казано от inis9 на 21.02.10, 18:00:
Та не е лошо и утре да почивам, още повече, че опцията с не особено интересното тае бо не ме влече много...
да няма да е зле определено, доста интензивни са ти тренировките, а времето за възстановяване хич го нямаш, почини си ще видиш колко по-енергична ще се почувстваш след това..
Ще ми се да се науча да плувам. Под наблюдение на треньор, разбира се - държа на техниката и професионализма. И приемам идеи, защото си нямам никаква идея към кого/къде да се обърна. От своя страна ще потърся нещо, което да ме устройва, но чак като се позатопли малко, мисля да реализирам и тази идея.
След като покоря този връх, се насочвам към ските : )
Аз също имам голямото желание да се науча да плувам добре, тъй като не мисля че го правя правилно, трудно си нагласям дишането..Браво за ентусиазма и разнообразието, което искаш да вкараш в тренировките си! :)
казано от S_L на 21.02.10, 18:16:
казано от inis9 на 21.02.10, 18:00:
Та не е лошо и утре да почивам, още повече, че опцията с не особено интересното тае бо не ме влече много...
Защо ходиш, като не ти харесва. Има толкова други варианти. То като ходиш с нежелание е по-добре нищо да не правиш
Всъщност наистина се претоварваш
Мерси, S_L.
Започнах да тренирам, защото исках да моделирам тялото си. Днес искам тренировките да ми носят удоволствие, тъй като откъм спортни постижения няма на кого тепърва да се доказвам...Е, отвреме навреме имам някакви силни мигновени пориви, когато напр. ми се иска да имам оувърхед клека и набиранията на Лимка, клека на Вероника и тягата на Венци. И после осъзнавам, че това няма да ми донесе нищо, винаги ще има някой, който може повече...
Мъчила съм се за силови постижения, но то не става бързо и е излишен стрес - всеки път да се стараеш да надскочиш себе си, да тренираш на 90% от 1 RM всеки път и да се позачудваш дали няма някой път да си изтървеш щангата на главата....+ това моите собствени работни кг са достатъчно добри. Естествено, ще ги подобрявам : )))))
За разнообразието - спортът е част от ежедневието ми, но когато правиш едно и също дълго време, имаш нужда от разнообразие. Откъм фитнес занимания засега си го осигурявам, но не ми стига. Искам да мога и да правя разнообразни неща, като плуването и ските най - много ме влекат. А и са най - приложими практически : )))))
Мнението беше редактирано от Инис на 21.02.10 18:39.
казано от inis9 на 21.02.10, 18:39:
Мерси, S_L.
Започнах да тренирам, защото исках да моделирам тялото си. Днес искам тренировките да ми носят удоволствие, тъй като откъм спортни постижения няма на кого тепърва да се доказвам...Е, отвреме навреме имам някакви силни мигновени пориви, когато напр. ми се иска да имам оувърхед клека и набиранията на Лимка, клека на Вероника и тягата на Венци. И после осъзнавам, че това няма да ми донесе нищо, винаги ще има някой, който може повече...
Мъчила съм се за силови постижения, но то не става бързо и е излишен стрес - всеки път да се стараеш да надскочиш себе си, да тренираш на 90% от 1 RM всеки път и да се позачудваш дали няма някой път да си изтървеш щангата на главата....+ това моите собствени работни кг са достатъчно добри. Естествено, ще ги подобрявам : )))))
За разнообразието - спортът е част от ежедневието ми, но когато правиш едно и също дълго време, имаш нужда от разнообразие. Откъм фитнес занимания засега си го осигурявам, но не ми стига. Искам да мога и да правя разнообразни неща, като плуването и ските най - много ме влекат. А и са най - приложими практически : )))))
Що не пробваш кик-бокс, скално катерене или някакво източно бойно изкуство. Ще ти отива някак си
Ооо, боксът е моята любов, с голямо удоволствие бих тренирала пак, но единственото ми свободно време е вторник и четвъртък вечер, като тези две сутрини имам силова тренировка. Означава да тренирам двуразово, а аз май няма да се справя. За съжаление откривам, че по някаква причина (надявам се, че не е свързана с ЕГН-то :lol:) имам нужда от доста време за възстановяване...ето напр. вчера тренировка + интензивни танци вечерта днес ме оставиха без капка сила....всъщност понеделникът ми е свободен и напоследък се замислям пак за бокс...
Източните изкуства са супер, но изискват гъвкавост и координация, които няма да развия вече на такова ниво, че да съм доволна.
А скалното катерене е на ред след плуването и ските, даже може би преди ските, защото ските искат зима : )))) Много ми харесва и то. И там мисля да се пробвам.
П.П. Дива, ей сега ти видях поста за тае бото. Ходила съм точно два пъти, не че самата аеробика не ми харесва, май си е до инструктора там. Абе не съм за аеробика май и без това : )
Мнението беше редактирано от Инис на 21.02.10 20:13.
и ските и катеренето са спортове -удоволствия (за мен) -не бих подхождала към тях с амбицията за изучаване,покоряване и техническо съвършенство.имала съм дълги периоди,в които се стараех за ски-техниката си ,и не се радвах пълно на цялостото преживяване. същото мога д акажа и за плуването.
това са многофакторни спортове,с много променливи(ако щеш си на отрито ,има заигравка с емоциите -страх ,резистънси разни ) ,които в крайна сметка искат не старание, а....страст :)) И се отблагодаряват пребогато ,ако им се радваш със страст.
Природата и движението са велика работа ,особено в комбинация.
Мхм, така е, ясно е, че са за удоволствие - и плуването, и ските, и катеренето. Но технически верните движения, освен че улесняват практикуването им, подпомагат и безтравменото изпълнение...Разбира се, не е въпросът в някаква педантичност, излишно е на ниво любител, но основните принципи и техники в даден спорт трябва да се познават и най - добре - да се спазват. Удоволствието идва с практикуването, малко като при шофирането - ако имаш стартовия импулс да го правиш, с течение на времето ставаш все по - добър, автоматизирайки движенията и подобрявайки реакциите си. И ти доставя все по - голямо удоволствие да шофираш.
Мнението беше редактирано от Инис на 22.02.10 10:00.
казано от Limka на 22.02.10, 07:23:
Абе, Инис, много искам да се запозная с теб :)
Лим, и аз така : ))) Непременно ще стане тази година, имам едно шесто чувство :)
Мнението беше редактирано от Инис на 25.04.10 20:50.
Ахой, почивах 2 дни и днес бях адски отпочинала. Супер, страхотно, идеално.
И имах една лекичка и много приятна тренировка:
1. Набирания с ластик + частични повдигания, негативни набирания с надхват, с подскок с подхват,със задържане в горна точка, скрипец със задържане и т.н. и т.н.;
2. Обратни коремни със 6 кг. - 3 х 10;
3. Изометричен клек 3 серии х 30-40 сек.+ разтяжка за гърба;
4. Изхвърляне 4-5 серии х 5-6 - с 10 кг. до 25 кг. (май) - всички повторения идеални според тренера. Направо да не повярваш...Вярно, че и тежестта е малка, но ще качвам полека.
5. Обръщане с изтласкване на 30 кг. - хич не ми вървеше тук, коленете се сетиха, че трябва да влизат навътре, та само десетина повторения;
малко shoulder dislocations;
6. Външни ротации с 3 кг. - 3 х 10;
7. Малко подскоци през 1 стъпало в оувърхед и през 2 стъпала без ръце.
Това е. Храната засега пострада, да видим до довечера : ))))))
Мнението беше редактирано от Инис на 23.02.10 22:29.
Сервус,
днес - репетиция. Хубава беше.
За храната - рових из днешното меню с надеждата да изскочи някой протеин, но няма, няма хич, та и подходящи мазнини липсват, ако не броим 20 гр. масло.
Всичко останало е бърз въглехидрат. Красота просто.
И защо не се възстановявам после...
Мнението беше редактирано от Инис на 24.02.10 21:32.
Хайде пак сервус,
лекичка тренировка:
1. Набирания подхват - 2 х 1 - едва, едва, мъка, зор;
2. Набиране с подскок и задържане горе и в средата, последователно с надхват, подхват и неутрален хват - 3 серии;
3. Оувърхед клек с 20 кг. - 3 х 5 - стабилна бях доста;
4. Обръщане + изтласкване с 35 кг. - 3 х 3-5 - не ми вървеше много, изтласкването ми продължава да прилича на пуш преса, коленете влизат навътре..;
5. Обрaтни коремни със 6 кг, - 3 х 10 + разтяжки за гърба;
6. Изометричен клек 3 х 30 -60 сек.;
малко shoulder dislocations
7. Пулдаун с ластик 3 х 8;
8. Частични повдигания 3 х 8 + външни ротации с 3 кг. 3 х 10;
И за завършек - нещастен опит за кип + 1 набиране с подхват с маааалко помощ. :lol:
Едно на ръка, че се бях уморила вече и второ - не си и мога :lol:
Мнението беше редактирано от Инис на 25.02.10 14:13.
25.02.10
12:13
как точно стабилизираш при оувър хед? на мен ми е много труден този :)
за вчерашната храна - какво да правиш, вътре е вече. ако ще те успокои - аз днес съм нещо подобно, само дето си имам от всичко по много :D
Ами, Верка, заради подобрената мобилност на раменете. В състояние съм да задържа ръцете достатъчно назад, докато клякам, което преди беше немислимо. Не че имам някакво супер подобрение, но го усещам - и то най - вече на оувърхед клек.
Всъщност толкова лесно като днес не ми е било по отношение на тях, е, то е , защото само с лоста...Но пак съм доволна, де.
За храната...пфуууу, кой го измисли това мъчение!
inis ровейки се из сайта за тема която ме интересуваше,случайно попаднах на теб..... :-) в смисъл видях че си в Надежда,дано не съм се объркала нещо,че на последък съм разсеяна.Та направо на въпроса да не те занимавам с глупости,бях ти споменала за тренировки с инструктор, преместих се в Надежда 3 и търся добър тук наоколо. Не е лесно да намериш читав,обикновено ти дават гири не повече от 2 кг и те карат да правиш безумно много серии и повторения..... :roll:
http://www.nordgym.com/page4.html
Малко спускаш пеша от Надежда 3 към Свобода и си там : )
Доколкото зная, хората са професионалисти, и аз мислех по едно време там да тренирам, но залата им отваря към 8,00 сутринта май, а на мен ми е късно. Наш съфорумец е треньор там, мисля. Имам една позната, там ходи и веднъж бегло ми нахвърля как тренира - на мен ми допадна...В смисъл, че не тренираше с хиляди повторения и 2 кг...Но все пак нямам преки наблюдения.
А и ти можеш да изискваш в качеството си на клиент.
Ако те устройва местоположението, е супер, щото друго място такова няма май в Надежда. В смисъл, има зали, но за треньори не знам...
П.П. Пък може някоя събота да направим една тренировка заедно, тъкмо ще видиш моя фитнес, той ще ти е по - близо. Ама няма треньори там.
Мнението беше редактирано от Инис на 25.02.10 14:53.
inis,за пореден път ми помагаш......тъкмо се чудех към кого да се обърна :) На всяка цена ще отида да видя как стоят нещата.Права си зали много но тренери.......Много бих се радвала да се запозная и тренирам с човек като теб.......ако мойто може да се нарече тренировка.Май ще забия глава като щраус,за да се скрия от срамммммммммм........... ;-P
Гаги, ще кажа с две думи, че ме мъчи :lol:
Мерси за високата оценка, но наистина не съм я заслужила. Иначе нямаше да се влача на опашката на кондиционните в ЛТЛ.
Мислех си, че можем да си чекваме техниката една на друга, пък аз може да пробвам един клек на 80 кг.
И аз ще се радвам да се запознаем, тъкмо в моя фитнес да видят още една тренираща мацка : )
Аз съм се засилила тази събота в ранния следобяд да тренирам - всъщност аз винаги тренирам през уикенда, свежа съм и се чувствам енергична.
Ще кажеш като си свободна някой път и ще се отнесем по комшийски до фитнеса, понеже за теб вероятно е по - сложно да си направиш планове.
Като ти гледам тренировките, хич не са за срам.
П.П. А как ми се тренира! От обяд насам съм се размислила дали след работа да не направя втора за днес силова тренировка. Реших, обаче, че идеята е по - скоро лоша, отколкото добра, не си повярвах нещо и се прибрах. В събота, обаче, ще се размажа от всякакви мои любими и не дотам любими упражнения. А може наистина да ми идват твърде леки сутрешните тренировки, защото към обяд вече не си и спомням, че съм тренирала...
А може би просто задобрявам :lol:
Мнението беше редактирано от Инис на 25.02.10 17:23.
Готово,само да почна пак,че аз ги спрях тук от едно две седмици,нямаше кой да пази малкия.....то и тая не е лесна..... :-) Лека от мен и веднага щом почна ще пиша......особено за първите впечатления.
25.02.10
20:02
Абе ей мацки, знаете ли че и аз съм в Надежда 3 и голяма мъка с намирането на фитнес! Ходя в този на Христо Силянов, но вечер е лудница - мъжете явно се подготвят и те за лятото... Инис, ти къде ходиш? Ще се радвам и аз да се присъединя някой уикенд!
Е, хубава работа, в нашия хубав квартал са фитнес до фитнес, а ти имаш проблем с намирането на такъв? :lol:
Аз ходя в 74 у-ще, макар че “ходя” е малко силно казано - там съм само през уикенда, и то последните 2-3 седмици не съм ходила. Затова сега с нетърпение чакам съботата : ), да впиша някой по-сериозен кг в практиката си. Ще е готино да се уговорим някой път! Аз съм с гъвкава дневна програма и съм лесна...
Една от причините да тренирам сутрин - не понасям стълпотворението и бутаницата вечер! Винаги ми е било досадно и некомфортно, като започнем да се прескачаме 50 човека в 20 квадрата. Сутрин е къде-къде...
Мнението беше редактирано от Инис на 26.02.10 20:36.
26.02.10
10:20
В колко часа в събота ще тренирате ?
Ехееее, Верка, мисля, че клекът с 80 кг. не ми мърда тая събота : )))))
Ами аз съм свободна от към 13,00 ч., тогава ще се прибера и съм на разположение дооооо никое време. :lol:
Казвайте вие как сте ?!
Мнението беше редактирано от Инис на 28.02.10 19:26.
26.02.10
13:18
Аз съм свободна събота до обяд или чак другия уикенд. Но ви пожелавам тежка тренировка :) Следващия път аз.
Мерси, SDawn, надявам се да е тежка и хубава : ))))
При мен - репетиция. Изобщо не ми се ходеше, спеше ми се, но добре, че отидох.
Храната я пропускам....
Ахой,
днес режимно:
09,00 - 60 гр. овес с мед и прясно мляко, 30 гр. сирене;
тренировка
17,00 - 150 гр. зеле със свинско, 200 гр. салата зеле! с моркови и цвекло, 40 гр. сирене, 4 маслини. И понеже протеинът ми беше малко, вкарах и един протеин 30 гр.
Вечеря - следва, но ще бъде 2 яйца, 20 гр. сирене, 200 гр. салата зеле, моркови и цвекло. Ако има промяна, ще едитна, но не вярвам.
ЕДИТ - без вечеря.
Тренировка - е, няма такъв кеф. Бяхме с Верка (veronique) и мъжа й. Та тренировката продължи по - дълго от обикновено.
1. Кофички 4 х 6 +
2. Обръщане 4 х 5-6 с 40; 40; 30; 30 кг. Няколко повторения бяха с изтласкване - и на 40, и на 30 кг.;
3. Заден клек -
1 х 2 с 80 кг. - просто не знаех дали мога да клекна с 80 кг., е, вече знам. Две повторения, като второто беше така трудно, че за трето не можеше и да става въпрос. Адски съм щастлива, чак ми се пее :lol: ;
И после продължихме с клек
3 х 5 със 65; 60; 60 кг.;
4. Напади 3 х 5 с 50; 45; 45 кг. - чувствах се малко нестабилна, 50-те кг ми дойдоха тежички и намалих. Пък и много отдавна не съм правила напади;
5. Ренегатско 3 х 5 с 12,5 кг.;
6. ФКТ 3 х 5 с лоста 20 кг. + 10; 7,5; 7,5 кг. - много ме мъчи с 10 кг. тежест. Тук ще кача след десет години сигурно;
7. Кофички 2 х 6 - ей тъй, за да доуморя трицепса. Ама не успях. Ще видим утре къде ще е мускулната треска.
На всички пожелавам такива готини тренировки. Страхотно беше.
Мнението беше редактирано от Инис на 28.02.10 13:16.
3. Заден клек -
1 х 2 с 80 кг. - просто не знаех дали мога да клекна с 80 кг., е, вече знам
Супер, поздравления. :coolsmile:
За мен няма по-голямо удоволствие във фитнеса от преодоляната впечатляваща тежест.... и ужаса в очите на околните.... :lol:
казано от buhtata на 27.02.10, 16:45:
3. Заден клек -
1 х 2 с 80 кг. - просто не знаех дали мога да клекна с 80 кг., е, вече знамСупер, поздравления. :coolsmile:
За мен няма по-голямо удоволствие във фитнеса от преодоляната впечатляваща тежест.... и ужаса в очите на околните.... :lol:
Хей, Бухтичке, мерси : ))) Наистина усещането е великолепно : ))))
За околните - не ги видях, понеже по същото време и Верка клякаше, та бях заета да гледам нея. Но съм убедена, че такова шоу отдавна не са виждали там хората : ))))
27.02.10
18:51
Искам да кажа, че техниката и беше супер на тези 80 кила :) колената не мърдаха, направо е страхотна и наистина е трябвало по-рано да си повярва че може:))
и аз си искарах супер; Поли е човек, от който можеш да научиш това онова - особено що се отнася до техника!
Браво още веднъж за клека, радвам се, че бях там да гледам :))
Хе, Верка, мерси, но както писах и в твоя дневник, те са си рекорд за мен тия 80 кг., а ти серии правиш с тях!
Радвам се, че съм ти била от полза, а ти да знаеш, че ако не бяхте вие, нямаше скоро да се пробвам на клек! (А откога ми се щеше...)
Абе късметлийка съм си аз : )))))
Петко, Вероника отдавна се погрижи да ни комплексира целия форум с нейния клек, аз...догонвам :lol:
Ахой, днес - тренировка. И то каква...
1. Изхвърляне + оувърхед клек с 20 кг. - 3 х 5;
2. Класическа тяга:
1 х 80 кг.;
1 х 90 кг.;
1 х 100 кг.;
и се започна: 0 х 110; 0 х 105; 0 х 100; 0 х 90;
1 х 75 кг., които ми дотежаха като 100 кг.
Такааа, мисля, че психически се отказах след 100-те кг. Бяха ми много, много тежки, а и се уплаших за кръста. Осен всичко друго, имам сериозна мускулна треска на дупето от вчерашната тренировка. При опита за 110 усетих, че включвам кръста и дори не се напънах да отлепя щангата. За следващите повторения пък вече бях уморена и демотивирана. Все пак съм доволна - начесах си крастата. : ))))) Тъй де, да се включа и аз в “Клуб 100”!
Следваха няколко тръстъра, обръщания с 35 кг. и продължих с:
3. Добро утро с 35 кг. - 3 х 5;
4. Отпади 4 х 5 с 30; 30; 35; 35 кг. - за техника, не съм правила досега отпади с тежест +
5. Напречна лежанка с дъмбел 12,5 кг. - 3 х 6.
Ами това е - докато не започна да правя серии на тяга с 90 кг., няма да пробвам единици.
От вчера съм на сериозна калорийна (и въглехидратна) рестрикция, ако бях изчакала малко с опита за 100 кг., нямаше да успея.
Храната довечера.
Доволна съм от себе си. Много.
Мнението беше редактирано от Инис на 28.02.10 17:38.
казано от inis9 на 28.02.10, 13:12:
Ахой, днес - тренировка. И то каква...
1. Изхвърляне + оувърхед клек с 20 кг. - 3 х 5;
2. Класическа тяга:
1 х 80 кг.;
1 х 90 кг.;
1 х 100 кг.;
и се започна: 0 х 110; 0 х 105; 0 х 100; 0 х 90;
1 х 75 кг., които ми дотежаха като 100 кг.Такааа, мисля, че психически се отказах след 100-те кг. Бяха ми много, много тежки, а и се уплаших за кръста. Осен всичко друго, имам сериозна мускулна треска на дупето от вчерашната тренировка. При опита за 110 усетих, че включвам кръста и дори не се напънах да отлепя щангата. За следващите повторения пък вече бях уморена и демотивирана. Все пак съм доволна - начесах си крастата. : ))))) Тъй де, да се включа и аз в “Клуб 100”!
Следваха няколко тръстъра, обръщания с 35 кг. и продължих с:
3. Добро утро с 35 кг. - 3 х 5;
4. Отпади 4 х 5 с 30; 30; 35; 35 кг. - за техника, не съм правила досега отпади с тежест +
5. Напречна лежанка с дъмбел 12,5 кг. - 3 х 6.Ами това е - докато не започна да правя серии на тяга с 90 кг., няма да пробвам единици.
От вчера съм на сериозна калорийна (и въглехидратна) рестрикция, ако бях изчакала малко с опита за 100 кг., нямаше да успея.
Храната довечера.Доволна съм от себе си. Много.
Честито Инис.Браво на теб
Мерси, Дива. Страхотно се чувствам - за два дни - две лични постижения, които отдавна искам да проверя. Късметлийска работа, вървеше ми!
Храна:
09,30 - палачинка от 60 гр. овес, 2 яйца, лъжичка какао в тефлона, намазана с мед и 150 мл. прясно мляко;
тренировка - по - горе;
15,00 - 3 яйца, 20 гр. сирене, 150 гр. салата зеле, моркови и цвекло, 4 маслини;
19,30 - 150 гр. саздърма, 6-7 дребни маслини, 100 гр. салата моркови и цвекло.
Водата е над 4 л.
01.03.10
11:22
супееееер, все така да ти върви !!!!:):)
:P
Честита Баба Марта, хора! Много спортни и лични успехи, а най - вече здраве и енергия!
Днес - нетренировъчен ден, този уикенд ми изсмука силиците, мускулната е тук и бушува почти навсякъде из бедното ми тяло. Затова ще почивам, че утре сутрин съм на тренировка.
Храна - нещо не ми провървя днес.
08,30 - 50 гр. овес с мед и мляко;
Ииии после глад. Към следобяд намерих един шоколадов бонбон и 100 гр. кисело мляко в хладилника и ги изядох. Тръгнах си от работа и си купих едно корни...оказа се някакво шоколадово, едва ли беше диетично. Изядох го, обаче. Другият вариант беше да си купя някой сандвич....
18,30 - 20 гр. лютеница, 2 яйца, 20 гр. сирене, 5 дребни маслини, салата цвекло и моркови с малко ленено олио.
Ми това е. Водата ми е малко - ок. 2 л. Но що е време, все е пред мен...
Мнението беше редактирано от Инис на 01.03.10 17:35.
Днес е хубав ден, т.е. добре започва. Ръми дъжд, времето е топло и аз даже успях да тренирам.
Трябва да започна май веднага да си записвам какво правя....забравям си тренировките много бързо. Не знам дали не е професионално изкривяване - работя с голям обем разнообразна информация, която е валидна кратко време и после се замества с нова. Вероятно прилагам същия навик да запомням краткотрайно и в живота си, което не е добре...
Тъй, тренировка:
- набирания с ластик (тъничък) - 3 х 5;
- пул-тру 3 х 10 + изометричен клек (30-60 сек.). Интересно, изобщо не обръщам внимание по колко секунди държим изометричния клек, но е там някъде, щото над 1 мин. го усещам зверски, пък сега не беше така;
- изхвърляне с лоста (18-20 кг.) - май пак 3 х 5;
- обратни коремни с 5 кг. - 3 х 10; 10; 7 + 3 (накъсах серията поради отказ) + външни ротации с 3 кг. - 3 х 10;
- силово обръщане на 38 кг. (40) и 40 кг. (42) - няколко единички. Това беше най - неуморителният елемент от днешната тренировка. Абе задобрявам, то е ясно;
- набирания с ластик (по - дебел от първия :lol:) - 3 х 5, 5, 6.
И толкова. Чудесно е да тренираш сутрин...
Храната довечера, че я карам интуитивно :lol:
Мнението беше редактирано от Инис на 02.03.10 08:35.
Интуитивно хранене при мен означава.....нищо не означава. В най - добрия случай хляб с масло. :lol:
тренировка - по-горе;
10,00 - 150 гр. царевична питка, много масло върху нея, 200 гр. сметана;
14,00 - 100 гр. царевична питка, много масло върху нея, 100 гр. сметана;
19,00 - 100 гр. суджук.
Между другото 2-3 солетки, малко кола, ама пренебрежимо малко. Не се чувствам в настроение да се ограничавам много, защото не искам да натрупвам желания по разни храни. Видя ли нещо, прияде ли ми се - опитвам. Затова съм в състояние да поддържам тия ниски ккал вече три-четири дни.
П.П. Днес не са ниски, количествата са малки и затова съм си все гладна.
Мнението беше редактирано от Инис на 02.03.10 20:57.
02.03.10
21:05
Здравей!
Не мислиш ли, че храненето ти е ужасно малко? И като брой хранения, и като количество, и като разнообразие... Така доста затормозяваш метаболизма си.
Поздрави и лека вечер :)
Здравей, paolomaldini,
опитвам се да държа ок 1400 ккал., е, не основно от въглехидрати, но все пак : )))
Иначе няма да свалям, знам от опит. За разнообразието - не са ми всички менюта като това с царевичната питка. Това специално си е за критика, понеже почти няма протеин за деня - само малко от сметаната.
А за броя храненеия си прав - там ще се постарая тия дни.
Поздрави и на теб!