19.02.10
09:19
Трябва да си доста луд за да дадеш 10 бона за Е36. Да не говорим, че ако е дизел, ще е милионник най - малкото.
Събери още 5 и си докарай една Е46-ца от Германия 320d, ако искаш малко повече кончета, примерно 204, нека бъде 330d.
казано от D3BEP на 19.02.10, 07:00:
korpusito,
Как го съчини тоя мини купър? Ти кога за последно си виждал мъж в такава кола???
Това не е за основна кола, а по - скоро за втора...
Ако търсиш нещо в сегмента, па кза към 10 бона, БМВ е36 дизел. Поддръжкаа му даже може да ти стъпи по - евтино ако ползваш употребявани части, имам предвид не механично изтощимите. За купър части трудно се намират и са нови с на бмв цени.
Братче, мра за тая кола,честно ти казвам :-) За 10 к, е много яка колата, просто съм маниак на малки купета и относително големи двигатели...Уви не познавам никой, който кара такова , че да ми каже как стоят нещата с частите, подръжката и т.н
Мерси за съветите :)
@FInish First BMW освен единица не искам, пък тя е ужасно скъпа...
Мнението беше редактирано от korpusito на 19.02.10 09:24.
казано от Finish First на 19.02.10, 09:19:
ако е дизел, ще е милионник най - малкото
:lol:
19.02.10
09:39
За е 46 говоря точно. Там са по - нормалните дизели.
Всъщност е36 дизелите на 90 коня имат мнооого по малък шанс да са милионници от 330 д, ама тв ае друг въпрос.
Ми аз ти казвам колега, работел съм на отговорна длъжност в мерцедес, виждал съм и смартове минита. И двете ги поддържахме. Едно че за едър мъж просот не стават. Две че за стари части просто няма... Абе не си струват. Някой ше каже, леки са и бегат много. Бегат. Даже и се обръщат като бегат.
Тва е най кофти колата за поддръжка и е кола ,дето нито да я натиснеш, нито да я караш бавно. Какви коли си имал преди нея?
Е46 или даже е39 в много добро състояние... Вервай ми, с минитата нема си много актуален, ама ти си знаеш...
Ако те кефат купетата ,Е46 има купе и далеч по големи двигатели. И става да я ръчкаш, з аразлика от таз. Па варианти много. Като почнеш от хюндай купе и стигнеш до SL на мерцедес...
Според мен просто си си я навил на пръста тая кола, взем иверн онамери някой и ак отрябва му плати да я покараш 2-3 дена... После пак ше говорим.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 19.02.10 09:40.
19.02.10
09:41
Oпределено, вади 8-9к евра и отивай за едно 330i купе, супер ще ти дойдат 231 коня. Тоя двигател е един от най - здравите произвеждани изобщо. Почти няма какво да се счупи. И по възможност да е ръчка!
19.02.10
09:49
казано от korpusito на 19.02.10, 09:23:
За 10 к, е много яка колата, просто съм маниак на малки купета и относително големи двигатели...
За много по-малко пари си взимаш Рено Клио Уилямс или РСИ и ти покрива изискванията за малка кола с голям двигател, евтини части и консумативи. ;-)
п.п. Една такава въшка прави смешни по светофарите голяма част от т. нар. “бегачки” :lol:
http://www.tuning-tipps.de/JPEGServer/Fahrzeuge/Renault_Clio_Williams_1_sh.jpg
Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.02.10 09:56.
Точно това е израза “навил съм си я” откакто е излязла преди 10 години и бях лапе още... Наистина много ми помогна, просто в момента разсъждавам супер незряло- кефи ме, искам я, а не мисля за това,че може и да не е баш колата за мен :) Ще помисля и ще консултирам по-зрели хора. Финиш фърст, баварка няма да е :)
Някой “ЗА” rant тема?
Ще ми се да има едно място, където да напсувам всичко, което ме дразни.
А и съм сигурен, че много от вас искат да кажат по някоя псувня за шефа, за генетиката, за хлебарките по апартамента и т.н.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.02.10 12:01.
Човек и цивилизовано може да си излее гнева на света. Един вид изповедалня, ако не псувалня.
19.02.10
12:10
Thrashmetal и аз смятам, че не е удачно. Има доста форуми в които свободно можеш да изпълниш това си желание. В една псувня няма нищо цивилизовано, пък дори да е в отделна тема, специално пригодена за целта.
казано от emzo на 19.02.10, 10:26:
За 10 бинки бих взел това:
http://www.mobile.bg/11266224476817939
Гледах същата оня ден в една автокъща, даже беше на 8 бона, ама както казва един приятел : “Ако ще си купуваш италианска кола, да е над 200 бона” ;)
Не, не.
Конкретно тая като х-ки, мулдтиджет 150к.с., по 8к. има 115 предимно, тази е изцяло друга песен.
19.02.10
13:18
казано от emzo на 19.02.10, 12:59:
Не, не.
Конкретно тая като х-ки, мулдтиджет 150к.с., по 8к. има 115 предимно, тази е изцяло друга песен.
Тоест, коя е по-добрата - тая от 150 коня или?
Алфата са меги кенефи. Един приятел си взе такава за 10 бона и прави основен ремонт, излезе му 16 бона, и накрая се отърва от нея.
E дай ся от 1 кола да правим изводи.
За 150 коньовата говоря.
И аз си отварях очите на 6, лаптопи с мене, кабели, аааа ..... ууу..... намалих 600лв от цената.
Рекох си един съединител има за смяна голяма работа.
А то се оказа, че турили друг маховик, друг съединител и брах ядове 3 месеца, докато я разнищя.
1500лв отгоре до тука, но не бих я нарекъл кенеф :lol:
казано от Aleksandar Marinov на 19.02.10, 13:18:
казано от emzo на 19.02.10, 12:59:
Не, не.
Конкретно тая като х-ки, мулдтиджет 150к.с., по 8к. има 115 предимно, тази е изцяло друга песен.Тоест, коя е по-добрата - тая от 150 коня или?
Алфата са меги кенефи. Един приятел си взе такава за 10 бона и прави основен ремонт, излезе му 16 бона, и накрая се отърва от нея.
Сашо, имам бегъл спомен ,че се занимаваше нещо с коли от Англия. Имаш ли мнение за Купъра ? :)
19.02.10
13:35
Не бих си купил Купър. Скъпа подръжка, готина визия - и дотам. В Англия са доста евтини, както всички коли там.
19.02.10
13:57
иМенно. Поддръжката на купъра ше ти дойде горе доле колкото Е90, а частите му са само нови и в повечето случаии никой ги нема на скад, т.е. до няколко месеца ко слушкаш...
Алфата е голяма наигравка. И аз бех лапнал по тех. Те са дизайн и мотор - боксьорските двигатели. Ма дотам. Между дизайна и мотора просто нема кола посредата...
Днес вместо някой да каже нещо за Васил Левски, пак за автомобили се разправяте :zip: .
Поклон пред паметта на най-великия Българин Васил Иванов Кунчев!!!
О, майко моя, родино мила,
защо тъй жално, тъй милно плачеш?
Гарване, и ти, птицо проклета,
на чий гроб там тъй грозно грачеш ?
Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,
затуй, че ти си черна робиня,
затуй, че твоят свещен глас, майко,
е глас без помощ, глас във пустиня.
Плачи! Там близо край град София
стърчи, аз видях, черно бесило,
и твой един син, Българийо,
виси на него със страшна сила.
Гарванът грачи грозно, зловещо,
псета и вълци вият в полята,
старци се молят богу горещо,
жените плачат, пищят децата.
Зимата пее свойта зла песен,
вихрове гонят тръни в полето,
и студ, и мраз, и плач без надежда
навяват на теб скръб на сърцето.
Мнението беше редактирано от maria на 19.02.10 15:38.
казано от D3BEP на 19.02.10, 13:57:
Алфата е голяма наигравка. Те са дизайн и мотор - боксьорските двигатели.
Изобщо не иде реч за боксьорчетата, говоря за печка.Двигателя е повече от доказано корав :coolgrin:
Пък дизайн като има и двигател, другото за кво ти е :lol:
За окачване няма да говорим, за 500лв и е ново и след 4-5 месеца пак ... хаха ..... :lol:
Ама те ХаудитатА са така.
За немска кола със задно не искам да чувам и не ми казвайте, че съм калпав шофьор.
Истината е в 4х4 .... Субару примерно :P
За “10 бинки” това е идеална комбинация:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11265985907295431&f1=details
+
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=5&act=4&adv=51248711217100493&f1=details
19.02.10
16:17
казано от Мария Никифорова на 19.02.10, 15:36:
—-
Душко, ти в темата за простотия Левски ли намери да почетеш?
Между другото убеден съм, че 9/10 от тея дето богоговеят, всъщност не знаят за какво...
Преди години правех факелно шествие за рождението му... Оказа се че не повече от 1/3 от млади, образовани, политически активни хира имат идея кога се е родил...
СИгурно и повечето от “честващите”...
Всъщност много са ме изумявали българските “празници”. “Честваме” левски като е бил обесен за разбойничество и Ботев, като е бил застрелян в гръб от предател заради парите на четата... Баси и честванията. Вместо да честваме най - големите им постижения или подвизи... Некой страничен ше помисли, че нещо се кефим.
И другите ни са едни такива... Как па не честваме и националните катастрофи. Не сме са сетили. Трети март наприемр е междинен, а не краен договор. Съединението е къде по - важна дата. Ма на кой септември беше... Е карай сега че не всички знаят....
19.02.10
16:46
казано от D3BEP на 19.02.10, 16:17:
Ботев, като е бил застрелян в гръб от предател заради парите на четата...
Да не забравяме, че Ботев е откривателя на hijacking-а - Кораба Радецки :lol:
Шегичка разбира се. Съгласен съм с Дзвер - напълно.
казано от D3BEP на 19.02.10, 16:17:
казано от Мария Никифорова на 19.02.10, 15:36:
—-
Душко, ти в темата за простотия Левски ли намери да почетеш?
Между другото убеден съм, че 9/10 от тея дето богоговеят, всъщност не знаят за какво...
Преди години правех факелно шествие за рождението му... Оказа се че не повече от 1/3 от млади, образовани, политически активни хира имат идея кога се е родил...
СИгурно и повечето от “честващите”...Всъщност много са ме изумявали българските “празници”. “Честваме” левски като е бил обесен за разбойничество и Ботев, като е бил застрелян в гръб от предател заради парите на четата... Баси и честванията. Вместо да честваме най - големите им постижения или подвизи... Некой страничен ше помисли, че нещо се кефим.
И другите ни са едни такива... Как па не честваме и националните катастрофи. Не сме са сетили. Трети март наприемр е междинен, а не краен договор. Съединението е къде по - важна дата. Ма на кой септември беше... Е карай сега че не всички знаят....
мани,мани - пълна гротеска ; “българите” знаят ,къде са родени турските мехмедовци и инджета ,ама не знаят ,къде е роден Левски примерно...и закакво са се борели нашите герои ?
изумен съм:
1. 1 кг. извара - 4.60 евро
2. 2 кг. замразено пиле - 3.40 евро
3. 40 броя яйца - 4.40 евро
е явно изарата се оказва голям лукс, д**** и отпадъчния продукт :-)
цял ден обикалях и това бяха нах-ниските цени, имаше и по-фрапиращи
п.с. става въпрос за село Ларнака, Кипър
казано от Петко К на 19.02.10, 18:29:
Ами вместо извара, купи си още 40 яйца и готово :)
купувам, че ако трябва и аз ще почна да снасям, просто съм шокиран от тази извара. и с меда същата работа, на повечето места 1кг. се върти около 4-5 евро, и миналата събота, в един краен квартал отидош предимно населен с възрастни хора и айде домашен медец, не бях на особенна далавера но поне знам, че е истински а тези в магазините може и някъкви сиропи да слагат вътре :-)
D3ВEР - в новата кооперация над пиргосплод е. вчера потренирах там ... малко малка ми се видя, но има всичко необходимо, освен място - обърнах се на йога докато натоваря легпресата без да преча на един, който си вдигаше на лежанката.
по темата за колите - алфата си я харесвам и никакви ядове не съм имал с двете ... до днес - умря ми датчика на оборотите на коляновия вал :( обаче е добре да имаш подръка фирмен сервиз и диагностик - в 17:15 умря и след 5 мин знаех какво е, след още 5 - колко ще ми струва ... в понеделник ще си я оправя (не исках да задържам момчетата от сервиза)
по темата за Левски - мога само да го цитирам : “НАРОДЕ????”
Първия ми сблъсък беше с този прословут датчик.
Не знаех, че и бензинките страдат от него :lol:
момчета публикувам съвсем различно изказване от предишните но имам един въпрос обсъждан е в много теми и заради това не исках да отварям нова
става въпрос за начини за обезкосмяване
до сега не съм имал голяма окосменост но поради медикаменти които използвах през зимата космите се увеличиха и потъмняха
та въпросът ми е това какъв метод използвате за отстраняването им и от кой сте доволни, чакам вашите отговори
19.02.10
19:39
Запалка. :)
добре малко по сериозно значи с машинкка сега потърсих в нет и намерих тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027077 кво мислите дали ще свърши работа
казано от Blajko на 19.02.10, 20:31:
добре малко по сериозно значи с машинкка сега потърсих в нет и намерих тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027077 кво мислите дали ще свърши работа
Идеална е ;)
19.02.10
22:11
http://www.vbox7.com/play:2ae1cbce :lol:
20.02.10
06:07
казано от RogerF на 19.02.10, 22:11:
http://www.vbox7.com/play:2ae1cbce :lol:
:lol: