Да спра ли да правя крака за да имам повече сила?

B.

25.11.09
20:07

Здравейте, сега тренирам 4 пъти седмично, като правя краката и гърба в самостоятелни дни.Казаха ми че ако спра да правя крака зимата ще имам повече сила като цяло и повече енергия ? Какво е вашето мнение ?

25.11.09
20:13

Пълни глупости.
Като спреш краката за какво да имаш сила и енергия - за по 10 упражнения за ръце ли?

25.11.09
20:16

И ако ги спреш, то какъв ще ти е сплита в тия 4 дни?

B.

25.11.09
20:36

ще е в 3 дни

25.11.09
21:05

Ами да ако искаш ги спри но преди това трябва да знаеш че краката са най голямата мускулна група и по принцип когато те растат растат и останалите мускулни групи.Ако расатат те в организма ти има вече повече кръв и от там е логично да имаш и повече сила не само в краката а и за всички останли мускулни групи така че ти сам си направи сметка дали да ги тренираш или не.....

Ако тренираш краката и то с тежки клекове,ще имаш  повече сила,отколкото ако спреш

25.11.09
21:39

Според мен НЕ спирай да тренираш крака! Ако, толкова много те мъчят прави суперсерии клек с пул-оувър като последно упражнения в деня на гърди и напади като последно упражнения в последния тренировъчен ден в седмицата и като добавиш кардио пак ще имаш напредък, но не ги оставяй краката!! :)

26.11.09
05:06

Тоя които ти го е казал си няма и на представа от бодибилдинг,фитнес..4е явно и от силова тренировка..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1