Трябва ми програма !

01.05.10
20:32

Значи здравейте и добър вечер тренирам от 2 седмици и досега бях на кръгови понеже така ми каза инструктора и от понеделник трябва да почвам програма за това искам да питам професионалисти защото инструктора ми замина и няма как да го питам каква програма да използвам 178-180 см и 67 кила и съм на 17 год.  имам доста напредък в ръце и гръб и въобще всичко и мисля да продължа с фитнеса сериозно и искам да ми кажете някакви мнения или впечатления от този гейнер Biotech Hyper Mass 5000 или ако не този да ми препоръчате някой друг ? Мерси предварително ! ;)

DE

01.05.10
20:50

Моят съвет е да продължиш с кръговите,а относно гейнъра-добър е с стабилен естествено режим на хранене :)

01.05.10
20:53

А колко още кръгови да правя казаха ми 2 - 3 седмици правя го 4 пъти в седмицата пон,втор,четв и петък - сряда,съб и нед почивам как ти се струва ?

DE

02.05.10
09:43

правят са най-малко 3 месеца :) еми по принцип един начинаещ трябва да тренира 3 пъти седмично,можеш да го намалиш от 4 на 3 и да почиваш останалите дни

Мнението беше редактирано от Denis22 на 02.05.10 09:44.

02.05.10
09:55

И аз мисля като денис намали на 3 дни (пон.сряда.петък) и карак така още 2 месеца.

03.05.10
06:32

Окей ще ви послушам и мерси много ! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1