05.01.10
15:37
Здравейте имам проблем с долната част на гърдите имам повече мазнина там и ми трябва някакво ефикасно упражнение да я изгоря :) ще съм благадарен на секи който даде съвет
С упражнение няма да изгориш мазнините от дадено място. Ако акцентираш на дадена зона и евентуално качиш ММ ще изглежда по-добре, но дотам. За да изгориш мазнини обърни внимание на диетата си !
казано от Borko на 05.01.10, 15:37:
Здравейте имам проблем с долната част на гърдите имам повече мазнина там и ми трябва някакво ефикасно упражнение да я изгоря :) ще съм благадарен на секи който даде съвет
За долна част на гърдите-кофи, за стопяване на мазнините-диета.
В твоя случай упражнението се нарича кардио и хранителен режим. Мазнината няма да се превърне в мускули ;)
смисал да набрегна на долната част и сега съм в процес на качване на ММ но от давна имам повече мазнина в долната част
Става, да! Недей да наблягаш на нещо, което не се вижда. Искам да кажа, че когато изчистиш и прецениш, че мускулът не седи добре, тогава го корегирай. Но не трупай излишно маса в долната част, че да не стане ефекта на цицките.
http://prikachi.com/files/1267634G.jpg
ето снимка в тази част имам доста мазнини и ще наблегна на долна част да се изгори а обикновените лицеви опори ще ми свършат ли работа
05.01.10
20:53
Изобщо не мисли да топиш нищо. Ще станеш плосък.
Лично мнение. ;)
тази снимка е от септември сега са малко по големи и като бутна долната част е само мазнина иначе странична средна и гора са чисти там ми набива мн окото искам да е стегнато