21.01.05
17:21
Темата е модерирана от Mr_Muskul
На 15 години съм ....тренирам вече 8 месеца, искам да ми направите програма за качване на мускулна маса ! Обаче имам един проблем - не искам да правя тяга, чукове и гребане с щанга ! Моля помогнете ми ! Погледнах програмите във сайта но искам програма която да тренирам 6 дена от седмицата !
P.S Ако модераторите решат нека изместят темата ми в друг раздел !
6 Дена в седмицата да не си Аполон или Херкулес на хапове бе пич множко ще ти е ще прегори Н система
Програма за маса без тяга, чукове (сигурно и без клекове) и 6 дена в седмицата?! Наистина е трудна задача :) Постави малко по - ниски изисквания ;)
Просто имам проблем с костите....много съм слаб и ме болят когато ги натоваря !
а иначе какво ще кажете за този сплит:
1 ден - гърди
2 ден - гръб и бицепс
3 ден - корем
4 ден - рамо трицепс
5 ден - крака
6 ден - корем
7 ден - почивка ?
Ми няма как да стане (особено щом си много слаб). Преразгледай си “убежденията” и се съгласи на 2 тренировки седмично, тогава ще имаш успех.
Поздрави!
A we pi4 kak izdurja6 na taq programa we ,az sam na 3-dneven split i edvam-edvam go izkarvam!!! :?
Както каза колегата вземи си калций и витамини да не се раздлобиш!!! :P :лол: :P :лол: :P :лол: :P 8)
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul
Значи на 15г разтежа все още не ти е завърши и това е приода в който се развива и костната система и мускулите.6 пъти е страшно много за теб.Бих подкрепил Мартин за 2пъти седмично най-много 3пъти.Трябва да развиваш мускулите си за да могат да компенсират разтежа на костите.Освен това не знам какво правиш цяла тренировка за корем :shock: Това мисля няма смисъл.Него може да го сложиш след тренировката с тежести и 15-20мин са абсолютно достатъчни