Как да подчертая гърдите??

MO

23.02.05
07:31

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Здравйете интересуваме как да подчертя гърдите и та да са по изразени,и вярно ли е че трябва да изгоря мазнините по корема и да имам силно изразени коремни мусколи??

23.02.05
09:52

По втория въпрос - да. По първия - направи достатъчно масивни гърди, и те сами ще се очертаят ;)

HE

23.02.05
10:03

Няма как да имаш добре изразена коремна мускулатура след като върху същата има мазнини! По първия ти въпрос Петко е прав, а ако подсечеш долната част на гърдите ще бъдат по-ясно изразени.

24.02.05
18:53

[quote author=“Monster98”]вярно ли е че трябва да изгоря мазнините по корема и да имам силно изразени коремни мусколи??

за да не пускам нова тема - изгарянето става ли само с коремни преси :?:

24.02.05
19:31

[quote author=“rpagyca”][quote author=“Monster98”]вярно ли е че трябва да изгоря мазнините по корема и да имам силно изразени коремни мусколи??

за да не пускам нова тема - изгарянето става ли само с коремни преси :?:

Не.

24.02.05
23:40

Прочети малко за изгарянето има бая заинтересовани и доста написано.

А по темата... добре де, аз ли нещо изтъпявам или ... Най-важното за подчертаване на гърдите е честотата на повторенията и сериите. Тоест нормално е да не ти се подчертават ако правиш повторения и серии като за маса, нали така? Опитай да смениш, прави с по умерена тежест с повече повторения, мисля че е логично... А също така, ако ти се занимава с тежки упражнения, опитай трен. програма, подобна има от Емо Костов правена за експлозивност, такъв тип трен. много добре се отразява на “подчертаването” демек релефа и визията. :)

Успех.

п.п. Може и да не съм прав нещо... ако е така, опровергайте ме.

JI

25.02.05
01:11

хубу де ама без маса кво да подчертава първо маса после подчертаване :wink:  а мисля че това че не се горят мазнини с коремни не е точно така или при всеки действа различно . При  мен тренирането на корем през ден сваля мазнините от там помалко и поедно време зеха да ми се очертават плочки а в същото време качвах кила ...ама от тогава спрях корема ися сам бъчва  :oops:  пак ше го почвам ....

MO

25.02.05
07:08

Ми относно за кореме аз мисля че,с коремните преси го развиваш,а до изгарянето на мазнини трябва малко да потичаш можеби или понбе така предполгам
Ари са малко и на кирилица,а как да тренирам долната част на гърдите??
Гледай цялото да е на кирилица другият път. :wink:
Mr_Muskul

25.02.05
11:46

[quote author=“Monster98”]Ари са малко и на кирилица,а как да тренирам долната част на гърдите??

Е прочети инфото за различните упражнения в сайта де...

А за корема, не мога да разбера защо толкова много хора не го тренират, голяма грешка е според мен. Какво като извадиш цици като на Памела, като шкембака ти е пред тях? :lol:  :lol:

27.02.05
17:42

ми 6тот на мен ли4но ми е съпер досадно да го тренирам!
А относно под4ертажането по добро от кофи4ки нйама!знам Един мои прийател дет помпа по 70-80 кофи4ки серии и долната 4аст му е не 4оже6ка а нйама мноо маса на гардите имам преджид не са нйкакжи дето мо6е да ги забеле6и6 ако не се сабле4е!

ME

09.03.05
15:27

За гърди най-общо:
има 3 упражнения: лег, кофи и флайс. Ако вече имаш гърди, тогава:много упражнения, диета и кросоувър

БН

12.03.05
12:03

Знам че лицевите очертават добре!За загрявка и на края на тренировката за до докараш повече кръв в мускулите-до тотално изтощаване.

02.04.05
10:15

Според мен за подчертаването на гърдите най-добре са кофички
пред гърди...особено за долната и върешната им част :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1