25.12.09
17:10
Здравейте .. искам да ви помоля за нещо .. значи правя си аз у дома упражнения но незнам .. какви точно колко серии по колко ..
искам да стегна корема .. рамената,бицепса,трицепса .. не искам нещо голямо(не искам многоо) искам колкото мога у дома ..
имам дъмбели (един лост с 2 диска .. по 1.5 и два диска .. по 2.5 и два цели дъмбела .. по 4 ) ако може .. та искам да ми кажете ..
какви упражнения да правя .. за това което искам да направя .. и ако може някоя прогрмка .. за всеки ден .. какво да прая .. по колко серии по колко повторения ... .. Много ви моля помогнете ми с това .. Много ще съм благодарен .. мерси предварително.. !!!
а и забравих нуждая се и от някакви упражнения за стопяване мазнините на корема .. имам съвсем малко в излишък искам да ги махна ,, искам плосък корем .. ;)
26.12.09
03:08
Аз лично за упражнения за стопяване мазнините на корема не съм чувала, чувала съм за кардио и правилно хранене.. А за останалите неща, няма смисъл да пиша, можеш да си ги намериш в сайта и форума.. многократно.
http://www.google.com/cse?cx=016126007826539382066:jb6dygr-yoy&q=домашна+тренировка&x=0&y=0
благодаря но не ми помагаш мн. защоото програмите в сайра са за фитнес не за домашни условия всички си дават мненията .. а пък никаква свястна програма .. ;) благодаря все пак .. и ако някой ... може да ми помогне да подобря репертура ... от упражнения моля ...
1.загрявка
2. 2x20 коремни преси но не се сгъвам на пълно казаха ми че е по ефикасно..
3. 2x10 лицеви опоро с широки ръце и с събрани
4. 20-30 клека
5. обичам мн да стоя на ръце .. :Д
6. 2x10 и на двете ръце с дъмбели по 5 кг.
7. вдигане на дъмбел в страни .. .за трицепс
8. и на пред пак за трицепс
9. два дъмбела по 3 кг. лягам на земята разпервам ръце и ги сгъвам .. към гърдите за гърди
10. един дъмбел 10 кг. пускам го с две ръце на тила и вдигам само с ръце на горе ..
11. от време на време се набирам когато мога
искам да постегна малко корема колкото да се вижда че имам плочки .. имам не малка на широчина ръка искам да придобие вид..
имам малко бицепс,трицепс от сичко по малко но не достатъчно искам и не знам дали това са подходящите упражнения
а и правя и V :) и повдигане на краката от лег като не ги отпускам на земята за да има .. напражение :)
искам сериозен човек който да не ми обяснява .. някви простотии а да ми направи програмка като за мен ,.. ;)
1ден-лицеи опори (4 серии по колкото може6,индивидуално си е )
-лицеви опори с наклон(дига6 си краката на един стол)
-лицеви опори с по събрани ръце(акцентира са на трицепса)
-с дъмбел зад врат пусна6 с двете или с едната ръка и изтласква6 от лагътя
2ден
набирания пред врат с 6ирок хват
набирания зад врат с 6ирок хват
набирания пред врат с тесен хват
тяга със 6тангата(там внимаваи)
и гребане със 6тангата
3ден
кланания
отскоци в гърдите
ска4ане на пръцти
повдигане на пръсти
4ден...
бицепсово сгъване със 6танга
4укове със дъмбел
с дъмбел сгъване пак
5ден
раменни преси със 6танга
разтваряне на дъмбел в страни
напред
отзад
6ден
трапец-със 6тангата
като ти си пребавят 2-3 пъти наи мн коремни преси и хубаво е да бяга6
Е тва е то .. благодаря мн. само да те питам .. чуковете кво представляват ?? ;)
26.12.09
12:19
казано от yorker на 26.12.09, 12:02:
Е тва е то .. благодаря мн. само да те питам .. чуковете кво представляват ?? ;)
Същото е като бицепсовото сгъване с дъмбел,само че се сгъва пред тяло,все едно си чистиш леке от якето.. :lol:
Много си нагъл бате... Плати на инструктор да ти направи програма. То вярно- няма лошо да те съветваме, но и тон да държиш... хах.
И за да не е оф-топик- мъртвата тяга може да я замениш с римска за да не натоварваш кръста толкова на тия години, че ако сега се контузиш отиде...
29.12.09
08:34
казано от yorker на 29.12.09, 08:28:
kyv ton darja ... pokaji mi kade darja ton ,,. ?
Успокойте се! :)
И пич майна,важното е да пишеш възможно най-разбираемо и подробно,и не забравяй КИРИЛИЦАТА!