Хехе Траш, има нещо вярно, но не съвсем... Аз даже не й дадох шанс да ме отреже, за тва ме е яд... че дори не пробвах. ;)
А по темата с алкоола, ако пия е бира... друго не ми трябва :) Айде отивам да направя малко HIIT, не става само с танци :D
казано от Thrashmetal на 24.04.10, 12:50:
казано от Madman_ на 24.04.10, 12:14:
На мене пък ми е готино и без алкохол... имам приятели дето като отидем на дискотека, бе да са пили и не им е яко. Страшна логика... а аз си пия сокчето и ми дреме на патока :D Ама още ме е яд че снощи изпуснах наааай-хубавото момиче в цялата дискотека... мноо ме е яд... Иначе алкохол ми не требе - само добра компания и купона е готов :)
Хаха! Една чашка и е твоя! :lol:
Иначе не съм казал, че ми трябва алкохол за да ми е готино. Просто се опитвам да намеря питие, което да ми отива и да ми харесва. За коняка не казах нищо, защото не съм опитвал дори. :)
Сега пия. Ми то ракия бе! Мека ракия!
24.04.10
18:34
казано от Thrashmetal на 24.04.10, 18:32:
казано от Thrashmetal на 24.04.10, 12:50:
казано от Madman_ на 24.04.10, 12:14:
На мене пък ми е готино и без алкохол... имам приятели дето като отидем на дискотека, бе да са пили и не им е яко. Страшна логика... а аз си пия сокчето и ми дреме на патока :D Ама още ме е яд че снощи изпуснах наааай-хубавото момиче в цялата дискотека... мноо ме е яд... Иначе алкохол ми не требе - само добра компания и купона е готов :)
Хаха! Една чашка и е твоя! :lol:
Иначе не съм казал, че ми трябва алкохол за да ми е готино. Просто се опитвам да намеря питие, което да ми отива и да ми харесва. За коняка не казах нищо, защото не съм опитвал дори. :)
Сега пия. Ми то ракия бе! Мека ракия!
:lol:
[21:42:28] CHILLI says: imam zada4a za tebe
[21:42:38] CHILLI says: trqbva da pre4uka6 edin
24.04.10
18:57
казано от Thrashmetal на 24.04.10, 18:50:
[21:42:28] CHILLI says: imam zada4a za tebe
[21:42:38] CHILLI says: trqbva da pre4uka6 edin
Траш, бияч ли си? ;д
хаха
Още не бях кликнал на линка и вече бях сигурен, че е някой снимал се в тоалетна :lol:
Едно за рапърите:
Много ме радва т’ва парче. :)
казано от Anelia на 24.04.10, 19:38:
Това беше върха!
казано от Петко К на 24.04.10, 11:38:
Не трябва да ходя на работа събота сутринта, особено ако петък вечерта съм си легнал в 2 часа :lol:
Първо, тотално прецаках един сървър :lol:
И си ожулих вратата на колата :)
Е, поне се разсъних вече и съм в кондиция за тренировка ;)
Хехе, Петко, ловиш света :)
казано от CKOTA на 24.04.10, 21:06:
хаха линка кърти...
Траш, трябва да е много ароматен...
Ароматен е. Има аромат.. на грозде. :)
Сори, не съм пияч и не разбирам, но знам какво пих по-рано днеска - ракия с етикет на бренди.
Става... мен всички продължават да ме питат каво ми е... пак не пих... и капка...
И така да ви питам- трябва ли един мъж да си скубе веждите? Тоя въпрос го задавам след многобройно отправяни заплахи към мен... та интерено ми е как мислите... може и отделна тема да пусна...
24.04.10
21:33
казано от CKOTA на 24.04.10, 21:26:
Става... мен всички продължават да ме питат каво ми е... пак не пих... и капка...
И така да ви питам- трябва ли един мъж да си скубе веждите? Тоя въпрос го задавам след многобройно отправяни заплахи към мен... та интерено ми е как мислите... може и отделна тема да пусна...
Аз скубя само за да няма “Обединението прави силата”
За тва иде реч и тука... ама т’ва ми е на мен отличителен белег от... години... ама последно време всеки ми пуска съвети, а разни мадами оферти и как щяло да ми отива и тн... та ми е интересно какво мислят и други хора- аз за сега се не давам!
24.04.10
21:41
казано от CKOTA на 24.04.10, 21:40:
За тва иде реч и тука... ама т’ва ми е на мен отличителен белег от... години... ама последно време всеки ми пуска съвети, а разни мадами оферти и как щяло да ми отива и тн... та ми е интересно какво мислят и други хора- аз за сега се не давам!
Махни го т’ва. Тъпо е. ;д
казано от p17bull на 24.04.10, 21:33:
Ха-ха! Ти си скубеш веждите! И моите не са перфектни, даже бая вежда има, ма не ги пипам и не ме ебе, ама хич.
Що за тема на разговор? Естествено, че не. Скубането на веждите е плод на суета, което е женска черта, от което следва, че имате нисък тестостерон, от което следва, че живота ви мрази.
Man up и стига глупости, eh?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.04.10 21:44.
24.04.10
21:45
казано от Thrashmetal на 24.04.10, 21:44:
Ха-ха! Ти си скубеш веждите! И моите не са перфектни, даже бая вежда има, ма не ги пипам и не ме ебе, ама хич.
Що за тема на разговор? Естествено, че не. Скубането на веждите е плод на суета, което е женска черта, от което следва, че имате нисък тестостерон, от което следва, че живота ви мрази.
Да съм обект на ебавки ли? Само посредата скуба, непипам на друго място.
Както казах мен ме ебават от години- прякори имам щот съм с 1 веждЪ, но не ме ебе принципно последно време много взеха да ми досаждат и реших да разбера дали не съм прекалено закостенял и старомоден...
Това ми хареса! :lol:
СКОТ, ти си си ти. Не мога да се намесвам, но ми се въртят някои идеи в главата. Свързани са с оная тема в “Общи теми”.
казано от p17bull на 24.04.10, 21:45:
Бе недей се обяснява. Скубеш ли се? Скубеш се. Точка.
Суетата била женска черта? :lol: По тази логика всички билдери са обратни.
Ако искаш ги скуби, ако не искаш недей, както ти харесва, така. Това ти си решаваш.
24.04.10
22:17
казано от Thrashmetal на 24.04.10, 21:59:
СКОТ, ти си си ти. Не мога да се намесвам, но ми се въртят някои идеи в главата. Свързани са с оная тема в “Общи теми”.
казано от p17bull на 24.04.10, 21:45:
Бе недей се обяснява. Скубеш ли се? Скубеш се. Точка.
Да, и к’во като? Т’ва, че е признак за суета, нисък тестостерон, дрън дрън. Хахахаха.
Питай путките дали ми е нисък тестостерона. :-)
п.п СКОТА, ако искаш бъди задръстеняк, ако искаш бъди нормален. Твой е изборът.
п.п2 Ако искаш бъди готин пич, хаха.
Мнението беше редактирано от Питбула на 24.04.10 22:23.
24.04.10
22:24
казано от korpusito на 24.04.10, 08:08:
@ head_hunter Миналия април дадох 380 лева за ново оригинално жило + някви други глупости, майстора ме увери, че повече няма как да мръдне. Сега пак жилото, обадих му се и той вика “няма проблеми пак ще го сменим” при което му теглих една майна. Иначе баш на светофара да вкарам първа и се чу ряз и си остана долу педала... Ще видим сега какво ще стане, при друг майстор съм я оставил.
Или сменяй майстора или магазина от където взимаш части ;-)
Предпочитам думата принципен...
ЕДИТ- Траш, не стоплих нещо ама карай... нали съм задръстен... и не съм пич лол...
Мнението беше редактирано от Бойко на 24.04.10 22:27.
Моята кола пък прегря нещо, сега като се прибирах вечерта... днес не и върви явно :lol:
24.04.10
22:32
казано от CKOTA на 24.04.10, 22:24:
Предпочитам думата принципен...
ЕДИТ- Траш, не стоплих нещо ама карай... нали съм задръстен... и не съм пич лол...
Човече, к’вот искаш прави. Знам каква е реакцията като видим някой такъв. Особено пък момиче. Няма да ти хареса, а съм сигурен, че и за теб е така.
Пич, споко! Аз съм си решил, както и по-преди казах исках да чуя мнения на хора извън моя кръг... това е- не търся съвет ЗА или ПРОТИВ. И естествено, че ще правя каквото искам... витаги го правя!
Петко, поглези колата със 100 октана барем омекне малко : )
Айде колеги лека лог аут съм....
някой може ли да ми обясни защо в дискотеките няма билкови чайове ???
страшно много ми се пиеше снощи чай а ми се предлага само алкохол и хапчета и други боклуци. Защо хората, които не употребяват алкохол са ощетени :-)
казано от p17bull на 24.04.10, 22:17:
Питай путките дали ми е нисък тестостерона. :-)
Слабо ме вълнува.
+ Т’ва те харесват женчовци. :) Фешъни фенове на сто кила.
http://www.youtube.com/watch?v=0_EFdod4YDo
cos women go crazy bout a sharp dressed man
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.04.10 07:47.
Путбул,как стигна до такива умопомрачителни заключния?! :lol: По твойта логика аз мога да ти кажа женчо.Всичко си е лично мнение и не го налагай на другите.Той както виждаш има друга гледна точка,в което няма нищо лошо.
25.04.10
08:03
казано от Петко К на 24.04.10, 22:28:
Моята кола пък прегря нещо, сега като се прибирах вечерта... днес не и върви явно :lol:
Да не си е заминал термостат? С Туингото имах подобни ядове - много бързо вдигаше температурата .
п.п. Момчета хич не ми харесва на къде отива дискусията. Давайте го по-спокойно.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.04.10 08:04.
казано от Андриан К на 25.04.10, 07:54:
Путбул,как стигна до такива умопомрачителни заключния?! :lol: По твойта логика аз мога да ти кажа женчо.Всичко си е лично мнение и не го налагай на другите.Той както виждаш има друга гледна точка,в което няма нищо лошо.
Абсолютно хардкор си е да имаш мнение и да не те е страх от него, каквото и да е то. Това, че аз не му го харесвам и се заяждам не значи нищо. Друг е въпроса как се е сдобил с мнението си - тука бързо можеме един психологически профил да направиме, но хайде не, в името на добрия тон. : )
320гр. телешко, 100гр. сирене, 150гр. кафяв ориз със зеленчуци, чаша мляко.
Страхотен обяд, нали? Не, според майка ми нещо ужасно ще се случи с организма ми при това ядене. Поредния спор.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.04.10 10:30.
Траш, какво ще ти стане?
Питбуле, то и в тоя бърнер има л-карнитин... ама не съм спец... истината е че трябва яко кардио... мамка му...
25.04.10
11:32
казано от Thrashmetal на 25.04.10, 10:30:
Страхотен обяд, нали? Не, според майка ми нещо ужасно ще се случи с организма ми при това ядене. Поредния спор.
Не мога да те разбера, защо се тъпчиш.... едва ли точно от това имаш нужда в момента.
казано от CKOTA на 25.04.10, 10:50:
Траш, какво ще ти стане?
Питбуле, то и в тоя бърнер има л-карнитин... ама не съм спец... истината е че трябва яко кардио... мамка му...
И според мен е така.Добре,че обичам да тичам. :cheese:
казано от Aleksandar Marinov на 25.04.10, 11:32:
Не мога да те разбера, защо се тъпчиш.... едва ли точно от това имаш нужда в момента.
Кое му е тъпченето? Че има повече от 30гр. протеин ли е проблема?
казано от Aleksandar Marinov на 25.04.10, 11:32:
едва ли точно от това имаш нужда в момента.
А това какво означава?
25.04.10
11:37
казано от Андриан К на 25.04.10, 11:33:
казано от CKOTA на 25.04.10, 10:50:
Траш, какво ще ти стане?
И според мен е така.Добре,че обичам да тичам. :cheese:
Кикбокс, май месец вкарам и ХИИТ. :)
+ фатбърнера. Юни месец подновявам силовите тренировки.