Дневникът на Рени

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.01.10
18:10

Е как ще е много, аз не виждам големи количества. Относно плодовете, аз лично съм ги ограничила, не съм яла с месеци, тук там някое парченце ябълка, всичко съм описвала в дневника. Явно съм се вманиачила прекалено много, за да съм ги ограничила до минимум. Ти не го прави, може да си оставиш един плод преди обяд като междинна закуска, а и защо не след обяд пак за междинка, но в комбинация с ядки или мляко например. Вечер май няма нужда от тях, по добре нещо белтъчно да хапваш. Прекалено сме стриктни мисля.. ?!?

ET

13.01.10
18:15

казано от irenaiv на 13.01.10, 18:04:

Абе сега стоя....гледам си менюто....гледам и на другите....и виждам,че аз ям най-много,баси.
Искрено се нуждая от съвет дали така е добре храната....дали да не намаля плодовете се чудя сега  :roll:  а са ми така вкусни...

хаха определено не ядеш най-много..сметни си калориите,за да се убедиш,че храната ти е нормална като количество ,а за плодовете и тяхната консумация ,още не съм открила отговора дори и за себе си : )))

Днеска отделно от мръвките съм изял 800гр овес. Кои дневници си гледала ? :P Храната ти става все по-добра !

Мнението беше редактирано от Владимир на 13.01.10 19:39.

IR

14.01.10
08:21

Туку що установих,че съм си забравила храната вкъщи!Досега това не ми се беше случвало.Сега трябва да си купувам нещо от магазина...ама там има само боклуци.А си бях направила 6 яйца на омлет с 100-ина гр.сиренце...имах и домати,киви.Старателно прибрани в кутии,торбичка..и сега торбичката е на масата в нас  :shut:  Ееееее......много ме е яд..

IR

14.01.10
10:32

E…не беше чак толкова страшно.Отидох в магазинчето и си взех една пържола/100гр./,малко сирене,2 домата.Разделих ги на две и това ще ми е за днес обяда и следобедното хранене :-)

Та менюто ми днес изглежда така:
Закуската 07.00ч. -1 портокал;
Обяд 12.00ч. - 50гр.пилешка пържола на скара,30гр. сирене,1 домат,Кола Лайт;
Следобяд 15.30ч.- 50гр.пилешка пържола на скара,30гр. сирене,1 домат;
Вечеря 19.30ч. - 150гр.свински котлет,салата маруля;
Ако огладнея по-късно - ще хапна киви,или мандарина

Мнението беше редактирано от irenaiv на 14.01.10 12:04.

Не се мери с останалите - всеки е различен, с различно ежедневие, различни тренировки, метаболизъм, килограми и куп други неща, съответно  различна е и нуждата от калории.
И все пак успокой се с моето хранене
не хапваш много, даже вчера пържолата от 100г е трябвало да бъде за едно хранене :)

IR

14.01.10
12:00

Хех..Вероника...мерси.Права си наистина!
Но сега храната ми се струва твърде много....корема мие постоянно надут...и поорязах плодовете.Реших да хапвам за закуска,евентуално за следобедна закуска или ако много пригладнея вечер.И то вечер не толкова че пригладнявам,колкото ми се дояжда точно някакъв плод....с други думи от чиста лакомия.Дано не е много кофти така...знам,че точно вечер не е много хубаво плодове да се ядат.
Ехххх...колко е по-лесно да спазваш някакъв режим-знаеш си какво да ядеш и точка.А така става някакво лутане...какво да ядеш,по кое време,по колко....дано да съм на верен път!

Тренировките засега са в застой,че нещо с финансите я закъсахме покрай колата,а картата изтече...Тези дни дано да започна пак  :roll:

Мнението беше редактирано от irenaiv на 14.01.10 12:01.

14.01.10
18:15

казано от irenaiv на 14.01.10, 12:00:

Хех..Вероника...мерси.Права си наистина!
Но сега храната ми се струва твърде много....корема мие постоянно надут...и поорязах плодовете.Реших да хапвам за закуска,евентуално за следобедна закуска или ако много пригладнея вечер.И то вечер не толкова че пригладнявам,колкото ми се дояжда точно някакъв плод....с други думи от чиста лакомия.Дано не е много кофти така...знам,че точно вечер не е много хубаво плодове да се ядат.
Ехххх...колко е по-лесно да спазваш някакъв режим-знаеш си какво да ядеш и точка.А така става някакво лутане...какво да ядеш,по кое време,по колко....дано да съм на верен път!

Тренировките засега са в застой,че нещо с финансите я закъсахме покрай колата,а картата изтече...Тези дни дано да започна пак  :roll:

Щом по-дълъг период не си хапвала плодове и другите продукти, които изброяваш, може би сега стомаха ти се бунтува, защото е отвикнал и за това вероятно се чувстваш подута, но постепенно би трябвало да привикнеш отново.

IR

15.01.10
08:50

Здравейте!  /46.2/
Охххх....уж щях да поорязвам плодовете....ама сега като ги хапвам така ми се ядааааттт....та вчера 2 часа след подобаващата вечеря от към 150гр.св.котлет и салата домати изядох сигурно кило и половина плодове/без корите/..... то не бяха кивита,портокали,мандарини...страааашно вкусно....

С_Л,стомаха ми се бунтува не,амииии...4 пъти ставах през нощта до тоалетна,че с тия цитруси имах чувството,ч`е ще гръмна...отделно аз пия по 3 литра вода дневно.А сутринта не мога да тръгна за работа от разстройство  :lol: Поне май си нормализирах ВЦ-то,че с протеините беше станало на 5-6-7 дена.

Хубавото е,че днес подновявам тренировките...не може повече без.
Сега се чудя,щом не целя вече сваляне,дали да не правя упражненията за долна част по 10бр. в серия...или 20 да ги оставя  :roll:

Храната днес ще бъде:
08.00ч. - 2 мандарини;
09.00ч. - 40гр.Протеин изолат;
12.00ч. - 3 яйца бъркани с 40гр.сирене,1 домат,50гр. котлет;
14.00ч. - 2 мандарини,1 киви;
15.30ч. - 3 яйца бъркани с 40гр.сирене,1 домат;

За по-късно ще дописвам..

Мнението беше редактирано от irenaiv на 15.01.10 09:32.

IR

15.01.10
10:42

Искам да попитам някои нещица...много ще бъда благодарна на съветите вицел-да запазя максимално %мазнини в момента,стягане и оформяне.

- дали да продължа да тренирам в суперсерии;
- дали да правя пак 20повторения за краката/глутеус,или 10 ...целта е да се стегнат;
- дали да продължа както правех досега - пиех Аминокиселини след тренировката и час след това-Протеин изолат ,или мога вече
  да добавя плод веднага след тренировката/гледам,че доста хора го правят/....или протеинова вафла ще е по-добре....или
  нищо е най-добре;
- дали може наистина да се качат мазнини от плодове,ядени в неограничено количество/без да смесват с друга храна-час и
  половина поне м/у другите хранения и плодовете/,както четох в една тема тук из форума.Останалата храна я има в менютата
  ми по-горе-яйца,месо,зеленчук,сирене,зехтин на салатите;

15.01.10
13:05

казано от irenaiv на 15.01.10, 10:42:

Искам да попитам някои нещица...много ще бъда благодарна на съветите вицел-да запазя максимално %мазнини в момента,стягане и оформяне.

- дали да правя пак 20повторения за краката/глутеус,или 10 ...целта е да се стегнат;
- дали да продължа както правех досега - пиех Аминокиселини след тренировката и час след това-Протеин изолат ,или мога вече
  да добавя плод веднага след тренировката/гледам,че доста хора го правят/....или протеинова вафла ще е по-добре....или
  нищо е най-добре;
- дали може наистина да се качат мазнини от плодове,ядени в неограничено количество/без да смесват с друга храна-час и
  половина поне м/у другите хранения и плодовете/,както четох в една тема тук из форума.Останалата храна я има в менютата

Ще получиш различни мнения. Никой не може да ти даде конкретен отговор на повечето въпроси. Експериментирай.
Мазнини може да качиш от всичко, което ядеш в неограничено количеств, вкл.и от зеленчуци. Не трябва да има крайности. Ако в един ден преядеш с плодове, ги намали на следващия и така, търси си твоята златна среда.
Мани го тоя протеин, изолат, аминокиселини, и всякви други такива. За какво са ти, не си билдър, нито ще покриваш нормативи. Вместо тях яж ....храна

15.01.10
18:11

казано от irenaiv на 15.01.10, 10:42:

нищо е най-добре;

Аз също смятам, че е най-удачно да се експериментира, тъй като както забелязваш при всеки различните подходи с хранителните режими и тренировки се отразява по различен начин, за пример Дивичка е установила, че на нея силовите не и се отразят добре. Така, че наблюдавай се и мисля, че сама ще установиш кое е най-доброто за теб.

IR

15.01.10
19:21

Здравейтеееее!Супер ми е готино днес някакво....не знма на какво се дължи  :coolsmile:
Взех си карта и бях на тренировка след работа.

Дива,С_Л,мерси момичета за съветите!

Да напиша отчета днес....

Храната днес:

08.00ч. - 2 мандарини;
17.30ч. - тренировка.19.00ч. 3 аминокиселини.20.00ч.-40гр.Протеин изолат
21.30ч. -120гр.пил.филета със зелена салата;

Тренировката:

Вдигане на дъмбели от лег-3 х 10 - 6кг./ръка;
Вдигане на дъмбели от полулег-3 х 10 - 4кг/ръка;

Флайс - 3 х 10 - 3кг./ръка;
Пек-дек - 3 х 10 - 10кг;

Сгъване с дъмбели за бицепс - 3 х 10 - 6кг./ръка;
Разгъване за трицепс с дъмбели - 3 х 10 - 3кг.

Сгъване за бицепс на скрипец /с дръжка/ - 3 х 10/ръка/ - 2.5кг.
Разгъване за трицепс на скрипец /с дръжка/ - 3 х 10/ръка/ - 2.5кг

Разтваряне встрани с гири от  наколен стоеж за рамене - 3 х 10 - 3кг./ръка;
Разтваряне с гири напред - 3 х 10 - 2кг./ръка;
Прасец/на лег преса/ - 3 х 15 -30кг.;

30мин.интервално кардио

Мнението беше редактирано от irenaiv на 16.01.10 20:31.

15.01.10
19:32

казано от irenaiv на 15.01.10, 19:21:

08.00ч. - 2 мандарини;
17.30ч. - тренировка.19.00ч. 3 аминокиселини.20.00ч.-40гр.Протеин изолат
21.30ч. -120гр.пил.филета със зелена салата;
23.00ч. - вероятно ще изям 1-2 ябълки,или някакъв друг плод;

Добре е храната ти, харесва ми определено, доста по голямо разнообразие има от пилешки филета и 1/2 краставица, така че ти сама казваш, че и тонуса ти е по-висок. Вече за плодовете не мога да взема отношение, но си мисля, че поне в 23ч може да е нещо белтъчно, вмсто плод, аз продължавам да си настоявам за това, малко досаждам сигурно.. :) :P

IR

16.01.10
20:31

S_L,това което каза а плодовете ми въдейства.....бях се наканила на някой и друг плод и в крайна сметка не ядох  :lol:
Хубаво беше вчера храната....и днес добре започнах деня и всичко се омота,щото ходих на кафе с майката на един съученик на щерката....а хлапетата бяха на кино.Ама как да е де.

И така днес:

Храната: ужасна...дано не се получават други такива дни.
08.30ч. - 200гр. кисело мляко,2 мандарини...ммммм...супер вкусно беше това.
18.30ч. - 30гр.Протеин;
19.30-Тренировка.21.00ч.3бр.Аминокиселини,22ч.- 35гр.Протеин;
23.00ч. - 150 - 200гр.печено пиле/с кожада/,доматена салата;

Тренировката:
Отвеждане на крака назад на долен скрипец -3 х 15/крак - 5кг.
Екстензии за задна част на краката - 3 х 20 - 20кг.

Отвеждане на крака настрани на долен скрипец -3 х 15/крак -2.5кг.
Бедрено сгъване - 3 х 15 - 27кг.

Дърпане на скрипец към гърди - 3 х 10 - 20кг;
Дърпане на дъмбели от водоравен наклон - 3 х 10 - 3 х 10 - 4кг;

Чукчета - 3 х 10 - 12кг;
Гребане от седеж - 3 х 10 - 10кг;

Сгъване за корем на машина - 2 х 20 - 20кг;
Вдигане на крака от лег - 2 х 20;
Странично извиване от стоеж - 2 х 20/страна - 8кг дъмбели/ръка;

25мин.интервално пътека : 2 мин.загрявка;интервали през 1 минута..скорост 5.7 / 10.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 16.01.10 20:34.

Трябвало е да пиеш протеина заедно с АК. Едно, че 3бр са много малко, а и 1час след трен е много при положение, че нямаш бърз въглехидрат, всъщност нямаш нищо ;)

To хубаво протеин и АК, ама каква е файдата от тях след като отиват за изхабена енергия, а не за възстановяване на мускулите.

IR

17.01.10
06:23

Aми да....каних се да ям барче,или плод с Аминокиселините....ама ги забравих...Пък аминокиселините се пият според килограмите и съдържанието на Аминокиселината...та като гледах-за мъж препоръчват 5-6…..значи за мен 3 са достатъчни  http://weider-bulgaria.com/products/6/64

Мнението беше редактирано от irenaiv на 17.01.10 06:41.

Реалната доза за мъж е над 10 таблетки.

Протеините се ядат, не се пият. В твоя случай мисля че е чиста загуба на пари и време.

17.01.10
07:09

казано от Венцеслава Атилова на 17.01.10, 07:06:

Протеините се ядат, не се пият. В твоя случай мисля че е чиста загуба на пари и време.

И аз това и казвам, ама не слуша...

IR

17.01.10
07:32

:roll:  Еми така се случи просто вчера.....все пак храната тези дни определено е по-добре.А относно Аминокиселините и Протеините,определено смятам,че имат ефект.Товаря се добре на тренировките и много рядко имам мускулна треска след това.....остава само приятно напрежение на другия ден.Определено действат добре на възстановяването.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 17.01.10 07:39.

IR

17.01.10
07:34

Менюто ми за днес ще е :
09.00ч. - 200гр.кисело мляко Елена2%,1 портокал;
13.30ч. - 150гр.пил.филета,домат,50гр.сирене;
16.00ч. - 400гр.кисело мляко Елена 2%,2мандарини,2 кивиta;
19.00ч. - 100гр.пилешки филета,домат;
21.00ч. -половин ябълка,2 кивита,2 мандарини,1 портокал....свинска работа...

Айде,отивам да правя палачинки от трици за домашните.Гледам и тяхната храна да е хубава....ненавиждам вече олио,пържено,панирано,брашно...Откак пазя хран.режим дъщерята започна да яде мнооооого по-малко шоколади и пр.Хляба отдавна е сменен с ръжен,или пълнозърнест от бял,багети и пр. прелести.За Нова година събра 4 шоколада.Още е на първия/досега да беше ги омела отдавна/.Ако и се прияде сладко си чупи 1 редче и толкова.Газирано пие също много по-рядко и то по 1 чаша......а преди се наливахме наравно чаша след чаша...Само затова си струва да не започна пак да се ям “лошите”храни  :)

Мнението беше редактирано от irenaiv на 18.01.10 10:07.

IR

18.01.10
10:22

Привет!

Днес денят ще мине така:

Храната:

09.00ч. - 200гр. кис.мляко”Елена“2% , 1 портокал;
12.00ч. - 3 бъркани яйца с 30гр.сирене;1 домат;
14.00ч. - 2 мандарини;
15.30ч. - 2 бъркани яйца с 30гр.сирене,1 домат;
17.00ч. - 2 кивита,200гр.кис.мляко;
    18.30ч. - Тренировка/след нея - 20.00ч.-1 ябълка + 3 аминокиселини/;20.30ч.-протеин;
21.30ч. - 150гр.св.котлет,зелена салата;

Довечера ще дoписвам тренировката  :-)

Мнението беше редактирано от irenaiv на 18.01.10 13:12.

18.01.10
11:12

казано от irenaiv на 18.01.10, 10:22:

Привет!

Днес денят ще мине така:

Храната:

09.00ч. - 200гр. кис.мляко”Елена“2% , 1 портокал;
12.00ч. - 3 бъркани яйца с 30гр.сирене;1 домат;
14.00ч. - 2 мандарини;
15.30ч. - 2 бъркани чйца с 30гр.сирене,1 домат;
17.00ч. - 2 кивита,200гр.кис.мляко;
    18.30ч. - Тренировка/след нея - 20.00ч.-1 ябълка + 3 аминокиселини/;20.30ч.-протеин;
21.30ч. - 150гр.св.котлет,зелена салата;

Довечера ще дипосвам тренировката  :-)

доста е добре...И на теб ти е по-добре сигурно, ама много планираш. Релакс...

IR

18.01.10
11:54

Хех....мнооого се радвам,че най-после храната беше одобрена  :)
А за това,че планирам....то при мен няма как иначе,нали съм на работа и си нося всичко от къщи.А вечерята - по същия начин-месото е готово извадено-само се прибирам и го мятам във фурната.
Тези дни се чувствам наистина добре.Тренировките минават с голяма лекота...абе друго си е с повечко хапване  :cheese:  само се моля да не кача повече от 2-3 кг.  :blank:

Мнението беше редактирано от irenaiv на 18.01.10 13:13.

18.01.10
18:34

казано от irenaiv на 18.01.10, 11:54:

А за това,че планирам....то при мен няма как иначе,нали съм на работа и си нося всичко от къщи.А вечерята - по същия начин-месото е готово извадено-само се прибирам и го мятам във фурната.
Тези дни се чувствам наистина добре.Тренировките минават с голяма лекота...абе друго си е с повечко хапване  :cheese:  само се моля да не кача повече от 2-3 кг.  :blank:

Няма дя качиш, споко...Въпреки че плюс тях ще изглеждаш в пъти по-добре.

18.01.10
18:39

казано от diva 97 на 18.01.10, 18:34:

казано от irenaiv на 18.01.10, 11:54:

Няма дя качиш, споко...Въпреки че плюс тях ще изглеждаш в пъти по-добре.

х2, на мен също ми харесва храната ти, продължавай в същия дух, без да имаш въобще някакви страхове от напълняване. А и ти си стигнала до 45кг - това е малко Рени, предвид мерките ти и % мазнини! Ще ти се караме... :P

И като качиш, какво ? Ако тези два-три килограма са активно тегло, разпределени пропорционално по тялото, ще си супер мацка ;)

IR

18.01.10
19:40

Eeee,радвам се,че одобрявате храната.Благодаря на всички ви за подкрепата  :)  Притеснява ме да не кача мазнини....а и дрехите да не ми станат пак тесни,че сега имат много малко “мегдан”.До 2-3 килограма няма се усети-ще ги изпъна по-скоро,ама повече....Храненето мина точно както съм  описала по-горе.
Тренировката днес - гърди,ръце,рамо и прасец + 25 мин.интервално кардио.В момента допичам котлетите и така....Определено имам много повече енергия,откак хапвам сиренце,цели яйца,плодове и кисело мляко.И менюто ми стана супер разнообразно и мноооого по-вкусно.
Живота е хубав....всичко всякаш доби повече цвят....може би намерих баланса??

Мнението беше редактирано от irenaiv на 19.01.10 14:36.

казано от irenaiv на 18.01.10, 19:40:

Eeee,радвам се,че одобрявате храната.Благодаря на всички ви за подкрепата  :)  Притеснява ме да не кача мазнини....а и дрехите да не ми станат пак тесни,че сега имат много малко “мегдан”.До 2-3 килограма няма се усети-ще ги изпъна по-скоро,ама повече....Храненето мина точно както съм  описала по-горе.Тренировката също.Правих днес гърди,ръце,рамо и прасец + 25 мин.интервално кардио.В момента допичам котлетите и така....Определено имам много повече енергия,откак хапвам сиренце,цели яйца,плодове и кисело мляко.И менюто ми стана супер разнообразно и мноооого по-вкусно.
Живота е хубав....всичко всякаш доби повече цвят....може би намерих баланса??

рано ти е. Задръж така 5-6 месеца, година и тогава можеш да кажеш със сигурност

IR

19.01.10
07:31

Хех,Венци...как бързо ме свали на земята  :lol:

Храната днес ще бъде:

08.30ч. - 200гр.кисело мляко Елена2%,1 грейпфрут;
11.00ч. - 2 мандарини;
12.30ч. - 2 бъркани яйца с 30гр.сирене,домат,краставица,100гр.котлет;
14.30ч. - 1 портокал,2 кивита;
16.30ч. - 2 бъркани яйца с 30гр.сирене,домат,краставица,100гр.котлет;
21.30ч. - 200гр.вратна пържола,шопска салата,2 курабийки от овесени трици и овесени ядки/супер вкусни....специални благодарности на Барби!/;
23.00ч. - 5 манадарини;

Мнението беше редактирано от irenaiv на 19.01.10 22:42.

IR

19.01.10
20:59

Здравейте!
Днес след работа ходих на “Хит”,пазарих,заредих яко хладилника -вратни пържоли,кайма,котлети,яйца,мляко,плодове,трици,миди от охладената витрина/мисля да ги правя с доматен сос/.После се прибрах в нас и се развихрих.За домашните правих боб с кисело зеле,палачинки с трици,яйца и прясно мляко,за вечеря-вратни пържоли със шопска салата,11бр. от невероятните курабийки на Барби,за утре си забърках 6 яйца със 100-ина грама сирене.
Яко взех да хапвам май...сериозна взе да става работата...  :lol:

IR

20.01.10
04:44

/47.2/
Добро утро!
Пфффф....не знам колко е добро всъщност с този студ и сняг отвън.Чета/гледам прогнозите и днес ако е такова,то другите дни го дават още по-зверски да застудява  :-/

Храната днес:

07.00ч. - 3 курабийки овес + 200гр. кис.мляко Елена 2%;
09.00ч. - 1 грейпфрут;
11.30ч. - 3 яйца,40гр. сирене,домат;
13.30ч. - 1 портокал,1 ябълка;
16.00ч. -  3 яйца,40гр. сирене,домат;
19.00ч. - пил.филета,салата;
21.00ч. - плод,или нещо друго....може пак от овесените курабийки на Барби  %-P

Мнението беше редактирано от irenaiv на 20.01.10 08:17.

21.01.10
13:35

Исках да те питам и ти ли с подсладител ги правиш или слагаш захар,че  и аз искам да ги направя,но нямам такъв подсладител и се чудя.

IR

21.01.10
20:27

Анжела,да с подсладител.Щом нямаш,може да сложиш малко мед  :-P

22.01.10
04:06

казано от irenaiv на 21.01.10, 20:27:

Анжела,да с подсладител.Щом нямаш,може да сложиш малко мед  :-P

С меда ‘смесите’ стават малко по-рядки, така че може да се наложи да сложиш повечко овесени ядки да компенсират...

П.П. И аз пробвах курабийките. Бързи са и са много хубави, но определено ореховките, които си правя напоследък са ми фаворит, особено с кисело млекце :)

IR

22.01.10
07:46

Limka,търсих рецепта в дневника ти,но не намерих...Имаш ли я написана някъде?

Оффф,аз тези дни нещо не съм в кондиция.Коремът ми е огрооомен.Все едно съм глътнала балон.И ме боли.Много е гадно  :sick:  Не знам защо така се получава.Мислих,мислих и колкото и да не ми се иска стигнах до извода,че е от въглехидратите - или от плодовете,или от триците с киселото мляко,че прекалих нещо тези дни с тях.Извода-трябва да ги спра,за да не съм така.Днес съм решила да ям само протеин/месо,яйца/ и зеленчук,за да разбера дали проблема е от там.
Тези дни свършвам доста късно работа-прибирам се към 9 и тренировките останаха на заден план за съжаление.Днес пак ще съм така.Надявам се да компенсирам в събота и неделя.Освен това ми е много студено.Мразя да ми е студено.

И така...намрънках се.

Сега храната за днес:
08.30 - протеинов шейк;
12.00 - 2 варени яйца,половин краставица;
16.00 - 2 варени яйца,половин краставица;
21.00 - пил филета,зелена салата;

Ми това е.Ако нещо се промени в храната ще дописвам.Така ми се яде някакъв плод,ама пустия корем така ме дразни,че ще си затворя лакомата уста.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 22.01.10 07:48.

22.01.10
07:51

Аз мисля, че това с коремът ти е нормално като се има предвид как се хранеше преди...на организма ти му трябва време, за да привикне с новият ти начин на хранене, така че му го дай това време, а не бързай да спираш да ядеш каквото и да било :)

22.01.10
07:51

казано от irenaiv на 22.01.10, 07:46:

Оффф,аз тези дни нещо не съм в кондиция.Коремът ми е огрооомен.Все едно съм глътнала балон.И ме боли.Много е гадно  :sick:  Не знам защо така се получава.Мислих,мислих и колкото и да не ми се иска стигнах до извода,че е от въглехидратите - или от плодовете,или от триците с киселото мляко,че прекалих нещо тези дни с тях.Извода-трябва да ги спра,за да не съм така.Днес съм решила да ям само протеин/месо,яйца/ и зеленчук,за да разбера дали проблема е от там.
Тези дни свършвам доста късно работа-прибирам се към 9 и тренировките останаха на заден план за съжаление.Днес пак ще съм така.Надявам се да компенсирам в събота и неделя.Освен това ми е много студено.Мразя да ми е студено.

Рени, напълно нормално е, когато не си консумирала един тип храна дълго време, стомахът и червата ти да изпитват известно затруднение да обработват тази храна... Просто...си дай малко време...за 2-3 седмици всичко ще се нормализира ( в т.ч. и подуване и подпухването от въглехдирати).

П.П. може би уикенда ще направя доза ореховки и ще постна рецепта. Понеже използвам мед, а оригиналната рецепта е със захар (медът разводнява сместа малко), още не съм нацелила съвсем дозите на продуктите....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1