10.01.10
19:59
казано от Giovane на 10.01.10, 19:57:
хаха, тази песен и аз съм я чувал и в интерес на истината ми хареса, защото има послание и се говори за нещо смислено, а не като текстовете на питбула (въпреки фрагмента, който си цитирал) ;)
мхм .. това ми действа надъхващо, мамка му. Иначе има доста смислени песни в рапа, колкото и да не вярвате. ;)
Трябва да направи песен на тема радио Хоризонт. Същото “послание” ще има ;)
10.01.10
20:01
Е сега ми кажете, че в това няма смисъл;
С курв*та бясна с пу*ката тясна ноща е прекрасна” :lol:
Не е лесно да си Биг Шааааа http://vbox7.com/play:b93bc208 - прилича на тутманик :coolsmile:
10.01.10
20:06
казано от Владимир92 на 10.01.10, 20:03:
Не е лесно да си Биг Шааааа http://vbox7.com/play:b93bc208 - прилича на тутманик :coolsmile:
Еее 25 кофи .. аз 3 немога.
Иначе сина му добре влиза.
http://vbox7.com/play:e8ffa43f
казано от Giovane на 10.01.10, 19:30:
тука рапъри само хах. Иначе минимъла не знам как издържаш цяла вечер на някакво парти чист.
http://www.youtube.com/watch?v=2VB_uz6G6C4&feature=channel
с по 5-6 редбулла,доста добро кардио се получава 6-7 часа денс :D,после се прибирам сутринта ,хапвам извара и си лягам.
хахахах ти си машина! :)
ПП особено с тази извара ...
Мнението беше редактирано от Giovane на 10.01.10 20:36.
аа в момента ям извара - супер горчива е :D с половин бурканче лютеница и орехи и пак е горчива...
11.01.10
05:39
казано от p17bull на 10.01.10, 20:06:
казано от Владимир92 на 10.01.10, 20:03:
Еее 25 кофи .. аз 3 немога.
Иначе сина му добре влиза.
http://vbox7.com/play:e8ffa43f
Един човек,който не го интересува как му е шкембето.. :lol:
Браво на човека. :P
11.01.10
09:01
казано от fanfan на 10.01.10, 21:34:
аа в момента ям извара - супер горчива е :D с половин бурканче лютеница и орехи и пак е горчива...
Сядам с изварата пред компа, в едната ръка пакетчето извара, в другата кисело мляко 1 кофичка. Хапвам малко извара и веднага след нея кисело мляко, и така омитам 300 гр за 1-2 минути. Пробвайте.
казано от Aleksandar Marinov на 11.01.10, 09:01:
Сядам с изварата пред компа, в едната ръка пакетчето извара, в другата кисело мляко 1 кофичка. Хапвам малко извара и веднага след нея кисело мляко, и така омитам 300 гр за 1-2 минути. Пробвайте.
Ако ги смесиш двете в блендера, изварата почти не се усеща :)
11.01.10
09:38
Е, знам. Аз като имах блендер само с вода си я разбивах изварата и ставаше вкусно айрянче, понякога и малко протеин слагах - така изобщо не разбираш, че пиеш извара.
11.01.10
10:49
казано от fanfan на 10.01.10, 20:24:
казано от Giovane на 10.01.10, 19:30:
тука рапъри само хах. Иначе минимъла не знам как издържаш цяла вечер на някакво парти чист.
http://www.youtube.com/watch?v=2VB_uz6G6C4&feature=channel
с по 5-6 редбулла,доста добро кардио се получава 6-7 часа денс :D,после се прибирам сутринта ,хапвам извара и си лягам.
Мене лично самата музика ме дрогира и време си ми минава бързо и ми е супер гот. Е друго си е да употребиш нещо ;) ама това става много рядко.
казано от Aleksandar Marinov на 11.01.10, 09:01:
Пробвай някой път да замениш млякото със семтана, 100-ина гр, ама ги омешай. Вкусно е.
11.01.10
12:10
На шишманката му били свили чантичката с портмонето и документите във фитнеса. :lol: Не кажете ми какъв ИНДИВИД трябва да си, че да си замъкнеш цялата документация и парите в залата докато блъскаш :lol: :lol: :lol: :lol: ???? Дано поне акта за раждане да му е останал аахх ахахах ахаха хаххаха ха :lol: :lol: :lol: :lol:
Мнението беше редактирано от smacker на 11.01.10 12:11.
11.01.10
12:18
казано от smacker на 11.01.10, 12:10:
На шишманката му били свили чантичката с портмонето и документите във фитнеса. :lol: Не кажете ми какъв ИНДИВИД трябва да си, че да си замъкнеш цялата документация и парите в залата докато блъскаш :lol: :lol: :lol: :lol: ???? Дано поне акта за раждане да му е останал аахх ахахах ахаха хаххаха ха :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз си мъкна само портфейла,с някоя друга 20-тачка вътре,личната карта,календарче на св.Богородица,календарчета с каки,мноого стотинки..
Е,какво лошо има да са в теб,лошото е,че има хора,които да ти ги барат.. >:(
11.01.10
12:21
Царят на темата се връща от тренировка. %-P
11.01.10
12:25
казано от gogata2427 на 11.01.10, 12:18:
календарче на св.Богородица,календарчета с каки
Богородица що не я числиш към каките?
Мнението беше редактирано от smacker на 11.01.10 12:25.
11.01.10
12:29
Шишманката може би не е ученик, на който ежедневието е да иде до училището, ако не го мързи де, да тормози някой изстрадал даскал. Той, както и много други, ходи на работа, кара лична кола, служебна кола, подписва документи и т.н., и след работа отива във фитнеса. Не все може да се прибере до вкъщи и да си остави нещата преди фитнеса.
И на мен още на втория месец тренировки ми откраднаха парите за залата в съблекалнята (щях да платя след тренировката за следващия месец).
А ако ходиш с колата до залата е ясно, че трябва да носиш шофьорска книжка, талон за ГО, талон на колата...
казано от p17bull на 11.01.10, 12:21:
Царят на темата се връща от тренировка. %-P
Браво, получаваш усмивка по радиото.
11.01.10
12:42
казано от smacker на 11.01.10, 12:25:
казано от gogata2427 на 11.01.10, 12:18:
календарче на св.Богородица,календарчета с каки
Богородица що не я числиш към каките?
Защото не е правилно.
Оранйе,не исках да го изкарам така,исках да кажа,че не е толкова виновен той,отколкото хората,които са си позволили да барат чужди вещи. ;)
=================
Понеже съм с JetAudio,за уш по-чист бас и звук,та кат’ увелича домашното кино на повече от 12 и JetAudio-то започва само да си намаля звука.. :lol:
Не знам какъв е този плъгин ама ме дразни.. :lol:
11.01.10
12:51
казано от Oranje на 11.01.10, 12:29:
Шишманката може би не е ученик, на който ежедневието е да иде до училището, ако не го мързи де, да тормози някой изстрадал даскал. Той, както и много други, ходи на работа, кара лична кола, служебна кола, подписва документи и т.н., и след работа отива във фитнеса. Не все може да се прибере до вкъщи и да си остави нещата преди фитнеса.
И на мен още на втория месец тренировки ми откраднаха парите за залата в съблекалнята (щях да платя след тренировката за следващия месец).
А ако ходиш с колата до залата е ясно, че трябва да носиш шофьорска книжка, талон за ГО, талон на колата...
Перфектно! хората са измислили багажник, жабка - пъха си милионите и нотариалните актове на заключенко и си живее живота!, но да си ги носи в торбичката във фитнеса е леко казано.. несериозно
Мнението беше редактирано от smacker на 11.01.10 12:52.
Бимо и фитнеса, един гвоздей да няма на стената да си закачиш торбичката :-)
И аз си нося документите, ключове,телефони, понякога камера. Проблема е в келешите, които краднат - не в окрадения. А решението е много просто - камера!
11.01.10
15:27
И камерите няма да ни спасят,докато има хора с крива съвест..
казано от gogata2427 на 11.01.10, 15:27:
И камерите няма да ни спасят,докато има хора с крива съвест..
Напротив, камерите са решението. Не вярвам крадеца да влиза с качулка или маска в съблекалнята, освен, ако не знае, че може да открадне диамант ;)
11.01.10
17:11
Аз винаги си вземам парите и телефона в мене. Иначе във фитнеса където ходя ако искаш дори си оставяш нещата на протеиновия бар .. там винаги има човек... Има шкафчета със ключ. Но кой ги ползва ...
В моя сак има: колан,фитили,шише за вода,шишенце от витамини за хапчетата,стафиди и кърпа :) Не нося пари или телефон. В случая на Иван - той не е виновен, Оranje е напълно прав.
казано от smacker на 11.01.10, 12:51:
казано от Oranje на 11.01.10, 12:29:
А ако ходиш с колата до залата е ясно, че трябва да носиш шофьорска книжка, талон за ГО, талон на колата...Перфектно! хората са измислили багажник, жабка - пъха си милионите и нотариалните актове на заключенко и си живее живота!, но да си ги носи в торбичката във фитнеса е леко казано.. несериозно
Перфектно е да ти гепят колата в комлект с малкия талон ;)
*застрахователите не плащат или плащат с много големи удръжки.
Мнението беше редактирано от 6th на 11.01.10 17:28.
11.01.10
17:49
Сталкер, nickname-a си от едноименния филм ли го взе ;]
И аз си нося портмонето във фитнеса, но при нас всяко шкафче си има ключлка и си носиш ключа в теб а и има и чекмедженца спецялно за ценни вещи при бара където винаги има човек...
11.01.10
18:14
Момчета, не че нещо, ама според мен дискусията “виновен ли е Иван Шишманов че са го обрали” си е направо за отделна тема.
Даже, мен ако питате, хич не е коректно да я обсъждате. Много е лесно да ви оберат апартамента например и някой да дойде да ви чете морал що не сте си били във вас...
11.01.10
18:22
момчета не разбрахте ли ,че на всякаде важи само 1 закон - законът на джунглата .
smacker ,защо не пишеш в някой тийн форум ...не виждам смисъл да пишеш тук .
11.01.10
19:15
На smacker глупостите едва сега започват. Повечето му мнения са чист спам и много от тях са извън темата, скоро модовете ще го надушат и пак ще трябва да си прави ник.
По законите в милата ни родинка си длъжен винаги и навсякъде да си носиш личната карта. Мой приятел го глобиха защото беше седнал на пейката пред входа си и беше без лична карта нищо, че живее на първия етаж и щеше да я вземе докато куките бяха мигнали.
Съгласно трудовия си договор съм длъжен да си нося всички служебни карти и удостоверения и в определени случаи може да се наложи да ги ползвам (скоро ми се случи ).
Трябва да имам в портмонето си някой лев, трябва да си нося всички дебитни и кредитни карти, както и книжката и синьото талонче, картата ми за Метро понеже често пазаря инцидентно, картата ми за допълнително здравно осигуряване, все неща които присъстват в почити всяко портмоне. Сред личните ми вещи които винаги нося с мен влизат и връзка с ключове 5 служебни и няколко лични.
Нормално е да ги нося тези неща и на фитнес.
Торбичката ми точно беше закачена на една закачалка, в нея бяха тези неща.
Само, че ще трябва да разочаровам smacker и да ви кажа, че нещата ми не изчезнаха в небитието. Просто едно момче в бързината да се измъкне от залата след тренировка, грабнал моята найлонова торбичка закачена на закачалките, вместо неговата закачена на съседна закачалка, метнал я в колата и тръгнал на някъде. За щастие собственика на залата се сети каква може да е ситуацията звънна му и ми я върнаха след половин час.
В крайна сметка хора сме на всеки може да се случи подобно нещо. Както да вземе нечия торбичка така и да му изчезне неговата.
Днеска имах среща с хора от ‘третия’ вид—> контролите :) . В трамвая говорех по телефона с баща ми и не дупчих и изкочиха контролите. Питаха ме дали съм ученичка. Казах НЕ, а те заявиха, че тогава глобата ми е 10 лв. Директно им заявих, че не съм си дупчила билета, защото говоря по телефона и че няма да им плащам глоба, да ми пишат акт!!!!! Оставиха ме на мира :) . Толкова са жалки. Нямам респект към тях!!!!! И те са подкупни, неморални и далавераджии!!!! Никога не бих им дала директно пари!!!! Ама никога!!!!!!!
Мнението беше редактирано от maria на 11.01.10 19:28.
Ти па .... хората комплимент ти направили .... пък ти не ги респектираш (rofl) ... опа тоя форум беше жив зян на тема емотикони - :lol:
Емзо, ти да не си пил нещо 8-/ ?! Много си весел :roll: ?!
Мнението беше редактирано от maria на 11.01.10 19:46.