Бих отишал ако имах 100тина-150 лв излишни..предпочитам да ги дам за месо.Пътни+хотел..я го видиш я не,пък и да го видиш да ти искат 30 лв за снимка..Мерси.
От доста време не бях посещавал форума.
Влизам и хоп - приятна новина.
Ако имам възможност определено бих посетил събитието.
Yeaaahhh, buddy….
10.04.10
14:41
Последно на коя дата ще го видиме на зимния дворец ? че видях на 22-23-24, и от колко часа ще започне ? дайте повечко инфо.
15.04.10
00:03
За истинските фенове на културизма и фитнеса, които няма да искат да пропуснат най-голямото фитнес събитие в България - качих последните новини, които успях да науча http://bg-muscles.com/?p=503
Изписаха се толкова простотии тук, чак не мога да повярвам колко комплексари във форума! На кой му дреме, че не ви дреме?!? Били сме “златни кокошки за спонсорите”, Рони бил “черен задник” и какви ли не още глупости?!? Били сме манияци, че ще отидем да видим най-успелия културист в нашия спорт, спорта, който обичаме и тренираме?!? Вие добре ли сте?!? Естествено, че ще сме там!!!... А вие? Ами, пийте си кофичката с кисело мляко след тренировка и бъдете горди, че тренирате и че не ви ебе, че Рони Колмън ще е тук... Недейте и да ходите и на състезания по културизъм, недейте да купувате и списания за фитнес (ааа, можете да си купите кило кренвирши ,примерно, за тези пари)... Вместо снимка на Рони на стената можете да си сложите ваша - така де, да не сте по-лоши?!?... Даже и задниците ви са и бели при това (е, нищо, че са кльощави, ама то пълно щастие няма)!
Поздрави! И да не забравяте, че има и по-важни неща от фитнеса! Така де!
nikolabull
Мнението беше редактирано от nikolabull на 15.04.10 00:07.
Изписаха се толкова простотии тук, чак не мога да повярвам колко комплексари във форума! На кой му дреме, че не ви дреме?!? Били сме “златни кокошки за спонсорите”, Рони бил “черен задник” и какви ли не още глупости?!? Били сме манияци, че ще отидем да видим най-успелия културист в нашия спорт, спорта, който обичаме и тренираме?!? Вие добре ли сте?!? Естествено, че ще сме там!!!... А вие? Ами, пийте си кофичката с кисело мляко след тренировка и бъдете горди, че тренирате и че не ви ебе, че Рони Колмън ще е тук... Недейте и да ходите и на състезания по културизъм, недейте да купувате и списания за фитнес (ааа, можете да си купите кило кренвирши ,примерно, за тези пари)... Вместо снимка на Рони на стената можете да си сложите ваша - така де, да не сте по-лоши?!?... Даже и задниците ви са и бели при това (е, нищо, че са кльощави, ама то пълно щастие няма)!
nikolabull
първо благодаря за информацията която ни даде
второ много точни думи за всички паляци жалко че те няма да те разберат
16.04.10
09:10
Тъй като стана ясно, че Рони ще идва - малко повече инфо за това....ако може.
Мястото: Зимния дворец, София
Дата: 25.04.2010
Час: 16 часа
Но какво ще е точно събитието? Ще има някакво състезание и той ще е гост или ...?
Ето ъпдейт :
Американската звезда Рони Колман ще открие на 24 април (събота) новия модерен национален център по културизъм в комплекс „Диана”. Осемкратният шампион от най-елитния турнир „Мистър Олимпия” пристига у нас по специалната покана на президента на Българската федерация по културизъм и фитнес Александър Сталийски с подкрепата на генералния спонсор на федерацията - SuperMax. Колман ще кацне на ВИП-а на аерогара „София” на 24 април в 14,25 ч.
Откриването на залата, където ще се подготвя националният отбор по културизъм, ще е в
16:00 ч.
Националният център по културизъм е оборудван с американските фитнес уреди „Прекор”, които са номер 1 в света. Със същите уреди са обзаведени 80% от американските военни бази, подготвителните центрове на футболните грандове „Ювентус”, „Байерн” (Мюнхен) и др. Фирмата е първата в света, която започва да произвежда крос тренажор (имитиращ ски бягане). Кардио уредите (за аеробна тренировка) разполагат с безжичен мониторинг за измерване на пулса, мултимедия като е възможно за дистанционно водене на тренировката.
„Прекор” предоставя на Българската федерация по културизъм и фитнес уредите на половин цена.
Събитията от програмата на Рони Коулман се провеждат със съдействието на SuperMax, автокъща „А2” и хотел „Хилтън”. Очаквайте допълнителна информация във връзка с посещението.
16.04.10
16:39
казано от korpusito на 16.04.10, 12:05:
Ето ъпдейт :
Американската звезда Рони Колман ще открие на 24 април (събота) новия модерен национален център по културизъм в комплекс „Диана”. Осемкратният шампион от най-елитния турнир „Мистър Олимпия” пристига у нас по специалната покана на президента на Българската федерация по културизъм и фитнес Александър Сталийски с подкрепата на генералния спонсор на федерацията - SuperMax. Колман ще кацне на ВИП-а на аерогара „София” на 24 април в 14,25 ч.
Откриването на залата, където ще се подготвя националният отбор по културизъм, ще е в
16:00 ч.Националният център по културизъм е оборудван с американските фитнес уреди „Прекор”, които са номер 1 в света. Със същите уреди са обзаведени 80% от американските военни бази, подготвителните центрове на футболните грандове „Ювентус”, „Байерн” (Мюнхен) и др. Фирмата е първата в света, която започва да произвежда крос тренажор (имитиращ ски бягане). Кардио уредите (за аеробна тренировка) разполагат с безжичен мониторинг за измерване на пулса, мултимедия като е възможно за дистанционно водене на тренировката.
„Прекор” предоставя на Българската федерация по културизъм и фитнес уредите на половин цена.Събитията от програмата на Рони Коулман се провеждат със съдействието на SuperMax, автокъща „А2” и хотел „Хилтън”. Очаквайте допълнителна информация във връзка с посещението.
хмм интересно :)
Билет мога ли да си взема по друг начин осен през интернет ? Примерно от Зимния Дворец ?
Мнението беше редактирано от asdasd на 18.04.10 20:51.
19.04.10
21:15
казано от asdasd на 18.04.10, 20:47:
Билет мога ли да си взема по друг начин осен през интернет ? Примерно от Зимния Дворец ?
Може!... Аз си купих от “Германос”! :-)
=====================================================================================================================
Последните новини, които съм научил (Update 20.04.10) + Програмите за провеждането на състезанията в събота и неделя. Подробности Натисни тук
Мнението беше редактирано от nikolabull на 20.04.10 12:44.
Ще ходи ли някой от форума?
Ще раздава ли Колман автографи, ще можем ли да се снимаме с него? :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.04.10 12:03.
Аз няма да ходя,Ронито беше интересен преди години изгубих интерес от маняците от GOLD’S GYM.Flex Wheeler ме кефи по-вече :П
казано от nikolaBULL на 19.04.10, 21:15:
казано от asdasd на 18.04.10, 20:47:
Може!... Аз си купих от “Германос”! :-)
=====================================================================================================================
Последните новини, които съм научил (Update 20.04.10) + Програмите за провеждането на състезанията в събота и неделя. Подробности Натисни тук
Nikolabull има ли места на тоя билет,защото аз поне не видях,да не е правостоящо състезанието.
20.04.10
20:39
Аз ще съм там. Взех си билет отдавна.
Би трябвало всички да са седящи.
казано от Георги Гайдов на 20.04.10, 20:39:
В коя зона ще бъдеш?
40лв?! Аз си взех за ВИП зоната за 30. Ти сигурно ще си на сцената :-)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.04.10 08:24.
казано от ARGULAS на 21.04.10, 08:51:
Стоянчо ти можеш ли да четеш?
Явно не :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.04.10 13:25.
21.04.10
17:15
казано от Стоянчо на 20.04.10, 20:41:
В коя зона ще бъдеш?
30 лв.
казано от Георги Гайдов на 21.04.10, 17:15:
казано от Стоянчо на 20.04.10, 20:41:
В коя зона ще бъдеш?
30 лв.
Ще се видим там. В един сектор сме. :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.04.10 18:11.
21.04.10
19:36
Айде и аз съм при вас, днес пристигна и моя билет. Дано се засечем. ;)
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 21.04.10 19:36.
22.04.10
17:16
казано от nikolaBULL на 15.04.10, 00:03:
За истинските фенове на културизма и фитнеса, които няма да искат да пропуснат най-голямото фитнес събитие в България - качих последните новини, които успях да науча http://bg-muscles.com/?p=503
nikolabull
Евала!
Сериозно, евала!
Просто не ми е понятно, това е изродщина - ходиш тренираш в залата и проявяваш не просто незаинтересованест, ами направо цинизъм спрямо най-видния представител на този спорт. Това показва колко си трениращ. За другите говоря, просто използвам второ лице. Коментара ти е супер. Подкрепям.
Мога да дам пример, но преди години - когато за първи път започнаха зда идвам големи метъл групи, за по 15-20 лв билета, имаше масово “фенове” които казваха нещо от рода на “Аз съм голям метълист, обаче не ми пука за тия метъл групи. За кво да па ги гледам? Ще си ги пусна вкъщи на спокойствие”. И ходеха да поркат бира пред залата. Да звучи познато? Не, дори това не е същото, защото сега “фитнесджийти” избълвали малоумието си по-горе едва ли ще отидат да пият протеинови шейкове пред Зимния.
Жалко, аз няма да мога да посетя събитието. Имам приятел, който ще ходи и ще си вземе камерата, та после ще се опитам да кача видеото тук за “незаинтересованите”.
22.04.10
21:09
Кондициониране на мускулатурата с упражняване на сила срещу съпротивление НЕ Е РАВНО НА бодибилдинг.
Рони е бодибилдър.Това не е само блъскане на щанги,нито е щанги+диета,нито е щанги+кардио+диета.Това означава да се състезаваш на подиума с физиката си.
Ако излизаш на бодибилдинг сцена и не си заинтересован от Рони Колман - не е ок.
Но ако тренираш за себе си,не виждам кое е странното да не ти пука толкова. :)
казано от Георги Николаев на 22.04.10, 17:16:
Просто не ми е понятно, това е изродщина - ходиш тренираш в залата и проявяваш не просто незаинтересованест, ами направо цинизъм спрямо най-видния представител на този спорт. Това показва колко си трениращ. За другите говоря, просто използвам второ лице. Коментара ти е супер. Подкрепям.
Мога да дам пример, но преди години - когато за първи път започнаха зда идвам големи метъл групи, за по 15-20 лв билета, имаше масово “фенове” които казваха нещо от рода на “Аз съм голям метълист, обаче не ми пука за тия метъл групи. За кво да па ги гледам? Ще си ги пусна вкъщи на спокойствие”. И ходеха да поркат бира пред залата. Да звучи познато? Не, дори това не е същото, защото сега “фитнесджийти” избълвали малоумието си по-горе едва ли ще отидат да пият протеинови шейкове пред Зимния.
Значи, ако обичам да шофирам, трябва да съм фен на Шумахер? Щом играя билярд, трябва да знам кой е най-добрия в света и да се интересувам живо от успехите му? Ако играя боулинг, трябва да ходя да гледам състезания и да знам световния шампион?
И щом карам ски, значи трябва да се интересувам от състезанията, да знам кой е шампиона и екзалтирано да припадам, като го видя на живо? Ако ходя да плувам, трябва да съм фен на Майкъл Фелпс?
Аз тренирам, харесва ми, страст ми е. Но няма да отида да се виждам с Рони. Аз и състезания по културизъм не гледам, не ме влече да зяпам голи, намазани мъже :) Ако е за въпрос, и на концерти не ходя, нищо че харесвам метъл (и друга музика).
Все пак, хора много, идеали разни.
На феновете им пожелавам приятно изкарване с Рони :)
Мнението беше редактирано от Петко К на 23.04.10 08:20.
Последно от колко часа е? Защото в bg-muscles пише начало - 16:00 , а на билета 9:00 ...
23.04.10
10:56
Дочух от организатор, че Рони няма да позира, не бил във форма или нещо такова :) Все пак дано не е истина, макар че си оредих пропуски без пари и само кратуната да му видя, пак ще ми е достатъчно.
Състезанието е от сутринта до вечерта, но Ронката кога ще се появи не е ясно:(
23.04.10
13:46
Хора...
Важе въпрос:
Абе билети на входа ще си се продават и ще са на същите цени, нали?
Това ми е питането.
Имам и още две, породени от горните постинги. Верно, кога ще излезе Рони? И как така може да не позира? Не бил във форма... ми миналата година един всеизвестен клип с него гост позинг, той беше толкова зле там, че би трябвало аз да го бия... Ако сега е по-зле, каква гадост ще гледаме? И още по-тъпо ако не я гледаме!
23.04.10
14:03
Чакам със нетарпение, някой да ми каже дали ще е от 9:00 сутринта както го пише във билета, или във 16:00 часа ?
казано от ekofresh1 на 23.04.10, 14:03:
Чакам със нетарпение, някой да ми каже дали ще е от 9:00 сутринта както го пише във билета, или във 16:00 часа ?
Аз се скъсах да звъня във федерацията, но ми писна, защото никой не вдига теУефона. Някъде пишеше, че от 16ч ще позира. Не ми се вярва да излезе сутринта, когато ще е женския фитнес (моля дамите да не се засягат, ако четат! :)). Предполагам ще излезе когато е ред на мъжете.
Относно продажбата на билети на входа - във вестника четох, че ще се продават. За цени не пише нищо. Предполагам няма да са различни.
Не ми се вярва да не позира, защото който е дал пари и е получил билет, то той ги е дал за това което пише на билета, а именно Ronnie Coleman posing session in Sofia. Когато престираш нещо - платената сума и сключваш договор (покупко-продажба на билета), то си чакаш насрещната престация - гост позирането.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.04.10 15:22.
23.04.10
15:23
Основния въпрос остава ще позира ли Рони, и около колко часа. Честно казано не ми се ходи в 9.
Също любопитно, местата за 20 лв седалки ли са, правостоящи ли са.
23.04.10
17:51
Обожавам Рони ! Той е бодибилдинг еквивалента на това да гледам Барса или Реал наживо. Аз живея до Зимния Дворец на спорта, но ми става лошо, като си представя най-вероятния сценарий:
-Откриване(не е ясно кога),
-Слушане милион пъти на реклама на Supermax самобръсначките,
-Ще се наложи вероятно да гледам “интересните” за всички: юноши/ младежи/ жени и от сорта КВАЛИФИКАЦИИ- т.е. всеки сульо и пульо решил да става културист(бил съм на много състезания и не може да ми оборите твърдението, че това е по-изнервящо и от рекламите на самобръсначките)
-Рони ще закъснее, като всеки себеуважаващ се гост на татковината
-Пред зимния дворец е фул с коли от цялата столица просто за залата като идват (любимо място на софиянци, студенти и мен самия), представям си вътре какво ще е на такова събитие, което се рекламира от сума ти време
-Няма да има позинг вероятно ?!?
-Ще сме на поне 20-30м (даже и за ВИП да си купя, ще гледам как той кротко си зяпа състезанието)
-Вероятно е да има някакъв семинар с въпроси, които няма да разберем/чуем/преведем, а ще прочетем от Мускули и Фитнес в новия им брой
-Циркът ще е когато (ако случаайно) дадат да се снима с хора от публиката (Абсурд)- ще видим гордия нов председател на БФКФ, чакащ все едно ордена си “Стара Планина”, за дето е довел Ронката в БГ (което не е малко усилие)
-Всеки взел фотоапарат, може би освен скалпа на Ронката, ще успее да се снима и с милярдите ВИПове, които ще дойдат : всички бивши, текущи и бъдещи културисти, председатели разни (Евгени, Патрик Ангелови, Карабиберов и пр.), приятелите на приятелите на познатите на хора, свързани с БФКФ, псевдо и автентични мутри, както и приятелките им, а защо не и децата им (дотук само от опит говоря), хора от маркетинга и т.н.
В заключение ще кажа, че не се мъча да разубеждавам никого да ходи- аз самия не съм решил дали да отида (в първия момент, като прочетох ценоразписа, не ми се досвидяха и 30лв, ама малко по-късно ми мина през ума, как ВИП ще са половината зала). На събитието може би някой ще си вдигне веждите и леко отекчен с властен поглед (като Митко Димитров) ще стане изнервен, че никой не му обръща внимание, а всеки си шушне с дружката “Рони тва, Рони онова” и ще си помисли “кво седя и аз с барабите тука” и ще се разходи напред-назад, както би направил всеки разумен човек и може би щеше да се замисли дали си е струвало и безплатното му идване...
Рони е за първи (и последен) път в БГ !
Живея на метри от зимния дворец, а хората ще пътуват часове от цяла БГ, за да го видят...
Цените са приемливи...
...и все пак дано не ми се сбъдне резюмето, което спретнах...
23.04.10
19:24
казано от РИК ВЕРКРЮГЕР на 23.04.10, 15:35:
Гордея се че съм съвременник на такяв спортист и разбира се че всяка възможност да го видиш на живо и да говориш с него небива да се пропилява. Дано го представят по телевизията за да стане достояние на повече хора.
Може да се сбъдне предположението ти! :-) Доколкото разбрах, Рони ще е гост в “Нека говорят” на Росен Петров, което за почва в 16:30! Ето - Натисни тук
Мнението беше редактирано от nikolabull на 23.04.10 20:04.
23.04.10
19:38
Аз пък се надявам, тези които нямаме възможност да го видим на живо или гледаме по телевизора, да гледаме нещо из интернет.