25.11.09
20:07
Здравейте, сега тренирам 4 пъти седмично, като правя краката и гърба в самостоятелни дни.Казаха ми че ако спра да правя крака зимата ще имам повече сила като цяло и повече енергия ? Какво е вашето мнение ?
Пълни глупости.
Като спреш краката за какво да имаш сила и енергия - за по 10 упражнения за ръце ли?
25.11.09
20:36
ще е в 3 дни
25.11.09
21:05
Ами да ако искаш ги спри но преди това трябва да знаеш че краката са най голямата мускулна група и по принцип когато те растат растат и останалите мускулни групи.Ако расатат те в организма ти има вече повече кръв и от там е логично да имаш и повече сила не само в краката а и за всички останли мускулни групи така че ти сам си направи сметка дали да ги тренираш или не.....
25.11.09
21:26
Ако тренираш краката и то с тежки клекове,ще имаш повече сила,отколкото ако спреш
25.11.09
21:39
Според мен НЕ спирай да тренираш крака! Ако, толкова много те мъчят прави суперсерии клек с пул-оувър като последно упражнения в деня на гърди и напади като последно упражнения в последния тренировъчен ден в седмицата и като добавиш кардио пак ще имаш напредък, но не ги оставяй краката!! :)