Какви мъже харесват жените ?

Прескочи до:

01.02.10
12:42

Аз съм представителната извадка, ха-ха, другите омъжени жени не влизат (или поне не пишат) в тая час на форума :) .

01.02.10
12:47

казано от Oranje на 01.02.10, 12:40:

казано от Мария Никифорова на 01.02.10, 12:38:

Е, Оранйе, какви са резултатите ми?? Ще разтълкуваш ли....  8-/

Ако се съберат достатъчно отговорили ще обработя данните, а изводите...ще си останат за вас ;)
Може да пусна и ‘мъжки’ вариант на анкетата, да видим пък ние що за звяр сме си вкарали в къщата :lol:

Доброволствам :)

а за неомъжениете, но обвързаните ще има ли въпроси :)

01.02.10
12:50

Брой го същото, то брака си е формалност ;)

01.02.10
13:02

казано от Петко К на 01.02.10, 12:50:

Брой го същото, то брака си е формалност ;)

Само този който не го е сключил може да говори така ;)
п.п. След брака, всичко се дели !

01.02.10
13:04

Точно :) .
Бракът си е окова (за добро или лошо), ха-ха  ;) .
Определено не е все едно!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 01.02.10 13:05.

АН

01.02.10
13:18

казано от Tyrant на 01.02.10, 11:48:

От опит ако трябва да говоря...
Висок (185-190см)
Масивен - леко орефлен
Задължително с много малък стегнат корем (ако треа да снимам моя) :D
Гледат “в главата ти два бръмбара да НЕ играят четворка белот”
И най важното нещо след портфейла е колко голям е патока ДЪДЛИ и колко добре плува в бързи води.

Искрено ме развесели, приятел. ;)

казано от Oranje на 01.02.10, 12:40:

Ако се съберат достатъчно отговорили ще обработя данните, а изводите...ще си останат за вас ;)
Може да пусна и ‘мъжки’ вариант на анкетата, да видим пък ние що за звяр сме си вкарали в къщата :lol:

Наистина пусни, добра идея е ;)

Ми аз сън го сключил и го считам за формалност.
Важното е как сте се възпитали с другия и какви отношениоя имате, бракът е един глупав подпис.
И не мисля че ако тръгнем да се разделяме това да си делим общите вещи, които хич не са малко, ще е проблема.

Бракът е проблем на тея, на които и съжителството им е проблем, нямат достатъчно търпение, не правят достатъчно компромиси или постоянно искат от другия.... там наистина бракът не е формалност и номерата не минават.
Ако па имушеството ви е чак такъв зор, вече има предбрачни договори.

Оранжев. Супер подвеждащо и пренебрежително изказване за жените бате.
Ок, знайш кво... Земи си ти тогава една дебела и грозна, с мустаци, с пъпки, ама с добро сърце. И да може да готви.
Това е единственият отговор който мога да ти дам.
Едва ли се напъваш за физика и визия, щото твойто себелюбие и егоизъм са много под нормата...

Тая анкета...
Съвременното общество е така организирано, че жената е по - консервативна .Респективно по - често работи на заплата тя, по - предприемчив е мъжът. Нормално.
Нормално жената има, дори подсъзнателно, очакването за някакво състояние. Както женската птичка в природата чака мъжкия като я ухжва да донесе червейче или пък мъжкият лъв убива зебра за женската, тъй е и при хората. Очаква се той да може да се грижи за някакво потомство. Да има все пак нещо, освен идеали.
Оттам нататък. Ти сигурен ли си че една жена ще избере пред този който я кара да се чувства желана, щастлива и весела, тоя с 50% по - голям доход, макар че й на първият доходът стига?
Не мисля... Ако ти го мислиш, на кофти жени си попадал. Има наистина и болестни състояния, дето всек иден искат подаръци и материални придобивки. Ама и алчни мъже има и те не са пример за всички останали.
Много ... елементаризиращ нещата. Идеално ли е тялото на мъжа до нея и чий е апартамента...
А мъжа е идеалист. ТОй хич не се интересува от визията например!

Къв би бил мъжкият вариант на таа анкета? Ако имате 5 милиона и S600, бихте ли се пробвали на всяка дългокрака?

Единственото ситински лошо качество, в което е възпитана жената и което никога няма да приема е това да иска.
Постоянно да иска. Искам да се чувствам едикак си, искам едикакво си.
И рядко да се замисля другият какво иска или какво му дава.
Това е почти всеобщо качество което май малк опроизхожда от натрапването за слабия пол и за активния мъж във възпитанието.
Това е, което дразни. Иначе ако купуваш жените с пари... Лошо брат.
И успех. Ама много пари ше ти трябват.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 01.02.10 13:32.

@D3BEP: Рядко ме разбират, но чак пък на 180 градуса да си ме разбрал...
Моето мнение за жените се покрива с това на Ремарк: Жените или трябва да ги боготвориш, или нищо. Е, не съм гей, остава ми първото.
А, ожених се - от трите сестри взех тази без хотел, другите две имат. От няколкото от София с поне един апартамент взех тази, която не е от София. :)
Моята жена се оплаква, че не може да ми готви често, щото ям едно и също. Но пък е с добро сърце, поне тук съм те послушал ;)
Анкетата...ако беше форум за любители на Ситроен, то щеше да има въпрос за тази марка. Поне един въпрос. Ако беше поетичен форум, щеше да има въпроси за поезия и т.н. Във форума за здравословно хранене и извайване на тяло е нормално въпросите да са за това.

01.02.10
13:48

уХууу докато прочета поста на D3BEPA - сложих очила

Усещам че Мимето Никифорова се закача с мен (или просто така ми се иска).Улових малко сарказъм в твоите думи но ще ти простя....добър човек съм

Еми може би трябваше да те изчакам ,аккто ти каза “да обобщиш резултатите от анкетата” и тогава да те сгащя. Но лично за мен тя очевадно води на някъде, накъдето е ... по - скоро обидно за жените. На мен така м извучи. Не зна мна девойките ако им харесва. Тя буквално антрапва извод.
И, изводите от твоята анкета май не касаят телосложението? Тя очевидно навежда на мисълта, че жените го правят за пари, а не зарад ифизика. И разсъжденията ти са в тая посока.

Доводите ти всъщност какво показват? Че се вписвате в твоята теория за жените.
Лично според мен пък знаеш ли какво е “богатството”?
Мъжете ,които обичайно са по - богати от жените си и го “забелязват”, са комплексари.
Мда... Това са мъже, които искат да контролират жените си и понеже трудно го постигат умствено или пък с доводи и обсъждане, го правят с пари... Знам много такива случаи.

Да и кажа, аз пък не знам една нормална жена, която в мъжа до себе си първ обогатството да изтъкне. Дори и несъзнателно, като жестове, екскурзийки, начин на живот...

01.02.10
14:41

Абе важното е жените да харесват МЪЖЕ и мъжете да харесват ЖЕНИ, че другите комбинации са противна работа  ;) .

01.02.10
15:26

Толкова са презадоволени в момента жените от мъжко внимание, лесни връзки и секс, че отдавна са минали всякакви граници за нормално отношение към мъжа. Не ги интересува, както Дзвер написа, изобщо как се чувстваш, какво искаш. А искат и изизскват да получат всичко, което пожелаят и то, когато го пожелаят. А мъжете си мълчат и траят, то се едно имаме голям избор. Много по-силни са от нас. А и възможността да ги променим клони към нула като се има предвид, че женското мислене е на принципа “Вярвам в това, което ми отърва и правя това, което ми е лесно”.

01.02.10
16:13

казано от D3BEP на 01.02.10, 13:51:

Еми може би трябваше да те изчакам ,аккто ти каза “да обобщиш резултатите от анкетата” и тогава да те сгащя. Но лично за мен тя очевадно води на някъде, накъдето е ... по - скоро обидно за жените. На мен така м извучи. Не зна мна девойките ако им харесва. Тя буквално антрапва извод.
И, изводите от твоята анкета май не касаят телосложението? Тя очевидно навежда на мисълта, че жените го правят за пари, а не зарад ифизика. И разсъжденията ти са в тая посока.

Здрасти, D3BEP!

Не виждам Орание като груб простак, с обидно отношение кам жените. По-скоро е твърдо стъпил на земята реалист.

А според мен, анкетата води до очевидното - жените са много по-практични от мъжете що се отнася до избора на партньор за постоянна връзка. Да си чул за жена, която се е оженила за мъж защото са му красиви краката?  :lol:  О, да, те въздишат по красавците, флиртуват с тях, но... дали ще ги представят на родителите си, ако единствения им плюс е страхотната физика?

Идеята е, че каквото и тяло да направим, това съвсем няма да е достатъчно за да бъдем предпочетени от жените. И не виждам абсолютно нищо обидно за жените в това. По-скоро биха се обидили, ако им натрапим извода, че големите релефни мускули са определящи за избора им.

П.П. За лъвовете грешиш - ловуват лъвиците, мъжкарите се намесват само в краен случай. Между другото, мъжкарите първи се нахранват, а лъвиците и малките ядат каквото остане. Ролята на мъжките е да са бойци - пазят прайда от други лъвове, хиени и т.н., както и да станат бащи на възможно най-много лъвчета  ;-)

АН

01.02.10
16:25

казано от butthead на 01.02.10, 15:26:

Толкова са презадоволени в момента жените от мъжко внимание, лесни връзки и секс, че отдавна са минали всякакви граници за нормално отношение към мъжа. Не ги интересува, както Дзвер написа, изобщо как се чувстваш, какво искаш. А искат и изизскват да получат всичко, което пожелаят и то, когато го пожелаят. А мъжете си мълчат и траят, то се едно имаме голям избор. Много по-силни са от нас. А и възможността да ги променим клони към нула като се има предвид, че женското мислене е на принципа “Вярвам в това, което ми отърва и правя това, което ми е лесно”.

х1

01.02.10
17:18

Позволих си да добавя и анкета :)

казано от velislavs на 31.01.10, 21:09:

казано от vanillka на 31.01.10, 20:07:

Ще получиш много по-верен отговор, ако поставиш въпроса само като :”Какъв тип мъже харесват жените” :)

И колко ще е верен?
Колкото жени има толкова мнения.., желания, изисквания..и накрая почти винаги се оказва, че не знаят/е какво точно искат...

Може да се направи проучване кой тип мъжка визия е най-популярна.., но мисля, че повечето в този форум са наясно ;)

И ти си прав, но все пак при този избор, най-далече от истината ще е. Пък ако иска да знае мнението на неговите “изгори”- да опише какво търси и жените, които отговарят на условията да му пишат за кой от двата типа биха си дали съцето :D

А, и най- вярно ще е следното : значи тоя дето ми е на сърце( и бтв ми взима акъла толкова време вече... :Х), и коремче да направи, и да оплешивее, и да надебелее-пак ще си го искам.
Едно обаче не искам да си представям: да затъпее (ужас!) или да окльощавее( пак ужас!). Мъжът трябва да е по-силен от жената- и духовно, и физически. При положение, че повечето жени тук, без разните маниачки на тема “дънките от 7ми клас искам да са ми широки”, тренират и не може да се каже, че са слаби фиданки, нормално е по-едри от тях мъже да бъдат харесвани.
Ми не че нещо, ама ми е забавно като някой момчета във фитнеса праявт упражнения с по-малко тежести от мен, пък после дойдат да ми се перчат. Е,дами? Искаме ли го по-нежен и фин от нас?!
По-добре с корем, отколкото по-малък от мен!
Пък и какво му е на корема?! Стига да не скрива всичко по-надолу ;)

О и сега се сетих за мъдростта: “Под голям камък, голяма риба се крие” :))))

01.02.10
18:23

казано от Oranje на 01.02.10, 12:27:

А. Социална част (1 от 3 възможни отговора на всеки въпрос: аз (при мен, моята...), той (при него, неговата...) и общо (еднакво)).
1. Чий доход е по-голям? - моя
2. Чие е жилището? - общо
3. Кой при кой се премести да живее? - аз при него

Б. Фитнес част (отговаря се с да и не).
1. Тялото на мъжът ми от типа, който най-много харесвам ли е? - не
2. Харесва ли ми тялото на мъжа ми? - не
3. Храни ли се здравословно? - хич не
4. Разсмива ли ме често? - не
5. Ако спечеля от тотото 6 милиона и съм мома бих ли се оженила за него? - не

Ъъъъъ....развод? :lol:

Перфектни хора няма. Ако имаше може би светът ни щеше да е по-добър, равномерен и справедлив. За жалост цялото разнообразие идва заради това, че сме различни.

01.02.10
18:42

Аз да кажа също нещо по въпроса... хора има много, всички са различни. Не можеш да слагаш някой под общ знаменател...жените били такива, мъжете онакива... На мен един мъж може д ами е крайно антипатичен и само лоши неща да намирам в него, а за друга същият този може да е най-прекрасният човек на света. Всичко си зависи от гледната точка... както казват за всеки влак си има пътници. Аз, когато бях по-малка(не че сега съм в преклонна възраст ама.. :) ) много обръщах внимание на външния вид и все обяснявах как, ако не е висок поне 2метра изобщо да не ми обясняват какъв хубавец бил... и т.н. ...колко глупаво само... :) И един ден, се запознах наистина с един от най-най-най прекрасните хора, които познавам! Той не  е висок 2метра! Съвсем малко по-висок е от мен...да има уникално тяло, но понеже и той тренира, но честно да си призная, всеки ден когато го видя последното нещо, за което се сещам са плочките му, или широкият му гръб или стегнатия му задник и т.н.... Всеки път, когато го видя-няма такава усмивка като моята... 24 каратова усмивка е нищо в сравнение с моята, както казват, като го видя и сърцето ми се усмихва... изобщо не се интересувам колко пари има и дали би ми купил света... веднъж ми даде един станиол от бонбон, който смачка във формата на сърце и може да сте сигурни, че още си го пазя и дори и Ферари да ми подари, не би означавало толкова, колкото този станиол...не е важна цената на подаръка или големината на подаръка, а самият жест и малките неща са много по-хубави и ценни от това някой да развява някви зелени хартийки и да и да си мисли, че света му е в краката... така че това с материалните неща и парите е супер глупаво и винаги съм се дразнела, когато някой каже, че жените се интересуват от парите... да има такива, но има и много мъже, които не са цвете за мирисане така че...не виждам какво се нищи толкова този въпрос... :)

01.02.10
18:55

А тези, които не ядът бонбони ?  :down: Дай алтернатива :)

01.02.10
18:58

казано от Ines на 01.02.10, 18:42:

Аз да кажа също нещо по въпроса... хора има много, всички са различни. Не можеш да слагаш някой под общ знаменател...жените били такива, мъжете онакива... На мен един мъж може д ами е крайно антипатичен и само лоши неща да намирам в него, а за друга същият този може да е най-прекрасният човек на света. Всичко си зависи от гледната точка... както казват за всеки влак си има пътници. Аз, когато бях по-малка(не че сега съм в преклонна възраст ама.. :) ) много обръщах внимание на външния вид и все обяснявах как, ако не е висок поне 2метра изобщо да не ми обясняват какъв хубавец бил... и т.н. ...колко глупаво само... :) И един ден, се запознах наистина с един от най-най-най прекрасните хора, които познавам! Той не  е висок 2метра! Съвсем малко по-висок е от мен...да има уникално тяло, но понеже и той тренира, но честно да си призная, всеки ден когато го видя последното нещо, за което се сещам са плочките му, или широкият му гръб или стегнатия му задник и т.н.... Всеки път, когато го видя-няма такава усмивка като моята... 24 каратова усмивка е нищо в сравнение с моята, както казват, като го видя и сърцето ми се усмихва... изобщо не се интересувам колко пари има и дали би ми купил света... веднъж ми даде един станиол от бонбон, който смачка във формата на сърце и може да сте сигурни, че още си го пазя и дори и Ферари да ми подари, не би означавало толкова, колкото този станиол...не е важна цената на подаръка или големината на подаръка, а самият жест и малките неща са много по-хубави и ценни от това някой да развява някви зелени хартийки и да и да си мисли, че света му е в краката... така че това с материалните неща и парите е супер глупаво и винаги съм се дразнела, когато някой каже, че жените се интересуват от парите... да има такива, но има и много мъже, които не са цвете за мирисане така че...не виждам какво се нищи толкова този въпрос... :)

разчувствах се...

01.02.10
18:59

казано от Владимир92 на 01.02.10, 18:55:

А тези, които не ядът бонбони ?  :down: Дай алтернатива :)

Хахахахахаххахахахаха :) О варианти колкото искаш :) Ама няма да се смееш ;) Аз имам и шишарчица(ама една супер мъничка) и жълъдчета и какви ли не други неща хахах само камъни съм му казала да не ми подарява, че аз някои неща си ги нося с мен и ако трябва и скала да помъкна ще стане лошо... вярно е че съм яка кака амааааааааааааааа...чак за скала  :)  :) :)

Мнението беше редактирано от Ines на 01.02.10 19:03.

казано от Vic на 01.02.10, 16:13:

Здрасти, D3BEP!

Не виждам Орание като груб простак, с обидно отношение кам жените.

:ohh:
Аз тва ли казах за него? Оранжев, извинявай, брат.

По-скоро е твърдо стъпил на земята реалист.

Свят широк, казват хората, реалисти всякакви... Да видим...

А според мен, анкетата води до очевидното - жените са много по-практични от мъжете що се отнася до избора на партньор за постоянна връзка. Да си чул за жена, която се е оженила за мъж защото са му красиви краката?  :lol:  О, да, те въздишат по красавците, флиртуват с тях, но... дали ще ги представят на родителите си, ако единствения им плюс е страхотната физика?

Какво значи по - практични? Какво по принцип очаква мъжът от жената и жената от мъжа?
Ако го формулираме малко по - свободно... Може да се окаже че жената търси партньор, а мъжът изживяване.
Ако ти и оранжевият не сте били практични при избора на партньорка, що мислите че аз не съм?

Идеята е, че каквото и тяло да направим, това съвсем няма да е достатъчно за да бъдем предпочетени от жените. И не виждам абсолютно нищо обидно за жените в това. По-скоро биха се обидили, ако им натрапим извода, че големите релефни мускули са определящи за избора им.

Виж тука си прав. Ама само наполовина. И ше ти кажа в коя половина. Нежната половина.
Нарича се закон за пределната полезност. Или закон за нарастващите потребности. Всеобщ макроикономическ изакон. Важи и за мъжете. Ко ти дадат мерцедес е класа искаш МЛ. Ко ти дадат МЛ, ГЛ... и така нататъка.
Ти си същия брат. И аз. Дай да се изразя малко по вулгарно, не знам женен ли си, не си ли. Е, представи си: Ама заглеждаш се по нечий задник. Утре го имаш. 5 дена му се радваш, после почва да ти омръзва. Накрая почваш по крака да се заглеждаш или нещо друго, зер на задниците вече си им сърбал попарата.

Извода какъв е:
Ако ще се гледа вулгарно на интимните отношения, определено може да се каже че мъжът е по - вулгарен и далеч по - незаинтересован от връзки, вярности и прочие. За мъжа е нормално да лапва - както ти казваш - по форми, толквоа повърхностно, може да ходи без да го наричат ку*ва, зер задоволява естествени потребности, може да ръси навсякъде и това е нормално, но ако някоя жена се интересува от състоянието на партньора си тва вече е кофти интересчийство.
Ми ше кажа 2 неща:
1. Ако мъжът искаше да се обвърже за цял живот и той би се интересувал от състоянието на партньорката си.
2. Повечето кофти интересчийки са плод на мъжко “творчество”. Нкой ги е купувал с пари и така е вдигал бариерата, за да станат такива. Малко са от мама и тати.
За лъвовете не ми се спори.
Но според мен отношението е неправилно и тука ви го крепи мъжката аудитория... Едва ли и на жените си го казвате в тоя вид.
No offence!
Поздрави!

01.02.10
20:31

казано от С7АЛК3Р на 01.02.10, 18:23:

казано от Oranje на 01.02.10, 12:27:

А. Социална част (1 от 3 възможни отговора на всеки въпрос: аз (при мен, моята...), той (при него, неговата...) и общо (еднакво)).
1. Чий доход е по-голям? - моя
2. Чие е жилището? - общо
3. Кой при кой се премести да живее? - аз при него

Б. Фитнес част (отговаря се с да и не).
1. Тялото на мъжът ми от типа, който най-много харесвам ли е? - не
2. Харесва ли ми тялото на мъжа ми? - не
3. Храни ли се здравословно? - хич не
4. Разсмива ли ме често? - не
5. Ако спечеля от тотото 6 милиона и съм мома бих ли се оженила за него? - не

Ъъъъъ....развод? :lol:

Хе-хе, човекът (мъжът ми де) има добро сърце, прави каквото му кажа и май е единственият, който може да търпи такова чудо като мене  :) . Винаги съм искала мъжът да е МЪЖЪТ в семейството и да имам респект от него, ама при нас не е така. Поне се грижи за детето, простира, мие чинии, винаги оправя вечер преди да си легна леглото и сутрин след като стана... мрънка малко повече от необходимото, амаааа не му обръщам внимание. Така или иначе любовта и страстта се трансформират с времето. Не се оплаквам, ама понякога ми прещраква нещо и като почна да търся романтиката, любовта и себе си.... и става мазало....  :lol:

Мнението беше редактирано от maria на 01.02.10 20:33.

01.02.10
20:41

Търся си жена, която да ми купува 1кг месо на ден(и да го готви естествено), да е хубава,умна(optional),богата, с вила, с яхта, да тренира и да ме търпи ? Ако имате такива приятелки свържете ги с мен  :coolsmile:

01.02.10
20:54

Няма проблем, като намеря такива и остане някой излишна, ще те имам предвид ;)

01.02.10
20:54

казано от Владимир92 на 01.02.10, 20:41:

Търся си жена, която да ми купува 1кг месо на ден(и да го готви естествено), да е хубава,умна(optional),богата, с вила, с яхта, да тренира и да ме търпи ? Ако имате такива приятелки свържете ги с мен  :coolsmile:

E такова нещо нЕма! :lol:

01.02.10
20:56

Успокоих се, все пак имал и положителни качества човека, как го беше подкаарааалаааа..... :)

01.02.10
21:33

казано от Владимир92 на 01.02.10, 20:41:

Пропусна да уточниш, че трябва да гледа крави, прасета, агнета, кокошки на село, за да ти носи истинско месо, яйца, мляко. Да има 10-тина кошера за мед. Да си мели сама житото и всички зеленчуци да са от градината, където копа, всяка вечер секс (освен ако ти не си на кеф) и да няма нищо против да се виждаш и с други..май това е..:)

01.02.10
22:10

Не бих казал ,че е макроикономически закон,а по-точно думата “толеранс”.Това ,че вече всичко е космополитно и повечето гледат материалното,незначи ,че всички зависят от аморалното.Затова сме хора ,защото сме различни.Тези жени ,които търсят парите ,просто са играчки в ръцете на богаташите..и те си ги разиграват.Друг е въпроса ,както мъжете,така и жените ,колкото по-лесно се дават,толкова по-бързо отшумява всичко.Просто всичко е мода и тенденции - някои ги създава,друг ги ползва - жените искат мъже с плочки,мъжете правят плочки ; мъжете искат жени със слабо дупенце,жените се стараят да имат слабо дупенце.Мислите ли,че преди е било така....както всяка мода и тази ще отмине.

HE

02.02.10
07:17

Абе що не видях тука един да каже, че външният вид е нещо преходно?
Днес си с плочки, а утре и това повод ли е да те зарежат?
Ако усетя, че мадамата е с мен поради нещо такова - просто излита с 200.

02.02.10
07:43

казано от D3BEP на 01.02.10, 20:15:

...Какво значи по - практични? Какво по принцип очаква мъжът от жената и жената от мъжа?

... Извода какъв е:
Ако ще се гледа вулгарно на интимните отношения, определено може да се каже че мъжът е по - вулгарен и далеч по - незаинтересован от връзки, вярности и прочие. За мъжа е нормално да лапва - както ти казваш - по форми, толквоа повърхностно, може да ходи без да го наричат ку*ва, зер задоволява естествени потребности, може да ръси навсякъде и това е нормално, но ако някоя жена се интересува от състоянието на партньора си тва вече е кофти интересчийство.

...Но според мен отношението е неправилно и тука ви го крепи мъжката аудитория... Едва ли и на жените си го казвате в тоя вид.
No offence!
Поздрави!

Здрасти, D3BEP!

Явно не съм се изразил достатъчно ясно... Да опитам пак?

Първо - бил съм женен, сега съм разведен. Имам сериозна връзка. Т.е. влизам в графата “патило” и не философствам просто ей така.

Второ - нищо вулгарно не съм се опитал да кажа за жените с израза, че те са “по-практични”. Напротив. Ако разделим условно един човек (мъж или жена) на опаковка (външен вид) и съдържание (душа, характер и т.н.), то жените са тези които повече се интересуват от съдържанието, докато мъжете се впечатляват повече от опаковката. Дотук нищо нередно. Все пак жените са тези които реално избират партньор, колкото и да ни се иска на нас мъжете да е обратното.

Ето това е нещото, което Oranje се опитва да докаже! А именно, че изборът на жените не се определя от външния вид на мъжа. Което не значи автоматично, че те търсят материалното. Всъщност, те нямат нужда да мислят логично, защото при тях тази работа я върши интуицията  ;-P.

А факта, че има “материалистки” и “материалисти”, не слага всички под един знаменател (въпреки, че се сещам за някои забавни анекдоти по темата).

И третото и най-важното за отношението мъж-жена - в полето с рози има една важна за нас - тази която сме обгрижвали. Тя не е кой знае колко по-различна от другите рози, но за нас е специална. Точно заради това, което сме направили за нея (за справка - “Малкият Принц” - Антоан дьо Сент Екзюпери).

Поздрави!

02.02.10
08:03

Ако разделим условно един човек (мъж или жена) на опаковка (външен вид) и съдържание (душа, характер и т.н.), то жените са тези които повече се интересуват от съдържанието, докато мъжете се впечатляват повече от опаковката. Дотук нищо нередно. Все пак жените са тези които реално избират партньор, колкото и да ни се иска на нас мъжете да е обратното.

Ето това е нещото, което Oranje се опитва да докаже! А именно, че изборът на жените не се определя от външния вид на мъжа

Както по нагоре каза колежката “това си е нещо индивидуално” по принцип си МНООГО прав за болшенството от жените “VIC”,но винаги има изключения.Ако в лицето си като настъпана шишарка или зъбите са ти наредени като турска ограда....ако ще да си същинско злато,трудна работа с жените (все пак те търсят някакъв чар за който да се уловят) не само да си душа-човек (не стига).Тей че тия работи от типа “външния вид на мъжа не ма вълнува”-ми оженете се за Митъо Револвера  примерно де.

Мнението беше редактирано от Tyrant на 02.02.10 08:04.

02.02.10
08:10

А извинявай, ама и такива мъже си намират жени. Все пак, и жените не всички са мис Вселена, нали? ;)

Вик, ти малко като адвокат на колегата взе да го даваш :)
Не мисля че в няколкото си поста искаше да каже точн отова, но не е и от значение. Аз не съм скочил да го бия, говорим си. Не съм съгласен със съжденията и странните въпроси на анкетата, тип “ако имахте 6 милиона...” Просто са очевидни.
Поздрави, аз не съдя никого, п скоро ми е неприятно като вземем да съдим някого или някои на общо основание.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 02.02.10 08:13.

казано от Tyrant на 02.02.10, 08:03:

Както по нагоре каза колежката “това си е нещо индивидуално” по принцип си МНООГО прав за болшенството от жените “VIC”,но винаги има изключения.Ако в лицето си като настъпана шишарка или зъбите са ти наредени като турска ограда....ако ще да си същинско злато,трудна работа с жените (все пак те търсят някакъв чар за който да се уловят) не само да си душа-човек (не стига).Тей че тия работи от типа “външния вид на мъжа не ма вълнува”-ми оженете се за Митъо Револвера  примерно де.

Митьо Колта не иска да се жени, а и не мисля, че е зле в лицето - просто нормално изглеждащ мъж на неговите години и кила. Много малко са жените, които биха се забавлявали заедно с мъжа си и други жени в джакузито, но не мисля, че гореспоменатият индивид заслужава повече внимание.
Та, може би е добре да погледнеш дали са женени следните футболисти: Карлос Тевез, Франк Рибери и Уейн Руни.
За изключенията си прав - винаги има и си заслужава да намериш твоето (твоята роза).
Ние сме правили експеримент с приятел - един му даде новата А8-ца, събрахме му достатъчно пари за една разточителна вечер в местна дискотека и наблюдавахме сеир. Малко кофти се получи, че и ‘любовните въжделения’ на един от приятелите се лепна за ‘експеримента’, но добре се посмяхме накрая.
Темата е толкова огромна, че няма покриване и ще се изпокараме всички. Идеята беше съвсем друга, нека не я опорочаваме.

02.02.10
08:31

казано от Tyrant на 02.02.10, 08:03:

...Ако в лицето си като настъпана шишарка или зъбите са ти наредени като турска ограда....ако ще да си същинско злато,трудна работа с жените (все пак те търсят някакъв чар за който да се уловят) не само да си душа-човек (не стига).Тей че тия работи от типа “външния вид на мъжа не ма вълнува”-ми оженете се за Митъо Револвера  примерно де.

Здрасти, Tyrant!

Хе! Никога не съм твърдял, че външния вид е без значение. Казвам, че не е определящ. Разбира се, крайностите като Квазимодо,  нямат кой знае какви шансове с красивата циганка, но проблема не е в недостатъчната вътрешна красота. Просто жените интуитивно се стремят да изберат най-добрия бъдещ баща на децата си, а Гърбушкото очевидно е генетически увреден.

А за вътрешната красота на Митьо Пищова май не си заслужава да говорим...  ;-)

Ако една жена има двама обожатели, и двамата умни, интелигетни, внимателни, грижовни, добре осигурени и т.н., тогава МОЖЕ БИ (но не е сигурно!) по-добрият спортист има по-големи шансове. Това е.

02.02.10
09:36

VIC, това което написа малко по нагоре (за опаковката и съдържанието) бе толкова изчерпателно,истинско и правилно че просто няма какво да се добави след подобен коментар.Може само да ти благодарим,че си го написал достатъчно разбираемо, кратко и абсолютно точно.Естествено винаги има изключения (то затова всеки влак си има пътник) и всеки го знае.А пък тоя ТЕВЕЗ когато и да го видя се късам от смях с тая “долна джука” (и той ще се ожени) и мноо играй ей ;)

П.С.  Аааа и честит ви празник  :-P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1