Упражнение!Лудата 6-ца

19.02.10
06:47

Добър ден.Искам да направя една тренировка за бицепс и трицепс.Обаче там има едно упражнение,което не знам как се прави,а именно “Лудата 6-ца”.Ако някой знае как се прави моля да пише.

Предварително Мерси!!!! :)

19.02.10
08:37

А как така реши да правиш нещо,което даже не си виждал и не знаш какво е ?

19.02.10
10:33

предполагам, че става дума за това:http://www.bodybuilding.com/fun/bicepblast.htm

там са описани 8-ци, но явно това е идеята.

19.02.10
12:23

Чел ли си за тази луда 6-ца, някой ти е казвал ли...?

АН

19.02.10
12:45

казано от Lubo_93 на 19.02.10, 06:47:

Добър ден.Искам да направя една тренировка за бицепс и трицепс.Обаче там има едно упражнение,което не знам как се прави,а именно “Лудата 6-ца”.Ако някой знае как се прави моля да пише.

Предварително Мерси!!!! :)

Tи за лудата търсачка чувал ли си?

19.02.10
21:46

Tи за лудата търсачка чувал ли си?

Щом пиша значи не съм намерил.

Чел съм.

NE

07.03.10
21:03

Това с лудата търсачка беше яко. Ама вместо да говорите глупости кажете,че и на мен ми е интересно. Това сигорно е нещо от сората на 21 може би ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1