Бедрено разгъване, сгъване.

10.04.10
15:21

Вмомента нямам възможноста да ходя на фитнес, та си зех малко тежести, направих си лостче и тренирам в нас.Та искам да попитам за тези 2 упражнения няма ли с какви да ги сменя? Целта ми е да измъкна максимум обем от тях, после ще мисля за маса.

10.04.10
15:23

За задната част: “глут хем райз” http://www.youtube.com/watch?v=FM4fcVP4hHo
За предната част: преден и заден клек, напади

10.04.10
15:25

казано от Thrashmetal на 10.04.10, 15:23:

За задната част: “глут хем райз” http://www.youtube.com/watch?v=FM4fcVP4hHo
За предната част: преден и заден клек, напади

А не може ли за задна да легна и да поставя дъмбел между краката ? За предна ще измисля нещо освен клека и нападите, тях и без това ги правя от давна.

10.04.10
15:27

И как ще балансираш с тоя дъмбел? Аз мога да ти кажа и за касата на вратата да се хванеш и докато висиш, да сгъваш краката с дъмбел между глезените, но ако няма кой да ти асистира, ще ти е удобно ли? Без машини и достатъчно тежести за тяга, тази част на краката трудно се тренира. Най-добрия вариант е да правиш спринтове, но надали ти се занимава. Ако да - давай смело 5 серии по 60 метра на тренировка.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.04.10 15:28.

10.04.10
15:34

Ами докато съм на лоста ще си слагам някси дъмбела между краката, ако няма кой да ми помогне, попринцип винаги има някой около мен, ама...
Иначе най-важно ми е предната част, с тея разъвания от 4-5 тренировки крака ми порасна с 1.7 см. някъде.
едит1:Полу-клековете дали ще имат д/г същия ефект ?

Мнението беше редактирано от fam0us на 10.04.10 15:34.

10.04.10
15:36

Е, пробвай де. На мен лично ми беше удобно преди, докато сгъвах с 10кг. Сега не ми стигат, трябват ми 20-30кг. и не ме питай как се оправям. Затова и не го правя вече.

10.04.10
15:38

За полу-клековете нищо не каза ?!

10.04.10
15:42

Не ми излизай с тия номера. Не харесвам полуклекове и никога няма да ги обикна. Край на историята. За крака прави спринтове и клекове. Друго повече не мога да те посъветвам.

10.04.10
16:12

не ти знам възможностите пробвай сумо тяга ,но каза че имаш малко тежести така че иначе да става варянта с дъмбела между краката и сгъваш вместо машина аз съм го правил на такава пейка за коремни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1