Дневникът на Рени

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.12.09
22:08

Да, но това зависи от хормоналния баланс.

казано от mitaka101 на 10.12.09, 21:50:

Сега ще ревнат сума ти народ, че няма локално горене на мазнините

Да както сумати народ, ще ревнат, че нямало значение генетиката, но ето че сме заобиколени с хора които го доказват. irenaiv тренира сериозно от два месеца, не е усетила коя е най добрата аеробика за нея, гладувала е и е изкарвала 33 дни на по една краставица и домат (което за този форум е равносилно на геноцид), но въпреки това има страхотно тяло което  е мечта за половината жени и мъже във форума. Природа какво да правиш.

irenaiv браво страхотна фигура, нямаш много работа по тяото си

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 11.12.09 05:39.

11.12.09
07:31

Рени, ами аз като ти отворих галерията и както си дъвчех дъвката иии изведнъж замръзнах.... ококорих очи и си казах: “Уаууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу....”.

Прави си сама изводите  ;-) !!!!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 11.12.09 07:33.

11.12.09
07:49

Рени, изглеждаш супер, само мускулче още ти трябва. Хайде на тежките тренировки, мани го тоя сплит...

11.12.09
08:30

казано от Иван Шишманов на 11.12.09, 05:24:

...нямаш много работа по тяото си

Здравей, Рени!

Поздравления за волята за промяна и напредъка.

Вероятно ще те разочаровам, но според мен имаш работа. Но не такава, каквато си мислиш. Не е чистене на мазнини и релеф. Имаш нужда от ММ, за да добиеш по-атлетичен вид.

Върнах назад в дневника да ти огледам тренировките. Абдуктор, аддуктор... Много серии и повторения, изолиращи упражнения... Машини...  Липсва функционалност.  Защо си се отказала от трениране на цялото тяло? В упражненията, които ти даваше треньора имаше ли многоставни базови упражнения като клек и мъртва тяга?
Сплитът не е най-добрия начин за трениране, освен ако не си професионална бодибилдърка и единствената ти цел е натрупване на ММ с цел показност. Разбира се, с машини и изолиращи упражнения пак се горят калории. Но не толкова, колкото би изгорила с клек, например. И определено с изолацията и машините няма да научиш тялото на правилните движения от гледна точка на функционалността.

Горното е просто съвет. Важното е, че си на прав път - тренираш и спазваш режим.
Успех!

IR

11.12.09
09:30

Eхееееее.....колко много коментари си имам  :coolsmile:
Много ви се радвам на всички : )))

mitaka101,да...и аз мисля да си карам кардиото на интервалите.Доста по-добре се усещам след като направих по няколко пъти от двата варианта.Просто ми беше интересно как смятат и други хора,за сравнение.За бедрата-искам още малко да ги поизчистя,че кожната ми гънка там е 18мм.,а ми се ще да стане 14-15мм.Относно локалното трупане на мазнини-смятам,че няма човек,при който на определени места да не трупат по-бързо и места от които да свалят по-бавно.При мен откак се помня винаги дупето,бедрата и от няколко години корема и палаские са по-мазни.Мога само да кажа,че никога не съм била в по-добра форма от сега.И смятам да им разкажа играта на останалите мазнини и до 6 месеца да вляза в много добра форма.
Иван Шишманов,това с гладуването са го минали 99% от жените.Познавам и една такава,която през 2 месеца прави по 45 дневен глад/онази плодовата диета/ и  хич не изглежда зле.От 100кг,сега е 57.Гладува-сваля 10-15 кг.,после яде-качва половината....и така за около 2 години свали половината си тегло.На 40 години е и изглежда на 25.Не знам как го прави и откъде такава воля,но тя твърди,че е намерила своя начин.Така,че за всеки истината си е именно неговата.Но за да намери човек правилния път,не е лесно.За мен вече това също изглежда някакъв ужасен кошмар.Защото това,което преживях аз за 33 дена,да го изживявам 2 години......не знам....сигурно психически няма да съм добре...всъщност знам ли..може и да се свиква-щом толкова време е така...
Мария Никифорова,много се смях,сладко си го написала...мерси много : )) ....Надявам се за лятото да съм в наистина много добра форма.Ти също изглеждаш страхотно: ))
inis9,Vic,ми не знам защо ги зарязах тежките тренировки....не се чувствах толкова добре при тях.Пък и усещам,че сега този начин на трениране всякаш ми действа най-добре.Значи днес правя точно 2 месеца тренировки-първия-тежко с малко повторения....втория-по-леко с повече повторения.Определено сега се усещам много по-добре.Това смятам е индивидуално и не мисля,че има доказано кой от двата начина на трениране е по-ефективен.В момента виждам,че това работи при мен и засега ще си се придържам към този начин на трениране.Иначе Вик,аз правя напади.Клек не мога да правя....имам болки в тазобедрената става.Иначе това за мен е едно от най-ефективните упражнения.За горната част правя основно с тежести.

Много благодаря на всички за думите-от всеки един съвет,похвала извличам най-полезното и рано или късно ще използвам вероятно много от съветите....а похвалите...ммммм...всички знаем как действат.Мотовацията е на 6 :cheese: 

Успешен ден на всички !!!

Мнението беше редактирано от irenaiv на 11.12.09 10:04.

11.12.09
09:50

и аз те поздравявам за хубавата форма и променения начин на живот. Имаш като моята структура и идеално разбирам качването на мазнини в определени области.Петко е прав че зависи от хормоналния профил и баланс. Доста трудно се свалят мазнини от тези места мамка му, но пък сме жени в крайна сметка и с малко мазно ще ни вземат :-P

IR

11.12.09
09:59

Аааааа diva 97...мене вече ме взеха  :cheese:

Една рисунчица -щерката ми я подари...сканирах я ей сегичка и ми стана едно мило...реших да я споделя и с вас  :)

Мнението беше редактирано от irenaiv на 11.12.09 10:19.

IR

11.12.09
19:08

Добър вечер!

Oтчета за днес:

Храната:
08.30ч. -35гр. протеин,кафе,капс.Хитозан;
12.00ч.-100гр.пилешки гърди,половин краставица,капс.Хитозан;
16.00ч.-пак 100гр.от пилешките гърди,половин краставица,кафе;
20.30ч.-1 котлет/към 100-120гр./ + зелена салата на корем,капс.Хитозан;

Тренировка - втори почивен ден.

Лека и успешна вечер на всички  ;-)

Мнението беше редактирано от irenaiv на 11.12.09 19:08.

IR

12.12.09
19:29

Добър вечер на всички!Днес бях на работа-вчера в 7 часа разбрах този факт.Ще работим и другата събота,заради коледните празници.Прибрах се доста уморена,но свърших заплануваното за днес.

Днес:

Храната:
08.30ч. - 35гр.протеин изолат,кафе,капс.Хитозан,капс.Зелен чай;
12.30ч. -80гр.св.котлет; 1/2 краставица;
  Към 15.30ч. шефа звънна и каза да си ходим-стигало толкова работа за днес и не успях да хапна на работа.Затова се прибрах и:
17.00ч. -35гр.протеин изолат,кафе,капс.Хитозан,капс.Зелен чай;
18.00ч. -тренировка.След нея (19.30ч.) 3 бр.аминокиселини изолат;
20.30ч. -35гр.протеин изолат,капс.Хитозан,капс.Зелен чай;
21.30 - ще хапвам 100-ина гр.пилешки гърди на скара + зелена салата на корем.

Тренировката-суперсерии.
Вдигане на щанга от лег-3 х 10 - 17кг.;
Вдигане на щанга от полулег-3 х 10 - 12кг;
Пек-дек - 3 х 10 - 10кг;
Флайс - 3 х 10 - 3кг./ръка;
Дърпане на скрипец към гърди - 3 х 10 - 20кг;
Дърпане на дъмбели от водоравен наклон - 3 х 10 - 3 х 10 - 4кг;
Гребане от седеж - 3 х 10 - 10кг;
Чукчета - 3 х 10 - 12кг;
Сгъване за корем на машина - 2 х 20 - 17.5кг;
Вдигане на крака от лег - 2 х 20;
Странично извиване от стоеж - 2 х 20/страна;
Привеждане на скрипец - 2 х 25 - 17.5кг;
25 мин.интервално пътека.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 12.12.09 19:31.

IR

13.12.09
09:28

Добро утро  ;-P
Аз смених фитнеса и от днес съм на един,много близо до нас.Вчера минах да проверя как са цените,че на този на който ходя ми свършва картата.Ииии...в този новия направили едни коледни намаления.Така картата излиза много по-евтино и веднага си взех.
Та станах в 8ч.,пих кафе и отидох:

09.15ч. - 45 мин.интервално пътека;
  10.00ч. - 3бр.аминокиселини изолат
  11.00ч. - 35гр.протеин изолат

Късния следобед ,или довечера ще направя силовата тренировка.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 13.12.09 09:31.

От опит и наблюдения знам, че най добрия фитнес е най близкия фитнес :).
Говоря за хора които ходят на фитнес за да спортуват, а не да се събират с приятели и да си лафят  :cheese:

IR

13.12.09
17:38

Преди малко се върнах от последната си тренировка в стария фитнес.
Иван Шишманов,фитнеса на който ходих до сега беше сравнително близо,ама все пак 20-ина мин. пеш имам до там....избрах го основно заради уредите-много са хубави.Сега сигурно много хора ще кажат,че това не е чак от такова значение,ама все пак мен това ме поблазни тогава.А този е все пак на има-няма 5 мин.

Продължавам с отчета за днес:

Храната:
14.30ч. - 80гр.пил филета на скара + зелена салата,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
17.30ч. - тренировка.18.40ч.-3бр.Аминокиселини изолат;
19.30ч./сега/ - протеинов шейк/изолат/;
20.30ч. - 100гр. пилешки филета със зелена салата;

Тренировката:/суперсери/
Адуктор -3 х 20 -18кг.
Абдуктор - 3 х 20 - 27кг.
Екстензии за задна част на краката - 3 х 20 - 20кг.
Напади с гири - 3 х 20/крак - 3кг.
Лег преса - 3 х 20 - 30кг.
Прасец - 3 х 20 - 40кг.
Сгъване с щанга за бицепс - 3 х 10 - 15кг.
Разгъване за трицепс на скрипец /с лост/- 3 х 10 - 12.5кг.
Сгъване за бицепс на скрипец /с дръжка/ - 3 х 10/ръка/ - 2.5кг.
Разгъване за трицепс на скрипец /с дръжка/ - 3 х 10/ръка/ - 2.5кг.
Сгъване за корем на машина - 2 х 25 - 17.5кг;

Лека и успешна вечер на всички!

IR

15.12.09
08:15

Добро утро!

Днес какъв лед беше....добре,че отпусна бързо.Но зимата си дойде с пълна сила!

Вчера:
Храната:
08.30ч. - 35гр.протеин изолат,кафе,капс.Хитозан,капс.Зелен чай;
12.00ч. - 70гр.риба тон в собствен сос + краставица,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
15.00ч. - 50гр.риба тон в собствен сос + краставица;
18.30ч. - 70гр.пилешки филета + зелена салата,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
21.30ч. - 35гр.протеин изолат;

Тренировка: почивен ден

Днес:
08.00ч.-кафе,45 мин.интервално пътека/5.5 - 9.5 -на  1 1/2 мин./,капс.Зелен чай,капс Хитозан;След пътеката /08.50ч./3 бр.Аминокиселини изолат.
09.50ч.-35гр.протеин изолат.

Вече съм на работа и довечера ще има силова тренировка.

Успешен и усмихнат ден!

15.12.09
11:51

Как издържаш с тоя Дюкан не знам, че и тренировки. Не са ли ти много видовете упражнения за една мускулна група в тренировката,особено за гърдите? Аз ще се скапя от толкоз избутване на дъмбели

IR

15.12.09
14:49

А,Дюкян...така се случи тези дни да ям повече чисти белтъчини.Не съм го поставила за цел....просто така се случи-отвори ми се апетита за пилешки филета....накупихме доста и са ми ужасно вкусни  %-P
За гърдите са 4 серии..много ли са  8-/

Мнението беше редактирано от irenaiv на 15.12.09 14:49.

15.12.09
16:44

Уауууу, irenaiv, ПЕРФЕКТНА СИ!!!! Наистина..ето, сега и ти и diva сте ми идеалите за тяло  :)

Само се чудех..като поддържаш толкова нисък процент подкожни мазнини нямаш ли проблеми с цикъла?

IR

15.12.09
20:16

Ееееее,Barbie....мерси  :red:  Не съм свикнала да ме възприемат така чак....има още какво да се желае.На работа само ми става кофти напоследък....станала съм била тапициран скелет,днес си вадя кутията и една колежка....та па с твоите риби и пилета....взе да ми писва напоследък и ще се карам с някой май  >:(  За цикъла....аз винаги имам проблеми с него.В смисъл винаги ми закъснява 7-до 20-ина дена.Ето сега трябваше да дойде на 10-и....ама няма никой.Иначе по принцип този процент подкожни мазнини го постигнах за 3 месеца и за този период досега не съм имала проблем-все идва.Предния месец дори изпревари с 2 дена...нещо,което ми се е случвало само веднъж откак се помня.Силно се надявам да не ми се отрази диетата.

продължавам с храната за днес:
12.30ч. - 60гр.пил филета на скара + 1 краставица,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
15.30ч. - 60гр.пил филета на скара + 1 краставица;
19.30ч. - тренировка.От днес отново започнах Л-Карнитинасле 10 дневна почивка-4гр.преди тренировката,капс.Зелен чай,капс.Хитозан.След нея/21ч./-3 бр.Аминокиселини изолат.
22.00ч../сега/ - 35гр.протеинов шейк/изолат/.Взех си нов-ягода-ванилия за разнообразие....мммм....страхотен е!
23.00ч. - ще се хапва към 80-100гр. пилешки филета със зелена салата;
Преди лягане -2гр.Л-Карнитин;

Тренировката:
Сутринта преди работа:
45 мин.интервално пътека;
След работа:
Вдигане на дъмбели от лег-3 х 10 - 8кг./ръка;
Вдигане на дъмбели от полулег-3 х 10 -4кг./ръка;
Пек-дек - 3 х 10 - 10кг;
Пулоувър - 3 х 10 - 4кг;
Роуинг - 3 х 10 - 15кг;
Лат пул даун - 3 х 10 - 20кг;
Гребане от хоризонтално положение- 3 х 10 - 4кг;
Чукчета - 3 х 10 - 12кг;
Сгъване за корем на машина - 2 х 30 - 17.5кг;
18 мин.интервално пътека.

Това е....лека вечер на всички  ;-)

Сега малко лични впечатления от новата зала...имаше не малко хора.Всъщност не бяха и толкова много,но в старата залата почти винаги имаше един-най-много още двама човека и беше доста по-спокойно.Отделно доста се напрегнах при упражненията с дъмбелите....с едни и същи тежести от предния фитнес,а се усещаха с кило някъде по-тежки....поозориха ме....което ме навява на мисълта,че в една от двете зали дъмбелите не отговарят на килограмите,които са написани на тях.Ако и другият път ги усетя така ще намлям килограмите сигурно  :roll:

Мнението беше редактирано от irenaiv на 15.12.09 20:29.

16.12.09
08:29

казано от irenaiv на 15.12.09, 20:16:

Не съм свикнала да ме възприемат така чак....има още какво да се желае.На работа само ми става кофти напоследък....станала съм била тапициран скелет,днес си вадя кутията и една колежка....та па с твоите риби и пилета....взе да ми писва напоследък и ще се карам с някой май  >:(

Не им обръщай внимание :) По-скоро гледай да се избъзикаш обратно с техните коментари - и те спират така ;)

За цикъла.. Наистина трябва да се внимава с % подкожни мазнини, защото тялото първо с това реагира при нас жените, особено като стигнем 10% (и надолу) подкожни.
Така една приятелка - доста активна бодибилдинг фенка, упорито гонеше да стигне 6-8% подкожни мазнини и от 6 месеца няма цикъл. Жените генетично не сме програмирани да сме толкова ‘обезмазнени’  :)
И при мен веднъж спря цикъла - при една върла диета около 18-тата ми година, когато загубих бая килограми за кратко време. Слава богу си го възстанових само с едно пиене на медикаменти - и после не съм имала проблеми (но и гледам да не падам под определени килограми..).

Поне това знам от моя опит и познати. Предполагам, че по-запознатите тук могат да обяснят (или да не се съгласят).

16.12.09
12:00

Наистина си стигнала уникална форма,доста надъхваща!!!!!!Браво и да не се отпускаш покрай празниците.Продължавай в същия дух да радваш окото и да си постоянна.Поздрави.

16.12.09
19:56

И аз да се включа и да кажа,че съм много впечатлена от фигурата ти.Много надъхващо действаш,верно.Пък и увлекателният начин,по който го поднасяш.Евала за волята,продължавай в същия дух.И знай,че колкото и да те майтапят колегите ти,те със сигурност поне малко ти завиждат  ;-P

IR

16.12.09
22:17

Добър вечер на всички  :cheese:
Аз пак да благодаря на всички за коментарите.Не знам чак пък толкова какво намирате в мен,но в интерес на истината с дрехи и без да съм се стегнала като на снимките не изглеждам чак толкова впечатляващо,колкото изглежда от снимките  :lol: 

Грахче,искренно се моля да не стане наистина някой сакатлък с цикъла.
BodyArt Консултант,благодаря за хубавите думи!А празници-непразници-все ми е тая.Аз режима си не го нарушавам заради някави моментни слабости.Все едно да си ударя шамар сама на себе си и толкова труд да иде на кино за 2 минутно удоволствие.А за постоянсвото не знам-не мога да кажа на 100%,защото нищо сигурно няма,но ще направя всичко възможно да си се задържа на това ниво и да подобрявам все повече и повече.Целта ми е лятото да постигна най-страхотната си досега форма.
abigale099,и на теб благодаря за хубавите думи!За колегите-те не ме бъзикат чак,ама все ще се намери някой всеки ден да ми бутне темата с килограмите ,или храната с укор и то.Ама аз не че толкова си го слагам де,просто вчера малко се раздразних.

Много позитивно ми действате и нахъсвате все така да продължавам!
И така ....днес мина така:Сега очаквам укори за маратона ми с филетата от няколко дни....ама са ми вкусни и това е  :-P

Храната:
09.00ч. - 35гр.протеин изолат,кафе,капс.Хитозан,капс.Зелен чай;
12.00ч. -80гр.пил филета на скара + краставица;
15.00ч. -80гр.пил филета на скара + краставица;
    19.30ч. - тренировка.21.00ч.-3бр.Аминокиселини изолат;
22.00ч. - протеинов шейк/изолат/;
23.00ч. - 100гр. пилешки филета със зелена салата,капс.Хитозан,капс.Зелен чай;

Тренировката:/суперсери/

Отвеждане на крака назад на долен скрипец -3 х 20/крак -2.5кг.
Напади с гири - 3 х 20/крак -4кг.

Отвеждане на крака настрани на долен скрипец -3 х 20/крак -2.5кг.
Клек с 5 кг.диск в ръцете - 3 х 15 -5кг.

Сгъване с дъмбели за бицепс - 3 х 10/ръка - 4кг.
Разгъване за трицепс с дъмбели- 3 х 10 - 3кг.

Сгъване за бицепс на скрипец /с дръжка/ - 3 х 10/ръка/ - 2.5кг.
Разгъване за трицепс на скрипец /с дръжка/ - 3 х 10/ръка/ - 2.5кг.

Сгъване за корем на машина - 2 х 25 - 22.5кг;
Странично извиване от стоеж с дъмбели- 2 х 20/страна-8кг.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 16.12.09 22:22.

IR

17.12.09
09:11

Добро утрооо !Само какво хубаво слънчице е напекло днес!Дано се задържи повечко  :)

Тренировката днес:
Станах в 06.00ч.Пих едно кафе,Л-Карнитин-4гр. и скокнах до фитнеса и - 08.00ч. - 45мин.интервално пътека.09.00ч. - 3бр.Аминокиселини изолат.

Храната:
10.00ч. - 35гр.Протеин изолат.
13.00ч. - 80гр. пилешки филета,Пируват-20мл,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;

Имам въпрос...купих си Пируват.Пише да се пие 1/2 час преди тренировка х 25мл. Обаче четох,че за да има по-силен ефект да се взимат х 7-8 гр./ден.Ако може да ме посъветват запознатите как по-точно да го ползвам : 40мл-преди тренировка,20мл. 1/2 час преди,или след обяда и 20 мл.преди вечерята,или да е преди лягане?Много,много благодаря предварително!

Тези дни стоя и си мисля как ще продължа занапред с храната и тренировките,защото не мога да съм в постоянен въглехидратен дефицит....и така след известно мъдруване стигнах до следния 6-месечен план - смятам до края на януари да съм в т.нар. период на чистене на мазнини и релеф.После мисля да мина на режим при който да включа картоф,ориз,плодове...т.е. бавен въглехидрат и да се опитам да понатрупам малко мускулна маса с минимално качване на мазнини....ще понамаля и кардиото до 2-3 пъти седмично.Така мисля да е 3 месеца,т.е.до края на април.Тогава ще съм се позамазала малко от малко и ще направя пак едно ударно чистене на мазнини и за лятотоооооо....бягай море,че идааааааа  :cheese:

Така,че си прекръствам дневника на “Период чистене и релеф”  :lol:

Айде,усмихнат и слънчев ден!

Мнението беше редактирано от irenaiv на 17.12.09 09:19.

IR

17.12.09
19:09

Гледам никой няма наблюдение върху Пирувата...

И така храната днес е обичайната:

10.00ч. - 35гр.Протеин изолат,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
12.30ч. - 80гр. пилешки филета,Пируват-20мл,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
16.00ч. - 80гр.пил филета на скара + краставица;
20.30ч. - 80гр.пил филета на скара + зелена салата;
22.00ч. - ще изпия 35гр.Протеин изолат,Пируват-20мл,Л-Карнитин - 20мл.,капс.Хитозан,капс.Зелен чай;

Мнението беше редактирано от irenaiv на 17.12.09 19:13.

IR

19.12.09
11:07

Здравейтееее....баба Зима дойде с пълна сила!Тези дни сигурно ще изляза с щерката да направим един голям снежен човек.
Днес ми е последния работен ден за тази година...задава се почивка,готвене и тренировки....ще се разходим и до Сливен за Коледа.

Така....вчера храната:
09.30ч. - 35гр.Протеин изолат,капс.Зелен чай,капс.Хитозан,Пируват-20мл,Л-Карнитин - 20мл.;
13.30ч. - 80гр. пилешки филета;
  Не успях да ям следобеда....много голяма пазуза,ама нямаше как...
21.00ч. - 80гр.пил филета на скара +краставица,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
  Преди лягане - Пируват-20мл,Л-Карнитин - 20мл.;

Днес:
08.00ч. -капс.Зелен чай,капс.Хитозан,Пируват-40мл;Л-Карнитин - 50мл.;
09.00ч. - 45мин.интервално кардио.След него - Аминокиселините/3бр/;
10.00ч. -  35гр.Протеин изолат
13.00ч. - 80гр.Пилешки филета,1 краставица;
  Довечера ще са пак филета  :cheese:

За радост цикъла ми дойде/с 9 дена закъснение,което е съвсем нормално за мен/,така че засега всичко е ОК.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 19.12.09 11:16.

19.12.09
11:19

И ти ли си от Сливен?
Вчера разбрах, че и S_L е от Сливен.
Десо го знаем.

Дали има още скрити лимонки  :) ?!

19.12.09
11:21

И аз съм от Сливен ;)

Иначе готин дневник и супер тяло.

Успех!

IR

19.12.09
11:41

Мария,едновременно сме писали  :lol:
Верно ли беееее  :lol:  еееееееееее.....
Ами една сливенска срещичка,м/за които са там в момента де/?Ние на 24-ти ще пътуваме...докъм 26-27 ще стоим.Така че дайте да заформим кафе-мафе-манджа....  :cheese:

Витан,мерси!

Мнението беше редактирано от irenaiv на 19.12.09 11:44.

19.12.09
12:31

искам и аз да изкажа възхищения от фигурата ти
само искам да питам не остава6 ли гладна на този хранителен режим? :coolhmm:

IR

19.12.09
12:49

Мерси ;)
Къде има глад.... поне аз се наяждам предоволно.
Не знам защо,ама тези филета много са ми вкусни...вчера пазарихме и взехме нови 8 опаковки х 1.5 кг.Скоро май друго освен пилешки филета за ядене няма да пиша  :lol:

Мнението беше редактирано от irenaiv на 19.12.09 12:50.

казано от irenaiv на 19.12.09, 12:49:

пилешки филета

А дали има пилешко в тях ...  :cheese:

IR

19.12.09
13:16

Нещо не рабрах....ти може би си мислиш за онея филета,дето са варено-пушени,или от сорта..аз взимам едни пилешки бонфиленца сурови на Градус от Метро.Мятат се на скарата и айдееее....

Мнението беше редактирано от irenaiv на 19.12.09 13:17.

IR

19.12.09
14:05

Ейййййй....забравих да се похваля....
Взехме си билети за концерта на АC/DC…..умирам от кеф......нямам търпение да идва....ще се наскачам и надивея якоооо...
Други ще има лиии?  :coolsmirk:

виж
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41743/
:)

19.12.09
15:40

Страхотно изглеждаш - за мен си идеална така, чак сега метнах око на фотосите. Поздравления! Просто аз харесвам такъв тип - като теб, Дива и Маргаритка от форума (впечатления от снимков материал - дано никой не се обиди, има много страхотни дами, казвам го от идеята кое по-близко до моята структура , вкус, идеал и цел). Не мисля че ти трябва още мускул. Аз също предпочитам по-леки от към кг.трениоровки. Многото килограми на дъмбелите и дъсковете първо ме правят на биче, второ ми разказват играта на ставите.

IR

19.12.09
16:27

Ееееее,мерси Ванка....естествено се разписах вече  ;-P

Козуначе,мерси  :)  За мускула де да знам....струва ми се,че ако имам малко повече ще се подчертае коремната преса,бедрата ще са по-оформени.То едва ли и ей така лесно ще стане тая работа,ама ...нека дойде края на януари и ще го мисля как ще действам по-нататък..

IR

20.12.09
13:27

Тук съм.Вън е голям студ.....

Вчера си вечерях филетата и рано-рано заспах-към 10ч.

И така ,днешният ден ще изглежда така:

Храната:
10.00ч. -кафе,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
  11.30ч.-тренировка,50мл.Л-Карнитин,40мл.Пируват;След тренировката/12.30ч./-3бр.Аминокиселини изолат;
13.30ч. - 35гр.Протеин Изолат;
14.30ч. - 80гр. пилешки филета + зелена салата,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
18.30ч. - ще хапна пак 80гр.пил филета на скара + зелена салата;
20.30ч. - ще хапна пак пилешки филета,или ще изпия един Протеин,Пируват-20мл,Л-Карнитин - 20мл.,капс.Хитозан,капс.Зелен чай;

Тренировката беше:-суперсерии

Вдигане на щанга от лег-3 х 10 - 12кг.;
Вдигане на щанга от полулег-3 х 10 -12кг.;

Хамърпреса - 3 х 10 - 5кг;
Кросоувър -/ дърпане за гърди с дръжките/- 3 х 10 - 2.5кг,;

Роуинг - 3 х 10 - 20кг;
Гребане от хоризонтално положение- 3 х 10 - 4кг;

Лат пул даун - 3 х 10 - 20кг;
Чукчета - 3 х 10 - 12кг;

Пулоувър - 3 х 10 - 4кг;
Разтваряне встрани с гири/розови и то :lol: / от  наколен стоеж за рамене - 3 х 10 - 2кг./ръка;
Разтваряне с гири напред - 3 х 10 - 2кг./ръка;

Сгъване за корем на машина - 2 х 30 - 12.5кг;
Странично извиване от стоеж - 2 х 20/страна - 8кг./ръка;

Мнението беше редактирано от irenaiv на 20.12.09 14:07.

20.12.09
14:38

казано от irenaiv на 20.12.09, 13:27:

Тук съм.Вън е голям студ.....

Храната:
10.00ч. -кафе,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
  11.30ч.-тренировка,50мл.Л-Карнитин,40мл.Пируват;След тренировката/12.30ч./-3бр.Аминокиселини изолат;
13.30ч. - 35гр.Протеин Изолат;
14.30ч. - 80гр. пилешки филета + зелена салата,капс.Зелен чай,капс.Хитозан;
18.30ч. - ще хапна пак 80гр.пил филета на скара + зелена салата;
20.30ч. - ще хапна пак пилешки филета,или ще изпия един Протеин,Пируват-20мл,Л-Карнитин - 20мл.,капс.Хитозан,капс.Зелен чай;

Рени, струва ми се прекалено малко тази храна..Как се чувстваш с такива количества? Нямаш никакви по-стабилни въглени, а и наистина мазнините ти в храненето са дефицит..Аз на теб съм тръгнала съвети да давам, ама то и моето положение не е по различно май..?!

IR

20.12.09
14:47

казано от HealthStore Консултант на 20.12.09, 14:11:

Интересно защо пиеш хитозана след като приема ти на мазнини липсва :)

Да...хубав въпрос...май е по-скоро навик да го пия.То аз така неусетно съм намалила мазнините на 0,че май не е нужно в момента да го пия.Май ще го спра за известно време.Мерси за подсещането  :)

SL,обще взето се чувствам добре.....днес не ми е нещо добре,ама го отдавам по-скоро на МЦ.Това с храната наистина е много интересно....и аз като гледам някои в другите дневници колко хапват ми се вижда супер малко....а аз се чувствам все едно преяждам всеки път.Е,при мен идват калории и от протеина... затова започнах и вечер да го пия,за да докарвам някакви по-нормални калории на ден  :roll:

Мнението беше редактирано от irenaiv на 20.12.09 14:54.

IR

21.12.09
13:01

Здравейтееее.....

HealthStore Консултант,спрях вече с Хитозана  ;-)

Днес храната:
10.00ч. - кафе,35гр.Протеин изолат,капс.Зелен чай,20мл.Пируват,25мл.Л-Карнитин;
14.00ч. - Направих за обяд бъркоч от едно яйце + белтък/горе-долу 3-4 яйца/,чушка печена,пил.филе останало от вчера на парченца + зелена салата;
  Сега направих целувки от 250гр.белтък,ванилия и течен подсладител.....стискайте палци да станат,че последния път когато се пробвах бяха отврат.
Мисля след малко да ходя да потренирам и после ще дописвам  :-)

Мнението беше редактирано от irenaiv на 21.12.09 13:04.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1