Имам в предвид дали 6:30-7:00 е добър час за тренировка(бягане и на лост и успоредка)
пп.Л-карнитин ехплоде добър ли е?
Мнението беше редактирано от cody93 на 25.06.09 17:11.
27.06.09
03:06
Здравейте, в момента съм в Сащ. Бях видял магазин за хранителни добавки, но тъй като не съм се занимавал с тях досега и не знам има ли смисъл да си купувам от тук, или чак като се прибера в България. Зарибил съм се да си взема Л-карнитин. По принцип по евтини ли са тука и ако е така, каква марка да търся.
Благодаря.
За техния стандарт трябва да е на смешни цени.
Щом си там си купи - Propionyl-L-Carnitine
Примерно:
http://www.bodybuilding.com/store/jarrow/gplc.html
или друг.
Надявам се че тук е правилната тема да попитам за една марка L-carnitine за която не мога да намеря информация в интернет (т.е. има но е само на гръцки). въпросната фирма е Inestom продукта е течен L-carnitine 1000 mg на единични дози. До скоро взимах L-carnitine на NOW и съм много доволен, но не знам какво да очаквам от този.
Ако някой го е използвал моля да пише. Благодаря предварително.
Не можем да гадаем какъв ефект би имал върху теб.Ако тренираш и се храниш правилно ще има.И защо щом си останал доволен от този на НАУ си си взел друг ?!
Храня се правилно и не се притеснявам толкова дали ще има драстичен ефект.
След НАУ свалих 5-5.5 килограма при 4 тренировки седмично и 2 дни бягане и/или плуване, като преди това 8 месеца съм тренирал на 4-дневен сплит.
Просто ми направи впечатление че в интернет няма никаква информация за него и точно за това питам дали някой не го е използвал.
А този карнитин не съм го купувал а ми е подарък :) иначе отново бих си купил НАУ.
Мнението беше редактирано от Dramour на 07.07.09 13:32.
10ml ампула с 1гр. карнитин.
Произвежда се от гръцка фармацевтична компания, би трябвало да е добър.
http://www.avita.ge/inestom_eng.htm
Вече привърших този L-carnitine имаше ефект наистина (не като НАУ въпреки това добър), но всички знаем че последните сантиметри са наи-трудни. Благодаря за отговора все пак :)
Ами съжалявам, че късно отговарям, но във Важните теми не се визулаизира по някакъв начин, че има ново мнение.
Няма проблем, важното е че вече ще се намери информация и за тази марка ако някой се интересува.
По-здрави.
пф..... сумати коментари изчетах и неразбрах ся Л-карнитин на коя марка да си взема ? вземането му го разбрах 1 час преди тренировка ... ма храненето нещо не го разбирам ? в Бургас сам ако някой знае магазин от каде мога да си взема добар до 20-30 лв...
благодаря предварително...
Ми в Бургас на гърба на кафе Ултра има магазин ... също отстрани на училище Васил Априлов, a в пресечката на Райфайзен банк в едно като безистенче има SNS
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 27.09.09 08:31.
Ми в Бургас на гърба на кафе Ултра има магазин ... също отстрани на училище Васил Априлов, a в пресечката на Райфайзен банк в едно като безистенче има SNS
Добре 10х ... ам обаче на Biogame ли да си зема ли ?!?!? дз :\
добър карнитин за мене е този на Нау = 80 лв.За 20 лв няма какво да си вземеш!
healthstore.bg/Л-Карнитин.html
Погледни течният от 55 лева - за течен е много изгоден защото е висококонцентриран.
Погледни течният от 55 лева - за течен е много изгоден защото е висококонцентриран.
Не чоек ... течен неща тоя 55 лв 500 мг 60 капсули добар ли е ? или ???? :\
Еми течния има 31гр карнитин, тоя на капсулите 30гр.Какво му мислиш толкова ????
Еми течния има 31гр карнитин, тоя на капсулите 30гр.Какво му мислиш толкова ????
Еми дз... просто да върши работа... начи сутринта 1 гр... и вечерта 1 нали ?
Значи ако не тренираш може така да го пиеш, но ако тренираш си спести дозата вечер, а я вземи преди тренировката.
Значи ако не тренираш може така да го пиеш, но ако тренираш си спести дозата вечер, а я вземи преди тренировката.
Тренирам... ама се пак благодаря :]
Въпроса ми е простичък: nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=44 или http://power-beauty.com/index.php/suplements/l-carnitine-1.html ? На НАУ е ясно 1 шишенце 31 дена по 3 грама на ден - 91 лв. Na ON 4 shishenca x 30 kapsuli x 0,5 = 60 grama / 2 grama na den 30 dni - cena 16h4=64 lv?
И последен въпрос за колко дена ще ми стигне това http://power-beauty.com/index.php/suplements/liquid-lcarnitine.html ?
Да попитам още има ли разлика в цените online и на място в magazin, защото виждам, че и двете фирми имат магазини в стунденски град, а аз утре така и така ще ходя до там. И точно по тази причина ще съм ви благодарен, ако кажете кой от двата л-карнитина е по-добре.
Хмм... начи на ся осазнах че ми са свидят да дам поече от 40 лева за Л-Карнитин и мисля тва да зема ? healthstore.bg/Optimum-Nutrition/Л-Карнитин/L-Carnitine-500-30-таблетки.html
добро е нали ? ;[ :> :D
Хмм... начи на ся осазнах че ми са свидят да дам поече от 40 лева за Л-Карнитин и мисля тва да зема ? healthstore.bg/Optimum-Nutrition/Л-Карнитин/L-Carnitine-500-30-таблетки.html
добро е нали ? ;[ :> :D
Погледни този на НАУ - суровината е CarniPure - най-високия клас, по-евтин е като вариант. И определено е по-добрия продукт ;)
Еми незнам :D порачах си тоя горе дето аз го посочих ма ми казаха че нямало сега ли дз... и ми кааха че щели ми пратят някъв за 30 лв. дето бил и той доста добар .... и ся чакам ми го донесат ... уж понеделник ми казаха ...
Мнението беше редактирано от strzz на 05.10.09 17:09.
btw ... да питам само начи ставам 7;15-20 за даскало догава го земам и са пребирам ( гат си искам ) кам 11;30 12;00 и го пия кам 1 и в 2;30 отиам на зала ? а вапроса ми е дали не го земам много рано ? 7;15 земам и после в 13;00
Не, добре е така. Надявам се го взимаш на гладно.
Дае дае мн ясно ... аз сутринта ставам ... земам го и отиам на даскало напрао ... пребирам са ... ям и след тва земам и чакам час и половина и отиам на зала... иначе благодаря
И аз си мисля че е малко прибързано заключението на колегата.
Започни и кардио сесии, след силовата тренировка.
Предполагам спазваш хранителен режим ?
Ми... да въпреки че кажете ми ко да ям и ко да не ям щото не сам много запознах с тия работи :[
Ето, че се оказах прав колега :) В раздела с храненията има много теми, които можеш да прочетеш.
Мнението беше редактирано от Владимир на 09.10.09 16:27.
Ето, че се оказах прав колега :) В раздела с храненията има много теми, които можеш да прочетеш.
Ми аз не ям кото ми скимне ... гледам да пия повече вода да не ям хляб и сладко пак воабще освен някои плод ....
10.10.09
07:29
strzz влизаш във форума и веднага питаш какво и как да пия, а си нямаш представа за храненето за тренирането което е много по важно от това “какво да пия”. Поразгледай интересувай се оправи си храненето направи си тренировъчен режим и чак след като изчистиш тези неща, ела да ни попиташ какво да пиеш. С пиене на каквото и да било и неправилен режим бил той хранителен или тренировъчен няма да стигнеш далеч, сигурен съм че това имаше предвид Владимир92.
И да така със сигурност няма да видиш ефект от добавката, и това далеч не е прибързано заключение.
strzz влизаш във форума и веднага питаш какво и как да пия, а си нямаш представа за храненето за тренирането което е много по важно от това “какво да пия”. Поразгледай интересувай се оправи си храненето направи си тренировъчен режим и чак след като изчистиш тези неща, ела да ни попиташ какво да пиеш. С пиене на каквото и да било и неправилен режим бил той хранителен или тренировъчен няма да стигнеш далеч, сигурен съм че това имаше предвид Владимир92.
И да така със сигурност няма да видиш ефект от добавката, и това далеч не е прибързано заключение.
споко е ман ... на ся говорих с 1 приател дето я е земал той ходи 1-2 години фитнес каза ми точно ко да ям ко и да не ям. програма си намерих .... пак и аз в нас отделно са потя бая .... Melbourne Shuffle в YouTube го намерете че не ми са обяснява :>
Мнението беше редактирано от strzz на 10.10.09 15:24.
Потенето не винаги е равно на топене на мазнини ! По-добре остави карнитина засега.Чети и практикувай 1 месец и тогава наистина виж ефекта от добавката! + Това Л-карнитина изисква МНОГО кардио.
Потенето не винаги е равно на топене на мазнини ! По-добре остави карнитина засега.Чети и практикувай 1 месец и тогава наистина виж ефекта от добавката! + Това Л-карнитина изисква МНОГО кардио.
Ми дае... тос фр-то ми вика 20-30 мин кардио поне наден иначе ...... :|
На твоя приятел доста неща не са му ясни... Прави кардио през ден по 30-35-40 мин с пулс 130-140 - ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО! Оправи храненето и ще видиш резултат ! :)