Здравейте Отново

29.12.09
00:06

Здравейте Отново,Завърнах се аз.Преди време исках помощ от тук,но ме взеха на подбив,само 1-2 момчета ми помогнаха.За тези от вас които не си спомнят Ето темата: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39701/  - Оо да това беше преди,беше тежко време за мен,Да! Както и да е,тренирах аз малко по прогамата на момчето което ми помогна,докато 1 ден не реших да отида при професионалист,той ми помогна доста,направи ми програма по железата които имам(да вметна само че бях спестил за лежанка,мн добра,има за горна част и за средна на гърдите,както и има за крака да се прави на нея),също ми направи и хранителна програма,преди бях 59 кг когато писах  старата тема,а сега съм 65 кг. и ми е добре,не искам и повече,закакво ми е да съм някъв надут дето едвам върви? пия и добавки,този човек се занимава изцяло с мен и съм мн доволен,каза сега първо да качвам,а после да чистя,и ще ставам машина братко,ван дам,скот адкинс.На тези момчета които тогава се опитаха да ми помогнат, благодаря ви много!  А Тези които ме взеха на подбив.... хмм.... видяхте ли че успях? Никога не се предавам,и само напреде давам!

Темата беше редактирана от jean claude van damme на 29.12.09 00:15.

29.12.09
07:07

65 кг на какъв ръст? Ако си над 160-170 см, тия кила хич не са много.

Мнението беше редактирано от Петко К на 29.12.09 07:08.

29.12.09
08:15

какъв с смисъла на темата?
или само искаш да се похвалиш, че си качил няколко кг?
BTW от август до края на декември не е някакво изключително постижение да качиш 6кг

29.12.09
08:44

Браво пич, закопай ги тия неверници! Аз лично много се радвам за теб и инструктора ти!

29.12.09
11:09

Килограмите са ми достатъчни,не искам и съм нямал за цел да качвам повече.Аз се занимавам главно с бойни искуства, а не с бб,не ми трябва да съм някъв тромав!Темата я писах за да покажа,че не съм се отказал,и за хората които обществото се опитва да затрие и да стъпчи,опитват се да ни стъпчат защото сме неудобни за този позьорски свят,не се оставяйте да ви пречупят,бъдете истински хора!

29.12.09
12:37

Много добре си те спомням копеле с твоите заплахи по мой адрес на лично съобщение и после извиненията... :lol:

П.С: Успех! :)

Мнението беше редактирано от El padre на 29.12.09 12:40.

29.12.09
13:05

казано от FRANKO1 на 29.12.09, 08:15:

какъв с смисъла на темата?
или само искаш да се похвалиш, че си качил няколко кг?
BTW от август до края на декември не е някакво изключително постижение да качиш 6кг

Той да качи, ама да качи поне малко мускулна маса, сигорно 95-6% от тея 6кг са мазнина! :)

29.12.09
13:15

казано от jean claude van damme на 29.12.09, 11:09:

Темата я писах за да покажа,че не съм се отказал, и за хората които обществото се опитва да затрие и да стъпчи, опитват се да ни стъпчат защото сме неудобни за този позьорски свят, не се оставяйте да ви пречупят, бъдете истински хора!

Оф, не знам какво си преживял, ама сигурно не е било много хубаво щом говориш по тоя начин. Спомням си и аз първата ти тема. Тогава ми беше смешно, защото момчетата, които те ‘критикуваха’ всъщност се опитваха да ти помогнат и тогава го прие сякаш те тъпчат. Сега идваш да ни покажеш, че си напреднал, някакси да си изкараш насъбрания яд, биеш се в гърдите и викаш: “На ви, аз съм победител!!” И к’во?! Промени ли се нещо?! По-добре ли се чувстваш?! На кой му пука, да не мислиш че за времето в което те нямаше някой се е сетил за тебе и се е кефил с надсмешка, хе-хе - оня келеш се отказа. Мне. Прави всичко за себе си, прекалено много се влияеш от чуждото мнение, значи си яко комплексар. Пожелавам ти да с времето да почетеш повече, да продължаваш да се бориш и да се доказваш НЕ НА ДРУГИТЕ, А НА СЕБЕ СИ!!!

29.12.09
14:00

Да ви припомня ли как стояха нещата преди 4 месеца? :lol:

Подател:    jean claude van damme
Тема:    ьььь
Дата:    2009-08-24 21:00
Получатели: Pandiz

дай адрес,аз съм от сливен ше дойда с 1 момче той няма да ми помаго просто има кола,дай адрес или среща и не ме пращай за зелен хайвер освен ако не си мишка ?

След като му отговорих с 2-3 прости думи от моя страна, последва:

Подател:    jean claude van damme
Тема:    RE: ьььь
Дата:    2009-08-24 21:29
Получатели: Pandiz

оф извинявай  нека забравим за спора че сега само до това ми е...

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Тогава не повярвах, че този човек ще успее, но ето, евала, той го направи, качи масата... :-)

Мнението беше редактирано от El padre на 29.12.09 14:19.

29.12.09
14:28

казано от corny на 29.12.09, 13:54:

за хората които обществото се опитва да затрие и да стъпчи

ужастну ньещу е животъ да ти тъпчи..

@ jean claude van damme - Излишна мелодрама. Aко имаш въпрос или нужда от съвет - питай! Ако си отворил темата за да споделиш и да се похвалиш - пусни постижения, размери и снимки, за да можем да те оценим подобаващо.

@ corny - Хайде стига! Това беше излишно.

@ Pandiz - Нарочно го предизвикваш. А ако не се лъжа неотдавна и в твоя дневник имаше подобна история за това как сте се събирали да биете някого, явно и ти не си ги надраснал съвсем тия истории.

@ Mария Никифорова - Това, че момчето е емоционално и се връзва на провокации, прави ли го комплексар?

Все си мисля, че този сайт и форум е за хора, които тренират, усъвършенстват се и помагат на други като тях. Никой не се е родил научен! И преди да скачаме един на друг с обвинения и нападки на личностна основа, редно е да поправим себе си!

Мнението беше редактирано от Vic на 29.12.09 14:29.

29.12.09
14:38

Vic, приятелю, в голяма грешка си, първо не се опитвам да предизвиквам нищо и второ ОПРЕДЕЛЕНО съм ги надраснал тези неща. В моя дневник ( http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41169/ ) е нямало НИКОГА никаква история за физическо насилие и сбиване и никога няма да има, може би се бъркаш с дневника на http://www.bb-team.org/forums/viewthread/38201/ . Явно имаш слаба памет, защото не е случайно някой да ме сбъркаш с този коренно различен от мен, момък. За незнам си кой пореден път става така вече, но няма нужда да се извиняваш за такава нелепа грешка, често се случва... :sick:

Мнението беше редактирано от El padre на 29.12.09 14:45.

29.12.09
14:47

казано от Pandiz на 29.12.09, 14:38:

Vic, приятелю, в голяма грешка си, първо не се опитвам да предизвиквам нищо и второ ОПРЕДЕЛЕНО съм ги надраснал тия истории. В моя дневник ( http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41169/ ) е нямало никаква история за физическо насилие и сбивания, може би се бъркаш с дневника на http://www.bb-team.org/forums/viewthread/38201/ . Явно имаш слаба памет, защото не е случайно някой да ме сбъркаш с този коренно различен от мен, момък. За незнам си кой пореден път става така вече...

Здрасти, Pandiz!

Моля, приеми извиненията ми за объркването! Не си направих труда да проверя, за което съжалявам. Вероятно съм видял и твои коментари свързани с историята и оттам съм оплел нещата.

Все пак - въпреки, че имаш повод да си наострен срещу момчето, по-добре да му покажеш, че си над тези неща.

29.12.09
14:54

Няма нищо, иначе на него му пожелавам да продължава все така да тренира, да прогресира и да си подобрява физиката от към хубаво, без лоши чувства към никого. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 29.12.09 14:55.

29.12.09
14:55

казано от Vic на 29.12.09, 14:28:

@ Mария Никифорова - Това, че момчето е емоционално и се връзва на провокации, прави ли го комплексар?

Написала съм мнението си. Казах вече, че не го познавам и не знам какво е преживял, но подхода му е такъв. Решил е, че ако постигне някаква визия (в случая няколко кг отгоре) ще бъде уважаван и харесван. Или поне другите ще бъдат принудени да го харесват. И ето - МИСЛИ си, че е постигнал визия и се появява тук... ДЕНЯ ЗА РАЗПЛАТА Е ДОШЪЛ.....

Няма какво друго да кажа. I am out.

Пожелавам му само пътя му да го срещне с някой мастер, като Оранйе  ;-) , защото не само външността е важна, трябва да залегне и над книжките!!!!! И ДА НЕ МУ ПУКА ОТ ЩЯЛО И НЕЩЯЛО!!!

Мнението беше редактирано от maria на 29.12.09 14:57.

29.12.09
15:27

казано от Мария Никифорова на 29.12.09, 14:55:

Решил е, че ако постигне някаква визия (в случая няколко кг отгоре) ще бъде уважаван и харесван.

:-/ Охх... А при теб как беше? За няколко кг по-малко, нали? ;-P
Всички си имаме трески за дялане.

ДЕНЯ ЗА РАЗПЛАТА Е ДОШЪЛ.....

Съгласен. Затова и писах - “Излишна мелодрама.”

Пожелавам му само пътя му да го срещне с някой мастер, като Оранйе  ;-)

“Когато ученикът е готов - учител се намира”. А докато го чака, няма да е лошо да почете книжки  :).

казано от Мария Никифорова на 29.12.09, 13:15:

Темата я писах за да покажа,че не съм се отказал, и за хората които обществото се опитва да затрие и да стъпчи, опитват се да ни стъпчат защото сме неудобни за този позьорски свят, не се оставяйте да ви пречупят, бъдете истински хора!

Оф, не знам какво си преживял, ама сигурно не е било много хубаво щом говориш по тоя начин. Спомням си и аз първата ти тема. Тогава ми беше смешно, защото момчетата, които те ‘критикуваха’ всъщност се опитваха да ти помогнат и тогава го прие сякаш те тъпчат. Сега идваш да ни покажеш, че си напреднал, някакси да си изкараш насъбрания яд, биеш се в гърдите и викаш: “На ви, аз съм победител!!” И к’во?! Промени ли се нещо?! По-добре ли се чувстваш?! На кой му пука, да не мислиш че за времето в което те нямаше някой се е сетил за тебе и се е кефил с надсмешка, хе-хе - оня келеш се отказа. Мне. Прави всичко за себе си, прекалено много се влияеш от чуждото мнение, значи си яко комплексар. Пожелавам ти да с времето да почетеш повече, да продължаваш да се бориш и да се доказваш НЕ НА ДРУГИТЕ, А НА СЕБЕ СИ!!!

Като незнаеш какво съм преживял си трай.И аз не се хваля че съм качил кила,а че оформих релефно тяло каквото ми трябва в каратето.Не ми пука за къв ме мислиш,комплексар и прочие... на мен нищо не ми е дадено на тепсия,за всичко сам се боря,за железата за храната за дрехи,не сме мн бедно семейство,просто нашите повече гледат по-големия ми брат,и аз се радвам за това шото го обичам,и е нормално да гледат само него щото момчето учи,не скитосва по улиците като мен,аз само главоболия съм докарал до сега на моето семейство,не искам да става така,срам ме е но така се получава,збивания полиции все ей такива работи им сервирам,те виждат че в мене хляб няма,но все пак съм им син и кво до правят хората....някой ден ако успея да стана добър боец и да вадя доволни пари,ще им се отплатя.и нека пак да спомена- АЗ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ СЕРИОЗНО С ФИТНЕС,А СЪС БОЙНИ ИСКУСТВА,НЕ СЕ ХВАЛЯ ЧЕ СЪМ КАЧИЛ КГ,А ЧЕ ОФОРМИХ МАЛКО РЕЛЕФНО ТЯЛО.

29.12.09
16:20

казано от jean claude van damme на 29.12.09, 16:03:

Като незнаеш какво съм преживял си трай...

Вече сериозно съжалявам, че се включих в темата...

Жан-Клод, не е нужно да си груб.
Ако ще питаш нещо - питай! Ако ще ни показваш ниво - пусни снимки, пиши постижения.
В противен случай темата няма смисъл.

29.12.09
16:22

Браво за 6-те килограма. Продължавай с щангите!
Успех.

казано от Vic на 29.12.09, 16:20:

казано от jean claude van damme на 29.12.09, 16:03:

Като незнаеш какво съм преживял си трай...

Вече сериозно съжалявам, че се включих в темата...

Жан-Клод, не е нужно да си груб.
Ако ще питаш нещо - питай! Ако ще ни показваш ниво - пусни снимки, пиши постижения.
В противен случай темата няма смисъл.

А тя не е ли груба като ме нарича комплексар? Давам го така,както го получавам.Иначе тея дни ше гледам да кача някоя друга снимка.

29.12.09
16:39

Браво!

Но според теб,Жан-Клод дали е само 65 кила?

казано от IvanIv на 29.12.09, 16:39:

Браво!

Но според теб,Жан-Клод дали е само 65 кила?

Ами аз съм на 15 а ван дам е на 49 как мога да тежа колкото него? Кажими ,отговорими на тоя въпрос моляте !?!

Мнението беше редактирано от jean claude van damme на 29.12.09 22:14.

29.12.09
17:10

Че той да не е много, по спомен знам, че е висок 174-175 и е тежал между 75-85 килограма. На 15 е съвсем възможно да си колкото него даже и повече. А как е възможно - тежки тренировки, добро хранене и накрая но не на последно място - постояннство.

Жан Клод, мале сарикона :lol:

Браво за успехите, но в никакъв случай не се възгордявай.Мързеше ме да чета всичко горе, в крайна сметка почна ли да тренираш в зала или пак си в домашни условия.

казано от Pandiz на 29.12.09, 17:10:

Че той да не е много, по спомен знам, че е висок 174-175 и е тежал между 75-85 килограма. На 15 е съвсем възможно да си колкото него даже и повече. А как е възможно - тежки тренировки, добро хранене и накрая но не на последно място - постояннство.

Ако успееш да ми покажеш поне един 15 годишен да е като него,че дори и повече,така широк така развит,на тези кг,на това телосложение ще повярвам.Аз лично мн ме съмнява тая работа щото на 15 години човек има още мн да расте,и да се развива.

29.12.09
20:32

Хаха говориш небивалици, 15-16 годишни ги има колкото си искаш, със страшно развити тела.

П.С: НИЩО НЕВИЖДАНО, НИЩО НЕЧУВАНО!

Мнението беше редактирано от El padre на 29.12.09 20:32.

29.12.09
20:37

В Стара Загора сигурно да, ама в Сливен явно не  ;) .

Мнението беше редактирано от maria на 29.12.09 20:38.

казано от Pandiz на 29.12.09, 20:32:

Хаха говориш небивалици, 15-16 годишни ги има колкото си искаш, със страшно развити тела.

П.С: НИЩО НЕВИЖДАНО, НИЩО НЕЧУВАНО!

еми има да,ама чак като ван дам,че и повече едва ли има,то дори и сичката химия да излапа,па нема да стане като ван дам,най-мн да си разбие здравето и да си блъска главата в някой цимент като порасне за дето си е погубил здравето.

29.12.09
21:02

Добра храница, разведрява и гони стреса.

Само напред!

казано от Мария Никифорова на 29.12.09, 20:37:

В Стара Загора сигурно да, ама в Сливен явно не  ;) .

Пффф, не си видяла младите зобчета, които искат да мязат на сливенски мутри. :)

30.12.09
09:22

Нека приемем темата като Коледна закачка  :cheese:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1