Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:
СА

08.03.10
18:41

Как да си махна гадният абонамент за bb-team, че снощи изтрих 5070 писма, днес пак имам бая нови?

08.03.10
18:44

Хаха, ето това е спам :lol:

СА

08.03.10
18:56

Струва ти се смешно, ама да видиш как се трият 5000 писма...

08.03.10
18:56

НЕ! Ето това е спам :lol:

08.03.10
19:01

казано от Сами на 08.03.10, 18:41:

Как да си махна гадният абонамент за bb-team, че снощи изтрих 5070 писма, днес пак имам бая нови?

Отиди на мейл настройки.
Сега видях, че при мен там стои мейл, който не ползвам от години, явно затова нямам този проблем :)

СА

08.03.10
19:12

Това е някав наистина гаден спам, защото снощи дадох на един от дневниците да спре да ми праща писма и сега гледам пак от тоя дневник има писма :lol:

СА

08.03.10
22:38

Ае спамете бе, мушмороци!

08.03.10
22:46

Слушяйте ме по Fnoob Radio - www.fnoob.com всеки петък от 21:00 БГ време. :)

Няма такъв срам. Вече в центъра, си се качвам аз на градския транспорт и както си прескачах локвата за да влезна в автобуса и кво да чуя .... само едно ХРЯС... сцепих още едни дънки... ама стабилно от-до. Толкова срам не съм брал от много време. Докато се прибирах ми се ревеше и от срам и от студ. Вече официално минавам на анцузи :) Ехх, тоя клек какво прави :)

09.03.10
15:57

Не се коси, подарил си усмивки на много хора  ;) .

09.03.10
20:08

Искам да преинсталирам уиндоуса,но ми изписва unknown hardware error system32/ntdll.dll.Някой може ли да ми обясни какво е това,или по-скоро как да го фиксна :)

HE

09.03.10
20:17

казано от junkhead на 09.03.10, 20:08:

Искам да преинсталирам уиндоуса,но ми изписва unknown hardware error system32/ntdll.dll.Някой може ли да ми обясни какво е това,или по-скоро как да го фиксна :)

Има доста варианти за този вид грешка. От пиратско копие на Уинбоза, два харда на IDE-то до кофти драйвери.
Нали не очакваш да ти дадеме съвет без да си дал подробности, като пример:
- какъв Уин се пробваш да сложиш
- с какъв Уин си в момета
- Ъпдейт на драйвери правил ли си
- как се пробваш да го инсталираш?

п.п. При мен се е появявало и при лицензирано СД, но надраскано  ;-)
Първо виж дали СД-то ти е наред и не е надраскано, ако е запиши си ново.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.03.10 20:20.

09.03.10
20:28

казано от head_hunter на 09.03.10, 20:17:

казано от junkhead на 09.03.10, 20:08:

Има доста варианти за този вид грешка. От пиратско копие на Уинбоза, два харда на IDE-то до кофти драйвери.
Нали не очакваш да ти дадеме съвет без да си дал подробности, като пример:
- какъв Уин се пробваш да сложиш
- с какъв Уин си в момета
- Ъпдейт на драйвери правил ли си
- как се пробваш да го инсталираш?

п.п. При мен се е появявало и при лицензирано СД, но надраскано  ;-)
Първо виж дали СД-то ти е наред и не е надраскано, ако е запиши си ново.

Първо благодаря за вниманието :)
Искам да сложа Win XP,точно този си ползвам и досега.Някой го дал преди година на моя началник,а той го даде на мен,един такъв с шел на Виста.Минава си проверка,ъпдейтва се сам,абе много е добър.Чудя се дали направо да не кача Уин 7,ама нямам диск подръка :)
Драйверите не съм ги ъпдейтвал от близо година.Не иска да буутне сам при рестарт,затова го правя мануал-с f11 и после буут от сд.
Май ще се отказвам,защото утре ще си купя диск да си запиша седмицата :) Дано няма същия проблем.
п.п. Дискът е годен все още.

09.03.10
20:38

Ако имаш флашка можеш да го инсталираш през USB

HE

09.03.10
21:38

казано от to4ka на 09.03.10, 20:38:

Ако имаш флашка можеш да го инсталираш през USB

Доста дъна /особенно по-старите/ не поддържат буут през USB.
Пусна ли един бърз преглед на харда за лоши сектори?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.03.10 21:38.

10.03.10
07:40

Шишманов, докладвай как е EVN в бургаска община, подозирам че гърмят жици и трансформатори...

казано от introducer на 10.03.10, 07:40:

Шишманов, докладвай как е EVN в бургаска община, подозирам че гърмят жици и трансформатори...

Обстановката е овладяна, конкретно в град Бургас нямаше сериозни смущения в електрозахранването с изключение на кратковременни прекъсвания с цел разпределяне на товари и изолиране на аварийни участъци от мрежа 20 кV. Малко по сериозно беше в селата около Бургас, поради наличието на въздушни електропроводи, традиционно чувствителни към рязко влошаване на метеорологичните условия при които се налага да работят.
Благодарение на денонощната работа на сътрудниците на дружеството, всички потребители към КЕЦ Бургас Център са нормално захранени.
За съжаление много хора отново ще бъдат изненадани с прекъснато поради не плащане електрозахранване.

П.П. Ставам ли за говорител на фирмата  :lol:

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.03.10 14:23.

10.03.10
14:26

казано от Иван Шишманов на 10.03.10, 14:19:

казано от introducer на 10.03.10, 07:40:

Обстановката е овладяна, конкретно в град Бургас нямаше сериозни смущения в електрозахранването с изключение на кратковременни прекъсвания с цел разпределяне на товари и изолиране на аварийни участъци от мрежа 20 кV. Малко по сериозно беше в селата около Бургас, поради наличието на въздушни електропроводи, традиционно чувствителни към рязко влошаване на метеорологичните условия при които се налага да работят.
Благодарение на денонощната работа на сътрудниците на дружеството, всички потребители към КЕЦ Бургас Център са нормално захранени.
За съжаление много хора отново ще бъдат изненадани с прекъснато поради не плащане електрозахранване.

П.П. Ставам ли за говорител на фирмата  :lol:

PR ! кажи им да те повишат

казано от fanfan на 10.03.10, 14:26:

Не съм сигурен, но според мен PR и говорител, са две коренно различни неща.
За повишаване възможностите вече са крайно изчерпани.

10.03.10
14:57

Ставаш, все едно гледам репортаж по новините :lol:

10.03.10
15:05

казано от Иван Шишманов на 10.03.10, 14:35:

казано от fanfan на 10.03.10, 14:26:

Не съм сигурен, но според мен PR и говорител, са две коренно различни неща.
За повишаване възможностите вече са крайно изчерпани.

еми “говорител” всъщност се съдържа в ПР
но зависи за какъв говорител  става въпрос,в случая е - пъблик рилейшънс

казано от emzo на 10.03.10, 14:57:

Ставаш, все едно гледам репортаж по новините :lol:

Нормално по новините дават само лошите работи, къде кой няма ток, с колко искали да скача, каква такса искали да слагат,  но не и, че са инвестирани стотици милиони, нито, че загубите в Столипиново да речем са паднали с 90% за три години, не и колко милиарда данъци внасят ЕРП-тата, не и как бе обменен автопарка, колко пъти са ни откраднали части от съоръженията, колко пъти пияни Багеристи удрят кабели и оставят без захранване цели квартали  и т.н.. Пък и друго си е да заемеш най гледаното време с Каубойко, Пицаря и Агент Пъпчивко.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.03.10 15:27.

10.03.10
16:36

Спред мен проблемите в Столипиново могат да се решат за няколко месеца,стига да има политическа воля.Но уви такава няма и гадните цигани правят квото си искат и вече някой почнаха да си въобразяват,че са недостижими и,че всичко им е позволено(ох как ги обичам тях)!

казано от gigitas на 10.03.10, 16:36:

Спред мен проблемите в Столипиново могат да се решат за няколко месеца

Могат, но не и законно. В последните години циганите се научиха да си плащат тока и това е факт, в това съм сигурен виждам го. Щом Енергото може да пречупи статуквото то и другите фирми и дори държавата може, но ...

10.03.10
16:47

казано от Иван Шишманов на 10.03.10, 16:39:

казано от gigitas на 10.03.10, 16:36:

Спред мен проблемите в Столипиново могат да се решат за няколко месеца

Могат, но не и законно. В последните години циганите се научиха да си плащат тока и това е факт, в това съм сигурен виждам го. Щом Енергото може да пречупи статуквото то и другите фирми и дори държавата може, но ...

Bярно е,че решението ще наруши доста закони.НО нима те не ги нарушават.Помня преди време екипите на енергото колко проблеми имаха с това Столипиново когато имаше режим на тока и трябваше да влизат в махалата заедно с полицията.Все едно влизахме в Ирак на мисия :-)

Специално столипиновските цигини са 1:1 с маймуните.Приличат на хора,миришат,падат си по лъскави неща,крадат,нахални са и са големи тарикати.И от там извода,че щом маймуните подлежат на дресировка значи и циганите могат,иска се само воля.

Мнението беше редактирано от Judo на 10.03.10 17:02.

Специално закона за Енергетика и прилежащите му наредби е добре устроен от към ЕРП-тата спрямо некоректните платци. Освен това тези Дружества като ЕВН които инвестираха в нови електромерни табла изнасяне на меренето, дистанционни електромери, прекъсват некоректните платци лесно и безпроблемно.
Защо ти трябва полиция, пращаш SMS на електромера на некоректния и веднага му спира тока без да си ходил.
И какво излиза, закон и до сега е имало, но е нямало кой да го спазва.

ПИ

10.03.10
19:22

Ей, кажете как да направя така, че песен на ПП (power point) да свири изцяло по време на презентацията?

10.03.10
19:38

Искам да си купя нов фотоапарат. Максимумът е 600лв, а моделът, който преследвам е Panasonic DMC-TZ7. Неговата цена е именно 600лв. Идеята ми е, ако някой знае къде може да се намери за 550-560лв, за да мога с останалите 40лв да си купя памет.
Приемам и предложения за други марки (за Никон знам), ако параметрите са същите или по-добри :Р

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.03.10 19:42.

За такава цена на апарата би трябвало да има подарък - карта памет.

10.03.10
20:01

казано от Миsh0 на 10.03.10, 19:59:

тц, няма :(

10.03.10
22:41

казано от Стоянчо на 10.03.10, 20:01:

казано от Миsh0 на 10.03.10, 19:59:

тц, няма :(

ebay ,дори и по-евтино

10.03.10
22:50

http://www.snotr.com/video/3503

...знам ,че го знаете ,но...

11.03.10
08:07

казано от Стоянчо на 10.03.10, 19:38:

Искам да си купя нов фотоапарат. Максимумът е 600лв, а моделът, който преследвам е Panasonic DMC-TZ7. Неговата цена е именно 600лв. Идеята ми е, ако някой знае къде може да се намери за 550-560лв, за да мога с останалите 40лв да си купя памет.
Приемам и предложения за други марки (за Никон знам), ако параметрите са същите или по-добри :Р

Погледни този  http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=46&product=4717&show=additional#slides-pane-1

Подобен е на Панасоника, но мисля че като цветове Канона е по-добър!
и този не е лош http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=46&product=6620&show=additional#slides-pane-0

Мнението беше редактирано от gorskia на 11.03.10 08:11.

11.03.10
08:28

казано от gorskia на 11.03.10, 08:07:

Погледни този  http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=46&product=4717&show=additional#slides-pane-1

и този не е лош http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=46&product=6620&show=additional#slides-pane-0

В поста си имах предвид, че знам за Канон-а, а съм объркал името с Никон. :) Да, Канонът е със идентични характеристики, но при включване светкавицата автоматично изскача отгоре (т.е. не е с пружина). Мисля, че това може да се преглътне предвид подаръка карта + калъфче :) Виж, Никон-а не го бях мяркал. С 10х зуум е, но и това е ОК. Мерси за сайта! Виждам, че и панасоник-а е с подарък 4гб карта.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.03.10 08:34.

11.03.10
11:05

Колеги искам да ви попитам има ли сред вас някой, който да е бил излъган и ощетен от фирма “Нов Век”- Пловдив ?
снощи гледах репортаж по “Господари на ефира” за измамени гурбетчии и съм силно разстревожен, понеже и аз си подадох документи за кандидатстване там миналата седмица.

СА

11.03.10
22:52

Ако е същата фирма като тази от “Господари на ефира” кофти, надявам се всичко да е ок около документите и фирмата.

Айде лека нощ, мушмороци!
А
й
д
е

л
е
к
а

н
о
щ
,

м
у
ш
м
о
р
о
ц
и
!

казано от Стоянчо на 11.03.10, 08:28:

казано от gorskia на 11.03.10, 08:07:

В поста си имах предвид, че знам за Канон-а, а съм объркал името с Никон. :) Да, Канонът е със идентични характеристики, но при включване светкавицата автоматично изскача отгоре (т.е. не е с пружина). Мисля, че това може да се преглътне предвид подаръка карта + калъфче :) Виж, Никон-а не го бях мяркал. С 10х зуум е, но и това е ОК. Мерси за сайта! Виждам, че и панасоник-а е с подарък 4гб карта.

От около година имам канона брат и горещо ти го препоръчвам, нищо не прави панасоника пред него. Снимките са невероятни, увеличението е невероятно, видеото му е HD. На компа ми с 27 инча екран е като видео направо. Даже когат ого купувах нямаше черен та моят е син.
Направо и казвам ,не се колебай, навил си ис панасоника, ама аз съм го гледал... Канон е фирмата за такъв тип фотография.
Даже аз ги сравнявах двата и моето мнение е че оптиката наПанасоника е малко ментак. Една и съща табела в магазина различно ми я увеличават. То китайска работа.....
Не знам защо си мислиш че изскачащата светкавица е проблем. Тя пак сама се прибира и при включе н апарат, а ако ти пречи даже лек допир я прибира обратно... Без да говорим че такъв тип фотоапарати не мисля че ще ги държиш много на дисплей за да ти харчат батерията.
Батерията е невероятна, 9 дена бех на Мармарис, като това го разбирайте че бех из цела Турция, включително и Истанбул, убих се да щракам, хиляди снимки.... Едно 40 минутно видео. Заредих два пъти. Не защото имаше нужда. А защото се забивах в горите и се опасявах да не стане нужда.

12.03.10
11:21

И досега ме е яд, че си купих Панасоник пред Канон. Многоооо.
Предния ми цифров фотоапарат беше Канон, купих си го 2003 година. Тогава почти никой нямаше цифров фотоапарат.
Сега съм го дала на детето да си играе (прави снимки с него).

Та, като бях в магазина избора беше между Канон и Панасоник. Канона беше със 150 лв по-скъп от Панасоника.
Заради това, заради мнението на мъжа ми, заради съвет от брат ми ииии айде Панасоник.
Вътрешно обаче исках Канон. И сега някакси ми е все тая за тоя фотоапарат.
Не че нещо му има, снима, хахаха, нооо Канон си е Канон!!!!

Все едно да избираш между NOKIA и Самсунг. NOKIA-та си е NOKIA ;) .

Това ми беше за урок, като не послушах себе си, а другите, нека да ме е яд сега  :) .

Мнението беше редактирано от maria на 12.03.10 11:25.

Направила си грешка определено. Дори по-нисък клас да е, но трябваше Канон да вземеш. А най-добрият вариант може би е Nikon.

12.03.10
15:02

Искам да се изповядам.

Дълъг е поста. Сами избирате ще четете ли, или не, но едно ще кажа на по-младите вдигачи - не глупаво, ами не знам какво да се повтарят чужди грешки отново и отново. Това са моите размисли и страсти. Както казах - това не е TED talks, не е урок по житейски опит. Това е една.. “изповед”. Ако можете да си вземете поука от нея, радвам се.

От днес нататък ще се променя и не за друго, ами защото нямам избор - научих нещо за себе си, което не може да бъде игнорирано. Така да се каже, видях очевидното, което отдавна трябваше да видя.

До преди няколко месеца приемах тренировките като нещо много важно. Независимо какви са те, за мен бе важно да ги има и да бъда фокусиран върху тях. Когато започнах да тренирам го направих защото приятелите ми ме накараха да ходим на фитнес само и само да правим нещо заедно. В последствие ми хареса и продължих известно време.

А с времето се увлякох толкова много, но не защото съм филмиран, комплексиран, социопат, който няма място в света на хората или друго coño, ами защото по едно време миналата година се бях замислял какво ли щеше да бъде, ако фитнес залите не съществуваха. С огорчение разбрах, че нямаше да имам много.. Не, няма да лъжа - нямаше да имам нищо. Само едни щанги си имах, един World of Warcraft, една майка, с която сме като непознати и едни съученици, които ме надценяват повече и повече с всеки изминал ден.

Затова и фокусирах цялата си физическа и психическа енергия, целите си финанси и цялото си внимание върху това. Все пак е разбираемо - смятах, че това е всичко, което имам. Очевидното, за което аз бях сляп досега беше, че все още мога да бъда “машина”, “животно” (както и всички онези останали комплименти, които невежите ми нищо неподозиращи съученици и изобщо познати ми подмятат) в залата и пак да си прогресирам така, както бих прогресирал и ако бях филмиран и надъхан както много от вас тук са, и пак да бъда по-свободен от всяка гледна точка на думата.

Мога да имам това физическо развитие и в същото време да бъда... по-нормален. През тия 200 часа, в които не съм тренирал се усетих, че фитнеса може да бъде моя втора природа без да се превръща в моя свят. Мога да съм “як” и “нацепен” батко и в същото време да съм по-емоционален, разговорлив, добър с хората и т.н. - с две думи по-жив, от колкото съм бил след който и да е нов личен рекорд в залата, или който и да е друг момент в залата, който по един или друг начин е погалил егото ми.

Не знам защо го казвам. Когато на мен ми го повтаряха, аз не слушах. Защо да вярвам, че вие ще слушате мен? Та аз едва имам опит в тази област. Аз съм едва на 17 години. Аз не мога да сравнявам тялото и силата си с мнозина тук. Не съм пример, не съм образец. Въпреки това се надявам, че не сте като мен, защото ако сте - горко ви. Все пак, трябва ли всички да повтаряме едни и същи грешки на хора, които са ходили в тези обувки много преди нас и са ни предупреждавали не веднъж?

Аз няма да спра да тренирам. Няма и да забравя за основите в хранителния режим. Просто ще тренирам по-неангажиращо - нещо като 25 метода, за да мога да си позволявам да пропускам тренировки когато се налага да обърна внимание на нещо не толкова егоистично и нещо, което всъщност има значение. Ще ям всичко, което ми се яде. Ще си пуша цигарките, ще си пия биричката и бидейки наясно, че с това леко разхайтване ще получа леко разхайтени резултати, ще продължа да го правя, защото е много по-леко и благо за душата, от колкото каквото и да е било постижение в залата.

Чудя се как, аджеба, аз - човек, който никога не казва пред другите собствената си себеоценка, но за себе си знае, че е умен и що годе разумен, не съм видял това, което виждам сега. Как не съм завиждал на хора като Петко К., Oranje, STALKER и т.н.?

п.п. Искам да благодаря на RogerF, чийто размисли и страсти в неговия дневник накараха и мен да спра да се лутам из поредното нещо, което ми е хрумнало (почивката от залата) и да започна наистина да разсъждавам върху постъпките в живота си. Искам да благодаря и на Oranje главно, задето неведнъж ми казваше кратко, точно и ясно това, което аз едва сега осъзнах. Както и да благодаря на всички останали, които малко или много са ми подмятали тази идея, или направо са сядали да ми я обясняват, макар и да не съм ви слушал тогава.

п.п.2 Няма нищо по-добро за оправяне на настроението от малко Боб Дилън, или Джими Хендрикс, или Слаш, или друг:
http://www.youtube.com/watch?v=OqutXNkBD3o&feature=PlayList&p=BED8D563B92AE854&index=0

Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.03.10 15:14.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1