Бицепс дължина

06.03.05
01:45

Е като ти е къс бицепса на базовите упражнения ли да се набляга или на изолиращите. И въобще възможно ли е визуално поне да се премахне това или като си е заловен високо мускола нема оправия.

06.03.05
01:50

Предполагам, че си ти е нормален бицепса, просто трябва да направиш голяма ръчичка и тогава ще видиш разликата:) Сега познай с кои упражнения става това:)

SH

06.03.05
10:00

Преди всичко ще ти е по-лесно да натрупаш маса понеже бицепса ти е къс, но ако искаш да го удалжиш може да пробваш да правиш стречинг.Това найстина удължава мускула.Прави 3 серии стречинг преди тренировка и 3 серии след тренировка.Може и да помогне. :roll:

06.03.05
10:15

Стречинга винаги помага.
Но базовите упражнения ще са ти по полезни.
Но ако наистина имаш такъв сериозен генетичен проблем/което е малко вероятно, по скоро си въобразяваш/ трябва да се запишеш и на друг спорт, примерно плуването прави дълги и качествени мускули. После може да ги “набиеш” с фитнес. Ама по добре си работи базови за маса на ръце пък резултата ще си дойде.

06.03.05
10:54

абе хора как ще си удължи мускула момчето аиде стига сте го баламосвали никои неможе да си промени залавното място  и  формата на мускула можем само да  промняме големината му!

06.03.05
11:30

Ми аз досега почти не съм правил бицепс - не искам да трупам маса понеже ми е по- добре от другите мускулни групи. Не е някакъв сериозен проблем, а просто не ми харесва и то не се и забелязва много от чисто естетическа гледна точка питам. А как се казваше този мускул, които разделя трицепса и бицепса и с какви упражнения се тренира. Понеже си мисла, че ако натрупам на него хептен нема си личи. И през пубертетета променя ли се дължината на мускулите?

06.03.05
22:39

[quote author=“Go6ko”]Ми аз досега почти не съм правил бицепс - не искам да трупам маса понеже ми е по- добре от другите мускулни групи. Не е някакъв сериозен проблем, а просто не ми харесва и то не се и забелязва много от чисто естетическа гледна точка питам. А как се казваше този мускул, които разделя трицепса и бицепса и с какви упражнения се тренира. Понеже си мисла, че ако натрупам на него хептен нема си личи. И през пубертетета променя ли се дължината на мускулите?

Я прочети тука малко http://www.bb-team.org/training/000547.php

06.03.05
23:08

Аз заради тази статия я написах темата понеже пише, че за долна част на бицепса са изолиращите упражнения, пък аз ги чувствам на върха на бицепса ако мога така да се изразя.

06.03.05
23:09

[quote author=“Go6ko”]Е като ти е къс бицепса на базовите упражнения ли да се набляга или на изолиращите. И въобще възможно ли е визуално поне да се премахне това или като си е заловен високо мускола нема оправия.

Скотово сгъване и редуване на дъмбели с двете ръце  :wink:

07.03.05
18:17

Аз пък чесно казано не съм съгласен с тази статия!Не знам от къде е взета и от къде на къде бицепса ще го разделяме на 3 части-горна,средна и долна?Бицепса се състои от 2 глави-дълга(външна) и къса(вътрешна).Както се казва в статията “акцент в някоя от главите може да се получи,но е минимален”.По надолу пък се говори за разделение на горна,долна и средна част.Е,няма ли сега някакво противоречие?!
Това,че когато правим скотово и чувстваме “напомпена” долната му част,не означава,че в горната акцента е бил по-малък.Това е така защото брахиалиса е “напомпан” и той избутва късата глава на бицепса.
Аналогични са и другите упр.,но сега нямам много време да ги обясня.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1