Невидими плочки

01.03.05
15:55

Теамата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=44464#44464

Значи тренирам от 2 месеца и най-вече корема.Усещтам че ефекта в/у коремните мускули е голям но те просто не ми личат,защото имам доста мазнини . Кажете ми какви упражнения да правя за да се оправи този проблем.Благодаря :)

01.03.05
18:40

Диета за чистене. Няма друг начин.

01.03.05
20:03

за каква диета става въпрос НВД ли ?

01.03.05
20:48

Е ми освен да се хващам и да започват мъките!!! За друго не се сештам.    :?  :roll:  :?

01.03.05
22:52

що не пробваш коремни с тежест ?

01.03.05
23:30

[quote author=“x_3_mar”]що не пробваш коремни с тежест ?

Няма да му помогнат дори със 100 кила да ги прави без диета с и кардио с което да свали мазнините от корема

02.03.05
00:34

хехе за мазнинките сте прави аз просто го разбрах по друг начин въпроса:)  мислех че под мазнинките няма плочки все пак само 2 месеца тренира......

05.03.05
19:53

Проблема при плочките не е толкова масата...ако си добре изчистен от мазнини и да не си тренирал никога пак ще имаш плочки (познавам доста такива хора). Друг начин освен мъки с НВД, кардио и много коремни упражнения аз не виждам

05.03.05
20:42

[quote author=“marzipan”]Проблема при плочките не е толкова масата...ако си добре изчистен от мазнини и да не си тренирал никога пак ще имаш плочки (познавам доста такива хора). Друг начин освен мъки с НВД, кардио и много коремни упражнения аз не виждам

Абе по принцип е така, но идеята е да имаш як фаянс, не някакви пилешки гънчици, които си личат само при стягане. :wink:  КАто тръгнеш по плажа, няма да се стягаш непрекъснато на макс я... :) Трябва да ти личат и без това и отвреме навреме да пасваш по една контракциика да шашкаш дебелеците и хърбичките и най-вече момиченцата :P :lol:  :lol:

05.03.05
20:47

И такива съм виждал....просто хора сякви има (има хора дет без да са дигнали една щанга през живота си имат по 36-7 ръка, при това чиста, имат си и голяма сила и т.н.)
Но наистина за нещо добро си трябват тренировки и диета...
пък то е ясно че не може да се стягашп постоянно...тъпо е  :wink:

05.03.05
21:27

marzipan, много се отклонихме май... Ама сещаш ли се, че има комплексарче, които тренират като луди и го крият в тайна само и само да могат да кажат после, “аз не тренирам пък виж къв съм, смятай ако тренирах” :) Доста такива има. :lol:

06.03.05
00:43

Дали нещо от сорта на Л-карнитин или някакъв fat burner, може да заменят НВД-то? Че аз към края на пролетта ще позачиствам, ама нещо трудно ми се вижда поддържането на точно тази диета...  :cry:  Въобще не съм много аз по диетите, при мен инстиктивния глад е взел връх... хаха (хубава статия, между другото).

06.03.05
01:20

[quote author=“spookyy”]Дали нещо от сорта на Л-карнитин или някакъв fat burner, може да заменят НВД-то? Че аз към края на пролетта ще позачиствам, ама нещо трудно ми се вижда поддържането на точно тази диета...  :cry:  Въобще не съм много аз по диетите, при мен инстиктивния глад е взел връх... хаха (хубава статия, между другото).

да бе и при мен се получава нещо такова, така че някой ако има мнение по въпроса нека го сподели моля

06.03.05
11:23

Не знам, и аз имам същия проблем...не само че аз самия едва ли бих могъл да спазвам хранителен режим, ами и нямам възможност...поради ежедневието си се храня 3 пъти дневно, евентуално 4 ако си направя втора вечеря преди да легна...просто ще е много труден момента с диета. Но не знам за тея добавки...не мисля че са някаква панацея дето само да пиеш по 2 капсулки дневно ще ти разкара мазнините...макар че преди месец като ходихме да плуваме в съблекалнята слушах един дето много хвалеше Л-карнитина...вика че не само махал мазнинте ами се качвало и мускулна маса, та било оферта, той така бил офоримл корема....
Само че аз към такива неща си имам “предрасъдъци”...все пак тялото си произевежда Л-карнитин...и ако почнем да му даваме отвън може да стане някоя инфекция...същото ми е мнението и за креатина...
Така че аз мисял да се опитам да правя нещо като НВД (т.е. намалям тестените изделия, махам бананите, освен евентуално след трен, наблягам на храни с повечко протеини и малко мазнини (леле, колко извара ще се изяде) и ще вземам някакви мултивитамини+минерали, примерно на Центрум мисля че не са лоши)
И с това се надявам за 2-3 месеца да постигна изчистена фигура и плочки :)

07.03.05
17:12

Ми да споделя аз от днес започвам НВД , също така взимам L-carnitine .Като карнитина го взимам като тренирам 4 капсули по 500мг, а дните когато почивам 2 капсули .Надявам се това да е правилно.Обаче ако има някой който знае ще го помоля да ми каже какви упражнения да правя и по колко серии. :D

X_

07.03.05
17:19

ако към диетата както казваш включиш и аеробна тренировка неминуемо ще ти се покажат плочките.Успех!

07.03.05
17:23

Какво имаш предвид ???    Аеробната тренировка  кардио ли е ???

X_

07.03.05
17:59

да,едно и също е но аз му викам аеробна защото под тази тренировка не включвам само бягане,въже и колело

07.03.05
18:02

Някой знае ли имаше някаква страница където пишеш различни храни и ти се изчисляват калориите които съдържат???

X_

07.03.05
18:12

ами потърси тук във форума,има  линкове :wink:

07.03.05
18:14

Търся, ама не мога да намеря!!! Помогни ми де, къде са тия линкове?

X_

07.03.05
18:18

погледни назад във страниците

07.03.05
18:20

Страници много точно в коя тема Хранене ли  ???

намерих го !!! мерси все пак

13.03.05
19:23

[quote author=“marzipan”]
Но наистина за нещо добро си трябват тренировки и диета...
пък то е ясно че не може да се стягашп постоянно...тъпо е  :wink:

имам 1 приятел дето за да си прибере коремчето си го гьлта и се изпьчва яко и 1 пьт го виждам на басейна и го питам как е и той вика добре като в тва време си изпуска вьздуха , коремчето му излиза и се поизгьрбва а аз се пукам по шевовете :D

сорри за спама

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1