Домашни упражнения

12.01.10
13:34

Може би  има вече такава тема, но не можах да открия. Аз съм на 18 години и от година тренирам усилено, но реших да прекратя тренировките в зала, защото времето мие  ограничено. Та въпроса ми е възможно ли е и с какви точно упражнения да си запазя сегашното ниво? В момента правя по 3 пъти на ден корем ( доста упражнения) както и лицеви и ходя да се набирам. Достатъчно ли е само това за запазване на сегашното ми положение( дали бицепса ще почне да спада или пък плочките могат да се загубят) ?  Благодаря предварително.

12.01.10
14:05

може - лостове(кофички и набирания) и спринтове - лично съм го пробвал. не се престаравай толкова с корема - плочките ще се загубят ако объркаш храненето

12.01.10
14:24

Ако правиш набирания(всякакви хватове),бицепса даже ще усетиш как нараства.Аз единствено от набирания успяваш да си докарам мускулна треска на ръцете.
Ако толкова искаш да го тренираш в домашни условия-хоризонтални набирания с подхват.

12.01.10
16:34

Не че нещо, но в поста си пишеш, че правиш по 3 пъти на ден корем.Това означава, че ако правиш по минимум 3 серии с почивка от 1-2 мин. означава, че отделяш по 30 мин на трениворка x 3 пъти на ден прави час и половина. Това време ти стига съвсем спокойно за една тренировка. Това извън темата.
ФРАНКО 1 ти препоръчва лостове, но ако нямаш време за зала едва ли ще имаш време за лостове.Можеш да наредиш два стола и така да правиш кофички.Вероятно ще са ти леки и може да слагаш някаква тежест (аз използвам тълковните речници на майка ми - 3 са ми перфекгтни :) ).Лицеви упори обезателно.И не тренирай корема по 3 пъти на ден.Веднъж е достатъчно.Като всеки мускул и той трябва да почива.Може да го тренираш 3 дена и 1 почивка.

12.01.10
17:42

След една година в залата и не знаеш какво е добре за теб, учудващо. Без да се обиждаш, разбира се! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1