казано от korpusito на 23.04.10, 10:42:
Храната вчера :
5. 350 гр. свинско + маслини + 2 филии Вита (5 шишчета, сам ги мерих, направо не е истина :D )
Леле 350гр свинско, супер но дали си го усвоил всичкото :)
Тренировка днес :
Кофички 10х10 (Добре)
Тяга 10х10 @ 45 кг (Добре)
Корем 2х3х15
Чуково 3х8 @ 12.5 кг
Смазваща тренировка, много съм доволен, много пъмп и пот се лееше на потоци. Още имам силна мускулна на целите крака от мача вчера и даже мислех да не тренирам, но събрах сили ударих доза и половина Джакед и беше супер. Наистина в последно време буустъра много ми помага, просто социалния натиск ме смазва. Излизам сутрин в 8, прибирам се вечерта в 8, майка ми замина, та сам си готвя, колата ми се развали и не мога да отида до Кауфланд да си напазарувам като човек...изобщо пълен шит, но въпреки това гледам да подържам прилична храна, доколкото мога, пък се надявам другата седмица да нормализирам нещата. В работата също е доста напечено, днес едва намерих 5 минути да си натъпча 4 яйца в гърлото :lol: Бтв един колега не знам какво е назобил, но за 2 месеца, над 6 санта ръка е качил, направо изродщина, което не знам защо но доста ме изнерви, бахти за 2 месеца стана по-здрав от мен , дето блъскам една година, мега несправедливост.... Храната утре сутрин ще напиша.
23.04.10
19:40
6 санта ръка за над 2 месеца....
Ами питай го бе човек, какво е зобкал момчето :)
А най-добре го питай след 3 месеца като спре химията, да видим дали ще останат и 2 от тези 6 см...
23.04.10
20:09
Това е една от най-големите грешки, които правят хората - да се сравняват с други хора.
Сравнявай се със себе си. Ето снимките например. Преди ако си се снимал сигурно си изглеждал по-кльощав, а виж сега?
Има напредък спрямо теб си, това е важното. Колегата ти кучета го яли ;)
23.04.10
20:46
Ама ако не паднат 6те санта к’во? Няма да си яде гъза от яд я :D Химията си е оферта стига да е в правилния момент. Ето примерно ти сега ако зобиш файда ще има, но не такава каквато ако тренираш още 5 години и след това направиш един цикъл. А пък това за 6те санта.. гоненето на сантиметри води само до комплекси.
Знам, че и тъпо, ама вчера се бЕх изнервил, както и да е, ще го подпитам барем какво е ползвал ;)
Храната вчера :
1. 35 гр. протеин + 150 гр. овес + 300 мл. мляко
2. 1 кисело мляко + банан
3. 200 гр. кашкавал пане + 200 гр. пикантни картофи + черна питка
4. 4 яйца
5. Detour Bar 120 гр.
6. 2 банана + 40 гр. протеин
7. 150 гр свинско + 2 филии Вита
Горе-долу ок храна, нямах никакво време, цял ден по задачи. Сефте пробвам протеинов бар и не ми хареса особено на вкус, но пък ми беше предтренировъчно хранене, а имах доста сила в залата така че съм доволен. Определено си засища за около 2 часа. Препоръчайте някой вкус, че peanut butter and banana не ми хареса особено :)
Добавки :
Мултивитамини
Green Mag
Jack3d
Мнението беше редактирано от korpusito на 24.04.10 07:40.
Храната вчера :
1. 35 гр. протеин + 150 гр. овес + 330 мл. мляко Верея
2. Кисело мляко Маркели 500 гр. + 100 гр. шам фъстък + банан
3. 4 яйца + 3 филии Вита без брашно
4. 30 гр. протеин + 150 гр. овес + 330 мл. мляко
5. 4 яйца + 50 гр. сирене + 50 гр. свинско + 50 гр. масло :lol:
Скромно хранене, единствените продукти, които имах бяха яйца и суроватка, та затова така слаибчко се получи. Днес живот и здраве най-накрая ще отида да си купя месо след работа... Сутринта се събудих със звески болки в гърлото, ама то нормално в работата половината ми колеги са болни. Днес цял ден чайове и Нео ангин, до утре да съм чук.
Защо смесваш мазнините от млякото и фъстъка с бърз въглехидрат като банан? Скорошно оздравяване :)
Аз пък те съветвам точно обратното по темата от миналата седмица ! Да се сравняваш с другите. Като почнах да тренирам исках да бъда като хората с ръце по 35-6 , като ги достигнах се надпреварвах с тези с 40-1. Сега с тези с 45-6. Да се надявам някой ден да искам да съм близо до тия с огромните ръце ,крака , гърбове , гърди ,рамена и т.н. Това което искам да ти кажа е ,че истинския победител и шампион никога не е доволен от себе си. Винаги се опитва да бъде по-добър и да тренира по-усилено.
ПС: Показвам ръцете като мерило ,защото попринцип повечето хора както и ти в случая ги използват за muscle-building-мерило
казано от Гошко на 25.04.10, 07:55:
Защо смесваш мазнините от млякото и фъстъка с бърз въглехидрат като банан? Скорошно оздравяване :)
И аз не знам, ядеше ми се банан :D
@ о0+01 Сори ама не мога да ти повторя ника :D Мерси за споделеното мнение и аз мисля , че сравняването и конкуренцията са хубави неща, които те мотивират допълнително. Поздрави.
казано от Гошко на 25.04.10, 07:55:
Той май не се притеснява от омазняване нали каза че е с бърз метаболизъм което е супер :) :lol:
My Log
Мнението беше редактирано от Julius на 25.04.10 17:52.
Вчера цял ден адски болки в гърлото, запушен нос и обща отпадналост. Храната е следната :
1. 35 гр, протеин + 150 гр. овес + мляко
2. 4 яйца + 1 филия Вита + 2 кроасана
3. 2 бели питки + 100 гр. свинско + 50 гр. кашкавал
4. 4 яйца + 50 гр. свинско + 50 гр. кашкавал
7-8 чая
3 Фервекса
4х Нео Ангин
2х3 Анавит
Green Mag
Днес пак ще се лекувам цял ден и ако довечера съм по-добре, ще тренирам, ако не утре сутрин.
казано от fam0us на 25.04.10, 09:49:
Какво стана с тоя дето е качил 6см. ръка за 2 месеца ?
Креатин моно + суроватка му била тайната :)
26.04.10
08:45
Да,да.
Кажи му, че и ние ядем пасти след фитнеса ама не става при нас така :lol:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.04.10 08:46.
26.04.10
09:33
Сигурно суроватката е била Голд Стандарт, Сашо, много качват от нея разправят :lol:
Всъщност е възможно това. Виждал съм хора да качват толкова бързо. Обаче с цената на доста голяма талия. Особено ако преди това е бил с 30 ръка.Като качи 20 кила за 2 месеца с адско ядене ;)
Смогнах да тренирам днес :
Полулег 10х10 @ 40 кг (Разгеле)
Горен скрипец 10х10 @ 45 кг (леко)
Пулоувър 3х12 @ 17.5,20,22.5 кг
Няма такава добра тренировка ! Много пот, напомване и най-вече сила ! Немислимите 40 кг полулег си ги дигнах 100 пъти, даже спазвах и темпото 402. Днес съм малко по-добре от вчера, но пак съм отпаднал, с болки в гърлото и запушен нос. Двойна доза Jack3d преди тренировка и на десетата минута вече бях във фитнеса. Адските бодежи по ушите и направо нямах търпение да почна да тренирам. В такива ситуации, след тежък работен ден и леко настинал наистина буустера е страшно важен продукт. Определено най-добре инвестираните ми 62 лева за Джака-уникален продукт ! Литър и малко вода през тренировката, след това Green Mag, утре ще опиша храната. Другият път ще боря 45 полулег и 50 скрипец.
казано от +_+Oo_oO на 26.04.10, 16:42:
Всъщност е възможно това. Виждал съм хора да качват толкова бързо. Обаче с цената на доста голяма талия. Особено ако преди това е бил с 30 ръка.Като качи 20 кила за 2 месеца с адско ядене ;)
По въпросите с бързите разтежи съм доста мнителен, още повече че днес се размятаха спринцовки във фитнеса...за съжаление все повече хора избират лесния начин.
Колко време ти трае тренировката така с тая система? Литър и нещо вода... :) Не ти ли се разтуптява сърцето като пиеш толкова?
Около 70 минути, плюс-минус 5 правя корем. Много се потя по тая система и имам нужда от вода да компенсирам :) Не ми се разтуптява сърцето, но ходя 3 пъти до тоалетната :)
Храната вчера :
1. 35 гр. протеин + 150 гр. овес + 330 мл. мляко
2. 2 сандвича с бели питки (2х50 гр.) + 120 гр. свинско филе + 80 гр. кашкавал
3. 30 гр. протеин + 2 банана
4. 200 гр. пуешко филе + задушени броколи и моркови + 2 черни питки
5. 2 банана + 35 гр. протеин
6. 200 гр. свински котлет + 3 филии “Фитнес мания” + салата домати
Добавки :
Мултивитамини
Green Mag
Jack3d
2 Колдрекса + 4-5 чая + няколко Нео ангина + 1 аспирин + 8х витамин Ц през деня.
Мнението беше редактирано от korpusito на 27.04.10 09:21.
27.04.10
13:26
казано от korpusito на 26.04.10, 18:28:
казано от +_+Oo_oO на 26.04.10, 16:42:
По въпросите с бързите разтежи съм доста мнителен, още повече че днес се размятаха спринцовки във фитнеса...за съжаление все повече хора избират лесния начин.
За някои е по-лесния,за други е по-трудния...
Всеки си има глава на раменете в крайна сметка.
Храната днес :
1. 35 гр. протеин + 150 гр овес + 300 мл. мляко
2. 200 гр. свински котлет + 4 филии “Фитнес Мания”
3. 160 гр. пилешко филе пържено в масло + 100 гр. овес + 150 мл. мляко + ябълка
4. 3 филии Фитнес маФия + 100 гр. свинско филе + 60 гр. кашкавал + банан
5. 160 гр. пилешко филе + маслини + ябълка
6. 3 яйца
7. 200 гр. извара + маслини
Тоя хляб Фитнес мания е много як, не знам дали наистина е пълнозърнест. но е доста вкусен, днес измаах един цял почти. Днес съм много доволен от храната, вечерта умишлено орязах въглените и вкарах малко мазнини, може би и занапред ще е така.
Добавки :
Anavite
Green Mag
казано от korpusito на 27.04.10, 16:29:
Тоя хляб Фитнес мания е много як, не знам дали наистина е пълнозърнест. но е доста вкусен, днес измаах един цял почти. Днес съм много доволен от храната, вечерта умишлено орязах въглените и вкарах малко мазнини, може би и занапред ще е така.
Ами може да пробваш един опит госпожата по биология ми го каза. Отдели малка част от филия и я натопи в малка чаша с вода; остави го на стайна температура около 4-5 часа после може да погледнеш хляба дали е оцветил водата и като го извадиш самия хляб, дали е бял :)
Ще минаваш на ВМ диета или само вечер мислиш повече мазнини вместо въглехидрати?
Наистина ти е много добре храненето :)
По-здрави :)
Мнението беше редактирано от Julius на 27.04.10 17:58.
казано от korpusito на 27.04.10, 16:29:
Тоя хляб Фитнес мания е много як, не знам дали наистина е пълнозърнест. но е доста вкусен, днес измаах един цял почти.
Ще го пробрам :) От Кауфлад ли го взе ?
казано от korpusito на 27.04.10, 20:44:
Брат ми го донесе от Била вчера, но мисля , че и в Кауфланд го има.
В Кауфланд го няма. Аз си го купувам от магазинчето до нас , цената му е левче.
Тренировка днес :
Раменни преси с дъмбели 10х10 @ 12.5 кг
Клек 9х10 @ 50 кг
УжасТ ! На петия сет някъде ми стана адски лошо, виеше ми се свят, отпаднах физически и се разтреперих леко, ама нали съм си упорито животно, викам давай ще довърша поне десетките, от което ми стана дваж по-лошо... Не знам какво точно ми стана, като че ли ми падна кръвното, или пък от настинката, но едва се прибрах до нас, като парцал съм. Ще взема един душ и лягам да почина малко. Храната ще е малко днес.
28.04.10
13:30
Кръвното е, 10 х 10 не е за всеки. Смазваща програма е.
28.04.10
18:29
Не е за всеки, а е за напреднали.Може би претренираш...
Ами защо не си вземеш поне 2-3 дена почивка и после може пак да си във върхова форма.
Успех с оправянето :)
Все си мисля, че си познавам тялото и не усещам признаци на претренираност, де да знам. Така или иначе имам още една седмица по програмата, ще я довърша, пък после ще видим.
Храната вчера :
1. 40 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко
2. 40 гр. протеин + 2 банана
3. 3 яйца ХL + 150 гр. овес + мляко
4. 200 гр. свинско + 2 филии Вита + шопска салата
5. 200 гр. извара + маслини
Добавки :
Мултивитамини
Green Mag
Jack3d
Ти колко време ще караш с 10х10. До колкото прочетох и разбрах трябва да са 8 седмици като първите 4 едни упражнения 2рите 4 други, правилно ли съм разбрал, и ти така ли ще я караш :) ?
Храната днес :
1. 2 банан + 35 гр. протеин
2. 25 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко
3. 200 гр. свински врат + 3 филии Вита + “домашна” лютеница + 2 банана
4. 4 яйца + 60 гр. сирене + 2 филии Вита + “домашна” лютеница + ябълка
5. 250 гр. свински шишове с лук и чушка + салата + маслини
6. Под въпрос извара 200 гр.
Добавки :
Мултивитамини
Green Mag
Следобеда спах 4 часа , затова едно хранене по-малко, но майната му за пръв път имам време да спя следобед от месеци. Днес трябваше да ритам, но и това отпадна, така че релакс отвсякъде. Днес нещо се замислих и ми дойде странната идея да мина на ВМД след известно време, че ми писна да се тъпча с въглени.
П.П “Домашна” лютеница на Кенар е уникална, като едно време на село лютеницата, помага ми да дупча повече хляб.
@ Julius Още една седмица има да довърша месеца, после може би седмица почивка и още месец с други упражнения. Може и да няма почивка.
Тренировка днес :
Кофички 5х10 @ СТ + 5х10 @ 2 кг :lol:
Тяга 10х10 @ 50 кг
Чуково сгъване 3х8 @ 10 кг дъмбел
Много добра тренировка, макар че нямах много сила. На петата серия кофи реших да се доизмъча максимално и взех от женските дъмбели :D . Това обаче си оказа влияние , та на последната серия се гърчих доста, а след тренировката не можех да си събера двете ръце, гърдите ми просто отказаха. Още седмица по тая програма, после ще му мисля.