше редактирано от Петко К на 16.09.09 10:48.

DO

16.09.09
10:52

Здраст Pandiz. Да точно така. Мисля,че даде по-точен отговор от мен,но пускането на дъмбелите напред натоварва доста голяма част от мускулите и не съм виждал досега някой да го изпълнява. Това е адски трудно упражнение осбенно ако някой се опита да го изпълни точно,както го прави пича от Ross Training. Да не забравяме,че все пак това са боксиори.
И да вмъкна за линка,който си дал. Да супер този мъж ме кефи. Гледал съм го,като говори относно книгата- The truth about six pack abs. Интересни неща. Аз си я дръпнах от rapidshare. Прочетох я. Доста неща научих от  нея. Ако някой желае,мога да пусна линка за download.

DO

16.09.09
10:57

Петко.К подкрепя моят отговор,който съм дал на Radoslav1. Само ще ви помоля да не спортите и да не се заяждате.
Пуснал съм тази тема с цел да разискваме нови упражнения и да си пишем за нещо по-различно и интересно.
Ако се намесват хора само за да критикуват,ще затворя темата. Благодаря на всички и мисля,че е добре да пускаме подобни теми и да се интересуваме от по нестандартни упражнения,въпреки,че сме далеч от това.

16.09.09
13:08

Лично съм го пробвал това упражнение ибаче с еднично колело с две дръжки отстрани,главните стабили зиращи мускули които се натоварват най много наистина са коремни и горна част на гърба.Мисля че сравнението с пуловъра не е много удачно,защото ръцете се свалят до макс равнината на гръбнака,а не преминават зад нея,което става при пуловъра.

16.09.09
16:24

казано от donati на 16.09.09, 10:52:

Здрасти Pandiz.

Здравей. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 16.09.09 16:25.

17.09.09
07:46

Евала, на Рос! Такава спортна форма е за завиждане. Лично на мен не би ми допаднало да тренирам по подобен начин, а и чисто физически няма да успея. Относно упражнението с търкалянето напред - за преса е предимно, но в същото време не по-малко тренира и други мускули - само се замислете какъв стрес е това за раменете например, 100% гърдите и широкия гръбен мускул също се включват...

DO

17.09.09
10:59

Когато видях Ross за първи път да се разпъва напред с търкалящият се дъмбел и то на една ръка,направи ми взе акъла.
Незнам кой човек би могъл да го изпълни това. Сетих се за един човек :) Йордан Иовчев трябва да може да го изпълни.
Не се съмнявам в неговите възможности. Вие как мислите ?

Мнението беше редактирано от donati на 17.09.09 11:00.

17.09.09
11:08

Йордан Йовчев сиг ще може..... в нашите очи нещата които прави ROss са  невазможни ... но човек като се отдаде на нещо цял живот почва прави невъзможното

17.09.09
11:31

казано от donati на 17.09.09, 10:59:

Когато видях Ross за първи път да се разпъва напред с търкалящият се дъмбел и то на една ръка,направи ми взе акъла.
Незнам кой човек би могъл да го изпълни това. Сетих се за един човек :) Йордан Иовчев трябва да може да го изпълни.

Здравейте!

Вижте това:
http://www.youtube.com/watch?v=DeKEe4ujceM

Такааа... Оказва се, че не е чак толкова невъзможно, нали? Доколкото знам, момчето от клипа тренира в Spider Sport в София.
А за да ви докажа, че не е уникално, при първа възможност ще си направя и мой клип на същото упражнение, защото съм го правил. Трудно, но съвсем не невъзможно.

Поздрави!

DO

17.09.09
11:58

Vic-Почти всичко е възможно. Малко са хората,които биха могли да го изпълнят. Момчето от клипа сигурно е от spidersport,но мисля,че едва ли ще може да изпълни едно към едно цялата серия от упражнения,както ги прави Ross.

17.09.09
17:19

казано от Vic на 17.09.09, 11:31:

казано от donati на 17.09.09, 10:59:

Здравейте!

Вижте това:
http://www.youtube.com/watch?v=DeKEe4ujceM

Такааа... Оказва се, че не е чак толкова невъзможно, нали? Доколкото знам, момчето от клипа тренира в Spider Sport в София.
А за да ви докажа, че не е уникално, при първа възможност ще си направя и мой клип на същото упражнение, защото съм го правил. Трудно, но съвсем не невъзможно.

Поздрави!

този на клипа не го прай както го прай ross на клипа си помага като си свага коленете на земята има дорип при ross няма ... тва са подробности които са доста важни

17.09.09
19:10

Рос носи и жилетка с тежести...

DO

17.09.09
20:45

Да наистина,че Ross има жилетка с тежести. Това вече абсолютно затруднява нещата за изпълнение на упражненията,така,че ще трябва да се позамислим какви ги пишем :) То си личи,че е боксьор и е доста див пич.

Мнението беше редактирано от donati на 17.09.09 20:46.

17.09.09
21:56

Определено добра форма, но не е нещо което да не може да се постигне от всеки който си  го постави за цел. И да 100% Йордан Йовчев ще може да го направи както и всеки един гимнастик. Не преувеличавайте чак толкова, това че повечето от нас не могат да го направят (защото тренираме по друга методика с други упражнения) не значи че е толкова невъзможно. Всичко е въпрос на тренировки и упоритост.

DO

17.09.09
22:59

По принцип на теория всичко е възможно,но не мисля,че всеки един от нас би могъл да изпълни тези упражнения.
Има хора,които не са за това. Нито телосложението ще им позволи,а де не говорим за човек,който е без спортна култура.

17.09.09
23:17

То е ясно че ако хванеш случаен човек от улицата няма да може да изпълни упражненията от клипа. Случаен човек от улицата няма да успее и да вдигне 120 килограма от тилен лег. Аз се опитвам да ти обясня, че тренирайки сериозно всеки може да изпълни тези упражнения. Те не са близо до границата на човешкият потенциал. Виж ако говорим да бягаш 100 метра под 10 сек - тогава може би да.... но посочените упражнения са постижими. Не казвам че може да стане лесно и бързо но всеки може да го направи ако има желание.

DO

17.09.09
23:28

Да така е. Когато човек полага достатъчно труд,рано или късно успехите идват.
Имаш ли skype ? Ако искаш,можем да си комуникираме там. Пиши ми лично ако имаш желание.
Ще чакам.

17.09.09
23:41

Само това остава да ти дам скайпа си да ми досаждаш и там. Имам си достатъчно работа че да се занимавам с глупости. Имам чувството че нямаш какво да правиш и спамиш форума. Стига си налагал теориите си на форума. Хората тук са разумни и се справят добре и без да им пробутваш съветите си. Аз не знам от позицията на какъв се изказваш толкова тежко - нито изглеждаш впечатляващо, нито с постовете си показваш да имаш дълбоки познания в сферата на фитнеса.

MI

18.09.09
04:28

+1 за последния пост на Као :)) какво толкова има в това не разбирам. освен всеки гимнастик, всеки трениращ бойни изкуства ще може да ги прави тея работи :)

18.09.09
08:45

сичко което каза КАо е вярно... не мисля кво повече има да обасаждаме....когато не можеш нещо такова  ти се струва изумително :D

MI

18.09.09
09:29

Ако искате да видите нещо наистина невъзможно еми ето http://www.youtube.com/watch?v=5MeiwLLZjDo

Не подценявам рос, но този определено ще срита задника на росчо ако си говорим за атлетизъм и спорт като цяло :)

DO

18.09.09
10:12

Миленския. Този пич нищо общо няма с Рос. Това са акробатични изпъления.
Това е вид спорт,който се практикува сега. Модерно е и ново. Забравих как се казваше,но както и да е .
Иордан Иовчев ще може да ги изпълни тези неща,дори ще му покаже някои неща,които ще го затруднят.
Вие тук започнахте да влизате и да правите мазало. Затвор на темата.

18.09.09
10:33

казано от donati на 18.09.09, 10:12:

Вие тук започнахте да влизате и да правите мазало. Затвор на темата.

Новият мод в бб-тийм  :lol: . И пак  :lol: .

Мнението беше редактирано от maria на 18.09.09 10:35.

18.09.09
10:37

Всъщност факта,че ти си пуснал темата не я прави “твоя” ;) Тя е на всички и всички имат равно право да пишат в нея.Може да кажем,че е темата примадлежи маалко повече на създателя на форума отколкото на всички други ;) Затвор-отвор не важат много.

18.09.09
11:11

tra^la^la и ти не си в час ;) :P всички не сме в час :)

Мнението беше редактирано от kao на 18.09.09 11:11.

18.09.09
11:30

Темата се затваря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1