Дневникът на gogata2427

Темата е заключена.
Прескочи до:

30.12.09
14:57

Малее колко джънк :)

GO

30.12.09
15:00

казано от korpusito на 30.12.09, 14:57:

Малее колко джънк :)

Нннне,ще ям само кюфтаците и кебапите,и сигурно 100-200гр. млечна салата,другото който иска да го яде..
Ще направя малко свинщина,защото ще си сипя от Портокаловия сок..  :shut:
Както казват:”Умната!”,ще се постарая да се забавлявам и без да прекалявам..
То може и до Василовден да подкараме,защото чичо му се казва Васил.. :cheese:

GO

30.12.09
20:44

Храната:

3 Яйца на очи+20гр.Масло на тефлона
Дълго кафе+5гр.Захар
Дълго еспресо+5-6гр.Захар
250гр.Кайма в маслото от сутринта
Тренировка
350гр.Фасул-Салата
200гр.Шопска салата+малко олио
200гр.Савой(Зелена ябълка)

==================

Бррр,и малко игра на покер..На загуба съм с 30-50 стотинки ама не ми се седеше да си ги върна.. :lol:
Шш,ся малко прецакано шот половината мадами за нова година нямало да идват..  :down:

==================
Брр,аз също обявявам 2009 тренировъчна година за приключена! :lol:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 30.12.09 20:49.

GO

30.12.09
21:17

Така като гледам фонда обедня,днес прещраках,хванах рейса към пловдив и си взех дънки и кожени обувки,та сега ми останаха пари само за 400гр.Монохидрат+400гр.Глутамин..

За по-нататък ще трябва да си взема суроватка,тъкмо си мислех да я използвам когато чистя,заедно с амино и л-карнитин..
То все пак парички ще ми трябват,малко кофти така,че трябва да се простя със суроватката,ама сам съм си виновен.. :cheese:

31.12.09
15:26

Ако не умната , то русата както има една поговорка :) .

GO

31.12.09
15:34

казано от Evgeni Nikolov на 31.12.09, 15:26:

Ако не умната , то русата както има една поговорка :) .

Определено ще го карам русата.. :lol:

То каквото беше омазването си беше до 15 часа,ама утре ще го споделя,защото ако го напиша днеска няма да мога да се отпусна..

Айде да си прекараме добре,пък от 4 започвам тренировъчната година с Гърди+Трицепс в система 3х6 :P !

От 2-ри ще се постарая да си изправя храненето на ниво,предполагам на 4-5 ще си поръчам глутаформа и креатина и ще се опитам да се стегна и да ги използвам за качване на ММ!
============
Обзалагам се,че не само аз ще си позволя да кривна от пътя на нова година,на ивановден и на атанасовден! :lol:

GO

01.01.10
11:39

Яденето от 31 до 01 :

100гр.Фасул(Само фасул-салата)
3 Цели яйца+100гр.Фасул(Салата)+20гр.Краве масло (в тефлона)
250гр.Торта(Блатове+орехи+крем+киви)
250гр.Торта(Блатове+орехи+крем+киви)
19:20
9Кюфтака+1/2 Кебап
200мл.Блек РАМ
300мл.Савой+Флирт
600мл.Флорина
300мл.Някви газирани
1 Своге бонбон за именика

Танци,танци,танци,снимки,снимки,снимки,мадами,мадами,мадами.. :lol:
Играхме,играхме,играхме... От 20:00 до 05:20 :lol: , живо зомби съм..
==========
Малко прекалих с всичко ама имам цяла 2010 да се поправям.. :cheese:
Айде,пък като изкарат снимките и видеото от камерата може да постна нещо да се посмеете ;) .
П.п. Една снимка,малко безсмислена ама..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 01.01.10 11:41.

GO

01.01.10
16:14

Останалата храна за деня:

Татарско кюфте+2Кебапа
5 Топченца вита баница
Татарско кюфте+кебапче+15сърмички
100гр.Луканка
Татарско кюфте+2 Грейпфрута

==================

Така като гледам как съм се подул... :cheese:

GO

02.01.10
18:50

Яденето :

300гр.Патешко/Пилешко+100гр.Зеле/Ориз
7Кивита
Татарско кюфте+Кебапче+5Сърмички+50-70гр.Салам
100мл.Коняк+200мл.Чай без захар
100гр.Салам/Луканка

==================
Айде да идва понеделник,че ми се тренира.. :lol:
Макар,че разбрах,че са продали кривия лост с дъмбелите..

GO

02.01.10
19:18

+5 Кивита..
=================

След мислене и обсъждане с приятели останових,че не ми е нужен монохидрат,ще си взема малко суроватка и глутамин,отделно имам малко амино и л-карнитин..
Та ще се опитам да извая до някаква степен коремните мускули,ще орежа малко въглените,ще вкарвам повечко корем,по-малко повторения и остава да се надявам да ми изкочат все някакви плочки..

GO

03.01.10
15:49

Яденето :

3 Яйца+25гр.Краве масло+50-70гр.Салам/Луканка (Всичко на тефлона)
9 Кивита+50гр.Орехи
Кафе+2.5гр.Сметана
3in1
3in1
200гр.Фасул(салата)+100гр.Луканка
Чай с 5гр.Захар
Чай без захар
10мин.Корем
Чай без захар
150гр.Фасул(салата)+50гр.Луканка

==================
Днес нещо нямам никакъв апетит,някакво разстройство ме е хванало(с извинение),но пък ми се тренира,което мисля,че е добър знак! :)
Айде,след малко пускам Bigger,Stronger,Faster,чакам един приятел и ще го гледаме.Айде,може да изпия още 1-2 чая,без захар. :P

IR

03.01.10
16:05

Мнооооо як филм....приятно гледане  :lol:

ПИ

03.01.10
17:47

Гога, пусни някоя снимчица. :)

GO

03.01.10
18:02

казано от p17bull на 03.01.10, 17:47:

Гога, пусни някоя снимчица. :)

От филма ли..? :lol:

Шегувам се,причината да не пускам снимка е,че не искам да се излагам и отново да ставам място за коментари,които е почти сигурно,че няма да усвоя.

Ако се сещаш за какво мрънкам..  :coolgrin:

П.п.Филмчето ме накара да се замисля.. :cheese:

NE

03.01.10
18:21

и аз съм ЗА пускане на още някоя снимчица :)

казано от gogata2427 на 03.01.10, 18:02:

П.п.Филмчето ме накара да се замисля.. :cheese:

дали да не взимаш стероиди ли?  8-/  :gulp: :D

Защо са тези емотиконки :) Аз си имам някакви планове за след 6-7 години и не смятам, че е толкова лошо стига човек да ЗНАЕ какво прави :)

MA

03.01.10
18:23

Аз пък се замислих точно за обратното , колко грешно ще се чувствам ако ги взимам.

GO

03.01.10
18:29

Хм,да изкажа лично мнение? :)

Аз също си мисля,че не е грешен избор да взимаш от ‘медикаментите’,стига да знаеш какво правиш,стига да знаеш как да не се самоунищожиш.
Имам приятели,които са пробвали някои работи,но не всички останаха ‘яки нацепени батки’,повечето спаднаха,някои качиха много мазно,но останаха 2-3-ма,които изглеждат с добро и хармонично тяло.
А сега да кажа какво ми се върти ‘у главъта’,на този акъл изобщо не помислям дори и след 10 години да изпробвам метани,анадроли,разтежни хормони и т.н.,искрено се надявам след 10-20 години да се изправя и да кажа,че съм постигнал нещо без ‘медикаменти’-те на ‘яките нацепени батки’...!
П.п.Снимчица ли..?Ми добре,може би ще се снимам...февруари месец. :cheese:

3 Яйца+25гр.Краве масло+50-70гр.Салам/Луканка (Всичко на тефлона)
9 Кивита+50гр.Орехи
Кафе+2.5гр.Сметана
3in1
3in1
200гр.Фасул(салата)+100гр.Луканка
Чай с 5гр.Захар
Чай без захар
10мин.Корем
Чай без захар
150гр.Фасул(салата)+50гр.Луканка

Тая новата цел да не кажа е невъзможнa при такова хранене и при такъв метаболизъм.Качествения протеин е съвсем малко и с тея чайове и кафета със захари вътре...поне пий кафетата и чайовете без захар,не е трудно.Оставяй си сладките неща за след тренировка,а през деня ги забрави въобще,газираните напитки и “натуралните” сокове също,в 500мл например има толкова захари,че чак лошо ми става ,като си помисля  :sick: . За тази цел която си си поставил в момента,храненето ти е най-важното нещо.Тренировката е повече за поддържане на мускула+ 3-4 кардиота,добавките се явяват едни доста хубави екстри,но те също влизат към храненето.

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 03.01.10 19:38.

03.01.10
19:43

Величко, да се хванем ли на бас, че с тази храна ще си постигне целта?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.01.10 19:43.

03.01.10
19:47

казано от Thrashmetal на 03.01.10, 19:43:

Величко, да се хванем ли на бас, че с тази храна ще си постигне целта?

Аз съм навит ;)

03.01.10
21:18

Същото говорихте, когато искаше да отслабва. Вижте го с банички, фавли и 50гр. протеин на ден как стана фиданка.

казано от Thrashmetal на 03.01.10, 21:18:

Същото говорихте, когато искаше да отслабва. Вижте го с банички, фавли и 50гр. протеин на ден как стана фиданка.

Отслабването е едно,орелефяването друго!С толкова малко калории +спорт много ясно,че ще слабее,но мускула също заминава,а за изчистване е важно съотношениието мазнини/мускули.Виж за отслабване може би да,става,но за чистене ,не.

GO

04.01.10
05:20

Trash,че аз когато бях спрял дневника кой е казал,че съм ял само болкуци..?
Като го спрях и за закуска дъвчих само овес,за обяд си правих яйца(без мазнина)+домати+краставици,за вечеря си вкарвах или някаква мръвка,или отново яйца+овес+домат.

Нещо подобно беше.
Не мога да заявя,че ще си успея с целта.
Ironfreak,знам че яденето е най-ключовото за постигането на тази цел,точно за това може би тази цел ще ми е най-трудната...
Ако не си обърнал внимание,аз още не съм започнал работа по корема,но бях написал дневника”Оглепване на всякви режими по празниците”,нарочно го смених,за да си дам малко хъс! :P

Ако съм забравил нещо,ще допълвам!

GO

04.01.10
14:32

Тренировка 1 за 2010 година :P :

Обратен лег - 6х50кг ; 7х60кг ; 7х70кг
Лег - 6х50кг ; 7х60кг ; 6х70кг
Тесен хват - 2х6 @ 50кг ; 7х50кг
Трицепсово разгъване(скрипец) - 3х6 @ 17,5кг
Кофички на пейка - 3х6 @ 20кг
Полулег - 6х40кг ; 7х50кг ; 3х60кг
Вдигане на краката от вис - 3х6 (Дълбоко)
Молитва(на кросоувъра) - 3х6 @ 34,8кг

СЕРИИ за първата тренировка : 24

Време за изпълнение : 48мин.

Отделно кардио : 20мин.Бавно темпо,на лека скорост.

Понеже трябваше с един приятел да си делим лежанката се наложи аз да чакам за по-хубавата,за да правя полулег,но реших да направя трицепса докато чакам и затова си провалих полулега..  :down:
Това упражнение,молитвата,слагам тежести на единия край на кросоувъра,слагам си по-удобен лост или меко въже и се сгъвам,не знам как се казва,Шварценегер го прави по някои клипове :P ,моля ако някой знае как се казва да каже! :P

Първата тренировка ми беше леко омотана ама какво да се прави.. :lol:
П.п. Поканен съм за Ивановден на същото място,на което бях за новата година,а и снимките са излезнали.. :cheese:
Оу,една снимка от новата година,то поне на снимките няма срамни неща,повечето са на камерата.. :lol:
Не ми се играе да качвам още,трябва още доста да ги смалявам..

GO

04.01.10
14:59

Накрая на тренировката се погледнах в огледалото,в второто огледало,което е увеличително,та да кажа,че на подходящата светлина ми се виждат съвсем леко горните коремни мускули.. :P

Малко спам ама беше важно да го споделя.. :lol:

GO

04.01.10
16:24

Ядене :

2 Яйца на омлет (Без мазнина)
Глътка Pitbull
Кебапче+150гр.Свинско(На скара)+Пекана чушка(Вътре с кьопоолу+печурки)
Тренировка+Кафе без захар
150гр.Патешка мръвка+50гр.Кисело зеле+10бр.Сърмички(Малки)+10гр.БЦАА
2 Яйца на омлет(на тефлона)+150гр.Фасул(Салата)
400гр.Кисело мляко (2%)

==================

казано от gogata2427 на 04.01.10, 16:24:

Ядене :

2 Яйца на омлет (Без мазнина)
Глътка Pitbull
Кебапче+150гр.Свинско(На скара)+Пекана чушка(Вътре с кьопоолу+печурки)
Тренировка+Кафе без захар
150гр.Патешка мръвка+50гр.Кисело зеле+10бр.Сърмички(Малки)+10гр.БЦАА
2 Яйца на омлет(на тефлона)+150гр.Фасул(Салата)
400гр.Кисело мляко (2%)

==================

Ако бяха яйцата по 4 не по 2 и с киселото мляко ако имаше  150-200гр извара ,щеше да си пушка :)

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 04.01.10 16:32.

GO

04.01.10
17:03

Майка като е ходила до магазина е нямало нито извара,нито овес,иначе й казах да вземе по 500гр. ама..

А за яйцата нямам оправдание откъм недостиг,по-скоро обеснението ми е,че баща ми вече ме мрази,че ям много яйца.. :lol:
Карат ми се,че не съм ял всичко,не съм ял както преди,не съм ял сладко,не съм пил газирано,нещо щяло да ми стане така....бля,бля..

Даже нямаше и кисело мляко в магазина,имаше само 6 кофички.. :cheese:
А,да питам,мога ли да си позволявам бял ориз със зеле,и кога мога? :)

П.п. За баща ми са много яйцата,когато са над 4 яйца на седмица.. :lol:

Моля ако някой мод ми чете дневника да премахне анкетата,че ме дразни,БЛАГОДАРЯ!

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 04.01.10 17:06.

04.01.10
17:14

И сам можеш да я махнеш.

MA

04.01.10
17:22

казано от gogata2427 на 04.01.10, 17:03:

А за яйцата нямам оправдание откъм недостиг,по-скоро обеснението ми е,че баща ми вече ме мрази,че ям много яйца.. :lol:
Карат ми се,че не съм ял всичко,не съм ял както преди,не съм ял сладко,не съм пил газирано,нещо щяло да ми стане така....бля,бля..
Баща ми е същия , прави ми забележка защо ям толкова яйца.Обаче аз си ям и не ми пука , кара ми се  понякои път ,че съм изял цялата тава с ядене , ама аз съм ял цял ден. Или пък когато изям месото и оставя картофите :D
А за сладкото и т.н. си зависи от теб. Примерно ти няма да ходиш на съзтезание. Аз лятото орелефих за кратко време с обикновенно ядене само в по-малки количества. Естествено всеки ден кардио.

А,да питам,мога ли да си позволявам бял ориз със зеле,и кога мога? :)
Както решиш сам , ние незнаем как точно ти влияе.

П.п. За баща ми са много яйцата,когато са над 4 яйца на седмица.. :lol:

Моля ако някой мод ми чете дневника да премахне анкетата,че ме дразни,БЛАГОДАРЯ!

GO

05.01.10
16:14

Ядене :

400гр.Кисело мляко (2%)
150гр.Домашна пица
2 Яйца на омлет+100гр.Топено сирене
кафе+2,5гр.Сметана
250гр.Патешка мръвка+2 Яйца на омлет
==============
Универсален войник (2009)
==============
30гр.Мед с орехи
15гр.Мед с орехи

==================

Нещо не ми се яде,така че вечерята ще я пропусна,то след тоя мед.. :cheese:
Много лошо си угаждам,днес направо си освиних деня,сутринта изобщо не ми се ядеше и вместо яйца реших да хапна от киселото мляко ама след час и нещо глада дойде и отскочих от школото до нас,за да хапна,да ама оставили само сладки баници и домашна пица,е хапнах малко пица(за което съжалявам :P )...
Така,зареден съм с малко суроватка,малко амино,малко л-карнитин,и малко л-глутамин.
Би трябвало някъде около 20 дена да ми стигнат,ще видим,и 20 дена ще са ми достатъчни.. :P
Първата снимка:На един приятел са му подарили два чифта,имах удоволствието да ги изпробвам. :P
Втора снимка:Може би съм я качвал,но нека ме запомните с нещо хубаво.. :lol:

Това първото ръкавици за бойни спортове ли са или тренировъчни ?

казано от gogata2427 на 05.01.10, 16:14:

Ядене :

400гр.Кисело мляко (2%)
150гр.Домашна пица
2 Яйца на омлет+100гр.Топено сирене
кафе+2,5гр.Сметана
250гр.Патешка мръвка+2 Яйца на омлет
==============
Универсален войник (2009)
==============
30гр.Мед с орехи
15гр.Мед с орехи

==================

Нещо не ми се яде,така че вечерята ще я пропусна,то след тоя мед.. :cheese:
Много лошо си угаждам,днес направо си освиних деня,сутринта изобщо не ми се ядеше и вместо яйца реших да хапна от киселото мляко ама след час и нещо глада дойде и отскочих от школото до нас,за да хапна,да ама оставили само сладки баници и домашна пица,е хапнах малко пица(за което съжалявам :P )...
Така,зареден съм с малко суроватка,малко амино,малко л-карнитин,и малко л-глутамин.
Би трябвало някъде около 20 дена да ми стигнат,ще видим,и 20 дена ще са ми достатъчни.. :P
Първата снимка:На един приятел са му подарили два чифта,имах удоволствието да ги изпробвам. :P
Втора снимка:Може би съм я качвал,но нека ме запомните с нещо хубаво.. :lol:

Това е добре,че си се заредил с добавки,но днес имаш само 2 свястни хранения,това не е добре за трениращ,а да не говорим за целта която си си поставил.Нали уж полека лека щеше да затягаш режима аз не виждам нищо подобно

Граплинг ако не се лъжа.

СА

05.01.10
18:12

MMA=Mixed Martial Arts
СБИ=Смесени Бойни Изкуства

GO

05.01.10
18:19

За ММА са ръкавиците.
Аз викам да му казвам молитва или молитвеник,че ми звучи трудно..
Ха,знам,че яденията ми са отврат,мисля,че и аз това казах..
Преди малко пак се карах с нашите,насилваха ме да не ям повече яйца,да ги разреда до 10 яйца на месец,да ям повече кашкавал,сирене,сладко,торти,защото не можело без тях..

Баща ми ми даде забраня за яйцата,а пък понеже майка преди малко си направила омлети с много олио ще се наложи от събраните ми пари да си купувам утре още...
Егати и положението,в което съм...

ПИ

05.01.10
18:22

казано от gogata2427 на 05.01.10, 18:19:

За ММА са ръкавиците.
Аз викам да му казвам молитва или молитвеник,че ми звучи трудно..
Ха,знам,че яденията ми са отврат,мисля,че и аз това казах..
Преди малко пак се карах с нашите,насилваха ме да не ям повече яйца,да ги разреда до 10 яйца на месец,да ям повече кашкавал,сирене,сладко,торти,защото не можело без тях..

Баща ми ми даде забраня за яйцата,а пък понеже майка преди малко си направила омлети с много олио ще се наложи от събраните ми пари да си купувам утре още...
Егати и положението,в което съм...

Кашкавал и сирене защо не?
Около 15г белтък има в 100 г

Моите родители са със същите виждания. Много се притесняват от яйцата, но не мога да им обясня. Е, надали смеят да ми забранят чак, но опитай се да им обясниш :)

GO

05.01.10
18:32

казано от Владимир92 на 05.01.10, 18:24:

Моите родители са със същите виждания. Много се притесняват от яйцата, но не мога да им обясня. Е, надали смеят да ми забранят чак, но опитай се да им обясниш :)

Предполагам,че скоро ще копирам най-полезните статии,статии за яйцата,статии за хр.добавки,статии за хр.режими,и ще ги отпечатам,ще стана рано,ще направя кафе на мамка и татка,и ще започвам дългото препрочитане на добавките..  :smirk:
Струва ми се добра идея..
Не вярвам да ми забранят сериозно да не пипвам яйца,то хубаво да ям това,което те ядат ама майка или баба винаги слагат по 2-3л. Олио в манджите и супите...

Ех,как ми се иска етажа да е мой и да си правя каквото си искам,да не ми се бъркат постоянно в работата,ах,мечти,мечти..

Сега,майка нарочно била направила яйцата с олио,за да ми бъдат по-вкусни,така хем няма да ги ям,хем нямам повече яйца.. :lol:
По едно време така се бяхме захапали да идем до лекар,за да ми кажел,че яйцата са много вредни,отначало се съгласих ама после като разбрах,че ще ме водят до джипито ми,и разбрах,че няма да ме бъде,предложих им да идем на диетолог,ама те не,нямало смисъл..

Ама какво ли се оплаквам,сигурно почти всички от този форум имат тези проблеми..  :coolhmm:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1