Пълна програма

29.03.10
00:54

Добър ден... е нощ по-точно :)
Аз съм на 20 години, висок съм 1.80 и тежа 105 кг, като нямам направо никакви мусколи а бедрата и корема са ми много дебели, излишно е да казвам че не се харесвам. Но досега не съм имал сериозен повод да оправя това, все съм си мислел, и така си живея, защо да си губя свободното време за да си оформям тялото, просто ще ям малко, но след няколко скорошни събития мисленето ми се промени, и в момента се нуждая за възможно най-кратко време да си оформя тялото възможно най-добре.
От 1-2 месеца започнах програма с упражнения за 3 дена - понеделник, сряда и петък - http://www.bb-team.org/workout/1290/ , едва си довършвам сериите с минималните възможни тежести и все още не забелязвам какъвто и да е напредък. Диетата която започнах заедно с тренировките ми е следната: 1/4 пиле на грил или пилешки бут на фурна със ориз или картофи (варени или на фурна) за обяд и вечеря, към обяда добавям и плод ; кисело мляко и плод за закуска ; кисело мляко и орехи преди лягане.
Значи, искам да попитам, тези упражнения правилни ли са за мен, тази диета правилна ли е за мен, ако не са, тогава кои са правилните за мен, по колко пъти в седмицата трябва да тичам и по колко време и дали трябва да е преди закуска и то в дните в които тренирам (понеделник, сряда, петък), и последно, трябва ли да си купя някакви хранителни добавки и кои са най-подходящите за мен. Помеждодругото не разполагам с много висок бюджет, така че не ми предлагайте някакви скъпи работи :) Благодаря предварително ;)

29.03.10
09:19

ЗАщо си започнал с програма,която е за хора с поне 6 месеца опит?
Съвета ми е тренрай цялото тяло в един ден,3-4 пъти в седмицата има такива програми.
Като направиш 6-7 месеца в залата,тогава смени на тази програма.
Тичай,върти,скачай каквото и да е след тренировка поне 25-30 мин,даже като посвикнеш старай се да вдигнеш това време.
Напиши си диетата по разбираемо,например:
1 хранене ....
2 хранене ....
3….

29.03.10
12:21

После, можеш да смениш на кръгова за да направиш мускУли и чак тогава след около 5-6 месеца ако решиш се посъветвай във форума пак. Успех! :)

31.03.10
11:53

“в момента се нуждая за възможно най-кратко време да си оформя тялото възможно най-добре.”
възможно най-грешния подход и неуважение към тялото,защото то изисква системни грижи
много малко вероятен резултат в рамките на 2-ти  месеца стаж
и много грешен старт,съжалявам :long:

31.03.10
12:30

Ха 20 години не си правил нищо сега за два месеца да го поправш няма да стане ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1