моляви мнение????

07.11.09
20:12

просто дали е додредена добре!или как да буде аз мисля че е добре

1-ден крак 
2-ден гърди
3-ден почивка
4-ден предно средно рамо + бицепс,трицепс
5-ден гръб+задно рамо+трапец
6-ден почивка

след това всичко се повтаря

07.11.09
20:50

Единия крак в 1вия ден а другия крак Кога ? :)

Сега малко по-сериозно.След като си тренирал ръцете на следващия ден да тренираш гръб не е добра идея,няма да се възтановили.
По добре премести бицепса при гърдите и предното рамо при гърба,за средно и задно рамо ги сложи заедно с краката.
Така няма да  претоварваш в 2 последовални дни някои мускулни групи.

08.11.09
05:31

Я първо си кажи стажа, понеже имам подозрението, че изобщо не е достатъчен, за подобен тип сплитове. По този сплит, който е написан, определено има критики, но първо си напиши стажа.

08.11.09
08:24

казано от EvilOgre на 08.11.09, 05:31:

Я първо си кажи стажа, понеже имам подозрението, че изобщо не е достатъчен, за подобен тип сплитове. По този сплит, който е написан, определено има критики, но първо си напиши стажа.

стажа мие повече от две години!!!!

Ако искаш мускулните ти групи да са разделени както си ги дал, то по-добре така:
1-ден крак
2-ден предно средно рамо + бицепс,трицепс
3-ден почивка
4-ден гръб+задно рамо+трапец
5-ден гърди
6-ден почивка
Така имаш почивка от 1 ден на бицепса преди гърба, а кръстът ти се товари с краката и с гърба с максимално време за почивка между тренировките. И, разбира се, след почивен ден имаш крака и гръб, след като искаш на тях да наблягаш.

13.11.09
15:14

казано от k0marchet0 на 08.11.09, 08:24:

казано от EvilOgre на 08.11.09, 05:31:

стажа мие повече от две години!!!!

Мнението беше редактирано от k0marchet0 на 13.11.09 15:15.

13.11.09
15:15

казано от Oranje на 08.11.09, 08:52:

Ако искаш мускулните ти групи да са разделени както си ги дал, то по-добре така:
1-ден крак
2-ден предно средно рамо + бицепс,трицепс
3-ден почивка
4-ден гръб+задно рамо+трапец
5-ден гърди
6-ден почивка
Така имаш почивка от 1 ден на бицепса преди гърба, а кръстът ти се товари с краката и с гърба с максимално време за почивка между тренировките. И, разбира се, след почивен ден имаш крака и гръб, след като искаш на тях да наблягаш.

Много ти благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1