Дневникът на Рени

Темата е заключена.
Прескочи до:
IR

21.12.09
17:56

Taka….целувките не станаха баш както са истинските,обаче ме съмнява,че това е защото няма захар...ама както и да е....с целувките направих и кафенце и вече са история.Много ми се усладиха  :-P
Преди малко/19.30ч./хапнах още една порция от бъркоча от предния ми пост със зелена салата и така.Тренировката днес я пропуснха - признавам си...домързя ме  :roll:
За сметка на това изчистих къщата,изпрах....
Това е за днес  :cheese:

IR

22.12.09
17:01

Здавейте....голямо мързелуване днес,голямо чудо...четох книга зяпах из нета....даже доста ме беше домързяло пак за тренировка,нооооо стегнах се и направих тренировка.

Храната:
11.00ч. - 1 яйце,2 белтъка,пил.филенца/нарязани/ + краставица,кафе,капс.Зелен чай;
14.00ч. -250гр.белтък/целувки с подсладител/;
16.00ч. -250гр.белтък/целувки с подсладител/,капс.Зелен чай;
  17.15ч. - тренировка.Л-Карнитин,Пируват.18.30ч.-3бр.Аминокиселини изолат;
19.30ч. - ще пийна 35гр.протеинов шейк/изолат/;
20.30ч. - ще хапна 100гр. пилешки филета със зелена салата,капс.Зелен чай;

Тренировката:/суперсери/

Отвеждане на крака назад на долен скрипец -3 х 20/крак -2.5кг.
Напади с гири - 3 х 20/крак -4кг.

Отвеждане на крака настрани на долен скрипец -3 х 20/крак -2.5кг.
Клек с 5 кг.диск в ръцете - 3 х 15 -5кг.

Сгъване с дъмбели за бицепс - 3 х 10/ръка - 4кг.
Разгъване за трицепс с дъмбели- 3 х 10 - 3кг.

Сгъване за бицепс на скрипец /с дръжка/ - 3 х 10/ръка/ - 2.5кг.
Разгъване за трицепс на скрипец /с дръжка/ - 3 х 10/ръка/ - 2.5кг.

Сгъване за корем на машина - 2 х 25 - 22.5кг;
Вдигане на крака от лег - 2 х 20;
Странично извиване от стоеж с дъмбели- 2 х 20/страна-8кг.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 22.12.09 17:55.

IR

23.12.09
07:30

Добро утроооооо  :-)

Мария,и сега без дневник ли бе?Дано ти мине скоро и си направиш нов.......интересно ми беше да го следя...развеселяваше ме  :cheese:

Сега направих на домашните палачинки от трици.Аз си пия сутрешния протеин.После мисля някаква тренировка да направя,че от утре фитнеса излиза за 3 дена в почивка,пък и ние ще пътуваме за Сливен.

Айде,после отчета  :-P

Мнението беше редактирано от irenaiv на 23.12.09 08:21.

23.12.09
07:57

Ама чакай сега, няма какво да ми минава, за момента просто нямам потребност от дневник.
Дневникът е до един момент, моят беше до тук.
А това съвсем не означава, че з*еб*вам всичко, напротив, тук съм си, чета сайта, взимам това, което ми от полза, тренирам си (догодина и с Венци) и така.

Иииииии умната в Сливен  ;-) , сливенчани сте ЖЕЛЕЗО  :P .

Мнението беше редактирано от maria на 23.12.09 08:06.

IR

23.12.09
09:40

Eeeee…аз си помислих,че си се натоварила от последните няколко коментара  ;-) Все пак се надявам догодина да си с нов дневник,тренировките с Венци...иииии снимките с фотографа  :)
В Сливен...то ние ще наминем покрай бабите да ги видим,ще се видя с една-две приятелки и това ще му е.

Замислям да замъкна скарата с нас,защото подозирам,че няма да има за мен подходящи храни....пък не искам да се отклонявам от моят си план.Не се притеснявам,че ще надебелея от 2 сарми,по-скоро ме е страх,че ще ми се отвори апетита към неподходящи храни.
Споделям,че последните 3-4 дни се чувствах доста зле- като отвеяна,все ми се лежеше,не се чувствах в кондиция за тренировки....струва ми се,че от цикъла беше така....едва днес се чувствам както преди .Радвам си се,че устисках тези женски моменти и .....само напред  :lol:

Мнението беше редактирано от irenaiv на 23.12.09 09:41.

Най-после самото първата половина от мотото на Мария стана реалност.Млъкна най накрая!!! Остава да почне и да тренира, и тогава всичко ще е 6!

Сори за спама!

Иренче, ти и скарата ли искаш да си носиш??? :lol:

IR

23.12.09
13:24

казано от RogerF на 23.12.09, 13:03:

Най-после самото първата половина от мотото на Мария стана реалност.Млъкна най накрая!!! Остава да почне и да тренира, и тогава всичко ще е 6!

Сори за спама!

Иренче, ти и скарата ли искаш да си носиш??? :lol:

Хехе....на мене ми беше забавно с дневника на Мария.....ще видиш сега каква скука ще настане във форума....Ама тя е обещала да отвори нов  и ще видиш ти какъв летящ старт ще има като се изпипа с професионалните снимки...тогава ний ше мълчим  :)
Пък скарата,кво да правя....вече я подготвям...само да метна едни последни филета  :lol:
След малко ще забъркам диетично тирамису.Дано стане хубаво....ще показвам  ;-)

Храната до сега:

09.30ч.  - 35гр.Протеин/изолат/,капс.Зелен чай;
  12.30 - 40мл.Пируват,50мл.Л-Карнитин.Тренировка.След нея - 14.00ч. - 3бр.Аминокиселини/изолат/.
15.00ч. - 35гр.Протеин/изолат/
16.00ч. - 100-ина гр.филета с краставица,зелен чай;
18.30ч. - 100-ина гр.филета с краставица.
20.00ч. - 250гр.белтък/целувки с подсладител/,зелен чай;

Тренировката:

Вдигане на дъмбели от лег-3 х 10 - 4кг./ръка;
Вдигане на дъмбели от полулег-3 х 10 -4кг./ръка;

Кросоувър -/ дърпане за гърди с дръжките/- 3 х 10 - 2.5кг,;
Хамърпреса - 3 х 10 - 5кг;

Гребане от хоризонтално положение- 3 х 10 - 4кг;
Роуинг - 3 х 10 - 15кг;

Чукчета - 3 х 10 - 12кг;
Лат пул даун - 3 х 10 - 20кг;

Разтваряне встрани с гири/розови и то LOL / от  наколен стоеж за рамене - 3 х 10 - 2кг./ръка;
Разтваряне с гири напред - 3 х 10 - 2кг./ръка;

Сгъване за корем на машина - 2 х 30 - 22.5кг;
Вдигане на крака от лег - 2 х 20;
Странично извиване от стоеж - 2 х 20/страна - 8кг./ръка;

30мин.интервално пътека

Мнението беше редактирано от irenaiv на 24.12.09 06:04.

IR

25.12.09
05:24

Здравейте и Честита Коледа на всички!Много щастите ,здраве и късмет желая  :-)

При мен нищо особено вчера.....станах късно,излежавах се още.С 300 зора се надигнах,пих кафе,пих си протеина и то станало 12ч.Трябваше да пътуваме вчера,но го отложихме за днес.После решихме да отидем на кино и ходихме на Аватар....еее.....препоръчвам го и аз като другите момичета....въобще не очаквах,но страшно ми хареса.Направен е със страхотни ефекти...Филма почна в 14.45ч. - свърши в 18ч.....доста дългичък филм.Съответо-цял ден не съм яла....малката хрупаше пуканки до мене ,пък на мене ми текоха лигите  :lol:
После се прибрахме..хапнах пилешки филета...сигурно към 250 гр. със зелена салата.После белтък към 500гр./като целувки с подсладител/.....и това го погълнах в рамките на 2-3 часа.Щях да се пръсна!Кофти така....много нещо,навевднъж вечерта....ама карай....нямаше как.
Та така мина вчерашния ден.Сега пия кафето....после протеина и като се надигнат моите хора,заминавамееее....

Мнението беше редактирано от irenaiv на 25.12.09 05:28.

IR

28.12.09
17:40

Здравейтеееее....много ми липсвахте!!!

Честита коледа на всички....желая най-вече здраве и много късмет!!!

Мина гостито в сливенско и отново съм на линия.Ужасно ми се ходи на фитнес - 4 дена “отпуска” се получи и се чувствам все едно съм избягала от училище...хех....Иначе гостито мина супер.....видях се с майка ми,свекърва,братовчед,приятелки....пообиколих магазините,понапазарих,че вече нищо не ми става от старите дрехи и мина супер.

Храната беше тип-топ....устоях на всичките пълнени чушки,боб със зеле,тиквеници,ориз  с гъби,баници и пр.....

Храната:

25.12.2009г.
Закуска - протеин;
Вечеря - 2 свински пържоли + 200-250гр. печени чушки;
Късна вечеря - 35гр.протеин;

26.12.2009г.
Закуска 40гр.Протеин;
Обяд - 2 свински пържоли + салата домати и краставици;
Вечеря - 2 свински пържоли + 200-250гр. печени чушки;

27.12.2009г.
Закуска - 40гр.Протеин;
Вечеря - около 250-300гр.пилешки филета + 200-250гр.печени чушки;

28.12.2009г.
Не можах да ям цял ден.
Вечеря - 200гр.пилешки филетая + 150-200гр.печени чушки;

Това е....храната знам,че е много нередовна,но нямаше как....вече влизам в релси и всичко ще се нормализира.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 28.12.09 17:42.

28.12.09
20:16

казано от irenaiv на 28.12.09, 17:40:

Това е....храната знам,че е много нередовна,но нямаше как....вече влизам в релси и всичко ще се нормализира.

Храната ти е качествена, лично на мен ми харесва, предвид колко празници минаха и какви изкушения предполагам си имала, важното е, че издържахме!!! :)
НООО си се хранила на много големи интервали от време и малко като количество мисля, би било по-удачно да се храниш през 3-4 часа, но съм сигурна, че си наясно с това и просто така се е случило с течение на обстоятелствата. Знаеш си го - на често, по малко, качествено! :)

Мнението беше редактирано от S_L на 28.12.09 20:17.

29.12.09
09:33

Рени, другите и те хапвапват малко, ама твойто е убийствено малко. Поне имаш железен самоконтрол. Ииии явно много бавен метаболизъм щом се ограничаваш толкова много. В смисъл ако хапнеш малко повече (или нормалко) ще ти се ‘лепне’. Лично аз винаги съм се учудвала на храната ти, ама съм си мълчала досега. И с тея пилешки филета дето ядеше тук в София (по 80 г), ти да не си мравка??

Абе щом си изкарала месец глад и след това не си се пречупила, а си почнала да ядеш по малко - желязна си, каква беше мотивацията/стимула тогава?? Нещо голямо ще да е било?!

П.П. Приличаш малко на Клавдия  :P .

Мнението беше редактирано от maria на 29.12.09 09:50.

fire.is.my.nature

29.12.09
10:51

Да бе вярно адски малко храна ... и то само някви протеини :) Права е Мария :)

П.С. Коя беше Клавдия ? :lol:

П.П.С. Хубава снимка , Рени :)

GO

29.12.09
10:58

Не знам защо в този дневник има чистене..  >:(

Като гледам галерията на собственичката и се чудя какво ще чисти.. :)

29.12.09
15:34

Клавдия е една симпатяга от Сливен. Участваше в Стар Академи по Нова.

Аз намерих отговора защо Рени яде така:

казано от irenaiv на 28.12.09, 19:31:

Ооооффффф.....тези цигари....и аз пуша....и то доста....Когато съм на работа,заради студа по-малко-макс.3 ....наваксвам после вкъщо,но сега,покрай почивните дни не ги вадя от устата...  :bug:  :bug:  :bug:
Искам и аз да ги спра,ама пуста воля...особено сега с този хранителен режим е абсурд просто.По-натам се надявам и аз да мога да се похваля с подобно нещо....след волята да започна да тренирам и да се храня разумно,това би било още една огромна победа за мен!

Отговора е СТРЕС  :snake: !!

Мнението беше редактирано от maria на 29.12.09 15:45.

29.12.09
15:38

казано от Мария Никифорова на 29.12.09, 15:34:

Клавдия е една симпатяга от Сливен. Участваше в Стар Академи по Нова.

А Мими ти познаваш ли я, наистина е голяма сладурана.. :)

Мнението беше редактирано от S_L на 29.12.09 15:39.

29.12.09
17:56

казано от Мария Никифорова на 29.12.09, 09:33:

Рени, другите и те хапвапват малко, ама твойто е убийствено малко. Поне имаш железен самоконтрол.  :P .

И нездрав вид...Храниш се като билдъл, който ще ходи на състезание. Нали си наясно какво си причиняваш

fire.is.my.nature

29.12.09
21:02

А ми то значи и аз я познавам Клавдия :lol: Не приличаш на нея ;) По-хубава си :)

IR

30.12.09
06:44

Хей....здрасти мацки  :coolsmile:  Клавдия,а  :lol: тя верно е сладурче,без да я познавам.Миме,мотивация ли...имаше няколко фактора..някой път на кафе ще ти кажа тайната  ;-)  Ти си ми наблизо май,ако не се лъжа....Студ.град? И няма стрес бе,къв стрес....от 10 години си пуша по толкова  :roll: Но ще ги спра аз,обещала съм си.От няколко месеца насам съм си наложила да не се вживявам за каквото и да е...ако нещо ме ядоса,просто си казвам майната му и до там.Стреса беше преди няколко месеца,когато всеки ден си отворех гардероба и нямаше какво да облека,защото всичко ми стискаше,а бяха доста голям размер дрешки.Пък за храната-ями ям,колкото ми се яде.На моменти-както в Сливен си имах апетит и си хапвах....ела виж откак се върнах-пак не ми се яде нещо  :shut: gogata2427,има за доизпипване някой и друг детайл....това гледам да изчистя.В края на януари по план ще си включа въглехитратче/трици/,плодче,кис.мляко. diva 97,ти уцели....от тях съм взаимствала храненето  :-P fire.is.my.nature,големи комплименти ми удари....к’во пиеш  :) 

Вчера денят мина в непредвидени събития.Наложи ми се ненадейно пътуване до Враца.Отиде ми цял де и съответно - не ми остана време да тренирам и не съм яла цял ден-вечерта хапнах  100-ина гр.пил.филета със зелена салата и това беше.Не мога да повярвам,че вече 6 дена съм без тренировка..за бой съм вече  :down:    Сега си пия кафето и май пак се налага да излизам...дано този път не ми отиде целия ден.

Ами това е засега...стискайте ми палци за нещо,което чакам да се случи...дано имам късмет...

Мнението беше редактирано от irenaiv на 30.12.09 06:57.

IR

01.01.10
06:39

Честита Нова година на всичкиииии....желая най-вече много,много здраве и късмет!!!На всички,които са си поставили вече целите за новата година-бързо постигане!

Времето навън е толкова невероятно..страхотно,че не мога да повярвам,че е Нова Година!!!Дават днес температурите да станат 15-18 градуса....пролет направо!

При мен нещата се развиха тези дни по неочакван начин....на 30-и отново откарах целия ден в разкарване нагоре-надолу.Яденето беше поне на 2 пъти -за обяд кюфтенца с прясно зеле.За вечеря пилешки филенца със зелена салата.Вчера го ударих на лежане,че тези дни не съм си седнала на д-то от обиколки.Поне си свърших това,което бях наумила.Вчера храната беше пил.филенца за обяд.Следобед-Протеин.За вечеря - 2 яйца с 2 печени чушки.Това е за тези дни.Фитнеса не работи до неделя.Голяма почивка стана,но ще си влязат нещата в релси,когато си почна работа.

Аз няма да си отварям нов дневник,защото този си ми е от скоро...ще си карам с него засега.

И аз като другите ще си направя една равносметка на постигнатото за 4 месеца.

Равносметката:

Килограми /днес/-47.2 /от 62 преди 4 месеца/
Мазнини/днес/-10.99%/от 18% преди 4 месеца/
Номер дънки -26/от 32/;панталон-32 номер/от 44/

Талия - 59/от 68 преди 4 месеца/
Ханш  - 87/от 100/
Бедро - 47/от 58/
Бюст  - 80/от 88/
Прасец - 32/от 34/
Бицепс - 25.5/от28/
Рамене - 93/от 96/

Изключително съм доволна от резултатите.Последния месец смятам,че успях да постигна това,което целях откъм килограми и обиколки....даже под това,което си бях наумила.Цел за следващият месец е да задържа постигнатото!Смятам да си продължа по план до края на януари на белтъчната диета - протеини + зеленчуци.

После ще погледна за снимки - да постна преди-сега.Последните ми снимки са от 56-57кг...когато стигнах 62 не давах да ме снимат...ама както и да е.

Това е засега.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 01.01.10 07:01.

01.01.10
09:14

Честита нова година и на теб с подобни пожелания :)

Честно казано по принцип не влизам да се ровя в дневниците на хората, но днес само женските дневници ми светят, че има нови мнения и реших да погледна :) Почетох малко на първата страница и малко на последната и не знам за къде ще сваляш още. На тези снимки, които ти видях в галерията си скелет направо, а сега след последните мерки, които си описала не ми се мисли. Естествено това си е лично мое мнение и немога да ти го налагам, но просто да имаш една представа как изглеждаш отстрани в мъжките очи. Даже и gogata2427 се е опитал да подскаже по-нагоре, че и на 56-57 кг нямаш какво да чистиш. Ако професията ти изисква да си, като тея закачалки по фешън ТВ е разбираемо, но ако професията ти не изисква да си толкова слаба няма смисъл да се мъчиш иначе накрая нищо няма да остане от теб ;) Всичко по-горе съм го написал с най-добри чувства надявам се, че няма да се разсърдиш :)

IR

01.01.10
11:13

Както казах по-рано,качвам някоя и друга снимка от моментното си състояние.С доста лошо качество са,но засега са достатъчни.
Снимките от “преди” не са за хора със слаби сърца  :lol:  И на тях съм към 56-57 килограма.От периода на 62,нямам нито една  :blank:

Конан,няма как да изчистя ханша и талията,ако не стигна до крайност.Там последно падат мазнините/при мен поне/.Всъщност аз цял живот съм била по-заформена в тези области,затова много си се радвам на сегашните мерки.Не мисля,че изглеждам анорексично.На 99% смятам,че съм постигнала фигурата,за която цял живот съм мечтала.Чак ме е яд,че досега не съм си вдигнала задника да тренирам,а само съм гладувала.Така хем бях слаба,хем мазна.От 5 години съм на килограмите,като на снимките от “преди”.А от 1 година се бях заформила страшно много....като лелка.Как изглеждам в мъжките очи-грам не ме интересува....даже по-показателни са ми критичните женски погледи  :lol:  И естествено,че не се сърдя,даже се радвам на всякакви критики и коментари  ;-)

Мнението беше редактирано от irenaiv на 01.01.10 11:39.

IR

01.01.10
11:15

Нещо не можах да постна “старите”снимки в предния пост....затова сега тук..

01.01.10
11:30

Рени, за много години!
Аз много те харесвам на старите ти снимки.
И на новите, но както коментирах в галерията ти, си твърде слабичка сега. Малко мм няма да ти е излишна. Даже се учудвам, че си ок. 13 % мазнини, аз на 11% не мисля, че съм изглеждала толкова слаба...

IR

01.01.10
13:01

Хм...явно всички мислите,че съм много слаба...Аз пък мисля,че вече успях да сваля почти всички излишни мазнини и в момента изглеждам така,както трябва да изглеждам за височината си.Остава да не замажа положението от тук нататък.Инис,ти колко си висока?Защото все пак това как изглежда някой на опреден %мзнини зависи и за каква височина  става въпрос все пак.А и %-а ми е точно 11%  :cheese: /не 13%/Не че е кой знае каква разлика,ама все пак...тез 2% ги борих от паласките,краката и задника 1 месец  :-/

01.01.10
13:06

казано от irenaiv на 01.01.10, 13:01:

Хм...явно всички мислите,че съм много слаба...Аз пък мисля,че вече успях да сваля почти всички излишни мазнини и в момента изглеждам така,както трябва да изглеждам за височината си.Остава да не замажа положението от тук нататък.Инис,ти колко си висока?Защото все пак това как изглежда някой на опреден %мзнини зависи и за каква височина  става въпрос все пак.А и %-а ми е точно 11%  :cheese: /не 13%/Не че е кой знае каква разлика,ама все пак...тез 2% ги борих от паласките,краката и задника 1 месец  :-/

Ч.Н.Г. и на теб Рени, бъди много здрава ти и цялото ти семейство и всичко най-най-хубаво ти желая!
Не само го мислим, то си е видно, че си слаба :) , от тук нататък само трябва да поддържаш постигнатото, ако искаш така да се задържиш, което мисля е по трудния момент! :) Успех за напред през новата година с целите!

IR

01.01.10
13:19

Благодаря SL :-)  И аз си стискам палци да не ме хване някой гладен за въглехидрати период  :roll:

01.01.10
13:41

казано от irenaiv на 01.01.10, 13:01:

Не знам защо съм се заблудила за процентите, обикновено доста точно помня цифри и числа. ЕГН-то е нещо...:lol:
Иначе се учудих, защото на снимките изглеждаш точно така -10, 11%, много изчистена.

Аз съм 171 см. и бях 60 кг. на 11,1%., с 53 кг. активно тегло.
Но не зависи от височината, а от сътношението активно тегло / подкожни мазнини. 11% са си 11 % и предполагат, че нямаш нищо за чистене повече. Е, ако си състезател, не, но...за нас на първо място е здравето и после разни числа, нали. Да не говорим за евентуални хормонални нарушения, съпътстващи такъв нисък %.

Та, ок, ти си го дръж процента, щом нямаш проблеми, просто качвай активно тегло. И няма да изглеждаш толкова слаба, мисля си аз.

Мнението беше редактирано от Инис на 01.01.10 17:02.

01.01.10
16:00

АЗ по принцип харесвам по-слабички момичета, но като ти видях снимките тръпки ме побиха.Сериозно - имам чувството, че гледам снимки на анорексичка.Стига с това сваляне.Малко мм качи :)
Успех!

IR

01.01.10
16:32

Егати.....направо лошо ми стана като чета това последното....а аз толкова си се харесвам в момента...сериозно...
Инис,аз си мисля,че като вкарам малко въглехидрат ще ми се вдигне силата и издържливостта.Мускула ще се “издуе” и няма да изглеждам толкова слаба/във очите на всички/.

Не знам вече....явно нещо в моите представи не е в ред  8-/

Днес хапнах за закуска протеин.За обяд-пил.филета със зелена салата.Ще вечерям 3 яйца със печена чушка и краставица.

Ами това е за днес.Тренировките ми/и добавките/ ще се подновят в неделя,че залата пак почива 3 дни.

fire.is.my.nature

01.01.10
16:56

Кво ти пука кво си мислят другите? :lol:
После ще се появи някой да каже ,че не те харесва с повече ММ , а някой пък може да си те харесва и на 57 кг ... this is not the point :)

01.01.10

На снимките на 57 кг изглеждаш добре.
В момента нямаш никакви излишни мазнини. Даже бих казал, че за жена имаш прекалено малко мазнини ;)
Но това си е мое мнение.

Мнението беше редактирано от Петко К на 01.01.10 17:02.

01.01.10

Аз не искам да се водиш по никакъв начин от моето мнение, просто го казвам, а и от друга страна смятам това за крайно нездравословно.Сори нещо ако съм те обидил, всеки има различни представи.Мога да визирам какво имам предвид под по-слабички момичета ; /С_Л, Carrie Prejean, Адреналинките /веси, ваня и онези на флирт/ /
:( сори пак
ПП. Поздравления за това, което си постигнала.Малко дами могат да стигнат този %бф.

Мнението беше редактирано от alabalaa на 01.01.10 17:04.

IR

01.01.10
17:31

Нееее....няма проблем...просто малко се скофтих,защото винаги съм си мечтала да съм с такива размери.И искам да кажа,че в момента съм с пропорциите точно на въпросните Адреналинки/ееехххх...как съм си мечтала да изглеждам като тях/и в никакъв случай по-слаба от тях.Веднъж срещнах в старозагорския МОЛ онази бившата чернокосата/сори,забравих и името/...та тя беше на опашката пред мен....купуваше си дънки 26 размер....едни сладки,розови....мечта/а аз едва си харесах някакъв ми ти шал/!А аз не можех да си намеря каквито и да било,защото всичко преливаше и винаги съм ходила с дълги пуловери,за да крия преливките на кръста и пухкавия г*з.Мислите ли,че не исках толкова години да изглеждам добре в розови дънки?
Рабирате ли.....това е като постигната мечта....бях се примирила години наред,че явно структурата ми е да съм по-закръглена.И изведнъж за има-няма 4 месеца постигаш нещо,което не си си и мечтал да имаш.За първи път дрехите в гардероба ми са шарени,а не черно-сиви.И ми стоят страхотно!Днес час по час си чета мненията и м/у другото си поглеждам снимките и не мога да повярвам,че това съм аз и изглеждам така.
Сори.....стана малко искрено и лично....ама отвътре ми дойде  :lol:
По принцип целта ми беше 8-9% мазнини....сега не знам дали да ги гоня,а и по план си давах края на януари.Просто нямам психическата нагласа в момента да ям други храни.Ще помисля как да направя,за да не заприличам наистина на нищо.
Благодаря за мненията на всички,даже много се радвам,че ви има....имам нужда от обективни погледи....така,че не се сърдя на никой за нищо естествено  ;-P

Мнението беше редактирано от irenaiv на 01.01.10 17:34.

01.01.10
17:38

Ти това го правиш да се чувстваш добре, щом го постигаш с моментната си форма, значи всичко е перфектно и няма кво да се косиш.Винаги ще има недоволни, важното е ти как се чувстваш в кожата си.Може би въпросните адреналинки са доста по замазани от тебе ( не може би, направо си е така) , за това ми се струваше, че си по слабичка ( та ти преса изкарваш, а те... :D )
x2 за долното мнение.

Мнението беше редактирано от alabalaa на 01.01.10 17:52.

01.01.10
17:48

казано от irenaiv на 01.01.10, 17:31:

По принцип целта ми беше 8-9% мазнини....сега не знам дали да ги гоня,а и по план си давах края на януари

По-добре недей.

01.01.10
18:23

казано от alabalaa на 01.01.10, 17:38:

Ти това го правиш да се чувстваш добре, щом го постигаш с моментната си форма, значи всичко е перфектно и няма кво да се косиш.Винаги ще има недоволни, важното е ти как се чувстваш в кожата си.Може би въпросните адреналинки са доста по замазани от тебе ( не може би, направо си е така) , за това ми се струваше, че си по слабичка ( та ти преса изкарваш, а те... :D )
x2 за долното мнение.

Подкрепям с 2 ръце alabalaa, аз също съм на мнение, че е много по-важно ти да се чувтсваш добре в собствената си кожа, разбира се всичко да е в границите на нормалното, да имаш здрав и естетически вид, а не да се изпада в крайности. Щом винаги си мечтала за това, което в момента си постигнала не ти остава нищо друго освен да го задържиш, аз малко се повтарям, но наситина така мисля, идеална си да знаеш!!!

ЛР

01.01.10
18:26

Независимо какво правим с телата си - на първо място винаги стои здравето. А няма ли го здравето - няма я и красотата.

Красотата е Здраве! И Здравето е Красота!

Спомнете си за един човек, който е бил болен. Изглеждал ли е добре докато е бил болен?

При ръст 167см и тегло 47кг с 11% мазнини значи под 42кг активно тегло. А това определено е малко. Ниското активно тегло е предпоставка за проблеми със здравословното и с емоционалното състояние. А те са фактори за това как изглеждаме и най-вече - как излъчваме.

Това е само храна за размисъл :)

поздрави

ET

01.01.10
19:36

Честита Нова Година !

Поздравления за постигнатите резултати и за волята,която имаш.За това,че в момента се харесваш супер много и тва е тялото,което си имала,мога само да споделя наблюденията ми върху една приятелка,която главно с гладуване постигна 47 кг/168см висока/ и считаше ,че изглежда прекрасно...а найстина лицето и ръцете и бяха грозно слаби.Добре ,че след няколко месеца наистина се вгледа в огледалото и качи няколко кг и сега наистина изглежда по-добре.За тебе ,от снимките не мога да кажа,че изглеждаш ‘грозно слаба’,ти си решиш дали ще качваш малко/ММ/ или ще си поддържаш тези кг,просто гледай това да не ти навреди.

NE

01.01.10
19:44

и според мен си доста слабичка но мисля че е заради прекалено малката талия.аз преди около 2 месеца бях с почти същите размери като твоите но талията ми беше 67см но изобщо не мога да се сравня като външност с теб.
важното е ти да се харесваш.аз например мн се влиая от мнението на околните и преди 2 месеца приятелите и семейството ми ми повтаряха че съм прекалено слаба,даже грозно и плашещо слаба.на мен ми ставаше адски кофти имайки в предвид че съм се постарала доста да постигна тялото което имах тогава,но най-накрая зарязах абсолютно всичко и започнах да ям боклуци.иии сега съм нещо подобно на снимките ти на 56кг,но естествено аз се харесвам само на 49кг..в момента всички ми казват че съм си супер така,но какво от това като аз не се чувствам добре в кожата си? недей да се влияеш от мнението и критериите за външен вид на другите.ако не те харесват,да не те гледат ;)

02.01.10
10:07

Ирени,  честита нова година! Пожелавам много светлина и хармония!
Соред мен изглеждаш чудесно точно сега - както виждам от старите ти снимки сме със сходна структура! Така че подкреям идята за розовите дънки.
Преди две години и кусур - още работих в едно списание, имахме талони по бартер за купуване на парцалки от Сисли, Бенетон и Мотиви. Едно на ръка че не харесвам тези марки, а и не робувам на марки, ама яко ми се ревеше как и нищо не ми ставаше, и се мъкнах с някакви широки тенески за да не ми се виждат паласките, а в пробната нищо не можах да закопчая. След година тренировки - с голям кеф си купих дънкова поличка от Мотиви. така че знам за какво говориш.
Важното е ти как се чувстваш и че си постигнала тялото което искаш. И си здрава! Все пак - костта ти е грацилна, а това се отразява на финната визия. Успех и през тази фитнес година. като мине и днешния купон с баници и алкохол, приключвам с тези празници които ми и пописнаха, и ще направя нов дневник. Че се омазних чудно за 10 дни...!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1