казано от radostin radev на 27.03.10, 12:37:
Човече, 8 бона вложени в тялото си е чисто прахостничество, при положение че не си състезател. Но всеки има различни възможности и решава какво да прави с парите си. ;-)
аха
Можеше да ги вложи в...култура, да си купи опел на старо или нещо подобно. :)
От друга страна, това е част от работата му. Приеми го като бизнес инвестиция. Ти би ли си купил хранителна добавка с препоръка от 54 килограмов атлет с шкембе? :)
27.03.10
14:00
казано от radostin radev на 27.03.10, 13:09:
Аз предпочитам да дам част от парите за кръчми :) Все пак не съм състезател че да спазвам 100% режим на спорта. Аз съм обикновен човек който иска да успее в живота и да се радва на всичките му блага!
Сашо, имал си-дал си.
Пука ли ми? -НЕ
Давай ги по кръчми. Никой не те спира. За 4 години от моят студенстки живот, още толкова са заминали по дискотеки и запои. Даде ли ми нещо това? Абсолютно НИЩО, освен махмурлуци,мимолетни връзки със колежки и ужасни главоболия. А и бях преди 2 години с 37 см ръка и шмекбе благодарение на пиянстването. Съжалявам за всеки един лев пръснат за алкохол, но за нито един лев даден за фитнесът - не съжалявам.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.03.10 14:01.
27.03.10
14:33
2 клипчета от днес
Поздрав за всички моторджий
Ето това е живота бате :lol:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 27.03.10 14:34.
27.03.10
15:51
А, честит ти празник ;)
п.п. 8к за добавки са нещо нормално. Точно толкова мисля да дам за музика в колата :)
Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 27.03.10 15:56.
27.03.10
16:38
@Boichev - по-добре се разходи до Русе, когато си готов да слагаш музиката. ще те заведа при един човек, който се занимава от години само с това и ще ти излезе двойно по-евтино и двойно по-качествено.
Поздрави!
8к за музика :) браво бе, това ми се иска да го видя, тъй де чуя. Аз ако дам 8 бона за музика, колата ми трябва да бъде поне такава http://www.cars.bg/u8040 . Сашо май не трябваше да питам ... ти добре, че не каза реалната цифра, че сигурно щяха да те анатемосат :cheese:
Иначе за рамото почивка му е майката , колкото и да не ти хареса... Пробвай горна част с дъмбели, има вероятност да те боли по-малко или въобще и с тия тройки, петици .... ти си знаеш.
Виждам си почнал да чистиш с 5х5, и аз възнамерявам да приключа с чистенето именно с тази програма, така че ще следя и взаимствам някои идеи ;)
28.03.10
15:39
Ден 31
Нетренировъчен
Храна:
IntraXcell
1) 50 гр протеин
2) 300 гр свинска вратна пържола на скара, миш-маш,краставица
3) 300 гр лазаня, 25 гр протеин
IntraXcell
4) 1 кисело мляко 2%
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.03.10 15:40.
28.03.10
18:13
Като каза че рамото те боли първото нещо което ми дойде наум е- Тренировки+ слаба храна+ добавки които повишават силатата = на тяло което не си набява витамини, минерали и достатъчно количество хр. вещества. В последствие това тяло започва да страда от болешки.
По оня въпрос с апендиКса вземи мерки, защото може да ревеш от спукан апендиКс, а това не е шега работа. ;-)
28.03.10
19:16
И според теб какви мерки може да се вземат срещу хроничен апендикс, освен операция?
Теорията за слабата храна издиша. Върни дневника 2-3 седмици назад, когато започнаха болките в рамото, храната е повече от добра.
Болките станаха заради максовете на лежанката и раменните преси, заради програмата “I bodybuilder”. За съжаление я прекратих, поради тази причина.
Ти на тая храна ако викаш слабо ..аз си мисля,че кг които слага са му много
28.03.10
19:41
Неможеш да ме убедиж че храненето ти е на 100%. Ти ядеж както трябва 2-3 пъти дневно. Погледни моята храна и виж колко повече е в сравнение с твоята въпреки че не е съвсем в ред. А колко допълнителни яденета с плодове имам които не ги пиша. Млечните продукти които приемаш са почти никакви! Освен белтъчините има и др. важни неща като витамини и минерали. Не го забравяй. :)
28.03.10
19:46
Само да знаеш колко неща не пише Сашо ;)
казано от Ivan Boichev на 28.03.10, 19:46:
Само да знаеш колко неща не пише Сашо ;)
Само да знаеш аз колко неща не пиша. :lol:
29.03.10
14:32
Ден 32
Днес
Клек
5 х 5 с 100 кг
Тяга
5 х 5 с 130 кг
Набирания, широк надхват
5 х 5
Разтваряния встрани с дъмбели
5 х 5 с 17,5 кг дъмбели
Рамото......даже на набиранията ме болеше. По план трябваше да правя раменни преси и лежанка днес, но просто няма начин с тези болки. Не ще да мине и това е! След тренировката бях целият вир-вода, много ме смаза тягата.
Преди всяко 5 х 5 имам 1-2 серии с по-лека тежест за загрявка. Следващият път ще увеличавам килограмите на всичко.
От утре отварям 3та кутия Интраболик, вкус Дива малина Мммммм
Храната:
Slin-Sane
1) 70 гр овес, 50 гр протеин
!!!ТРЕНИРОВКА!!! IntrAbolic
IntraXcell
2)100 гр козунак, 50 гр протеин
3) 1 скумрия в доматен сос
4) 1 скумрия в доматен сос
5) 1/2 скумрия в доматен сос
5) 1 кисело мляко 2%, 25 гр протеин
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.03.10 18:40.
29.03.10
16:14
Ако рибата е от консерва НЕ яж кис. мляко. Може да се натровиш. :)
Много ми е чудно защо не закръгляш тоя овес на 100/200 гр примерно?
100гр козунак?!?! - Ти шегуваш ли се? Това ще го лапна на 2 пъти :snake:
Мнението беше редактирано от radostin radev на 29.03.10 16:14.
А бе много тъпи изкапзвания правиш, не виждаш ли, че козунака му е заради захарта, а не заради това, че е козунак.Кво като ще го лапнеш на 2 пъти? Мога да ти кажа, че на Сашо храната му е 15 пъти по добра от твоята,а ти му даваш пример именно да погледне нея
WTF?
В последно време гледам, че на повечето потребители им е трудно да спазват неписаното правило “Когато няма какво да кажеш просто си мълчи” ;) Много по-лесно е от колкото да бълвате нагоре-надолу безмислени коментари.
29.03.10
20:15
казано от ragHqP на 29.03.10, 19:12:
В последно време гледам, че на повечето потребители им е трудно да спазват неписаното правило “Когато няма какво да кажеш просто си мълчи” ;) Много по-лесно е от колкото да бълвате нагоре-надолу безмислени коментари.
Защо имам чувството че си един от подръжниците на Сашо? :lol:
Единственото което искам да кажа е че според мен тАя храна е малко, а добавките не малко.
Коментарите ми не са бизмеслени!!!
И ако не разбрахте аз съм поредното “прасе” което се е навряло във форума. :lol: (Какво ли искам да кажа с това?-Е, никога няма да го разберете.)
Гадняр, кога ще разбереш какво е чувството да усетиш повече от 50-60кг върху рамената си? :lol: :snake:
Заявявам че повече няма да пиша в тОя дневник!
Мнението беше редактирано от radostin radev на 29.03.10 20:22.
Радостине, Карло, не мислите ли, че малко се увличате и двамата?
За какви поддръжници и за какви прасета си говорите?!? Фитнесът и бодибилдингът са индивидуални занимания, в които всеки преследва личните си цели и прави със себе си и тялото си, каквото намери за добре. Сашо нито ви налага какво да правите, нито сте длъжни да го харесвате или да сте съгласни с него.
Но си има начини това несъгласие (или съгласие - без значение) да се изрази по нормален начин, затова в този и много други форуми има някаква възприета форма на общуване, свързана със спазването на добър тон.
Не искам да изземвам функциите на модераторите, само искам да ви кажа и на двамата, че този диалог между вас прави много неприятно впечатление.
30.03.10
12:39
Ден 33
Тегло: 93 кг - 5 кг от началото ;)
Днес
Гребане с лост , подхват
5 х 5 с 110 кг + 10 кг от предната тренировка
Хамър-машина за гръб
5 х 5 с 75 кг
Чуково сгъване с дъмбели
5 х 5 с 25 кг
Разгъване над глава с въже
5 х 5 с 55 кг
Корем
Повдигане на крака от вис
2 х 15
Коремни преси с повдигнати на стена крака
2 х 20
Клипове:
Гребане с 110 кг
Разгъване над глава
Чукове с дъмбели
Много яка тренировка. Вкусът Wild berry на IntrAbolic e страхотен! Много сила днес и енергия.А как се потя като животно....
Днес зареждащ ден с въглехидрати.
Рамото продължава да боли, даже с дъмбелите като правих ме прерязваше.... затова пак няма лежанка днес, надявам се скоро да правя.
Сори за клиповете, че са настрани, ама няма как - телефона ми не ще да седи прав.
Храната:
Slin-Sane
1) 80 гр овес, 50 гр протеин
!!!ТРЕНИРОВКА!!! IntrAbolic
IntraXcell
2) 1 банан, 50 гр протеин
3) 220 гр ориз, 300 гр пилешко филе
4) 200 гр ориз, 200 гр пилешко филе
5) 500 гр кисело мляко Пършевица 2,9 %
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.03.10 17:46.
Wild berry или Лимоновия вкус ще ми препоръчаш, че съм претенциозен за вкусове :)
30.03.10
14:29
И двата са супер. Берито е по-сладичък, Лимоновият доста бързо заминава по-време на тренировка, защото се услажда. Който и да вземеш, няма такова значение. Давай Wild berry, че са малко бройки и бързо свъшват :lol:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.03.10 14:29.
30.03.10
16:14
май ти е убегнал смисълът на 5х5.
30.03.10
16:35
Защо?
Бих се радвал ако ми обясниш.
Ето я програмата, аз съм я модифицирал леко.
5х5 в сплит вариант
Понеделник/четвъртък:
Лег 5 x 5
Гребане 5 x 5
Бицепсово 5 x 5
Разгъване на скрипец 5 x 5
Сряда/петък
Клек 5 x 5
Разтваряне встрани с дъмбели 5 x 5
Горен лег 5 x 5
Корем
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.03.10 16:37.
30.03.10
17:23
Предполагам, че заради болките в рамото не я правиш така както си я написал.
30.03.10
17:25
Абсолютно :)
Неведнъж го казах, просто не мога с това рамо да правя преси или лежанка, а ми се иска много.
30.03.10
17:53
Защо пък не ? За да натоваря повече гърба, малко ми идва натоварването с 3-4 упражнения х 5 серии.
Хмм лошо изпълнение на гребането, че ти си си направо прав и си тренира трапеца, а не за плътност на гърба. Другия път пробвай с по леки килограми, това ще е причината.
За другото браво, и как падат килата - похвала.
Мнението беше редактирано от Blahzay на 30.03.10 19:09.
Взимай повече хапчета Бате Сашо, греба с повече от теб. :lol: :-P
п.п (”Хапчета” в кръга на шегата). :)
Мнението беше редактирано от El padre на 30.03.10 21:29.
31.03.10
04:33
@Pandiz - няма лошо, че гребеш с повече. Похвално е.
Ама хората ти го казаха в дневника, няма ли клип - все едно не се е случило никога това ;)
п.п В момента чистя, силата е последното на което се надявам при 80 гр въглехидрати дневно.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 31.03.10 04:34.
казано от Aleksandar Marinov на 31.03.10, 04:33:
Ама хората ти го казаха в дневника, няма ли клип - все едно не се е случило никога това ;)
:) Аз само веднъж се пресрамих да се снимам в залата. Иначе е много конфузно - сякаш демонстрирам “Вижте ме кой съм, чак се снимам”. Да не говорим, че после пускането на клипа в нета също може да си има последствия, особено ако си дърт мъж със сериозна работа и колежки-клюкарки. :D
31.03.10
07:39
Александър,
силата се качва и с по-малко въглехидрати, това не е оправдание ;)
казано от Aleksandar Marinov на 31.03.10, 04:33:
п.п В момента чистя, силата е последното на което се надявам при 80 гр въглехидрати дневно.
Да, ти след като си пуснал клип, си мислиш, че си оправдан и гребеш с правилна техника. Хората могат да казват всичко, но нали АЗ си знам какво съм направил и какво мога да направя, а и другите ми приятели, които идват с мен също са го видяли и могат да потвърдят, това е достатъчно. Клип ще снимам, когато реша за нужно. :)
31.03.10
08:30
Аз гърба ми все с “неправилна техника” съм го направил. Не се притеснявайте за техниката ми :)
много смешно изглежда отстрани пандиз да дава съвети на Сашо,пък даже и да му говори за техника.....явно на Сашо гърба от неправилна техника е станал такъв(преди 3-4 страници си беше сложил снимка,която изглеждаше впечатляващо).А относно постиженията на пандиз да снима клипа с 110 гребане и отделно да си сложи снимка до Сашо да види как ще изглежда :Д.
казано от ilko на 31.03.10, 10:37:
много смешно изглежда отстрани пандиз да дава съвети на Сашо,пък даже и да му говори за техника.....явно на Сашо гърба от неправилна техника е станал такъв(преди 3-4 страници си беше сложил снимка,която изглеждаше впечатляващо).А относно постиженията на пандиз да снима клипа с 110 гребане и отделно да си сложи снимка до Сашо да види как ще изглежда :Д.
Ти като негов личен защитник (и фен) ли се явяваш? Разбира се, че не съм на неговото ниво, добавки, стаж, години, килограми, пари и социално психическо положение, че да става дума за каквото и да е било сравнение или да давам съвети, просто се пошегувах а той го прие като критика. А и едвали, той (и ти също) когато е/си бил с моя стаж е/си бил нещо повече от това което съм аз сега, така, че нека да не си говорим, като не се знаем. Нито си ме виждал как греба, нито си ме виждал гол.
Мнението беше редактирано от El padre на 31.03.10 11:09.
Мале мале..... Ебати дърляниците стават всеки път в този форум (не конкретно дневник).
Пандиз, човек ти освен да пишеш колко си готин, как си постигнал невъзможното и си феномен, нямаш ли друга работа за вършене? Е човек на теб всеки 2ри пост ти е заяждане или самохвалене.....