Дневникът на Либра 2010-2011г

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.05.10
13:47

казано от maxxi на 14.05.10, 13:30:

Либра, много ти се възхищавам на духа! Браво, че въпреки своя проблем, не спираш да се бориш за своето тяло и както се вижда, ти си победителят!

Сестра ми, например, има подобен на твоя проблем, само че тя има свръх производство на тестостерон и вместо да се бори с това, го използва като оправдание да не прави нищо за своите 89кг.
Браво на теб още веднъж!

Благодаря за хубавите думи! Аз имам изключително ниско производство на прогестерон, да не кажа никакво, от там лекаря ми каза, че може да идват проблемите
Приемам целия проблем като предизвикателство, а и имам много силна воля. Трудно е, но се бори...може би и трябва повече подкрепа на сестра ти, знам ли... някой, който да и отвори очите за сериозността на проблема! 

Още веднъж благодаря и хубав ден :)

Мнението беше редактирано от libra на 28.09.10 13:07.

14.05.10
13:56

Мило девойче, натрупаните кг. или са само в твоята глава, или са невидими, защото май само ти ги виждаш! Изглеждаш прекрасно и аз наистина мисля това, което ти писах!

14.05.10
19:51

ТРЕНИРОВКА (14.05.10г) 20:45-21:20
-7 мин изкачване и слизане на стълби, бързо темпо
-комплекс едно след друго: *20 squat, *5 push-ups, *20 squat, *30 situps, *20 squat, *5 push-ups, *20 squat, *30 situps, *20 squat, *5 push-ups, *30 situps, *5 push-ups, *30 situps
-burpee chest to ground: 3 x 10
-bench dips: 3 x 15
-набирания /скок, задържане и бавно пускане/ 3 х 5 - подхват
                                                  1 х 5 - надхват
-скок от клек: 3 х 15
-завърших с лека обиколка на квартала - около 1км

Утре ще съм в залата.... скапаната община реши да маха лостовете от кварталното у-ще... как да не псува после човек!

Мнението беше редактирано от libra на 14.05.10 19:59.

и аз те харесвам много:)
корема най-вече.
внимавай с леченията, предписвани по традиционната медицина,успех!

15.05.10
04:48

Добро утро...работна мрачна събота, всеки момент ще завали такъв дъжд :(

Храна (15.05.2010)
7:30 1/2 ябълка; 50гр извара, 200гр цедено мляко, 1 с.л сус.тахан
10:30 извара 100гр с канела
12:30 салата айсберг, домати, зехтин; 100гр пуешко, 1 яйце
15:30 200гр цедено мляко, 1 яйце
17:00 мляко с нес, 1 ч.л мед
19:00 салата марула, домати, зехтин; 20гр орехи, 1 яйце
22:00 яйца 2бр

TРЕНИРОВКА - почивах

veronique Благодаря! :)

Мнението беше редактирано от libra на 16.05.10 10:02.

16.05.10
10:11

ХРАНА (16.05.10)
9:00 ябълка
10:00 извара 100гр, цедено мляко 100гр, 1 ч.л мед, 1 ч.л сусамов тахан
11:15 ТРЕНИРОВКА
13:00 домати, зехтин; 3 яйца + 50гр извара + 50гр цедено мляко
16:00 извара 100гр, цедено мляко 50гр
22:00 салата домати, краставици, зехтин; 2 яйца, 100гр извара

ТРЕНИРОВКА (16.05.10) 11:15 - 12:30
-загрявка 5 мин велоергометър
-избутване дъмбели: 1 х 15 @ 5кг
                      2 х 10 @ 7,5кг

-лежанка: 1 х 10 @ 20кг
            1 х 10 @ 25кг
            2 х 5 @ 30кг

-придърпване скрипец: 3 х 8 @ 30кг

-бицепсово сгъване: 3 х 21 @ 10кг (*7-отдолу до средата, *7-от горе до средата, *7-цели)

-front squat 1 x 10 @ 20кг
            2 х 10 @ 30кг
            1 х 10 @ 40кг на смит машина

-комплекс упр едно след др: *10 burpee chest to ground, *50 къси коремни, *10 burpee chest to ground, *40 къси коремни, *10 скок от клек, *30 къси коремни, *10 скок от клек

-велоергометър 10мин - 45км/час

Искам стегнати, мускулести и оформени крака и седалище, но не искам да растат повече, а ми се струва че от клека точно това се случва....Няколко хора вече ми казаха че съм “пораснала”....Моляяяя, някой по разбиращ да се включи????

Мнението беше редактирано от libra на 16.05.10 19:51.

16.05.10
10:23

казано от libra на 16.05.10, 10:11:

[
            2 х 10 @ 30кг

...
Искам стегнати, мускулести и оформени крака и седалище, но не искам да растат повече, а ми се струва че от клека точно това се случва....Няколко хора вече ми казаха че съм “пораснала”....Моляяяя, някой по разбиращ да се включи????

Либра, аз не съм от разбиращите, но си имам мнение по въпроса.
Когато правиш клек и подвидовете му в 10 повторения, вероятността да хипертрофираш хич не е малка. Нищо, че при нас, жените, липсвал тестостерон и не знам какво си още. Ако обаче правиш тежък клек с петици в 3-4 серии и с по - големи почивки, няма да имаш увеличение на обиколките. Давам себе си за пример, нямам дори един см увеличение откакто правя тежки клекове - силата расте, краката се оформят добре, но няма хипертрофия.
Ясно е, че в един момент ще се наложи да кача см, ако искам силата да расте. Но има още време до тогава.

16.05.10
10:42

казано от inis9 на 16.05.10, 10:23:

казано от libra на 16.05.10, 10:11:

[
            2 х 10 @ 30кг

...

Либра, аз не съм от разбиращите, но си имам мнение по въпроса.
Когато правиш клек и подвидовете му в 10 повторения, вероятността да хипертрофираш хич не е малка. Нищо, че при нас, жените, липсвал тестостерон и не знам какво си още. Ако обаче правиш тежък клек с петици в 3-4 серии и с по - големи почивки, няма да имаш увеличение на обиколките. Давам себе си за пример, нямам дори един см увеличение откакто правя тежки клекове - силата расте, краката се оформят добре, но няма хипертрофия.
Ясно е, че в един момент ще се наложи да кача см, ако искам силата да расте. Но има още време до тогава.

Ще изчакам да видя и други мнения по въпроса, струва ми се обаче че си е точно строго индивидуално, едни жени може да растат други не...аз може да съм от растящите :( Обаче ми се кляка мамка му... Днеска мъжете в залата “стига клякала ще ти порасне ....” и това като ми кажат ми бъркат не знам къде.

Мнението беше редактирано от libra на 28.09.10 13:22.

16.05.10
11:13

Аз от октомври 2009 нямам тренировка без клек и краката ми пораснаха минимално, по скоро се оформиха и уплътниха мускулите. Но от друга страна структурата ми е с големи крака и ръце и ако бях с клечки сигурно щяха да пораснат повече :-)

16.05.10
11:50

Според мен няма да ти порасне дупето спокойно. Най-много да стане по-хубаво от това. За моите скромни 2 месеца тренировки и 3 пъти седмично усилени упражнения за задно бедро и седалище,ефект никакъв, а аз искам да порасне малко. Всички сме различни тренирай определено време и ще видиш дали расте :) Успех

16.05.10
12:27

казано от Hiya на 16.05.10, 11:50:

Според мен няма да ти порасне дупето спокойно. Най-много да стане по-хубаво от това. За моите скромни 2 месеца тренировки и 3 пъти седмично усилени упражнения за задно бедро и седалище,ефект никакъв, а аз искам да порасне малко. Всички сме различни тренирай определено време и ще видиш дали расте :) Успех

Аз визирам само клекове, не друго? Ти за тях ли говориш?

16.05.10
13:20

Да клековете,плюс вс останали упражнения които правя.

17.05.10
04:39

Добро утро... спи ми се, много ми се спи :( кой ме би през г... вчера да си легна толкова късно!

ХРАНА (17.05.10)
7:30 мляко с нес, 1 ч.л мед; яйца 2бр, извара 100гр, 1 ч.л тахан
10:30 цедено мляко 50гр, грейпфрут
13:00 салата домати, краставици, зехтин; 3 яйца
15:00 кис.мляко 2% 200гр, сушени ябълки 30гр
19:30 салата домати, краставици, зехтин, бадеми; извара 200гр
20:30 ТРЕНИРОВКА
22:00 яйца 2 бр

Мнението беше редактирано от libra на 18.05.10 05:00.

17.05.10
04:51

казано от inspect на 16.05.10, 11:13:

Аз от октомври 2009 нямам тренировка без клек и краката ми пораснаха минимално, по скоро се оформиха и уплътниха мускулите. Но от друга страна структурата ми е с големи крака и ръце и ако бях с клечки сигурно щяха да пораснат повече :-)

Благодаря за отговора, ама ти си мъжжжжж :( При мъжете и жените според мен е много различно, тъй като жените по начало имат много по-голям % мазнини от колкото мъжете и натрупването на мускулна маса е различно - като цяло по-различна структура и физика.

fire.is.my.nature

17.05.10
05:50

Не че много разбирам ,но от наблюдения тежки клекове + повече повторения в серия, в случая 10 ми се виждат множко, = шопинг . Шопинг за нови дънки :lol:
( разбирай по-големи )
А и със завишен тестостерон не съм убедена , че този подход е най-подходящ, освен , ако не целиш хипертрофия ,което май не е случая при теб :) 
Иначе от клекове неминуемо се закръгля дупето ,но в един доста положителен аспект . :cheese:  Важното е да подходиш така , че да не станеш борец ( храната , повторенията , въобще схемата на трениране - всичко има значение )

17.05.10
08:27

казано от fire.is.my.nature на 17.05.10, 05:50:

Иначе от клекове неминуемо се закръгля дупето ,но в един доста положителен аспект . :cheese:  Важното е да подходиш така , че да не станеш борец ( храната , повторенията , въобще схемата на трениране - всичко има значение )

Клекове...обаче със собствено тегло или с тежести? Малко по-горе inis9 изрази мнение, за “тежки клекове 3-4 серии и с по - големи почивки” - и ти ли си на това мнение? Определено се лутам и не знам как да подходя, при положение че целта ми е само стягане и оформяне с минимално увеличаване /тъй като все пак е неминуемо/.

Някой друг мнение/съвет/личен опит?

17.05.10
08:36

казано от libra на 17.05.10, 08:27:

казано от fire.is.my.nature на 17.05.10, 05:50:

Клекове...обаче със собствено тегло или с тежести? Малко по-горе inis9 изрази мнение, за “тежки клекове 3-4 серии и с по - големи почивки” - и ти ли си на това мнение? Определено се лутам и не знам как да подходя, при положение че целта ми е само стягане и оформяне с минимално увеличаване /тъй като все пак е неминуемо/.

Намесвам се за уточнение: да, тежки клекове; да, 3-4 серии; но петици, т.е. по 5 в серия. Работата е там, че хората отдавна са открили топлата вода :)

17.05.10
15:13

Аз обаче, след като ви разгледах галериите ( на inis9 и libra) си мисля, че точно тежките клекове и то в малко на брой повторения, няма да имат същият ефект при теб(libra), който са имали при inis9. Мисля, че тук става въпрос за различен тип тяло. inis9 ми изглежда, поне от снимките, по-скоро ектоморф и е нормално трудно да качва килограми, дори и при спомагащи мускулната хипертрофия упражнения(каквито определено са тежките клекове в малко повторения). При теб libra, мисля че разултата ще е различен, защото изглеждаш като мезоморф(преценка, базирана само на снимките от галерията и написаното от теб, че си 50 кг на 155 см, което предполага доста плътна мускулатура :) , имайки предвид добре оформените корем и бедра) Това е моето мнение, но нека и другите се изкажат :) . Поздрави!

Мнението беше редактирано от малкия113 на 17.05.10 15:16.

17.05.10
15:49

Аз не мога да разбера защо изобщо искаш да правиш клек.Искаш да качваш маса или какво.Клека с леки или с големи тежести,малко или много ще ти увеличи задника и бедрата.Моя съвет е вместо клек да правиш 3-4 пъти седмично 30 минутни кросове,хем ще сваляш ,хем ще оформиш краката и задника.

17.05.10
16:29

Е, Либра, искаше разнообразни мнения - получи ги. Ще се намеся пак, тъй като тук вече навлизаме в “сериозната” материя и аз съм просто неудържима....:lol:

@малкия113, аз за съжаление не съм ектоморф, всъщност съм някакъв ендо-мезоморф. Това, което се вижда в галерията, е резултат от тренировки + нисък процент мазнини. И аз изобщо не качвам кг трудно, всъщност за жена лесно хипертрофирам и още по-лесно качвам мазнини....вероятно изглеждам слабичка (хихи) в галерията, но съм 66 кг. на 171 см., с над 55 кг. активно тегло....

Това, което аз писах на Либра, е да намали повторенията, тъй като на нея й се струва, че расте. Ако приемем, че прави тежки десятки клек и качва мускул, а не мазнини, то най - логичното е да намали повторенията и да държи обема нисък. От това няма да хипертрофира, краката и д-то ще са оформени и проблемът е решен.

Понеже пишеш, че с тежки клекове и малко повторения ще хипертрофира - вярно е, но ако тренировката е много плътна (за интезнивна се подразбира) и сериите са повечко - 4-5 и пр. Ако обаче прави големи почивки и държи нисък обем, едва ли ще постигне нещо повече от целите си.

@biker_boy, съжалявам, но това, което пишеш за увеличаването на размерите на бедрата и д-то при леки/големи тежести, не е вярно.
Както и да е, няма да се превръщам в защитник на различни тренировъчни методи и протоколи....има повече от един път до Рим.

Мнението беше редактирано от Инис на 17.05.10 17:51.

18.05.10
04:48

Да, определено си извадих някои изводи от мненията на всички ви. За сега ще го карам по-леко с клековете и ще видя какъв ще бъде резултатът. Паралелно ще засиля и кардиото, мисля че така ще има някакъв баланс. Най-добре е по собственото си тяло да определя...то ще се види.
Иначе соматотипа ми е по-скоро ендоморфен мезоморф спрямо измерването на антропометричните ми показатели..

18.05.10
04:59

ТРЕНИРОВКА (17.05.10) 20:30 - 21:45 - чувствах се ленива и без никаква сила..
-велоергометър 7 мин загрявка
-лежанка: 2 х 10 @ 20кг
            1 х 10 @ 25кг
            1 х 7 @ 30кг
            1 х 3 @ 35кг
-придъпрване скрипец (тесен хват) : 3 х 8 @ 30кг, пробвах се на 40кг - дръпнах само веднъж и втори не можах... next time!
-бицепсово сгъване: 3 х 21 @ 10кг (*7-отдолу до средата, *7-от горе до средата, *7-цели)
-3 round of (60sec rest): *10 на крак напъди, *5 renegade row @ 7,5kg, *10 swing @ 7,5kg, *30 situps, *5 pushups
-велоергометър 10мин

Мнението беше редактирано от libra на 18.05.10 05:04.

18.05.10
05:01

ХРАНА (18.05.10)
7:30 мляко с нес, 1 ч.л мед
8:00 2 яйца, извара 100гр, 1 ч.л тахан
10:00 бадеми 30гр
13:00 салата домати, краставици, извара 100гр, зехтин; пуешко 150гр
14:00 кафе
15:30 кис.мляко 2% 100гр, орехи около 20гр
19:00 салата домати, моркови, маруля, зехтин; извара 100гр

Мнението беше редактирано от libra на 18.05.10 16:04.

18.05.10
06:13

Ами аз лично през живота си клек не съм правил.Причината е че краката ми и без това са големи ,бедрото ми е 63-63 ,прасеца ми е 42-43 .Винаги съм се чудел на жени искащи да отслабнат защо правят клек и хиляди упражнения за крака.Абсолютно какъвто и да е клек развива краката.Бягането също ги развива,както и колоезденето.Аз за мене си съм избрал да ги оформям и развивам чрез бягане,така или иначе правя кардио понеже съм ендоморф.Прасеца ми е бил 43 см,оформен и с вени само от бягане.А за упражненията с леки тежести и много повторения,от известно време на зала не ходя.Тренировката ми за ръце се състои от 6 серии разгъване зад глава за трицепс с дъмбел 14 кг по 20-25 повторения в серия + 6 серии сгъване за бицепс пак с този дъмбел но при 15-20 повторения.Ами въпреки леките тежести и много повторения ръката си се помпи и расте.Е къде е логиката тогава да правя хиляди махове или други упражнения за бедрата за да намалеят ?Същото е и при тежките повторения,не мисля че от тежък клек с 5-6 повторения пак няма да се развие мускула.

18.05.10
07:04

казано от biker_boy на 18.05.10, 06:13:

Ами аз лично през живота си клек не съм правил.Причината е че краката ми и без това са големи ,бедрото ми е 63-63 ,прасеца ми е 42-43 .Винаги съм се чудел на жени искащи да отслабнат защо правят клек и хиляди упражнения за крака.Абсолютно какъвто и да е клек развива краката.Бягането също ги развива,както и колоезденето.Аз за мене си съм избрал да ги оформям и развивам чрез бягане,така или иначе правя кардио понеже съм ендоморф.Прасеца ми е бил 43 см,оформен и с вени само от бягане.А за упражненията с леки тежести и много повторения,от известно време на зала не ходя.Тренировката ми за ръце се състои от 6 серии разгъване зад глава за трицепс с дъмбел 14 кг по 20-25 повторения в серия + 6 серии сгъване за бицепс пак с този дъмбел но при 15-20 повторения.Ами въпреки леките тежести и много повторения ръката си се помпи и расте.Е къде е логиката тогава да правя хиляди махове или други упражнения за бедрата за да намалеят ?Същото е и при тежките повторения,не мисля че от тежък клек с 5-6 повторения пак няма да се развие мускула.

Здрасти, biker_boy!

Любопитно ми е, след като никога не си клякал, как си направил за себе си изводите за клековете?

Относно увеличаване размера на ръцете с много повторения - щом като растат, вероятно е заради многото повторения, а не въпреки тях.

Изпускате едно важно нещо в спора - типа мускулни фибри. Ако някой расте с 10 повторения, на друг много по-добре ще му се отразят 5.
Иначе хиляди младежи с повече тестостерон отколкото има в нелегален склад за стероиди се опитват да качват мускули и не успяват, а вие се притеснявате, че клякайки 2-3 серии ще качите дециметри. Вижте къде сте спрямо повторенията и вида на хранене и изборът на броя повторения вече е лесен, а дори и няма да ви интересува и може да си тренирате интуитивно всеки път с различни бройки.
Иначе се получава комичната ситуация как бабка с прасец като топка обяснява на профи културист загубил състезание заради малки прасци, че тайната на растежа им е да не ги тренираш.

18.05.10
07:07

Моите пък изобщо не растат, независимо колко повторения правя :)

18.05.10
14:49

:)  Ето това ми харесва в този форум, голямата активност. inis9 - получаваш моите искрени комплименти ако на всички, публикувани в твоята галерия снимки си 66 кг на 171 см (пустото мъжко око се загледа по снимките, а не по цифрите  :-)  ). Галерията ти много заблуждава(в никакъв случай не съм искал да омаловажавам труда ти), а на актуалните клипчета от дневника ти трудно може да се прецени, защото там си с по-широки дрехи .Другото, което ме радва е, че явно и тримата сме един и същи боди тип и можем да обменяме информация. Въпреки че мен лично многобройните вариации и комбинации малко ме объркват(предпочитам да работя по модела на Шелдън).И аз съм между ендоморф и мезоморф, колкото и условно да е това класифициране.Костите ми са сравнително тънки, мускулите ми определено откликват на тренировка, нооооооо метаболизма ми е изключително бавен. Даже и в момента повечето енергийни калкулатори ме изчисляват на около 3600-4000 ккал дневно за да поддържам, а аз се движа на 2800-3200 максимално и пазя тегло, въпреки тренировъчната ми схема( 2 дни силови тренировки+1 ден кардио и после цикъла се повтаря).Вляза ли в “предписваните” ми ккал започвам бавно(понякога не толкова :) ) да раста и не с 5-6 кг, спирам на около 125. По въпроса за тренировката съм напълно съгласен с Oranje, при различните хора действат различни неща, може да се каже със сигурност кое как действа на някой, след експериментиране. Реагирах по този начин в предния си пост, не само защото съм търсил провокация (и повече изказани мнения ;) ) , а защото в един период от време бях заложил точно на такава програма в тренировката си за бедра, при което последните откликваха чудесно. Така че, както казва inis9, начини да се стигне до целта много и различни. Като съвет libra мога да ти дам следния, а предполагам че повечето участници във форума ще се съгласят с мен, експериментирай и намери това, което работи за твоя тип тяло, както в тренировката, така и в диетата.Поздрави!

18.05.10
16:00

Дааа, малкия113 прав си, все толкова активни искам да за всички :) пу-пу да не ги урочасаш!
Относно мен, да определено ще поекспериментирам малко, стана ми интересно... ще видя какви ще бъдат резултатите. Все пак ще го карам по-леко тъй като качвам прекалено лесно мускулна маса. Все ще си намеря баланса.....

18.05.10
20:29

казано от малкия113 на 18.05.10, 14:49:

:)  Ето това ми харесва в този форум, голямата активност. inis9 - получаваш моите искрени комплименти ако на всички, публикувани в твоята галерия снимки си 66 кг на 171 см (пустото мъжко око се загледа по снимките, а не по цифрите  :-)  ). Галерията ти много заблуждава(в никакъв случай не съм искал да омаловажавам труда ти), а на актуалните клипчета от дневника ти трудно може да се прецени, защото там си с по-широки дрехи .Другото, което ме радва е, че явно и тримата сме един и същи боди тип и можем да обменяме информация. Въпреки че мен лично многобройните вариации и комбинации малко ме объркват(предпочитам да работя по модела на Шелдън).И аз съм между ендоморф и мезоморф, колкото и условно да е това класифициране.Костите ми са сравнително тънки, мускулите ми определено откликват на тренировка, нооооооо метаболизма ми е изключително бавен. Даже и в момента повечето енергийни калкулатори ме изчисляват на около 3600-4000 ккал дневно за да поддържам, а аз се движа на 2800-3200 максимално и пазя тегло, въпреки тренировъчната ми схема( 2 дни силови тренировки+1 ден кардио и после цикъла се повтаря).Вляза ли в “предписваните” ми ккал започвам бавно(понякога не толкова :) ) да раста и не с 5-6 кг, спирам на около 125. По въпроса за тренировката съм напълно съгласен с Oranje, при различните хора действат различни неща, може да се каже със сигурност кое как действа на някой, след експериментиране. Реагирах по този начин в предния си пост, не само защото съм търсил провокация (и повече изказани мнения ;) ) , а защото в един период от време бях заложил точно на такава програма в тренировката си за бедра, при което последните откликваха чудесно. Така че, както казва inis9, начини да се стигне до целта много и различни. Като съвет libra мога да ти дам следния, а предполагам че повечето участници във форума ще се съгласят с мен, експериментирай и намери това, което работи за твоя тип тяло, както в тренировката, така и в диетата.Поздрави!

Ех, значи, за една бройка изтървах комплиментите, @малкия!
На повечето снимки (на всички от 2009) съм 60-61 кг. Както съм го написала в предишния пост, е подвеждащо.
Сега съм 65-66, с повече мускул и когато отново стигна 11% мазнини, няма да имам този вид на излязла от Освиенцим, както бях миналата година. Изглеждах доста ектоморфски, така че е разбираемо. Сега се харесвам много повече, а и съм доста по - силна - за мен силата е цел номер 1.

Според много хора разграничаването по тип тяло е ненужно и неправилно. За пример обикновено се дават хора, които благодарение на усилени тренировки изглеждат като чисти мезоморфи :)
Това, което казваш за храната, при мен важи с пълна сила. При КБ 2000+ и 4-6 тренировки седмично качвам. При 1600-1700 - поддържам. И свалям при 1400 и надолу, което си е чиста проба глад. В момента правя точно това, свалям - много бавно, но пък не губя сила. Засега. Има и друго - честото хранене, което на мен по правило ми убягва.

Това е, че експериментите понякога струват нещичко....аз лично съм за добрата и доказалата се практика, в процес на която човек  трупа знания и след това е в състояние да експериментира при пресметната доза риск. Има доста начинаещи момчета, които се хвърлят на сплитове напр., работят с неадекватни кг, резултатите им са незадоволителни, но те си остават на сплит, защото изразът “тренировки за начинаещи”  им лепва етикет, който сякаш цялата зала вижда и им се подиграва. При жените пък фактор е думата “хипертрофия” в комбинация с “тежести”....

19.05.10
05:36

От днес ще пробвам да увелича малко приема на бавни въглехидратите и ще гледам такива с висок ГИ да приемам до 18:00ч.
Нещата започват да излизат вече извън контрол и трябва да си намеря “златната” среда...

ХРАНА (19.05.10)
8:00 мляко с нес, 1 ч.л мед
8:30 каша - 1.сл овес ядки, 1.сл пшен зародиш, 20гр цед.мляко, 50гр извара, 1 яйце, 10гр орехи
9:30 ТРЕНИРОВКА (9:30-10:40)
11:00 блокче черен шоколад, 1/2 ябълка, кис.мляко 3,6% 100гр с 1 с.л овес.ядки
14:00 салата домати, краставици, зехтин; пъстърва 200гр
16:00 ябълка, извара 100гр (ей мамка мууу пак ми се вие свят като ям плодове)
19:00 салата домати, краставици, зехтин, моркови; яйца 2бр; малко бадеми
22:00 извара 100гр

Мнението беше редактирано от libra на 19.05.10 19:06.

19.05.10
12:06

ТРЕНИРОВКА (19.05.10) 9:45-11:00
Днес наблегнах на кардио и корем: 

-5 мин загрявка вело
-3 rounds of (90sec rest):
*5 push ups
*10 Plie Dumbbell Squat @ 10kg
*30 situps
*10 burpee

-придърпване скрипец /с по-тесен хват/ - 1 х 10 @ 20кг
                                            2 х 8 @ 30кг
                                            2 х 5 @ 3кг
целта ми тук е да дръпна 50кг, идеята е свързана с научаването ми да правя набирания..

-повдигане крака от вис 4 х 15
-редуване на къси коремни с *10 скок от клек м/у тях- 50, *10 скок 40, *10 скок, 30, *10 скок, 20, *10 скок, 10
-велоергометър 25мин

20.05.10
04:40

Good morning :)
Днес се чувствам наспала...това от много време насам не ми се беше случвало.

Храна (20.05.10)
7:00 мляко с нес, блокче черен шоколад
7:30 каша - извара 100гр, 3 с.л овес.ядки, 1 с.л пшен зародиш
10:00 ябълка, 10гр орехи
12:30 салата домати, краставици, айсберг, зехтин; 3 яйца (това не ме наяде...)
13:00 нес с малко мляко грррррр
16:00 извара 200гр с канела
19:00 салата домати, краставици, айсберг, зехтин; 3 яйца + 2 белтъка + 1 ч.л тахан
20:30 ТРЕНИРОВКА
23:00 извара около 100гр

Total: cals: 1,803 / fat: 80.9 / carbs: 95.0 / prot:141.1

ЦЕЛИ:
1.Да сведа енергийния прием до 1500-1600, за да мръдна надолу! Това ще ми е целта през следващите седмици... 1800-1900 са ми много, не мърдам грам.
2.Да спра да пия това гадно мляко с нес! Чувствам се леко addicted…
3.В делничните /работни/ дни да си лягам преди 12:00!!!!!!!

Дано не вали довечера.... искам да тренирам навън! :(

Мнението беше редактирано от libra на 21.05.10 04:55.

20.05.10
10:17

Ето малко интересна статия от сп.Мускули и фитнес...не че не си ги знаем нещата де.. :)

Мнението беше редактирано от libra на 20.05.10 16:46.

20.05.10
16:48

Продължение...

Мнението беше редактирано от libra на 20.05.10 16:49.

21.05.10
04:37

ТРЕНИРОВКА (20.05.10) 20:40- 21:15
-малко бягане (800м)

-5 rounds for time: 7.10sec
*5 набиране (скок, задържане, пускане)
*20 къси коремни
*5 лицеви
*20 клек

-3 rounds of: (90-120 sec rest betw.)
run 400m
*10 burpee chest to ground

-3 rounds of:
*15 bench dips
*30 къси коремни

Добавки: L-carnitine

Мнението беше редактирано от libra на 21.05.10 04:39.

21.05.10
04:39

ХРАНА (21.05.10)
7:00 мляко с нес, блокче черен шоколад
7:30 каша - 40гр овес.ядки, 50гр извара, 1 яйце, 2 с.л цедено мляко
10:30 овес.ядки 50гр
13:00 салата домати, краставици, зехтин, извара 50гр; 3 яйца
15:30 извара 150гр
18:00 филия ръжен хляб /на това хич не му беше тук мястото../
20:00 домати, зехтин; пилешко 250гр

H20: 1,5л

ТРЕНИРОВКА (21.05.10) - почивка

Добавки: ЕМК, AS Sea power algae

Мнението беше редактирано от libra на 21.05.10 19:43.

21.05.10
18:16

В ръцете има напредък, спрямо преди...пораснали са. Нека, нека...

Мнението беше редактирано от libra на 21.05.10 18:18.

fire.is.my.nature

21.05.10
18:39

Ееее супер мацка си :) Браво :)

21.05.10
19:10

казано от fire.is.my.nature на 21.05.10, 18:39:

Ееее супер мацка си :) Браво :)

Благодаря ти :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1