04.10.09
15:34
Здравейте!
Искам да помоля за съвет...тренирам повече от 8 години джудо и то състезателно, напоследък се занимавам и с фитнес. Горната част на тялото ми е добре оформена, но проблемът ми е в краката...седят някак безформени и това ме дразни. На 18 години съм, висок съм 175см. и съм 76кг.
Ако имате някаква програма за крака и т.н., помагайте!
Благодаря предварително! :)
казано от kozela91 на 04.10.09, 15:34:
Здравейте!
Искам да помоля за съвет...тренирам повече от 8 години джудо и то състезателно, напоследък се занимавам и с фитнес. Горната част на тялото ми е добре оформена, но проблемът ми е в краката...седят някак безформени и това ме дразни. На 18 години съм, висок съм 175см. и съм 76кг.
Ако имате някаква програма за крака и т.н., помагайте!
Благодаря предварително! :)
Ако са ти добре развити и има вече мускулна маса в наличност в бедрените мускули и прасците, може да пробваш за оформяне на краката следните упражнения, лег-преси, бедрени разгъвания и бедрени сгъвания - за бедра, избутване на пръстите на лег-пресата - за прасци, прави ги в повечко повторения 12-15-20, като се стараеш техниката ти да е правилна и постоянна.
Мнението беше редактирано от El padre на 04.10.09 15:47.
04.10.09
16:10
Какви ли не упражнения няма за крака във фитнеса :)
04.10.09
16:35
Със сигурност има, но става на въпрос, че не искам повече маса...просто да ги дооформя. ;)
04.10.09
17:08
Ми по малко килограми повече повторения :)
И кво по-точно се постига с по малко килограми и повече повторения (ако говорим за под 70% от макс-а) ?Щом не искаш повече маса , явно си имаш достатъчно мускул и просто са ти мазни , за това - диета най важното и може би кръгови тренировки нещо такова.
Мнението беше редактирано от Георги на 04.10.09 18:18.
казано от Владимир92 на 04.10.09, 18:36:
Започвай да клякаш и то тежко! Заебете ги тия лег-преси...
Шшш, не се ебавай с лег-пресата, страхотно упражнение си е от висша класа...
04.10.09
20:01
Сега започват безсмислените разговори кое е по-добре и кое не...кажете на момчето какво да прави ако не поне не му пречете..